Jump to content

guskoin

Member
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

guskoin last won the day on October 3

guskoin had the most liked content!

Reputation

594 Excellent

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Καταπληκτική είδηση, το έχω ξαναπεί τρελαίνομαι για τις διαστάσεις που έχει!
 2. Με το 10% του Book Depository ήμουνα έτοιμος να πατήσω το κουμπί... Γιατί βάζεις φυτιλιές; Πάρε και καμμιά κονσέρβα στο Γιώτη, μπας και αφήσει τον Toppi!
 3. Υπήρχε για παραγγελία και στο Amazon και στο Book Depository! Το πήρα από το δεύτερο, με την έκπτωση 10% γύρω στα 60 ευρώ!
 4. Διακοπές δεν πήγα, στο CON δεν κατέβηκα οπότε ξέρετε την συνέχεια... Τον Tardi τον διάβασα αμέσως ,καθώς περίμενα να κυκλοφορήσει από την Fantagraphics κάτι χρόνια! Ειδική μνεία για τον Λανφεστ που ενώ δεν είναι ως κόμικ κάτι σπουδαίο ,η έκδοση σε μεγάλο σχήμα το κάνει πραγματικά απολαυστικό! Όσο για την έλλειψη χώρου ,τα έβαλα στο μοναδικό διαθέσιμο!
 5. Χαίρομαι για το καινούργιο και για το γεγονός ότι δεν πήρα το τόμο 1-5 με το μικρό (απαράδεκτο) μέγεθος !
 6. Το You are There ήθελε να το πάρω αλλά συνεχώς το αναβάλλω, μάλιστα προτίμησα να πάρω το Farewell, Brindavoin
 7. Την πρώτη φορά που ήρθε ο Don στην Ελλάδα το 2004 και την δεύτερη φορά στην ΛΕΦΙΚ έκανε ονομαστικές αφιερώσεις ,για σκίτσο ήθελε ...μέσο, ενώ στη Θεσσαλονίκη έβαζε μόνο μια υπογραφή!Εγω πρέπει να έχω αφιέρωση TO COSTAS ΚΑΙ ΤΟ CONSTANTINOS οπότε έχω καλύτερες πιθανότητες από τον @dionik που θα παρακαλεί κάποιον Νίκο για το δώσει!
 8. Με το Book Depository έχω μπερδευτεί κι εγώ! Αναμένω τρία δέματα που έχουν tracking number.Το πρώτο είναι από σήμερα Ελλάδα, στα Σπάτα και περιμένει να εκτελωνιστεί (ως και δέκα μέρες...).Από την πορεία που ακολούθησε δείχνει ότι έφυγε από Αγγλία, ούτε Ντουμπάι ούτε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα . Θα πρέπει να πληρώσω 50+ ευρώ το κάθε δέμα ,τα οποία μετά θα μου τα δώσουν πίσω;Δεν βγάζει νόημα και κυρίως αντέχει οικονομικά να μας αποζημιώνει όλους ,όταν η αξία αυτών που θα μας δίνει πίσω, θα είναι μεγαλύτερη από την αξία των βιβλίων;
 9. Είδα κι εγώ το Jungle Cruise!Αυτές οι ταινίες πρέπει να μπαίνουν σε μια κατηγορία ως " ταινίες που δεν έχουν ανάγκη κριτικής" Είναι μια ταινία λίγο απ'όλα, λίγο Ιντιάνα Τζοουνς, λίγο περιπέτεια , πολύ Πειρατές της Καραιβικής όπου πρωταγωνιστής είναι τα εφέ! Η ταινία μοιάζει να είναι καλοκουρδισμένη και να μην πετάει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της Έμιλυ αλλά δεν έχει καρδιά και ψυχή ή έστω αυτό το κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίζει.Σίγουρα αυτές οι ταινίες έχουν το δικό τους κοινό αλλά δεν μπορούν να πείσουν εμένα ή τον @Dredd. Και επειδή έπαθα και δεν έμαθα είδα και το Fast and the Furious ,νομίζω το 9 χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες!Αυτή την ταινία πρέπει να την ξαναδώ για μετρήσω πόσους νόμους της Φυσικής έχει ξεφτιλήσει!
 10. Αλήθεια είναι!Εγώ φέτος για δώρο γενεθλίων βολεύτηκα με λιθογραφία Μπλεικ και Μόρτιμερ 50x70! Αυτή Τώρα που το σκέφτομαι καιρό έχω να ποστάρω στην στήλη , κάτι μήνες ,οπότε μαζεύτηκαν πολλά ! Μια συγκεντρωτική φωτο (τα περισσότερα) από τις αγορές Amazon, Depo και ελληνικά κομιξάδικα και μερικές ακόμα πιο αναλυτικά απ' όλα αυτά έχω διαβάσει το Θόργκαλ και το μισό Planetary!
 11. Κανονικά θα έπρεπε να λέγετε Dune 2020 όπως το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες! Κι εγώ θα το δω!
 12. Την είδα κι εγώ χτες! Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες κι ίσως γι' αυτό δεν απογοητεύτηκα τόσο πολύ!Είχα όμως πολύ καιρό να δω ταινία αυτού του είδους συν το γεγονός ότι ήταν από τα περσινά blockbuster που λόγω κορωνοιού ακυρώθηκαν και είχαμε μπει σε ένα είδος λίστας αναμονής! Είναι δύσκολο δεύτεροι χαρακτήρες της Marvel να έχουν μεγάλη επιτυχία ακόμα κι έτσι αν δεν έδινα σημασία σε κάποιες αναφορές μέσα στην ταινία για χαρακτήρες της Marvel δεν θα καταλάβαινα ότι είναι μια ταινία της Marvel! Επίσης η ταινία έπρεπε να βγει στις αίθουσες πριν το Endgame όπως έγινε με την Captain Marvel ,τώρα φάνηκε σαν ξαναζεσταμένη σούπα! Και μια απορία,σ' όλη την ταινία έψαχναν αυτό το Κόκκινο Δωμάτιο, μα καλά δεν βλέπουν καθόλου Mega;
 13. Λοιπόν έπαιξα ένα στοίχημα με φανταστικά 1000 ευρώ στο 1-0 (όταν προηγούνταν η Αγγλία) ότι θα γίνει 2-0 και ένα ακόμα με φανταστικά 1000 ευρώ ότι θα το πάρει η Ιταλία στα πέναλτυ!Κέρδισα το δεύτερο και πήρα 11500 φανταστικά ευρώ! Με φανταστικά ευρώ, κόμικς δεν αγοράζεις ,αναγκάστηκα να δώσω ένα σκασμό πραγματικά λεφτά για να πάρω κόμικς ,τα οποία θα ποστάρω κάποια στιγμή ! Από μένα κερασμένες φανταστικές μπύρες!
 14. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση για το Invincible ...
×
×
 • Create New...