Jump to content

totally_wired

Founders/Member
 • Posts

  1,423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

totally_wired last won the day on March 13

totally_wired had the most liked content!

Reputation

5,272 Excellent

1 Follower

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Αν και δεν έχει βγει ακόμα το The Book of Forks, ή το From Hell που είχαν πει κάποτε, απ' όσο έμαθα πάνε και για επανέκδοση του MAUS, σε έναν τόμο.
 2. Πήρε το αυτί μου από γνωστούς συλλέκτες και πωλητές ότι θα γίνει αυτό event. Θα έχει σίγουρα κόμικ, αλλά δεν ξέρω εάν θα είναι μόνο κόμικ, Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Όποιος ξέρει ας μας πει :-)
 3. https://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=12 καλά κανετε και πάτε, απλά δεν έχω αμάξι για να κατέβω εγώ αλλιώς θα ερχόμουν, σε μέσα δεν μπαίνω ακόμα. έαν σταματήσει θα έρθω. τώρα εάν ερθει ο zade, ποιος μπορεί να πάρει το δικό μου, να το κρατήσει στεγνό και να βρεθούμε σε δεύτερο χρόνο;
 4. αμπελόκηπους ρίχνει καρέκλες. επειδη δεν έχω αμάξι, δεν με βλέπω να κατεβαίνω με τόση βροχή
 5. μονο skyfall έχω δει απο Craig και ξενέρωσα γιατι πηγα να δω κατασκοπευτικό (όχι θρίλερ απαραίτητα) με ξύλο, μυστήριο και ατάκες και αντ' αυτού είδα ένα πολεμικό τύπου Αναλώσιμοι
 6. Θα μπορούσε να γίνει τον Απρίλιο Μάιο στη θέση του comicdom. :-)
 7. Καλά δεν είναι διαφορετικό, αφού είχε κάνει το omg zombies
 8. εγώ πάντως έχω ξενερώσει λίγο με την διαθεσιμότητα και την ποιότητα των τευχών που φτάνουν στα χέρια μου. Το 50 είχε κολλημένες πολλές εσωτερικές σελίδες. μου το ξαναέστειλαν αλλά η συσκευασία του ήταν απαράδεκτη μόνο με ένα από σκουρο ναυλον, χωρίς φούσκα ή χαρτόνι και ήρθε χτυπημένο φυσικά. Το 51 δεν το βρήκα πουθενά ενώ 52 βρήκα μόνο ένα αλλά με άγρια σημάδια από δεματικά. Θα μπορούσα να παραγγείλω online και το 51 αλλά και το 52 αλλά έτσι όπως ήρθε το 50, καλύτερα το χτυπημένο του περιπτέρου από το ρίσκο του ταχυδρομείου λυπάμαι που το λέω, αλλά το περίπτερο νομίζω πως πάει να μου τελειώσει. Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω πάνω από το 60.
 9. Κατ' αρχάς δεν υπάρχει κάτι που να μειώνει την χαρά όλων και την ευγνωμοσύνη μας στους οργανωτές και τους εθελοντές. Τους ευχαριστούμε. Πήγα 2 μέρες, Σάββατο μεσημεράκι στην πλατεία και Κυριακή στην ένωση και στην πλατεία. Η συγκεκριμένη πλατεία είναι από τις αγαπημένες μου και χάρηκα πολύ που θα γινόταν εκεί. Όμως παρόλο το μέγεθος της, η δράση έμεινε περιορισμένη σε ένα σχετικά μικρό τμήμα του πάνω μέρους. Λογικό, πρώτη φορά έγινε δεν υπήρχε εμπειρία, οπότε αν και ο χώρος των περιπτέρων ήταν σχετικά άνετος , ο χώρος των δημιουργών και συγκεκριμένα των αυτοεκδόσεων ήταν υπερβολικά μικρός με αποτέλεσμα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα ήθελε κάποιος, δηλαδή άπλα. Προσωπικά έκανα γρήγορες βόλτες στις αυτοεκδόσεις όταν έβλεπα πως ο διάδρομος δεν έχει τόσο κόσμο. Το ίδιο έκανα και στους δημιουργούς αν και εκεί μου φάνηκαν λιγο καλυτέρα τα πράγματα. βέβαια κάποιοι βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά... Στις ελληνικές εκδόσεις δεν είδα την κινητικότητα που θα περίμενα για το event (ελληνικές εκδόσεις, από έλληνες δημιουργούς). Μέτρια πράγματα και από λίγους σε μια χρόνια με πολλές εκδόσεις συνολικά. Νομίζω η γενιά των δημιουργών π.χ. Kυριαζής, Διαλυνάς και Ρουμπούλιας δεν έχουν να δείξουν κάτι διαφορετικό σε ένα CON απ' 'οτι έδειξαν πριν 5 χρόνια. Εντάξει κάνουν έργα που μπορεί να αξίζουν πχ WYND αλλά εγώ νομίζω ότι απλά δεσμεύουν τραπεζάκια. Από την άλλη, η νέα γενιά δημιουργών έχει δει διαφορετικά την φάση, έχει και τα manga ως αναφορά και απ' ότι βλέπω πειραματίζονται αρκετά και μ' αρέσει. Στα φανζιν από την άλλη δεν είδα κάτι που να μου έκανε κλικ. περισσότερο χαζαμαρούλες, πριντς, αυτοκόλλητα και illustrations παρά κόμικ έστω και 16 σελίδες με αρχή-μέση-τέλος. σίγουρα θα είχε μερικά καλά αλλά και η πολυκοσμια δεν βοήθησε. Στα περίπτερα, το 20-25% σε TPB και πολλά HC είναι καλή προσφορά για το event ειδικά για να κλείσουμε τρύπες. Τέλος μη στεναχωριέστε όσοι δεν πήγατε στις εκθέσεις. Είχε σχετική αναμονή γιατί στην αίθουσα έμπαινε συγκεκριμένος αριθμός οπότε μπορεί να χάνατε χρόνο. Η έκθεση των τσέχων εξαιρετική και καλοστημένη, αλλά τα στρουμφάκια ήταν λίγο χάλια συνολικά. Περισσότερο ήταν για τον Peyo δλδ. Τέλος, πήγα και στο illustradays https://www.illustradays.gr/ το οποίο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
 10. Δεν έχω προλάβει ακόμα να κατέβω!
×
×
 • Create New...