Jump to content

cassidy

Member
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Reputation

482 Excellent

2 Followers

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Έχω πάρει κόμικ για σχεδόν όλους τους λόγους που αναφέρεις. Το βασικό για εμένα είναι ποιοτικό υλικό του γούστου μου σε έκδοση που αξίζει να πληρώσω. Πάντως πιστεύω ότι πολλοί (και εγώ μέσα) αγοράζουν κόμικς για shopping therapy και ότι γενικα έχουν μια εξάρτηση από αυτό. Επίσης αγοράζουν, τουλάχιστον στο εξωτερικό για επένδυση - κερδοσκοπία και μια άλλη κατηγορία για να γεμίζουν βιβλιοθήκες με ωραίες ράχες, ώστε να φαίνεται ωραίο το σπίτι...
 2. Δυστυχώς δεν θα πόνταρα σε επανέκδοση. Φαντάζομαι ότι δεν διαβάζεις ψηφιακά κόμικς, εδώ όμως κάνε μια εξαίρεση και τσέκαρε το. Είναι κόμικ που ξεχωρίζει... Υπάρχει σε γνωστό site αρχείο με ότι έχει βγει. Και εγώ παρόλο που έχω και τα trades και πολλά τεύχη στο tablet το διάβασα αυτη τη φορά.
 3. Διάβασα The Many Deaths of Laila Starr 1-5 Boom. Μίνι σειρά 5 τευχών που μας λένε την ιστορία της Θεάς του Θανάτου ,η οποία χάνει την δουλειά της. Πραγματικά πολύ όμορφο ,φιλοσοφημένο και συγκινητικό κόμικ. Nice House on the Lake 1-3 DC. Προς το παρόν μου αρέσει,αλλά δεν είμαι σίγουρος για το μέλλον. Time Before Time 1-4 Image. Δομημένο time traveling crime drama. Δομημένο ,εννοώ ότι καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Θα το συνεχίσω ... 6 Sidekicks of Trigger Keaton 1-2 Image. Μεγάλος φαν του Kyle Stark από τα Rock Candy Mountain ,Kill Them All Οκ και το καινούργιο ,έχει καλές ιδέες. Θα περιμένω να τελειώσει και θα το τσεκάρω όλο μαζί. Ξαναδιάβασα τα 4 πρώτα trades του Concrete Dark Horse. Μέχρι το Killer Smile δηλαδή. Πολύ αγαπημένο comic. Από τα λίγα πράγματα που θέλω να εκδοθούν σε πολυτελή τουμπανοέκδοση για να το ξανααγοράσω. slice of life-scifi-super hero -adventure-drama με δυνατό κοινωνικό και πολιτικό σχόλιο κάποιες φορές θα το περιέγραφα ... Διαβάζω απολαμβάνω με το πάσο μου το Seeds and Stems του Simon Hanselmann Fantagraphics. Έχοντας διαβάσει πολλές ιστορίες με τους ''τελειωμένους'' πρωταγωνιστές του Hanselmann νιώθω ότι ναι μεν είμαι χορτασμένος ,αλλά δεν θα βαρεθώ ποτέ να διαβάζω και άλλες.
 4. Τα έφερε πριν λίγες μέρες φίλος που μένει στο Λονδίνο. Αγορές σχεδόν 2 χρόνων από Forbidden Planet. Προφανώς κάποια από αυτά αγοράστηκαν με σκοπό την μεταπώληση κάποια στιγμή στο ebay , άλλα επειδή ρώτησα και δεν τα βρήκα εδώ. To SIKTC 1 είναι το foil.
 5. 2 καλές ταινίες. Ας πούμε feel good. Second Mother. Το έχει και στο ertflix Come as you are. Επίσης μου άρεσε τελικά πολύ και το First Cow. Ξεκινάει αργά αλλά είναι ταινία που αφήνει στίγμα. Έχει και κάτι από τον Νεκρό του Τζάρμους.
 6. Concrete Criminal Lone Wolf and Cub Sin City Palookaville Rusty Brown - Jimmy Corrigan Watchmen Daredevil v2 Fables Transmetropolitan/ Preacher Pluto/Berzerk Asterios Polyp Usagi Yojimbo Mαμα Ντάλτον Blast Νομίζω ότι είναι 10 περίπου.
 7. Monsters. Λογικά από τα ,αν όχι το, comic της χρονιάς. Για να δούμε... Υπάρχει και μια πιο φθηνή επιλογή από Jonathan Cape.
 8. Μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στην ζωή μου ήταν οι Stooges το 2006 στο Θέατρο Βράχων. Απίστευτη ενέργεια. Άλλη μία που μου έχει μείνει είναι οι Love το 2002 με τους Porcupine Tree Επίσης Οι ρόκερς αν δεν το έχουν τσεκάρει ήδη , ας ρίξουν μια αυτιά... Φανταστικός δίσκος Καλά ο Kotzen είναι σαν να ακούς τον μακαρίτη τον Cornell.
 9. Riders of Justice Απλά κορυφαίο Once Were Warriors Το ξαναείδα μετά από 20 χρόνια. Δεν απογοήτευσε Warrior Μια σειρά που αξίζει να τσεκάρετε για τις ώρες της χαλάρωσης
 10. αν βάλετε στο amazon.com και στο amazon.de The Complete Life and Times of Scrooge Mcduck Hardcover θα βγάλει κάτι πολύ ενδιαφέρον το καλύτερο είναι όταν βλέπεις και τα ταχυδρομικά
 11. Ήρθαν σήμερα από Bookdepository 2 graphic novels Τα δείχνω μπας και θέλετε να τα τσεκάρετε... Kent State: Four Dead in Ohio Dragon Hoops
 12. Παιδιά κάνα δυο χιλιάδες US τεύχη (διπλά και πράγματα που δεν θέλω πλέον) λέω να δώσω... Δεν νομίζω να ενδιαφέρονται άτομα εδώ μέσα ,θα πάνε για ebay και fb. @zade το μόνο τούμπανο που έχω διπλό είναι το Eightball Complete και το μόνο που ας πούμε ψάχνω είναι το Usagi Special edition box HC ,παρόλο που έχω το paperback.
 13. Αφού έγινε όμορφο το δωμάτιο του μικρού αποφάσισα να κάνω την καταγραφή σε Excel όλων των κόμικς που έχω με σκοπό, η αλήθεια είναι, να δώσω αρκετά πράγματα. Δουλειά που αποφεύγω πολύ καιρό τώρα. Μερικά όμορφα πράγματα που βρήκα στο magazine size box.
 14. Blankets του Craig Thompson. Έχει βγει και στα Ελληνικά. Ο Συλλέκτης - Σολούπ
×
×
 • Create New...