Jump to content

GreekComicFan

Founders/Members
 • Posts

  2,361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

GreekComicFan last won the day on June 30

GreekComicFan had the most liked content!

Reputation

11,611 Excellent

7 Followers

Recent Profile Visitors

4,351 profile views
 1. Ο Νταν Σλοτ επιστρέφει στον Σπάιντερ-μαν με νέα «άναρθρη» σειρά. Ποιος στην χάρη μας! Σχεδιαστής του τίτλου θα είναι ο Μαρκ Μπάγκλι, με τον οποίο δεν θυμάμαι να έχει συνεργαστεί ποτέ ξανά. Έχουμε λοιπόν δύο κλασικότατους σχεδιαστές του χαρακτήρα στους δύο ongoing τίτλους της. Τουλάχιστον σχεδιαστικά το παλεύουν στην προσέλκυση του κοινού για τον αραχνοκέφαλο.
 2. Πάνω που μίλαγα για οργάνωση, βγήκε η είδηση πως ένα μεγάλο μέρος του προς δημοσίευση κατάλογου της θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, για κάμποσους μήνες. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούν να προβάλλουν τον κόβιντ ή την έλλειψη χαρτιού ως δικαιολογία. Το καράβι πάει ακυβέρνητο...
 3. Εν τω μεταξύ, η κανονική έκδοση του Daggerfall και το Elder Scrolls Arena, έχουν προστεθεί στην λίστα με τα μονίμως δωρεάν παιχνίδια της υπηρεσίας. Τελικά έχει και άλλο ένα δωρεάν παιχνίδι για αυτή την βδομάδα στο epicgames. Hood: Outlaws & Legends Την άλλη βδομάδα έχει τα Ancient Enemy & Killing Floor 2 (το οποίο το έχουν δώσει δωρεάν και στο παρελθόν).
 4. Πριν δύο μέρες ο Όμαρ πήρε συνέντευξη από τον Γκαρθ Ένις. Ακόμα δεν έχω κάτσει να την δω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να καθυστερώ την καταχώρηση του συνδέσμου της εδώ, για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και τους ενδιαφέρει.
 5. Ωραίο εξώφυλλο αλλά αδυνατώ να καταλάβω τι σημαντικό έχει για να το εκτοξεύσει σε αυτή την τιμή στην δημοπρασία.
 6. Ο Warren Elis και εδώ μας έδειξε πως είναι καλός να γεννάει ιδέες, αλλά όχι στο να ολοκληρώνει έργα. Όχι πως είχε και ιδιαίτερη σημασία βέβαια, καθώς ακόμα και να ήθελε να το προχωρήσει, ο Μπέντις λιμπίστηκε την ιδέα και την «οικοιοποιήθηκε» για το - αξιόλογο - Dark Avengers. Η μοίρα αυτής της εκδοχής των Thunderbolts ήταν προδιεγεγραμμένη...
 7. Ποιο να είναι άραγε; Αν έβαζα στοίχημα θα πόνταρα στο Amazing Spider-Man v2 36 με τους δίδυμους πύργους.
 8. Καλώς ήλθες στο comicstreet Χαρίτο! Να χαίρεσαι τον μικρούλη σου! Για αυτόν χτίζεις συλλογή πλέον.
 9. Η έκφραση τα ἐκανα πάνω μου, είχε μεταξύ άλλων και την έννοια του ενθουσιασμού. Οπότε δεν το λες και λάθος. Απλά έχει φύγει από την καθομιλουμένη εδώ και πολύ καιρό πλέον και λογικό να μην υπάρχει πλαίσιο αναφοράς της χρήσης της. Το Semper Fi όμως θυμάμαι πως μου χτυπήσε άσχημα και εμένα.
 10. Μόλις... 14 χρόνια πέρασαν από τότε που μας το είχαν πρωτοανακοινώσει, το 2008! Ανεβάζουν ρυθμούς σε λέω!
 11. Σε επανέκδοση το Spider-Man vs Venom στις αρχές του 2023. Και η νέα κυκλοφορία: Superior Spider-Man Omnibus, επίσης στις αρχές του 2023.
 12. Ο Κλέρμοντ έχει συμβόλαιο με την Μάρβελ εδώ και χρόνια χωρίς να κάνει και πολλά. Το να τον πληρώνουν και να κάθεται είναι βλακεία. Καλύτερα να τον έχουν να κάνει κάτι. Και μπορεί να μην είναι στα ντουζένια του, αλλά αυτός και οι συγγραφείς της γενιάς του έχουν αποφέρει και συνεχίζουν να αποφέρουν πολλά λεφτά στην εταιρία, πολύ περισσότερα από ότι θα βγάλουν ποτέ π.χ. από άτομα σαν τον Ντόνι Κέιτς. Έχουν αναγνωρισιμότητα και αποφέρουν πωλήσεις παρόμοιες ή και ανώτερες κάποιες φορές από τους σύγχρονους σεναριογράφους, όταν γράφουν νέο υλικό. Οπότε επιχειρηματικά μια χαρά κίνηση είναι. Έχουν κάτι για αυτούς που τους νοιάζει η καινουργίλα (άσχετα αν βρωμάει το ψάρι από το κεφάλι) αλλά κάτι και για τους ρετρό. Το Γκάμπιτ τώρα, το ξέρω περίπου εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια πως σκόπευε να το γράψει. Δεν αποκλείεται να ήταν τόσο καιρό έτοιμο και παρκαρισμένο και να περίμενε την Μάρβελ να καταφέρει να οργανωθεί πάλι, μετά το κόβιντ.
 13. Ετοιμάζεται να βγει και ο δεύτερος τόμος του BRZRKR. (ISBN:978-960-623-474-3). Μέρος 2ο. BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής / Reeves Keanu Τίτλος : BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Brzrkr, Vol. 2 Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Reeves Keanu, Συγγραφέας ; Ron Garney, Εικονογράφος ; Ορέστης Μανούσος, Μεταφραστής ; Χρήστος Τσέλιος, Επιμελητής ; Matt Kindt, Συγγραφέας Έκδοση: 1η Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2022 Σελιδοποίηση: 128 Μέγεθος: 17 x 26 ISBN: 978-960-623-474-3 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 23/06/2022 WWW: https://anubis.gr Ξέχασα να το σχολιάσω: Είναι τεύχος 36 σελίδων. Το skin του fortnite κοστίζει το κάτιτις παραπάνω τελικά και λογικά. Από την άλλη, η αγγλική digital έκδοση κάνει 7+ δολάρια...
 14. Διαθέσιμα τώρα. Την άλλη Πέμπτη έχει τα Geneforge 1: Mutagen και Iratus: Lord of the Dead.
×
×
 • Create New...