Jump to content

Silver Surfer

Member
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Silver Surfer

 1. Πήρα κι εγώ το πρώτο τεύχος, και συναρμολόγησα το κράνος σε περίπου 40 λεπτά. Υπήρχαν μικροαστοχίες με τις βίδες, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ήταν εντάξει στο τέλος και τα φωτάκια λειτουργικά. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι όση ώρα συναρμολογούσα ξεχάστηκα εντελώς και αποκόπηκα από την καθημερινότητα, πράγμα που είχε καιρό να συμβεί είτε με ταινία, είτε με βιβλίο ή κόμικ. Ήταν μια ευχάριστη και δημιουργική απόδραση. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή και πυκνώσουν τα τεύχη και τα υλικά, ώστε να μην πάρει δύο χρόνια η συναρμολόγηση, αλλά ένα εύλογο διάστημα π.χ. ένα έτος, ευχαρίστως θα τη συνέχιζα.
 2. Φέτος ξεχώρισα τον Tradd Moore, που αν και τον είχα ξαναδεί στο All-New Ghost Rider παλαιότερα, η δουλειά το στο Silver Surfer Black ήταν φανταστική. Επίσης χάρηκα που γνώρισα από κοντά κάποιους Έλληνες δημιουργούς και ανακάλυψα τις πρόσφατες δουλειές τους, όπως εν προκειμένω και τον Mιχάλη Διαλυνά. Περιμένω μέσα στο 2021 να γίνουν επιτέλους comic cons και να γνωρίσω κι άλλους δημιουργούς, Έλληνες και ξένους.
 3. Γενικά τελευταία αγοράζω δουλειές Ελλήνων δημιουργών, τόσο ελληνικές εκδόσεις όσο και δουλειές τους στο εξωτερικό.
 4. Έκανα δώρο τελευταία τον Ζητιάνο των εκδόσεων Polaris και φυσικά το αγόρασα και για τον εαυτό μου.
 5. Από πολύ μικρός, ελλείψει τηλεοράσεων και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών, διαδικτύου κλπ., στις αρχές της δεκαετίας του 90', μετά τα παραμύθια, πέρασα στα κόμικς της Disney του Τερζόπουλου και στα Ποπάυ του Δραγούνη. Έχω την εντύπωση ότι τα πρώτο μου τεύχος ήταν κάποιο από τις "Χαρούμενες Ιστορίες", το οποίο κι υπάρχει ακόμη στα ντουλάπια της αποθήκης μου. Μετά πέρασα στις ελληνικές εκδόσεις υπερηρωικών και από Disney έπαιρνα μόνο το ΚΟΜΙΞ. Ως φοιτητής πέρασα στα αμερικάνικα υπερηρωικά αλλά και σε κάποια μικρότερων εταιρειών (Image κυρίως) και σήμερα αγοράζω κάποια κόμικς επιλεκτικά (περί τα 30 τεύχη το χρόνο) και προσπαθώ να διαβάζω ψηφιακά ότι βρίσκω ενδιαφέρον. Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι μεγαλύτερο αγχολυτικό,στην ηλικία 8-12, από την ανάγνωση κόμικς δεν υπήρχε.
 6. Μήπως ανακοινώθηκε κάπου πόσα τεύχη θα είναι το Wynd; Γιατί ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να βγει σαν Graphic novel.
 7. Εγώ άρχισα να αγοράζω ΚΟΜΙΞ Α΄ Περιόδου, περίπου 8 ετών, ένα-ενάμιση χρόνο πριν βγει το τεύχος 100. Θεωρώ λοιπόν ότι στα 9-10 χρόνια και λίγο μεγαλύτερος, αν διαβάσεις για πρώτη φορά τον Βίο, θα σου κάνει και την μεγαλύτερη εντύπωση. Για να μην χαλάσω την παιδική εντύπωση αυτή λοιπόν, δεν έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία από τότε! Ίσως το κάνω βέβαια κάποια στιγμή, αν και φοβάμαι ότι ένα κομμάτι της μαγείας θα χαθεί. Να πω επίσης ότι 1000 δρχ. ονομαστική τιμή του ΚΟΜΙΞ 100 τότε, ήταν απαγορευτική για να το αγοράσει ένα μικρό παιδί (η τυρόπιτα κόστιζε 100-150 δρχ. περίπου)!
 8. Καλημέρα, ένα site που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια για την καταχώρηση των κόμικς μου είναι αυτό: https://www.stashmycomics.com/
 9. Πάρα πολύ ωραίο δώρο, ειδικά τα Hard Rock που θέλω να διαβάσω, καλή επιτυχία σε όλους!
 10. Καλημέρα, είναι η πρώτη μου δημοσίευση σε αυτό το πολύ αξιόλογο site. Ωραία παρουσίαση, για ένα πολύ ενδιαφέρον κόμικ. Πολύ μικρός, περίπου γύρω στο 1990, είχα δει στην ΕΡΤ τυχαία ένα βράδυ μία σκηνή από το The Man Who Laughs και το πρόσωπο του Conrad Veidt με είχε τρομάξει και έχει εντυπωθεί στο μυαλό μου. Μόλις πριν 6-7 χρόνια ανακάλυψα ποια ήταν η ταινία και το τρομακτικό πρόσωπο που με είχε στοιχειώσει ως παιδί. Όσον αφορά το Graphic Novel, σε ένα ταξίδι μου στην Αγγλία βρήκα την αγγλική έκδοση του 1988, την οποία μου υπέγραψε ο John Higgins πριν λίγους μήνες που επισκέφθηκε τη χώρα μας. Έτσι μέσα στα χρόνια ολοκληρώθηκαν δύο ταξίδια: το πρώτο που ξεκίνησε από μια σκοτεινή και τρομακτική γωνιά ενός παιδικού μυαλού και κατέληξε στη διαφώτιση κι εκλογίκευση της ενηλικότητας και το δεύτερο ενός κόμικ που εκδόθηκε το 1988, αγοράστηκε από εμένα τα ράφια ενός αγγλικού comic store, έφτασε στην Ελλάδα, πέρασε από τα χέρια ενός εκ των συντελεστών του και κατέληξε πίσω στην βιβλιοθήκη μου.
×
×
 • Create New...