Jump to content

Indian

Member
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Indian last won the day on April 6

Indian had the most liked content!

Community Reputation

2,119 Excellent

Recent Profile Visitors

438 profile views
 1. Κάνοντας τα ψώνια μου στο σούπερ μάρκετ, βρήκα ένα καλαίσθητο κουτί με χαρτομάντιλα, που μου έκανε κλικ. Έτσι, το τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες. Τι θα κάνω με αυτή την εφηβεία μου που κρατάει 30 χρόνια?
 2. Διαβάστηκε και με εντυπωσίασε. Τολμώ να πω ότι η συγκεκριμένη δουλειά ήταν μία έκπληξη για εμένα κι ο λόγος είναι ότι περίμενα να έχει διαφορετική υφή. Ίσως κάτι σε μορφή στριπ, με περισσότερο χιούμορ και πιο ανάλαφρη. Σίγουρα λοιπόν δεν ήταν αυτό που περίμενα, αλλά αυτό που τελικά διάβασα ήταν καλύτερο. Το σενάριο ασχολείται με μακάβριες δοξασίες της Ελληνικής υπαίθρου, που σίγουρα έχουν βγει από το στόμα των γιαγιάδων μας όταν ήμασταν μικροί κι ακούγαμε ιστορίες τους. Ο Θανάσης Πετρόπουλος μάς απέδειξε περίτρανα ότι “το έχει” και με το horror στοιχείο, έχει κάνει την έρευνά του και παραθέτει δύο σκηνοθετικά άρτιες ιστορίες, που καλό θα είναι να αποφύγουν τα μικρά παιδιά να τις διαβάσουν το βράδυ στο κρεβάτι τους. Τις ιστορίες τις χαρακτηρίζει μία δυνατή πλοκή, γεμάτη τρόμο, ενώ δεν παραλείπονται μικρές πινελιές χιούμορ. Οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται ότι έχουν χημεία μεταξύ τους και σίγουρα θα ήθελα να τους απολαύσω σε μία “μεγάλου μήκους” ιστορία. Γενικά την βρήκα μία πολύ προσεγμένη δουλειά και ζητώ δημόσια συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν την είχα παρακολουθήσει τόσο καιρό στο socomic. Το σχέδιο, ενώ έχει όμορφη εναλλαγή των καρέ, δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μας. Δεν θα το έλεγα διεκπαιρεωτικό γιατί είχε την ουσία του και τις στιγμές του, αλλά σε μία κόντρα με το σενάριο, νομίζω ότι ηττάται κατά κράτος. Ο χρωματισμός ήταν όπως θα έπρεπε. Σκούρος και θαμπός, αλλά με ζεστά χρώματα, κατάλληλα για την θεματολογία που διαχειρίζονται. Πιστεύω ότι αν ήταν περισσότερο ζωντανός ο σχεδιασμός, το κόμικ θα έβγαινε ακατάλληλο για τις μικρές ηλικίες αναγνωστών. Η έκδοση κυμαίνεται στα επίπεδα της JEMMA. Είναι αρκετά προσεγμένη. Το χαρτί στο εξώφυλλο είναι παχύ κι ανθεκτικό, το ίδιο και οι εσωτερικές ματ σελίδες. Η κόλληση αντέχει στις συνεχείς αναγνώσεις, ενώ στα έξτρα ο αναγνώστης θα βρει το βιογραφικό του δημιουργού στο μέσα εξώφυλλο, καθώς κι οκτώ ολοσέλιδα σχέδια, εμπνευσμένα από το κόμικ κι επιμελημένα από οκτώ διαφορετικούς δημιουργούς. Το μόνο μου παράπονο, λοιπόν, είναι ότι θα ήθελα να φιλοξενούνται περισσότερες ιστορίες στο τεύχος.
 3. Όπως ξέραμε από τον τόμο που φιλοξένησε το πρώτο μέρος της, επαληθεύτηκε η ιστορία που θα κυκλοφορήσει μετά τον τόμο #42 και θα είναι το "The Ultimates - Εθνική Ασφάλεια". Και δια του λόγου το αληθές, παραθέτω την διαφήμιση του εξώφυλλου του τόμου #43.
 4. Παιδιά, τσάμπα παιδεύεστε. Ένας είναι ο τίτλος που θα κερδίσει: "ΠΡΩΗΝ ΜΠΛΕΚ"! Πέρα από την πλάκα, γι' αυτό χαίρομαι που έχουμε στην χώρα μας και στον χώρο των κόμικς μία τέτοια εκδοτική εταιρεία, η οποία σέβεται τον πελάτη - αναγνώστη και τον κάνει να νιώθει μέρος της. Η απόφαση να κάνουν ένα facelift στο καλύτερο πολυθεματικό περιοδικό, αυτή την στιγμή, στην Ελλάδα, είναι μία έξυπνη κίνηση και η συμβολή των αναγνωστών στην ονοματοδοσία, μας φέρνει πιο κοντά στο αγαπημένο μας έντυπο. Από εκεί και πέρα, όμως, ελπίζω το συγκεκριμένο facelift να είναι γενναίο κι όχι απλά μία αλλαγή στο όνομα και το μέγεθος.
 5. Έτοιμος κι ο αντιδραστήρας ARC. Η αλήθεια είναι ότι μετά το "χειρουργείο" που χρειάστηκε για να πάρει μορφή το γάντι, εδώ η συναρμολόγηση ήταν υπόθεση λίγων λεπτών. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στο καπάκι που κρύβει την θήκη της μπαταρίας, το οποίο δεν διαθέτει εγκοπή αντίθετα της βίδας του, με αποτέλεσμα η μεριά που δεν έχει την βίδα, να μην είναι σταθερή. Ορίστε και το επίσημο βίντεο της συναρμολόγησης, για όποιον ενδιαφέρεται.
 6. Σίγουρα, οι περισσότεροι (Έλληνες και ξένοι) γνωρίζουν, σε γενικές γραμμές, τους δύο κορυφαίους φιλοσόφους, αλλά πιστεύω ότι τέτοιου είδους δουλειές βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό στην μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητά τους και κατά συνέπεια στην ανάδειξη του μεγαλείου της ταπεινής μας χώρας. Μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε.
 7. Ομολογώ ότι έπαθα ένα σοκ, βλέποντας τον Owen Wilson με κοντό και γκρίζο μαλλί! Πώς περνάνε τα χρόνια...! Πέρα από την πλάκα, δείχνει δυνατή σειρά και διαθέτει έναν δυνατό πρωταγωνιστή και χαρακτήρα!
 8. Το συγκεκριμένο κόμικ το είχα πάρει όταν το έδινε η Anubis σε προσφορά στα περίπτερα, στα 15€ το ένα. Έτσι, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να το αγοράσω, αλλά, με την ελάχιστη εμπειρία που διαθέτω, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσκονται στο σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη.
 9. Είχα διαβάσει το "Green Lantern - Πέρα από τον φόβο", το οποίο είχε κυκλοφορήσει η Anubis το 2011 και θυμάμαι ότι, ενώ ο χαρακτήρας και το σύμπαν του μου άρεσε, το σενάριο ήταν κάπως ακαταλαβίστικο και βαρύ. Δεν ξέρω τι παίζει με το σενάριο εδώ, αλλά μάλλον θα του ρίξω μία ματιά. Η συνέχεια του "Λευκού ιππότη", σίγουρα θα την διαβάσω από καθαρή περιέργεια. Θυμάμαι μου είχε αρέσει η πρωτοτυπία που παρουσίασε το prequel.
 10. Συγχαρητήρια στα παιδάκια που κέρδισαν. Καλές αγορές!
 11. Πρόκειται για ένα είδος συνέντευξης που έδωσε ο Κανέλλος Cob, στην Ελίνα Δημητριάδη και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Κάππα". Ανήκει στο γενικό αφιέρωμα που κάνει το περιοδικό για τους διαχρονικούς δεσμούς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία, δημοσιεύοντας συνεντεύξεις διακεκριμένων Ελλήνων που έχουν ζήσει στην Γαλλία.
 12. Το κλασικό καρτούν "Thundercats" θα μεταφερθεί σε ταινία μεγάλου μήκους από τη Warner Bros, ωστόσο δεν πρόκειται να είναι live-action. Ακούσαμε πολλά remakes, κατά καιρούς, για το αγαπημένο μας cartoon και τα περισσότερα δεν ευοδώθηκαν. Από την άλλη, αυτά που τελικά βρήκαν τον δρόμο τους για τις οθόνες δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν. Ας ελπίσουμε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ταινία και να συμπεριφερθεί με σεβασμό στον θρύλο των Thundercats!
 13. Τα χρήματα από το λάδωμα που τα βάζω? Στον λογαριασμό της ελληνικής τράπεζας, ή κατευθείαν στην Ελβετία?
 14. Ενημερώθηκε το θέμα με το τρίτο τεύχος, που είναι αφιερωμένο στον Γεώργιο Καραϊσκάκη. Την επόμενη Κυριακή, θα έχουμε το τεύχος με τον Κωνσταντίνο Κανάρη, τον πυρπολητή.
×
×
 • Create New...