Jump to content

Θοδωρής Καραπάνος

Member
 • Posts

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Θοδωρής Καραπάνος last won the day on November 27

Θοδωρής Καραπάνος had the most liked content!

Reputation

3,568 Excellent

7 Followers

Recent Profile Visitors

1,566 profile views
 1. Θα συμφωνήσω απόλυτα! Του Quitely, μου φαίνεται υπερβολικά απλό! Πολλές φορές βέβαια, λέγεται ότι η απλή, καθαρή γραμμή, είναι ένδειξη επιδεξιότητας, αλλά προσωπικά θέλω ένα σχέδιο, να είναι όσο το δυνατόν λεπτομερέστερο! Πάντως εξαιρετικά αποκτήματα
 2. Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους του φόρουμ! Να σας χαιρόμαστε Εννοείται, όταν εύχομαι στους Νίκους, δεν θα ήταν δυνατόν να μην πάει το μυαλό μου σε μια πάπια( μα ποια πάπια, μια πάπια με παπιά) που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή, μα πάντα έχει κάτι όμορφο- ουσιαστικό να πει! Μπορεί λοιπόν, να μην γνωρίζω προσωπικά σχεδόν καθόλου τον @dionik, μα τον εκτιμώ! Χρόνια πολλά!
 3. Θα δώσω κι εγώ το παρόν( εκτός κι αν προκύψει τίποτα έκτακτο)! Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά!
 4. Ναι, δυστυχώς δεν μου επέτρεψε η φωνή μου να τα πούμε όσο θα ήθελα. Εννοείται να επανέλθεις! Θα το αγοράσω και για δώρο!!! Αγαπάμε ΠΑΣΟΚΑ! Ωχ, ναι τυπογραφικό λάθος!!!
 5. Α, κι επειδή επισκέφθηκα μετά από πολύ καιρό το συγκεκριμένο νήμα, ας δείξω τα ( ταπεινά) μου αποκτήματα από το Athens Con: Και τι πήρα μετά το Comics 'n' beer fstival( 14/10). Είναι και κάτι άλλα ψιλά: Όπως βλέπετε, λίγα πράγματα γενικά. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να πάω καλύτερα! Α και bonus, το σχεδιάκι του @Lord Makro από το Athens Con, που μόλις το είδα, το τσίμπησα! Νομίζω κυρίως θα εκτιμηθεί από τον @Dredd, αλλά και γενικότερα από όλους τους λάτρεις του Star Wars!
 6. @the comic guide Πόσα να βάλω!;!;! Να μου πεις και τη διεύθυνσή σου, να περάσω καμιά μέρα βρε να τα πούμε. Όσο για το καροτσάκι που θα φέρω μαζί μου, μη του δώσεις σημασία, έχω μια παράξενη ιδιοτροπία, όταν πηγαίνω σε σπίτια με πλούσιες κομικσοβιβλιοθήκες το έχω μαζί μου @Lord Makro, μέχρι να δω το Anengers #57 δε σε παραδέχομαι, δε σε παραδέχομαι
 7. Τρομερά ενδιαφέρον ζήτημα. Θα το παρακολουθήσω! @leonidio που ενημέρωσες!!!!!!!!!!!!!
 8. Το comicworld, έχει βγάλει εφτά τομάκια με δύο τεύχη έκαστο και αυτά, προ δεκαπενταετίας( πλην ενός τόμου που βγήκε το 2018) και όχι συνεχόμενα. Προφανώς λοιπόν, δεν πήγε τόσο καλά εμπορικά και σε αυτό, πιθανότατα, ευθύνεται η χαμηλή αναγνωρισιμότητα του ήρωα στην Ελλάδα.
 9. Και πού να δεις, τι έρχεται τις επόμενες ημέρες! Χριστουγεννιάτικος κατακλυσμός θα γίνει! Και το εξώφυλλο που σας χρωστούσα( συνεχίζω με Dredd, μη σπάσω το σερί): Τα λέμε αύριο!
 10. Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση; Το 6/48, που ανέφερε ο @Dredd, είναι ότι θα πάρει έξι από τα σαράντα οκτώ omnibus, που θα βγουν πότε ακριβώς; Στο διάστημα, μέχρι το φθινόπωρο του 2023;
 11. Χρόνια πολλά στον @AndreasD για εχθές! Επίσης, χρόνια πολλά σε όσους Ανδρέες γιόρταζαν! Μπαίνουμε στην περίοδο που κάθε μέρα θα τρώμε κεράσματα!
 12. Θα μπορούσε να ισχύει κι αυτό! Γενικά, μ' αρέσει ο συγγραφέας να μην δίνει στον αναγνώστη μασημένη τροφή, αλλά να τον αφήνει να συμπεραίνει μόνος του κάποια πράγματα.
 13. Το έχω πετύχει κι εγώ στη Jemma μια φορά και μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση! Εδώ, θα ήθελα να προσθέσω, ότι είναι κι αρκετά μοντέρνο, πράγμα, που στα δικά μου μάτια, το ανεβάζει πολύ! Κατάφερε δηλαδή ο σκιτσογράφος, να παντρέψει -με επιτυχία- το παλιό με το σύγχρονο. ΓΙ' αυτό, ή επειδή θέλει να μας πει έμμεσα ότι ο Τσίκο έχει πεθάνει( ο Τσίκο είναι μεγαλύτερος του Ζαγκορ). Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει, οπότε θα δω πού μπορώ να το βρω! ΄Συμφωνώ με τον @φλοκ, πολύ καλή παρουσίαση και
 14. Και τα δύο πολύ όμορφα! Θα προτιμήσω όμως αυτό του Hulk( είναι πιο χιουμοριστικό). Θα ανεβάσω κι εγώ αργότερα( έπειτα από δύο μέρες)!
 15. Πάντως η εκδοτική, έχει συνεργαστεί ξανά με την Image στο παρελθόν, οπότε @gr8 έχε ελπίδες! Spawn δεν πιστεύω( πιθανότατα θα είναι ακρβά τα δικαιώματα, ενώ ελάχιστοι τον γνωρίζουν στην Ελλάδα), αλλά όλο και κάτι θα δούμε από αυτούς πιστεύω!
×
×
 • Create New...