Jump to content

Phantom Duck

Member
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,185 Excellent

1 Follower

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Νέο βίδεον, άσχετο με Disney, μην ανησυχείτε, δεν θα επαναληφθεί σύντομα. Απλώς ήθελα να μιλήσω για όταν η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, νίκησε την Κόκα Κόλα. Το 1994, η Κόκα Κόλα αποφάσισε να λανσάρει παγκοσμίως αναψυκτικά με το όνομα «Fruitopia», όμως ο Τριβιζάς δεν μπορούσε να τους επιτρέψει την εμπορική εκμετάλλευση του παραμυθιού του στην Ελλάδα, έτσι τους πήγε στα δικαστήρια και τελικά δικαιώθηκε. Έψαχνα καιρό να βρω όλο το ιστορικό, όμως δεν υπήρχε κάποιος που να έχει καταγράψει όλη την πορεία της διαμάχης, γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω εγώ, μιας και είναι μια σημαντική υπόθεση που δεν είχε την αναγνώριση που της αρμόζει.
 2. Κι εγώ που έβαλα το ίδιο ακριβώς Conan Omnibus, μου το έβγαλε +20£ μεταφορικά. Θα σου πρότεινα να μην το κουβεντιάσεις ποτέ ξανά, να μην τους το αναφέρεις ποτέ, και καλού κακού να επισπεύσεις μερικές αγορές που ήθελες να κάνεις.
 3. To Hellsing Ultimate είναι copypaste το manga, άρα αν δεν σου άρεσε το ένα, δεν νομίζω να σε ξετρελάνει το άλλο :Ρ
 4. Απανωτές μαχαιριές στην καρδιά ήταν αυτό το post, γι' αυτό θα αντιπαραβάλλω με την Deluxe έκδοση μαζί με τα Blu Ray της σειράς (τα Limited Edition DVD της Geneon τα έχω σε άλλο ράφι).
 5. Τα δύο Message to Adolf του Tezuka έκαναν restock ύστερα από πολλάααα χρόνια, όμως δεν έχουν φύγει εδώ και μια εβδομάδα από το μαγαζί και αρχίζω και ανησυχώ.
 6. Καλό, πάει γύρω στο 150άρι δηλαδή. Δεν είναι και άσχημα. Πάντως έχε υπ' όψιν πως βλέπω πως είναι pre-order με ημερομηνία Ιανουάριο του 2021. Μπορείς βέβαια να το τσιμπήσεις τώρα, και αν αργότερα βρεις καμιά καλύτερη προσφορά, να το ακυρώσεις.
 7. Ναι, το παρατήρησα πριν λίγο καιρό, τυπική Fantagraphics. Ό,τι τσιμπήσεις τώρα, αλλιώς μετά τα κοπανάς στην αγορά μεταχειρισμένων. Έχουν αναγραφόμενη 30$ έκαστος, και πρέπει να τους είχα πάρει στα 20€ τον καθέναν, επειδή ήταν και η περίοδος που υπήρχαν Bookdepository co.uk & .com, και αν αγόραζες από το .com πλήρωνες σε δολλάρια που η ισοτιμία τους ήταν χώμα σε σχέση με το ευρώ. Αααααχχχχχχχχ, καλές εποχές, πάνε αυτά, μας έφαγε το Άμαζον.
 8. Και τους έξι. Και αγορασμένους day one όλους, πάμφθηνους προπαραγγελία από Bookdepository πριν το αγοράσει η Amazon
 9. Έφτιαξα ένα πτωχό, πλην όμως γρήγορο βίντεο (χωρίς ιντρο εννοείται, εδώ δεν έβαλα εικόνες καλά καλά) για να εξηγήσω τι παίζει με την νέα σειρά του Φάντομ Ντακ που βλέπουμε στο σημερινό Μίκυ Μάους. Ουσιαστικά είναι συνέχεια των ιστοριών PKNA (Οι νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ) που είδαμε στην Ελλάδα, όμως παίζουν διάφορα ακόμα που δεν εξηγούνται στο περιοδικό, καθώς η ιστορία παρουσιάζεται αποκομμένη από το υπόλοιπο περιβάλλον της.
 10. Θα ξαναπέσει πιστεύω το Ακίρα, γενικά σταματάει και ξανατυπώνεται συνεχώς, όμως όχι σε πολλά αντίτυπα, λογικά λόγω της πανδημίας. Πουλάει όμως πολύ για να το αφήσουν να εξαντληθεί, άρα υπομονή.
 11. Πολλά παιχνίδια πάντως που κοστολογούνταν στα 60-70€ στο PSN, τα έβρισκες από τα διάφορα σκρουτζομάγαζα στα 55€ , ενώ παράλληλα κυκλοφορούσαν μερικές ημέρες νωρίτερα, κάτι που δεν γίνεται στα ψηφιακά. Ενώ αν περιμένεις μερικούς μήνες, η τιμή πέφτει κατακόρυφα επειδή υπάρχει και ένας άλφα ανταγωνισμός. Γι' αυτό και υπάρχουν διάφορα sales στα ψηφιακά μαγαζιά, επειδή πρέπει να έχουν κι αυτοί ανταγωνιστικές τιμές. Γι' αυτό προσπαθούν όλες οι εταιρίες να ζμπρώξουν το ψηφιακό μοντέλο, επειδή θα έχουν μονοπώλιο και θα βασιζόμαστε στην καλή πίστη της κάθε εταιρίας ώστε να κρατήσει νορμάλ τιμές.
 12. Ναι, στο Ρόδι ήταν. http://www.topontiki.gr/article/19138/eygenios-trivizas-paramythi-egine-mnimonio Εδώ και το απόσπασμα που μιλάει για μυαλά κουκούτσια, μια φράση που θυμάμαι κι εγώ από το δημοτικό, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
 13. Το Ετερνάουτα 1969 τι είναι; Έχει σχέση με το δικό μας;
 14. Εμένα μου τη δέχονται κάθε φορά, όμως κάνω συγκεκριμένες επιλεκτικές. Επίσης όταν είναι η ώρα της πληρωμής, μου προσθέτουν και από 1 έως 3€ ανά τεμάχιο, ανάλογα την τιμή του βιβλίου. Ακόμα κι έτσι, πολλές φορές αξίζει (π.χ. μου είχε τύχει βιβλίο που ήταν στα 70€, με VPN να πάει στα 50+2€). Όμως οι τιμές δεν είναι φιξ, θέλουν παρακολούθηση όλη την ώρα.
 15. Link για τα τεύχη
×
×
 • Create New...