Jump to content

AndreasD

Founders/Moderator
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AndreasD last won the day on August 21 2020

AndreasD had the most liked content!

Community Reputation

1,241 Excellent

1 Follower

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Πριν καμιά δεκαριά μέρες έκανα παραγγελία στο Zavvi με απλά ταχυδρομικά. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι μου έκαναν ugrade τα ταχυδρομικά σε γρήγορης αποστολής για να προλάβει το δέμα να βγει από Βρετανία και να μπει Ελλάδα πριν την 31η Δεκεμβρίου. Αυτή ήταν και η τελευταία παραγγελία από Αγγλία που έκανα πριν γίνει ξεκάθαρο, αν θα υπάρχουν δασμοί και πόσοι θα είναι αυτοί.
 2. @Beefheart .έχω παραγγείλει πολλές φορές και πάντα μου έρχονται στις 8-10 μέρες. Τώρα τελευταία έχει βγάλει ανακοίνωση ότι λόγω παραγγελιών Χριστουγέννων θα κάνει περισσότερο.
 3. Φιλεμο @Θρηνωδός, το ποστ σου το βρήκα συμπαθέστατο.
 4. Σήμερα ήρθε και το δικό μου από Αγγλία και Δευτέρα μου ήρθε και το Vol 1 από Ισπανία. Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, είναι από τα πιο όμορφες παραγωγές κόμικς!
 5. Ωραίο το Αμαζον! Σήμερα μου έστειλε μέιλ ότι το δέμα με το 2ο Σουαμπ έφυγε και ότι επειδή το είχα πάρει στις 28 λίρες αλλά μετά έπεσε στις 23, μου χρέωσε 23. Περιμένω και το 1ο από Αμαζον Ισπανίας.
 6. Τα 50$ αφορούν και τα 3 Trades μαζί. Αλλά τα μεταφορικά και τα κόστη εκτελωνισμού είναι απαγορευτικά. Επίσης ο τίτλος είναι ηλίθιος. Ο Keanu, απλά συμπαθητικός.
 7. Γιάννη το ενα είναι τα 3 πρώτα άλμπουμ σε ένα τόμο και το άλλο το Silent Hill. Έχει βγει και το Amarillo, αλλά το είχα.
 8. Χτες βράδυ η στοίβα των αδιάβαστων, για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, έπεσε στο 0. Σήμερα το πρωί μου ήρθαν τα παρακάτω από Bookdepo και ταχυδρομείο. Αυτό λέγεται JIT Management!
 9. Δε θα το έκανα. Αν είναι απλά μια εκτύπωση σε ένα κάδρο, μπορείς να βρεις τζάμπα ότι θες και από "καλύτερα" ονόματα. Από κει και πέρα, υπάρχει η οψιον ασπρόμαυρο ορίτζιναλ και ψηφιακό με χρώμα. Θα ήμουν οκ με αυτό αν το ήθελα με χρώμα.
 10. Νέες προσφορές από Zavvi με 5 τόμους στις 15 λίρες, αλλά και αρκετά κυρίως Batman εξαντλημένα και σε καλές τιμές. Πχ Dark Night Returns DlxBox Set 22 ευρώ και άλλα
 11. Κανονική τιμή 30 ο τόμος νομίζω, αλλά χθες είχε 20% έκπτωση.
 12. Τα σημερινά αποκτήματα από το FCBD στο Star Comics. Tα Αλακ Σιννερ είναι κτήνη. Σαν τηλεφωνικοί κατάλογοι . Σε μεγεθος, αλλά και σε ποιότητα χαρτιού...
 13. Το 2ο, πολύ χρήσιμο! Δίνει πληροφορίες και για περιφερειακά Amazon, όπως Ισπανίας, Ιταλίας κλπ
 14. Μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που διάβασα πιο πάνω. Μερικές δικές μου σκέψεις, οι οποίες δεν διεκδικούν κάποιο αλάθητο, αλλά αφορούν τη δική μου συμπεριφορά σαν αναγνώστης/συλλέκτης. Γενικά δεν αγοράζω τεύχη. Μόνο collected εκδόσεις. Προσπαθώ, και με βάση το εκάστοτε budget μου, να παίρνω τις πιο «τούμπανο» εκδόσεις. Δεν κρατάω τίποτα σε ζελατίνα γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαβάσω αυτό που έχω πάρει. Αγοράζω μόνο για να διαβάζω. Για κανένα άλλο λόγο. Σχετικά με τις ερωτήσεις του φίλου Gotham, για τα collected editions, κοιτάζω τιμές σε site που γενικά βρίσκω τις χαμηλότερες τιμές. Cheap Comics, Books etc, Zavvi, Bookdepository, Amazon Γερμανίας, Αγγλίας κλπ. Ρίχνω και ματιά στο Ebay κυρίως στα sold items. Βέβαια ειδικά στα Out of Print, οποιαδήποτε τιμή ενός ξένου site έχει κυρίως αξία για την/τις χώρες που απευθύνεται. Στην Ελλάδα είναι τόσο μικρή η αγορά που βασίζεται καθαρά στην one to one προσφορά και ζήτηση. Η αξία κάποιου κόμικ είναι τόση όση είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένας αγοραστής. Σίγουρα ένα σφραγισμένο omnibus πχ έχει στη δευτερογενή αγορά μεγαλύτερη αξία από ένα ανοιχτό. Αλλά και πάλι έχει να κάνει και με την κατάσταση του βιβλίου και φυσικά με τον αγοραστή. Προσωπικά προτιμώ να πάρω ένα ανοιχτό πιο φτηνά, γιατί θα το ανοίξω να το διαβάσω. Για τα collected editions δεν υπάρχει κάποια εταιρεία που να κάνει αξιολογήσεις κατάστασης. Επειδή είναι πολύ υποκειμενικός ο τρόπος που ο καθένας αντιλαμβάνεται την κατάσταση, προτιμώ την πρόσωπο με πρόσωπο αγορά αν είναι από δεύτερο χέρι και για τα καινούργια, επικοινωνία με το site σε περίπτωση που δε μου έρθει όπως θα έπρεπε. Για τα τεύχη, αν μάζευα και δε με ενδιέφερε να τα διαβάζω, μόνο slabbed από εταιρείες εγνωσμένες πχ CGC κλπ Κόμικ σε προσφορά δεν αγόρασα ποτέ διπλό ή πολλαπλό με σκοπό να το πουλήσω. Το θεωρώ συμπεριφορά κακού εμποράκου. Ούτε καν εμπόρου. Αντίθετα φροντίζω να ενημερώνω τους φίλους της κοινότητάς μας για να επωφεληθούν και αυτοί. Αυτά τα ολίγα.
×
×
 • Create New...