Jump to content

Stef...

Member
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stef...

 1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σχόλια! Fun fact: σχεδόν όλο το κόμικ έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς του Γιώργου στα μαθήματα του εργαστηρίου, πριν σταματήσει για να αφιερώσει τον χρόνο του στις Πανελλήνιες!
 2. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, πιστεύω το επόμενο θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο
 3. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να σου άρεσαν
 4. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια, και τις παρατηρήσεις (που δεν θα αγνοηθούν )! Η αλήθεια είναι ότι είχε, και έχει πολλή δουλειά, λόγω της αλλαγής του σχεδίου μου αλλά και λόγω των απαιτήσεων του σεναρίου, αλλά πιστεύω στον επόμενο τόμο (που θα βγει μέχρι το τέλος της χρονιάς) θα δείτε μεγάλες βελτιώσεις σε κάθε επίπεδο
 5. Η αλήθεια είναι ότι φέρνει αρκετά (τον κατέστρεψα...) αλλά νομίζω σιγά σιγά, ειδικά στα καινούρια του (μέσα στη χρονιά έρχεται νέο!), θα δείτε ότι αποκτά ένα πιο προσωπικό στιλ
 6. Πάρτε και μια γεύση από το πρώτο δισέλιδο του βιβλίου! (Σημειώση: έχω παρέμβει ελάχιστα έως καθόλου στο κομμάτι της σκηνοθεσίας και του σχεδίου. Ο Γιώργος ευθύνεται για ό,τι βλέπετε!)
 7. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τη δημοσίευση! Ο Γιώργος είναι ένας από τους αγαπημένους μου μαθητές και από τους πιο δυνατούς! Το κόμικς αυτό είναι η δεύτερη δουλειά του. Η πρώτη του ήταν μια εξολοκλήρου δική του αυτοέκδοση με τον τίτλο "Night Hunters" (πάλι με την υποστήριξη του εργαστηρίου) που πήγε πολύ καλά στο τραπέζι του Εργαστηρίου Τέχνης Ζωγραφίζω πριν χρόνια στο Comicdom Con. Το "60 Seconds to the End" ήταν προτζεκτάκι που δουλέψαμε στην τελευταία του χρονιά στο εργαστήρι (πριν 3 χρόνια νομίζω), σε δικό μου σενάριο, έγινε όλο σχεδόν μέσα στο μάθημα και έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά! Ήταν να τυπωθεί νωρίτερα αλλά υπολογίζαμε χωρίς τον... κόβιντ. Η ποιότητα της έκδοσης παιδιά είναι πραγματικά απίστευτη, έπαθα πλάκα. Ο Γκανάς κάνει παπάδες. Απλά. Ο Γιώργος είναι πραγματικός εργάτης της τέχνης, εξαιρετικό παιδί και μπορώ να πω ότι έχω χαρεί περισσότερο για αυτήν την έκδοση παρά για κάθε άλλη που έβγαλα εγώ. Αξίζει πραγματικά να πάει πολύ πολύ μπροστά, και πιστεύω ότι σύντομα όλοι θα μιλάνε για αυτόν. Επίσης είναι η πρώτη μου απόπειρα να γράψω σενάριο για άλλον και μάλιστα όχι κωμικό! Οπότε διπλή χαρά! Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά παίδες!
 8. @manosvasar αν και τα είπαμε και μέσω pm, σε υπερευχαριστώ για το απίστευτο κείμενο που έγραψες <3 @Dredd ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις ( <3 ) και αυτό που έχω να πω είναι ότι ίσως το "nerd", "geek", "comic reader" στοιχείο του μπαμπά στις ιστορίες (οκ όλοι ξέρουμε ότι εγώ είμαι, αλλά δεν είναι απαραίτητο, θα μπορούσε να είναι ο καθένας) κερδίζει και όσους ακόμα δεν είναι γονείς, γιατί πολλοί από εσάς τα ίδια θα κάνετε όταν και αν γίνετε
 9. @Dredd , αν δεν κάνω λάθος, θα σχεδιάσουμε άλλα 4 τεύχη φέτος και άλλα τόσα του χρόνου. Δεν ξέρω από κει και πέρα πόσο όγκο πληροφορίας έχουν διαθέσιμο για να υπάρξουν και συνέχειες.
 10. Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ @Dredd για το review και για τα πολύ καλά λόγια! Να προσθέσω ότι όταν επικοινώνησε μαζί μου η διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project για λογαριασμό της Roche Hellas, και μου ζήτησαν να γράψω και να σχεδιάσω τη συγκεκριμένη σειρά, θεώρησα καλύτερο να αναλάμβανε άλλος το σενάριο για να μπορέσω να επικεντρωθώ στο σχέδιο. Δεν το μετάνιωσα, και θεωρώ ότι είναι από τις ωραιότερες ιστορίες, πάνω στην οποία έχω δουλέψει, και η Βέρα από τους καλύτερους συνεργάτες. Οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι ωραία και η διαδρομή, η διαδικασία σχεδιασμού του κάθε τεύχους, και γενικά έχουμε αγαπήσει κι εμείς τον Αιμίλιο Είμαστε ήδη στον σχεδιασμό του 4ου τεύχους και όπως δείχνουν τα πράγματα θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμα.
×
×
 • Create New...