Jump to content

guskoin

Member
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by guskoin

 1. Καταπληκτική είδηση, το έχω ξαναπεί τρελαίνομαι για τις διαστάσεις που έχει!
 2. Με το 10% του Book Depository ήμουνα έτοιμος να πατήσω το κουμπί... Γιατί βάζεις φυτιλιές; Πάρε και καμμιά κονσέρβα στο Γιώτη, μπας και αφήσει τον Toppi!
 3. Υπήρχε για παραγγελία και στο Amazon και στο Book Depository! Το πήρα από το δεύτερο, με την έκπτωση 10% γύρω στα 60 ευρώ!
 4. Διακοπές δεν πήγα, στο CON δεν κατέβηκα οπότε ξέρετε την συνέχεια... Τον Tardi τον διάβασα αμέσως ,καθώς περίμενα να κυκλοφορήσει από την Fantagraphics κάτι χρόνια! Ειδική μνεία για τον Λανφεστ που ενώ δεν είναι ως κόμικ κάτι σπουδαίο ,η έκδοση σε μεγάλο σχήμα το κάνει πραγματικά απολαυστικό! Όσο για την έλλειψη χώρου ,τα έβαλα στο μοναδικό διαθέσιμο!
 5. Χαίρομαι για το καινούργιο και για το γεγονός ότι δεν πήρα το τόμο 1-5 με το μικρό (απαράδεκτο) μέγεθος !
 6. Το You are There ήθελε να το πάρω αλλά συνεχώς το αναβάλλω, μάλιστα προτίμησα να πάρω το Farewell, Brindavoin
 7. Την πρώτη φορά που ήρθε ο Don στην Ελλάδα το 2004 και την δεύτερη φορά στην ΛΕΦΙΚ έκανε ονομαστικές αφιερώσεις ,για σκίτσο ήθελε ...μέσο, ενώ στη Θεσσαλονίκη έβαζε μόνο μια υπογραφή!Εγω πρέπει να έχω αφιέρωση TO COSTAS ΚΑΙ ΤΟ CONSTANTINOS οπότε έχω καλύτερες πιθανότητες από τον @dionik που θα παρακαλεί κάποιον Νίκο για το δώσει!
 8. Με το Book Depository έχω μπερδευτεί κι εγώ! Αναμένω τρία δέματα που έχουν tracking number.Το πρώτο είναι από σήμερα Ελλάδα, στα Σπάτα και περιμένει να εκτελωνιστεί (ως και δέκα μέρες...).Από την πορεία που ακολούθησε δείχνει ότι έφυγε από Αγγλία, ούτε Ντουμπάι ούτε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα . Θα πρέπει να πληρώσω 50+ ευρώ το κάθε δέμα ,τα οποία μετά θα μου τα δώσουν πίσω;Δεν βγάζει νόημα και κυρίως αντέχει οικονομικά να μας αποζημιώνει όλους ,όταν η αξία αυτών που θα μας δίνει πίσω, θα είναι μεγαλύτερη από την αξία των βιβλίων;
 9. Είδα κι εγώ το Jungle Cruise!Αυτές οι ταινίες πρέπει να μπαίνουν σε μια κατηγορία ως " ταινίες που δεν έχουν ανάγκη κριτικής" Είναι μια ταινία λίγο απ'όλα, λίγο Ιντιάνα Τζοουνς, λίγο περιπέτεια , πολύ Πειρατές της Καραιβικής όπου πρωταγωνιστής είναι τα εφέ! Η ταινία μοιάζει να είναι καλοκουρδισμένη και να μην πετάει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της Έμιλυ αλλά δεν έχει καρδιά και ψυχή ή έστω αυτό το κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίζει.Σίγουρα αυτές οι ταινίες έχουν το δικό τους κοινό αλλά δεν μπορούν να πείσουν εμένα ή τον @Dredd. Και επειδή έπαθα και δεν έμαθα είδα και το Fast and the Furious ,νομίζω το 9 χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες!Αυτή την ταινία πρέπει να την ξαναδώ για μετρήσω πόσους νόμους της Φυσικής έχει ξεφτιλήσει!
 10. Αλήθεια είναι!Εγώ φέτος για δώρο γενεθλίων βολεύτηκα με λιθογραφία Μπλεικ και Μόρτιμερ 50x70! Αυτή Τώρα που το σκέφτομαι καιρό έχω να ποστάρω στην στήλη , κάτι μήνες ,οπότε μαζεύτηκαν πολλά ! Μια συγκεντρωτική φωτο (τα περισσότερα) από τις αγορές Amazon, Depo και ελληνικά κομιξάδικα και μερικές ακόμα πιο αναλυτικά απ' όλα αυτά έχω διαβάσει το Θόργκαλ και το μισό Planetary!
 11. Κανονικά θα έπρεπε να λέγετε Dune 2020 όπως το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες! Κι εγώ θα το δω!
 12. Την είδα κι εγώ χτες! Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες κι ίσως γι' αυτό δεν απογοητεύτηκα τόσο πολύ!Είχα όμως πολύ καιρό να δω ταινία αυτού του είδους συν το γεγονός ότι ήταν από τα περσινά blockbuster που λόγω κορωνοιού ακυρώθηκαν και είχαμε μπει σε ένα είδος λίστας αναμονής! Είναι δύσκολο δεύτεροι χαρακτήρες της Marvel να έχουν μεγάλη επιτυχία ακόμα κι έτσι αν δεν έδινα σημασία σε κάποιες αναφορές μέσα στην ταινία για χαρακτήρες της Marvel δεν θα καταλάβαινα ότι είναι μια ταινία της Marvel! Επίσης η ταινία έπρεπε να βγει στις αίθουσες πριν το Endgame όπως έγινε με την Captain Marvel ,τώρα φάνηκε σαν ξαναζεσταμένη σούπα! Και μια απορία,σ' όλη την ταινία έψαχναν αυτό το Κόκκινο Δωμάτιο, μα καλά δεν βλέπουν καθόλου Mega;
 13. Λοιπόν έπαιξα ένα στοίχημα με φανταστικά 1000 ευρώ στο 1-0 (όταν προηγούνταν η Αγγλία) ότι θα γίνει 2-0 και ένα ακόμα με φανταστικά 1000 ευρώ ότι θα το πάρει η Ιταλία στα πέναλτυ!Κέρδισα το δεύτερο και πήρα 11500 φανταστικά ευρώ! Με φανταστικά ευρώ, κόμικς δεν αγοράζεις ,αναγκάστηκα να δώσω ένα σκασμό πραγματικά λεφτά για να πάρω κόμικς ,τα οποία θα ποστάρω κάποια στιγμή ! Από μένα κερασμένες φανταστικές μπύρες!
 14. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση για το Invincible ...
 15. Στην αρχή δεν του είχα δώσει σημασία! Βρέθηκα τυχαία (για να πάρω το Μπλεικ και Μόρτιμερ στον ανιψιό μου) στα PUBLIC και είπα να το πάρω!Έχω διαβάσει λίγο στην αρχή και μου άρεσε πολύ!Θα το διαβάσω βέβαια ολόκληρο για να έχω σαφή άποψη!Μου φάνηκε και πολύ καλή η τιμή του για την ποιότητα της έκδοσης!
 16. Μου δίνεις ελπίδα... για τον 15Αύγουστο!
 17. Δυστυχώς την πάτησα κι εγώ με το Book Depository!Περίμενα ότι καμμιά δεκαριά τόμους που παράγγειλα, θα τα έστελναν μέσω ΕΛΤΑ currier αλλά λογικά θα τα στείλουν με το απλό ΕΛΤΑ,που στο Βόλο έχουν βαρέσει διάλυση!Οπότε μην περιμένετε φωτο από μένα ούτε σε 1,5 χρόνο!?
 18. Το John Romita Spiderman Artist Edition είναι πολύ όμορφο και αξίζει να το έχεις γιατί σου δίνει μια διαφορετική αίσθηση στο διάβασμα καθώς βλέπεις αρκετές λεπτομέρειες που συνήθως δεν δίνουμε σημασία!
 19. Το είχα διαβάσει κι εγώ μικρός! Πρόσφατα (το προηγούμενο καλοκαίρι) είχε δοθεί με την εφημερίδα Real news στην έκδοση των Εξερευνητών και το έκανα δώρο στο ανιψιό μου! Εννοείται θα το πάρω ,λογικά θα το κάνω και δώρο στο ανιψιό αλλά ιδέα μου είναι ότι το εξώφυλλο είναι τόσο αποτυχημένο;Ελπίζω να το αλλάξει!
 20. Παρέλαβα σήμερα την πρώτη παραγγελία για το 2021 που είχε σταλεί στις 8 /4.Πρόκειται για Saga Compendium one.Δεν είχα θέματα με το τελωνείο ωστόσο παρατήρησα ότι η μία πλευρά του δέματος ήταν ανοιχτή και το σελοτειπ κομμένο, έτσι που κάποιος εύκολα μπορούσε να δει τί είναι, να το βγάλει και να το ξαναβάλει πίσω!Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς ή ήταν κάτι τυχαίο;
 21. Ανάμεσα στην πανοπλία του Τόνυ Σταρκ και στο θησαυροφυλάκιο του Θείου Σκρουτζ υπάρχει σαφή προτίμηση!
 22. Καλά, βλέπω πίσω από το κράνος υπάρχει το Μπάρνυ και Μπέρνυ !!!
×
×
 • Create New...