Jump to content

Phantom Duck

Member
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Phantom Duck last won the day on December 5 2021

Phantom Duck had the most liked content!

Reputation

2,708 Excellent

2 Followers

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Ετσιμπήθη με συνοπτικές διαδικασίες, ευχαριστώ πολύ. Άντε να αδειάζει σιγά σιγά το wishlist. Ακόμα και με το κουπόνι, οι τιμές είναι οριακά καλές, κι αυτό μόνο σε πολύ συγκεκριμένους τίτλους.
 2. Εγώ θα σκάσω έτσι στο τραπέζι
 3. Savage Sword Κόναν από πού και πόσο εάν επιτρέπεται;
 4. Κι εγώ προτείνω να είναι κοντά ώστε να πάμε με τα πόδια. Θα είμαστε όλοι στο φλου και αρκετοί θα είναι παρέες σε αμάξια με άλλα άτομα, κλπ. Θα χάσουμε την μπάλα αν πρέπει να συντονιστούμε όλοι σε διαφορετικό μέρος.
 5. Θα είμαι το ΣΚ κλασικά, θα γυροφέρνω και θα πετύχω διάφορους. Είμαι μέσα σε ό,τι κανονιστεί, και θα δούμε πώς θα τα φέρει το πρόγραμμα.
 6. Βιβλιοθήκη Ρομάνο Σκάρπα με εξώφυλλο Τζιοβάν Μπατίστα Κάρπι, αλλά δεν παραπονιόμαστε επειδή είναι εξωφυλλάρα και ιστοριάρα.
 7. Το συγκεκριμένο ανήκει στη γαλλική σειρά της Glenat που ανέφερα προηγουμένως. Είναι πολύ όμορφες και ιδιαίτερες ιστορίες, αποτελούν πολύ φρέσκια οπτική και φαίνεται πως πηγαίνουν καλά επειδή βγαίνουν περίπου δύο άλμπουμ το έτος, που είναι χρόνος ρεκόρ για Γάλλους. Αυτό γίνεται επειδή το κάθε άλμπουμ το αναλαμβάνει διαφορετικός καλλιτέχνης, έτσι τρέχουν ταυτόχρονα πολλές ιστορίες. Μαζί με αυτό το άλμπουμ, μέχρι στιγμής, από IDW και Fantagraphics, έχουμε δει στα αγγλικά 6 από τα 16 άλμπουμ. Μακάρι να τα δούμε όλα, είναι φοβερές ιστορίες. Στο συγκεκριμένο βέβαια μου κάνει εντύπωση επειδή ανακοινώθηκε στα αγγλικά ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά στη Γαλλία. Προφανώς παίζουν ρόλο τα 75 χρόνια του Σκρουτζ και θέλουν να το βγάλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.
 8. Αν ξεκινήσουμε τους λιθοβολισμούς σε όσους δεν το έχουν διαβάσει, θα ξεμείνουμε από μέλη.
 9. Στο The Comic Con 6, κάναμε μία ομιλία για τα 75 χρόνια του θείου Σκρουτζ. Όσοι δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν, μπορούν να τη δουν εδώ πέρα. Τη σουλούπωσα κιόλας, πρόσθεσα πολλά πράγματα, έβαλα στιγμιότυπα όποτε μιλούσα για κάποια ιστορία, κλπ κλπ.
 10. Στα κομιξοφεστιβάλ του εξωτερικού, ξέρει κανείς τι παίζει; Υπάρχουν κι εκεί εθελοντές;
 11. Θα σκάσω έτσι στο signing Η αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνομαι, είναι αντίστοιχο όνομα με τον D' Ippolito. Φανταστείτε πως ο Ιπόλιτος έχει σχεδιάσει το τέταρτο από τα τέσσερα μέρη της πρώτης ιστορίας Μυστικός πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ. Ο Mangiatordi έχει σχεδιάσει το δεύτερο. Η πλάκα είναι πως σε προηγούμενο AthensCon είχαμε δει και τον Freccero, που έχει φτιάξει το πρώτο μέρος. Μας μένει μόνο ένας (ο Marco Mazzarello) για να έχουμε υπογραφές από όλη την κομπανία. Και για τον Ιπόλιτο βέβαια τα ίδια έλεγα, όμως ήταν φοβερός τύπος, πολύ ωραίος άνθρωπος που χάρηκα που τον γνώρισα. Μακάρι να είναι ανοιχτός και αυτός. Ο Mangiatordi η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ωραίο σχέδιο στις τελευταίες ιστορίες του, μακάρι να εξελιχθεί περισσότερο και να ταιριάξει με κάναν καλό σεναριογράφο. Όπως και να 'χει, ένα σχεδιάκι (τουλάχιστον) θα το τσιμπήσω.
 12. Η γαλλική ιστορία με τον Ντόναλντ, είναι από τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό, και σίγουρα από τις καλύτερες που έχει βγάλει η Glenat. Ο Ντόναλντ ψάχνει να βρει για τον θείο Σκρουτζ το μυστικό της ευτυχίας, και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να το βρει, σε μία περιπέτεια που αξιοποιεί το σύμπαν του Καρλ Μπαρκς. Την είχα διαβάσει καρέ καρέ με αυτόματο μεταφραστή και τώρα θα τη ξαναδιαβάσω στα αγγλικά.
 13. Βγήκε το πρόγραμμα βλέπω. Ποιος θα πάει το Σάββατο στις 15:00 σε αυτήν την παρουσίαση για τα 75 χρόνια Σκρουτζ;
 14. Έχω το υπέρτατο από τον τόμο #41 Marvel Κλασικοί Υπερήρωες (Daredevil) της Radnet. Επειδή δεν έχω σχόλια για αυτό το ακατανόητο πράγμα που βλέπω, βάζω απλώς τις εικόνες και περιμένω να βγάλει άκρη κάνας άλλος, και να μου εξηγήσει αν αυτό που βλέπω συμβαίνει στα αλήθεια. Είχα ψυλιαστεί πως παίζει αυτόματος μεταφραστής στα άρθρα, επειδή πολλές φορές δεν βγαίνει νόημα. Όμως ακόμα κι έτσι, δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά για να τυπωθεί αυτό το έκτρωμα. Βάζω και το εξώφυλλο του τόμου για το ιστορικό
×
×
 • Create New...