Jump to content

zade

Member
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Reputation

662 Excellent

1 Follower

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Είναι πάρα πολύ καλό. Ειδικά αν μεγάλωσες με κλασικές wuxia ταινίες και σου άρεσαν τα σχετικα με κουνγκ φου , μυστικά τουρνουά, κλπ ασιατικά, θα απολαύσεις .
 2. Συγγνώμη λαέ μου. Πίστευες σε εμένα. Αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να υποκλιθώ. Dredd σήμερα ο θρόνος είναι δικός σου.
 3. Βασικά δεν είναι κακό. Αλλά είναι μια τεράστια χαμένη ευκαιρία. Το horror στοιχείο τρομερά "γυαλισμένο" σε σημείο να είναι ανεπαίσθητο, το σενάριο λίγη σχέση έχει με τον χαρακτήρα όπως τον γνωρίσαμε στα κόμικ, γενικώς ένα αρκετά ομογενοποιημένο σύνολο, που δεν ξέρω κιόλας αν έπρεπε να βγει... Δηλαδή εκεί που μπορούσαν όντως να κάνουν κάτι περίπου ρεαλιστικό και πιο "street level" όπως είναι ο Moon Knight ,κάνανε άλλη μια σειρά με περιεχόμενο "ο κόσμος κινδυνεύει να καταστραφεί" . Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσο τσαπατσούλικα ήταν τα εφέ για παραγωγή της Μάρβελ μιας και υποτίθεται ότι ρίχνουν λεφτά. Πιθανόν μόνο στις ταινίες, όχι στις σειρές... Είναι η μόνη σειρά marvel που έχω δει και δεν μπορώ να πω τα καλύτερα. Δηλαδή ευτυχώς ήταν μόνο 6 επεισόδια. Παραπάνω δεν ξέρω καν αν θα το άντεχα.
 4. όχι δεν είναι. Το είχα διαβάσει κι εγώ όταν έβγαινε. Αλήθεια είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.
 5. Πείτε μου κάτι εσείς οι ομπνιμπασάδες (ξέρετε ποιοί είστε) , είναι η ιδέα μου ή σιγά σιγά στερεύουμε από καλά OMNIBUS και πλέον βγαίνουν τα πάντα σε OMNI και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι αξίζει και τι όχι. Θυμάμαι μέχρι πριν από τρια περίπου χρόνια, ό,τι έβγαινε σε OMNI ήταν σίγουρα κάτι που για τον χ/ψ λόγο το άξιζε,συνήθως ήταν και κάτι αρκετά παλιότερο, τώρα πλέον κατακλυζόμαστε από οτιδήποτε, μερικές φορές δεν έχουν περάσει ούτε δύο-τρια χρόνια από την πρώτη δημοσίευση και τσουπ, να σου το OMNI. Είναι λοιπόν η ιδέα μου ότι πλέον θέλει πολύ καλό ξεδιάλεγμα όταν πας να αγοράσεις OMNI ή έχω γίνει παράξενος;
 6. Απάλευτη indie σιερά με τρομερά κλαψιάρηδες πρωταγωνιστές που αντί να κοιτάξουν πως μπροούν να βγουν από τις δυσμεένεις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται ασχολούνται με τον ψυχισμό τους και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Κοινώς, τα τραγούδια της Μποφίλου σε κόμικ...
 7. Ι am a simple man. I see new PUNISHER Series, I read new Punisher Series. Βασικά διάβασα το νέο PUNISHER #1 που το γράφει ο Aaron που έχει ξαναγράψει πάνισερ, καλά κιόλας. Λοιπόν ο Πάνισερ αποφασίζει να γίνει αφεντικό στο the Hand. Και όλο το τεύχος είναι ότι ο Πάνισερ ως σαμουράι σφάζει κακό κόσμο με το σπαθί του, σε κάτι flashback σκηνές σκοτώνει και νίντζα με τα πιστόλια του και σε κάτι άλλες σκηνές προς το τέλος Στο μεταξύ έχει αλλάξει και το λογότυπό του και από την κλασική νεκροκεφαλή ,τώρα έχει κάτι άλλο που μοιάζει με νεκροκεφαλή με κέρατα. Και πεθαμένος και κερατάς δηλαδή. Ίσως μας δείχνει την κατεύθυνση που θα πάρει πλέον το κόμικ. Ο πάνισερ δεν θα σκοτώνει μόνο τους κακούς, θα τους κερατώνει κιόλας με την γυναίκα τους. ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Διαβάζω ότι αυτή η σειρά φτιάχτηκε με σκοπό να εξηγήσει in continuity γιατί η Μάρβελ αποφάσισε να αλλάξει το logo του Punisher. H απάντηση (στην πραγματικότητα, όχι in continuity) είναι ότι έχει αρχίσει πλέον να χρησιμοποιείται συχνά από ακροδεξιές ομάδες και επίσης έχει γίνει πλέον τόσο διαδεδομένο που δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί εμπορικά όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να "χάνουν" λεφτά. Περισσότερο εικάζω πως έγινε για τα λεφτά , παρά για τον κοινωνικό αντίκτυπο, αλλά είναι γεγονός πως ζούμε σε ηλίθιους woke καιρούς και πρέπει να είμαστε "άγρυπνοι".........................Μισό να ξεράσω λίγο και επιστρέφω. Που είχα μείνει; Α ναι, το τεύχος παραδόξως δεν είναι πολύ κακό. Σίγουρα είναι λίγο περίεργο και "κουλό" ,αλλά είναι επαρκώς ενδιαφέρον για να δούμε που θα μας οδηγήσει ύστερα. Επίσης ο Aaron γενικά γράφει καλά solo χαρακτήρες, γράφει τραγικά ομάδες. Το σχέδιο μου άρεσε, μου θύμισε λίγο Jae Lee με το "γρέζι" και την μαυρίλα, έχει και έναν καλό αποκεφαλισμό (punisher είναι τι περιμένατε, να ταΐζουμε τα παιδάκια στην Αφρική;) και γενικά θα δω που το πάνε.
 8. Αμ δεν είναι αυτό! Ο Αρκούδι έχει γράψει κι άλλο creep (!) που ΔΕΝ είναι αυτό. Δες και το page count. Εσύ είσαι λογικά στα 144, αυτό που λέω εγώ είναι στα 96 . Και ο σχεδιαστής είναι άλλος κιόλας.
 9. Μια είδηση που δυστυχώς θα περάσει απαρατήρητη, αλλά το γράφω εδώ για όλους όσους θα ενδιαφερθούν. Πριν από κάποιο χρόνια η Dark Horse είχε βγάλει τέσσερα τεύχη νομίζω ήταν, μια σειρά λου λεγόταν Creep. Έγραφε ο John Arcudi ( Τζων Αρκούδι, πόσο τέλειο επώνυμο) και ήταν οι ιστορίες ένος ιδιωτικού ντετέκιβ αλλά στα 80's , όχι σε άλλες εποχές που έχουμε συνηθίσει. Αυτή η σειρά δεν συλλέχθηκε ποτέ μέχρι τώρα και μιας και τα δικαιώματα ανήκαν στους δημιουργούς, η Image θα το εκδώσει συγκεντρωτικά για πρώτη φορά. Η επίσημη σύναψη λέει ότι Θυμάμαι το είχα διαβάσει σε τευχάκια, μου είχε αρέσει αρκετά, και με ψήνει πάρα πολύ το σημείο που αναφέρει "fully rendered pencil art" ,μιας και πλέον δεν το συναντάς συχνά αυτό. LINK ΓΙΑ PRE-ORDER
 10. Συνήθως όταν έχουμε δευτερο/τριτοκλασάτους χαρακτήρες, η παρέμβαση από την μαμά εταιρία είναι πολύ μικρότερη από ότι στα πρώτα ονόματα, οπότε συνήθως είτε βλέπουμε κάτι πολύ καλό γιατί ο σκηνοθέτης υπηρετεί το όραμα του απερίσπαστος, είτε βλέπουμε κάτι τραγικά κακό γιατί δεν βρέθηκε ένας νοματαίος να βάλει φρένο στο σκηνοθέτη. Ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο γίνεται και στα κόμικ. Ποιός νοιάζεται άμα πεθάνει η γκόμενα του Blue Beetle ? Κανένας. Οπότε καλέ μου writer κάνεις ότι θες. Αλλά άμα πεθάνει η γκόμενα του Μπάτμαν, έχει τεράστιο publicity/επιπλοκές οπότε καλέ μου writer, δεν τα κάνουμε εμείς εδώ αυτά. Γι αυτό βλέπεις κάτι φορές κάτι φοβερά run (ή έτσω ενδιαφέροντα) με κάτι μπασκλας χαρακτήρες .
 11. ΣΥνήθως κάνω μια παραγγελία (βαρβάτη ,δλδ γύρω στα 300-400 ευρώ ) ανά μερικούς μήνες και πάντα μα πάντα στο ενδιάμεσι μου στέλνουν. Κι εγώ πλέον μόνο με 10% ψωνίζω πάντως. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι τιμές είναι στην καλύτερη μέτριες.
 12. + ότι ο Tynion είναι woke έως αηδίας οπότε κάπου καταντάει κι αυτός γραφικός (από την αντίπερα όχθη από αυτή που "μάχεται", πάλι όμως γραφικός) Είχα διαβάσει τα τρία τέσσερα πρώτα τεύχη. Καλή ιδέα, πάσχει αρκετά στην εκτέλεση. Επίσης, όσον αφορά το σχέδιο. Είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ. Αν το ημερολογίο έγραφε 1992. Αλλά το ημερολόγιο γράφει 2022, όχι 1992. Ξεπερασμένο. Πολύ πολύ.
 13. Μόλις βγει σε LEGO το συζητάμε...
 14. Φαντάσου ότι είναι το ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ OMNIBUS που περιμένουμε εδώ και κάμποσα χρόνια που έχουμε μάθει ότι η Μάρβελ απέκτησε τα δικαιώματα του χαρακτήρα. ΝΑΙ ΡΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ! Επιτέλους! ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ πόσο χάλια είναι τα politically correct σχόλια....
×
×
 • Create New...