Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/29/2023 in all areas

 1. Καλημέρα, αφού έκανα χθες τακτοποίηση, ορίστε και η δικιά μου συλλογή από Comics (λείπουν κάποια λίγα αλλά αυτή είναι το 90%). Επίσης έχω 2,5 φορές τόσα βιβλία. Μέσα στα χρόνια έχω μετανιώσει που δεν αγόρασα κάποιους τόμους, που τώρα είναι πανάκριβοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Τα Χαμένα επεισόδια και η βιβλιοθήκη που είχαν 50% στην Πολιτεία και η συλλογή Manara από Dark Horse, που πίστευα ότι δεν εξαντληθεί ποτέ.
  24 points
 2. Ας ανεβάσω και τις αγορές της 1ης μέρας Comicdom
  24 points
 3. Τί νόημα έχει να αγοράσεις κόμιξ, αν δεν τα δείξεις και δεν καμαρώσεις; Μη μου πείτε ότι τα αγοράζετε για να τα διαβάσετε! Παραλαβές Απριλίου από AwesomeBooks (δεύτερη φωτογραφία) και metabook/vendora (η πρώτη).
  24 points
 4. Τελείωσε άλλο ένα Con! Επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας, αλλά όχι χωρίς εφόδια ως τις επόμενες μαζικές αγορές! Η αλήθεια είναι, ότι αυτή τη φορά ήμουν ολιγαρκής και δεν τα αγόρασα ό,τι βρήκα μπροστά μου όπως τον Σεπτέμβριο. Πιστεύω, ότι θα έδινα άλλα πενήντα ευρώ για μερικές ακόμα εκδόσεις της ΜΑΜΟΥΘ, ενώ δεν θα έλεγα όχι και σε μερικά παραπάνω Disney. Αφήνω όμως τις φλυαρίες και προχωράω στις φωτογραφίες: Print και original art από τον Casty! Οφείλω να ομολογήσω, ότι είμαι ξεδιάντροπος που ακόμη δεν τα έχω κορνιζάρει! Υπογραφές από τον Casty( ήθελα να πάρω κι από τον Achde, όμως είχε τόσο κόσμο που προτίμησα να περιηγηθώ στο Con, παρά να φάω ξανά τρεις ώρες για πέντε υπογραφές). Νέα αποκτήματα από Μικρό ήρωα( και δύο Disney από τον Μαγικό Κόσμο). Ειδικά το Silver Surfer είναι εξαιρετικό! Μερικά πράγματα από ΜΑΜΟΥΘ. Επιτέλους συμπληρώνω τη σειρά "Άλφα", τα Τεντεν Γ' έκδοσης( βασικά για να τα κλείσω, πρέπει να πάρω την καινούρια επανέκδοση και το άλμπουμ που διαδραματίζεται στις Η.Π.Α.( "Ο Τεντεν στην Αμερική"), το οποίο όμως δεν το έχω περί πολλού και δεν καίγομαι ιδιαίτερα να το πάρω. Όλα αγοράσθηκαν από το comicstrip! Αγορές από tik σε εξευτελιστική τιμή! Είμαι κατενθουσιασμένος!
  23 points
 5. 22 points
 6. Preorder που παρέλαβα τις δυο τελευταίες βδομάδες τα δυο μάλιστα απο το bookdepo.....μια περιμένω ακόμη κ τέλος εποχής
  22 points
 7. Για να δούμε τις νέες εκδόσεις (η σειρά των εκδοτικών είναι τυχαία, βασικά είναι η σειρά των σελίδων που είχα ανοίξει για να αποθηκεύσω τις φωτος ) Jemma Press Μικρός Ήρως Ένατη Διάσταση Εκδόσεις του Κάμπου χαραμάδα Relax Comics Garden of Artworks, Decomposition (artbook) Tόπος Nerdula Creative Lab οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες ΜΑΜΟΥΘ COMIX oops comics Phase Productions anubis οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες οξύ οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες red'n'noir αν ξέχασα κάποιες εκδόσεις, παρακαλώ θυμίστε μου Δυστυχώς δεν κατάφερα να μαζέψω τις αυτοεκδόσεις φέτος, φοβάμαι ότι θα ξέχναγα αρκετές που δεν είχα αποθηκεύσει και προτίμησα να μην τις βάλω καθόλου, για να μην αδικήσω κάποιες.
  21 points
 8. Ας βάλω κι εγώ τα δικά μου τα προComicdomικά Deadly Class & xxxholic από @Beefheart Τα υπόλοιπα από The Con 7 (πήρα πολύ λίγα πράγματα γατί είμασταν οριακά με το βάρος χειραποσκευών στο αεροπλάνο) θα αναπληρώσω τις ελλείψεις μου στο Comicdom
  21 points
 9. Παρεμπιπτόντως, δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί αλλά το ComicStreet είναι από τους χορηγούς επικοινωνίας του ComicDom Con 2023.
  21 points
 10. Παρά του ότι πρόκειται για 2 μηνών παραγγελίες τις οποίες πήρα μαζεμένες.... είχα καιρό να μαζέψω τέτοιο loot!
  21 points
 11. Αν έπρεπε να πω τις εντυπώσεις μου για το τελευταίο Κόμικντομ σε μια φράση, αυτή θα ήταν, «Το Καλύτερο Κόμικντομ Κον Που Έγινε Ποτέ!». Ας πω τις αλήθειες μου. Για εμένα, η επιτυχία ενός φεστιβάλ κόμικς εξαρτάται από δυο παραμέτρους, το ίδιο το Φεστιβάλ και την παρέα. Και οι δύο αυτές παράμετροι εκπληρώθηκαν απόλυτα! Ένας σούπερ χώρος, σούπερ άνετος με ότι θελήσει ο καθένας ή η καθεμία να υπάρχει εκεί ή σε απόσταση αναπνοής. Με χώρους για ξεκούραση και ανάσες. Ένας χώρος ιδανικός για διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου event. Μια εξαιρετικά προσεγμένη και στημένη διοργάνωση με artist alley, εκθέσεις, καταστήματα και με πάρα πολλά πάνελ και side events για να ικανοποιήσουν τους πάντες. Και τέλος, μια εξαιρετική παρέα, η παρέα του Comic Street, γεμάτη κέφι και χαμόγελα, ερχόμενη με «φόρα» από το τριήμερο της Θεσσαλονίκης. Όλα τα παραπάνω, έκαναν την εμπειρία μοναδική! Την έκαναν την καλύτερη μέχρι στιγμής! Προσωπικά επισκέφθηκα το Κόμικντομ και τις τρεις ημέρες. Η Παρασκευή, κατά την άποψη μου, είναι η καλύτερη μέρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τις αγορές του. Υπάρχει η σχετική άνεση για να πεις και δυο πράγματα με τους δημιουργούς και να γνωρίσεις/χαζέψεις νέες δουλειές. Την Παρασκευή επίσης παρακολουθήσαμε και την απονομή των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Κόμικς. Πολύ περισσότερος κόσμος από τις τελευταίες χρονιές και πολύ καλύτερη και η ίδια η τελετή. Νομίζω ότι πλέον η ΕΑΚ έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο και θεωρώ ότι θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα στο μέλλον. Το Σάββατο είναι παραδοσιακά η μέρα με τον περισσότερο κόσμο. Είδα πάρα, πάρα πολλούς φίλους και φίλες και φυσικά είναι και η μέρα όπου κάνουμε το παραδοσιακό μας τσιμπούσι. Όχι ότι τις άλλες μέρες μένουμε ατάιστοι, αλλά το κάνουμε ανεπίσημα :p Τέλος την Κυριακή παρακολούθησα το αφιέρωμα στον Tito Faraci, όπου το ακολούθησε η βράβευσή του και signing το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο περίπτερο των εκδόσεων Μικρός Ήρως. Κάναμε τις τελευταίες μας αγορές, ήπιαμε τους τελευταίους μας καφέδες/σοκολάτες/σμούθις και γυρίσαμε χαρούμενοι στα σπίτια μας. Το τριήμερο αυτό, μαζί με πολλές χιλιάδες κόσμου, μπορεί να αδειάσαμε τα πορτοφόλια μας, αλλά γεμίσαμε τις ψυχές μας! Ευχαριστούμε Κόμικντομ και τα λέμε πάλι σε λιγότερες από 365 μέρες!
  20 points
 12. Ας βάλω κι εγώ το loot του Comicdom. 40 συνολικά κόμικς, 4 στα αγγλικά και 36 ελληνικά. Ας πούμε ότι δεν έδειξα την απαιτούμενη αυτοσυγκρατηση φέτος....
  20 points
 13. Και οι δικές μου αγορές από το Comicdom! Berserk και The Invisible Frontier απο το Star comics και 3 κομικσάκια από το artists alley. The Working Deadline απο Πάνο Ζάχαρη, Μεφίστο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και σαν σενάριο-σχέδιο και σαν έκδοση και το Σημείο Μηδέν που λόγω θεματικής με κέρδισε. Επίσης πήγαμε και για signing στον Τίτο Φαράτσι και ιδού ολίγη ποζεριά: Να σημειωθεί εδώ ότι η τζίφρα στο εξώφυλλο του #1 (του πιο iconic εξωφύλλου της σειράς κατ εμέ) ανήκει στον σχεδιαστή του τεύχους Giorgio Cavazzano που τον είχαμε δει στο πρώτο The Comic Con!
  20 points
 14. Μπορεί να είμαι στην Αθήνα εδώ και 4 ώρες περίπου αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα στη Θεσσαλονίκη! Για άλλη μια φορά ήταν ένα σούπερ τριήμερο γεμάτο κόμικς, φίλους και διασκέδαση. Για άλλη μια χρονιά, δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Το Κον ήταν υπέροχο, οι καλεσμένοι ήταν όλοι σούπερ και οι βόλτες μας απολαυστικές! Χάρηκα που μαζευτήκαμε, ακόμα και με ελλείψεις, για άλλη μια χρονιά! Είδαμε και ακούσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, κάναμε ωραίες συζητήσεις, περπατήσαμε (σχεδόν 35 χλμ σε 3 μέρες), φάγαμε, ήπιαμε και κάποιοι χορέψαμε κιόλας! Οκ ξέρω ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, οπότε σας παραθέτω μερικές χιλιάδες λέξεις ακόμα… Μερικές απόψεις του χώρου Ο καθηγητής @Phantom Duck διδάσκει.. Αυτό το Κον είχε πραγματικά τα πάντα! Το καθιερωμένο πλέον τραπέζι! Τα σκίτσα που πήρα από το Κον. Με σειρά είναι, Zoe Thorogood, Yoann, Casty, Dean Ormston και Achde Περάσαμε τόσο καλά, που κάποιοι καθίσαμε την Κυριακή μέχρι να κλείσουν οι πόρτες... Το μόνο που πραγματικά θέλω, είναι στο The Comic Con 8, να είμαστε ακόμα περισσότεροι για να περάσουμε ακόμα καλύτερα!
  20 points
 15. Μάλλον οτι καλυτερο εχω στη σκιτσοσυλλογή μου, πλέον.
  20 points
 16. --> To ComicStreet αποκτάει podcast. Ή για την ακρίβεια, είμαστε στη διαδικασία να αποκτήσουμε podcast. Με την πολύτιμη βοήθεια του @Amatyultar, σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε ένα live video podcast, σε Youtube, Spotify ή/και αλλού. Προφανώς και η θεματολογία θα είναι κομιξική, με τον χαβαλέ και την καλή παρέα προσδοκώμενο και απαιτούμενο. Η διαδικασία είναι ακόμα στις αρχές της, οπότε το παρόν θέμα φτιάχτηκε για να μας γράψετε όλοι τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, τις προτάσεις σας και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Θέληση μας είναι να μην είμαστε σε κάθε επεισόδιο μόνο οι ίδιοι, αλλά πέρα από διάφορους guests καλεσμένους, να συμμετέχουν και τα μέλη του forum, όπως και όσο θέλει ο καθένας, για να περάσουμε την ενδοφορουμική παρεϊστικη διάθεση, και στο podcast. Οπότε, είμαστε ανοιχτοί και δεχόμαστε. Ρίχτε!
  19 points
 17. Μιας και είμαστε στο παρα πέντε πριν το Comicdom, ήρθε ο καιρός για ένα οδηγό με tips, που μπορεί να κάνουν πιο διασκεδαστική την επίσκεψή σας στο Con. Έτσι, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι (έκανα έναν αντίστοιχο για το 2022, ελπίζω να βοήθησε) 1. Η πρόσβαση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι εύκολη με τα ΜΜΜ. Αυτή τη φορά θα είναι όλα μαζεμένα στο ίδιο μέρος κι όχι σε διαφορετικές τοποθεσίες, κάτι που θα διευκολύνει την όλη εμπειρία του φεστιβάλ. Καλό είναι να δείτε και τι άλλο παίζει στην πόλη, που μπορεί να δυσκολέψει την πρόσβαση, κανένας μαραθώνιος, καμιά ποδηλατοδρομία, τα έχουμε αντιμετωπίσει αυτά στο παρελθόν 2. Οι εκδόσεις, κρίνοντας από τις ως τώρα ανακοινώσεις θα είναι πολλές. Μην ψωνίσετε τα πρώτα πράγματα που θα σας γυαλίσουν. Κάντε πρώτα μια βόλτα, να έχετε μια γενική εικόνα και κάνετε τις αγορές σας μετά. Μπορεί να μη σας φτάσουν τα χρήματα που έχετε μαζί σας. Αν βρείτε βέβαια καμία σούπερ ευκαιρία, τσιμπήστε την επιτόπου, αλλιώς θα σας προλάβουν άλλοι, πχ εγώ 3. Better safe than sorry. Μπορεί ο covid-19 να αντιμετωπίζεται σαν κάτι που έχει ξεπεραστεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα εδώ με ηπιότερες μορφές( για τους περισσότερους). Αν νιώθετε άρρωστοι, ψιλοκρυωμένοι κλπ, δεν είναι κακό να κάνετε ένα τεστ, για να μην κολλήσετε κι άλλους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή. Για workshops, panels κλπ, δεν απαιτείται πάντως πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 5. Τσεκάρετε τι καιρό θα έχει και ντυθείτε ανάλογα. Άνετα παπούτσια επιβάλλονται. 6. Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι πάντα. Καλό είναι να φοράμε αποσμητικό, ειδικά τώρα που ζέστανε ο καιρός. Βελτιώνει τις σχέσεις μας με τους άλλους. 7. Πάρτε μαζί σας ψιλά. Ειδικά οι πάγκοι των αυτοεκδόσεων κάποια στιγμή θα στερέψουν από ρέστα. Μην τους δυσκολεύετε τη ζωή με 50άρικα όσο γίνεται. Επίσης, προσέχετε που έχετε το πορτοφόλι σας. Μέσα στην πολυκοσμία πάντα υπάρχει κίνδυνος (έστω και μικρός) να σας κλέψει κάποιος. 8. Μην κάνετε παζάρια και φέρνετε σε δύσκολη θέση εκδότες και δημιουργούς. Συνήθως στα Cons υπάρχουν ήδη κάποιες έτοιμες προσφορές. Αν όμως θέλετε να ζητήστε κάτι παραπάνω, κάντε το πάντα με ευγένεια. 9. Να έχετε μαζί σας ευρύχωρη τσάντα, οι σακούλες δεν είναι πολύ βολικές. 10. Αν θέλετε να βγάλετε φωτογραφία με cosplayers, ρωτήστε τους πρώτα ευγενικά, μην τους αρπάζετε σαν να ναι αντικείμενα. 11. Αν νιώστε άβολα οποιαδήποτε στιγμή (από τη ζέστη, κάποια συμπεριφορά, οτιδήποτε) είτε για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον πάγκο του Comicdom. 12. Καλό είναι να έχετε μια γενική εικόνα από πριν για τις νέες κυκλοφορίες και προσφορές, ώστε να κινηθείτε στοχευμένα. 13. Μπορεί ο χώρος να είναι πιο μαζεμένος φέτος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εύκολο να ψωνίσει και να παρακολουθήσει τα πάντα με άνεση. Έχουν ετοιμαστεί μπόλικα πραγματάκια, ακολουθεί σε επόμενο ποστ το πρόγραμμα των events ανα μέρα. 14. Το Comicdom είναι πολύ πιο όμορφη εμπειρία, όταν το ζεις με παρέα! Οπότε αν ψήνεστε, ελάτε να μας βρείτε, να πιούμε έναν καφέ και να το γυρίσουμε μαζί, θα ενημερώνουμε και στο σχετικό θέμα ή στο chatbox. Επίσης έχουμε κανονίσει και για Σάββατο βράδυ, φρόντισε ο @AndreasD.
  19 points
 18. Ορίστε και οι δικές μου αγορές από το Comicdom. Και τέλος, οι δύο αγορές που με ευχαρίστησαν περισσότερο. Το ένα σε αχτύπητη τιμή από το @adamsκαι το δεύτερο με την πολύτιμη μεσολάβηση του @KILLMATH
  19 points
 19. Λίγες φωτογραφίες από τη 2η μέρα του Comicdom! Λοιπόν, η Τεχνόπολη είναι το καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να γίνει το Comicdom! Έχει την ιστορική του σημασία, καθώς εκεί γίνονταν και τα φεστιβάλ της βαβέλ, όμως τότε δεν τα είχα δει ποτέ σε τόσο κεντρικό ρόλο. Υποσκιάζονταν από τη συναυλία και άλλα πράγματα, άσχετα με κόμικς. Αυτή τη φορά όμως τα κόμικς έχουν κεντρική θέση. Κι ο κόσμος που ήρθε ήταν πάρα πολύς. Γιορτινή ατμόσφαιρα, καλός καιρός, περισσότερα αξιόλογα κόμικς από όσα αντέχει κανείς οικονομικά να αγοράσει και περισσότερες εκδηλώσεις/πανελς/προβολές κλπ απ' όσα προλαβαίνει να δει (ευτυχώς απ' ότι έμαθα θα υπάρχουν και βιντεοσκοπημένα τα περισσότερα Στο Artists Alley με τους δημιουργούς και τις αυτοεκδόσεις γινόταν ένας χαμός (η 3η φώτο νομίζω ότι είναι ενδεικτική). Στανταρ θα χρειαστεί να τους βάλουν σε μεγαλύτερο χώρο την επόμενη φορά. Οι πρώτες δυο μέρες ήταν σουπερ! Ξεπαραδιάστηκα (όπως ήταν αναμενόμενο ), αλλά άξιζε! Βρέθηκα με μπόλικους συμφορουμίτες (και κάποιους που είχα καιρό να δω), φαγαμε, ήπιαμε και στο τραπέζι μετά, όλα τέλεια! Θα ξαναπάμε και σήμερα για να ολοκληρώσουμε το τριήμερο με Faraci signing
  19 points
 20. Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις μου από τα πρώτα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς που βρέθηκα. Απ΄ό,τι κατάλαβα ήταν πολύ καλύτερα οργανωμένη η απονομή από προηγούμενες χρονιές. Το αμφιθέατρο ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις κι είχε αρκετό κόσμο. Κάτι που ήταν αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί το κτίριο που γινόταν η απονομή - τουλάχιστον εγώ κι ο @kwtsos το ψάχναμε κανα τέταρτο μέχρι να το βρούμε Αν έχω να προσάψω κάτι στην εκδήλωση είναι μόνο κάποια τυπογραφικά στις καρτέλες των υποψήφιων κόμικς, όπως πχ Gemma αντί για Jemma, Bedlamy αντί για Bedlam, αλλά είναι ψιλά γράμματα, φαντάζομαι την επόμενη φορά θα τα προσέξουν παραπάνω. Τα βραβεία λοιπόν είναι τα εξής: ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Η Μοναξιά της Αβύσσου ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: Γιώργος Γανίδης (Θηρία) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ: Kuro The Black Magik Kat (Tasmar) ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΟΜΙΚ: Μαμπαδοιστορίες (Stef) ΕΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ: Καρέ Καρέ, το λεξικό της κρίσης ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αριστοτέλης ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ: No Pasarán! ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: 1923 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Η Μοναξιά της Αβύσσου ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ: Αριστοτέλης ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΙΚ: 1923 ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ: Athens Dark Αυτά ψήφισε η ακαδημία, εγώ έχω διαφορετική γνώμη για κάποια. Πχ για τη μεταφρασμένη έκδοση θεωρώ ότι έπρεπε να βγει το Sandman, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποια κομικς θα έπρεπε να βραβευτούν σε άλλες κατηγορίες, αλλά συμβαίνουν αυτά Πάρτε και 2 φώτος για το καλό
  19 points
 21. Άψογες φωτογραφίες, να μαστε καλά στα επόμενα μαζί. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @Phantom Duck που με σκέφτηκε όταν του ζήτησα σκιτσάκι από Κάστι και πήρε έναν άψογο Μαύρο Πιτ. Πήρα και εγώ λίγη δόση The Con έτσι. Χρωστάω!
  19 points
 22. Φέτος είπα να είμαι σεμνή στο κομικντομ καθώς τσίμπησα πραγματάκια μέσα στο μήνα και εεε δεν χωράει άλλο το σπίτι . το thermae romae ήταν αναπάντεχο εύρημα και έχω κλάψει από τα γέλια μαζί του. Επιτέλους όλη η σειρά μαζί
  18 points
 23. Και μένα μου άρεσε η τελετή. Ωραίος χώρος, πολύ καλός ο παρουσιαστής stand-up κωμικός Δημήτρης Δούκογλου. Είχε ροή η εκδήλωση, αλλά θα προτιμούσα οι βραβευθέντες να λέγανε κάτι παραπάνω για την δουλεία τους πέρα από την λίστα ευχαριστιών. Όσον αφορά τα βραβευθέντα μερικά ήταν αναμενόμενα ίσως (πχ Αριστοτέλης), για άλλα δεν έχω άποψη, αλλά πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου πως πάλι μειοψήφισε μια έκδοση σαν το Sandman που και άρτια είναι (καλύτερη από τα original paperback, αν θέλετε την γνώμη μου!) και όσον αφορά σχέδιο/σενάριο δεν νομίζω να περιμένετε εμένα να πω κάτι. Και έστω όχι το Sandman (γιατί Ελλάδα είσαι αφού) αλλά ούτε το Kill or be Killed ούτε το Ψηφίδες Τρόμου που έγινε μετάφραση από τα Ιαπωνικά; Και το πήρε το μόνο κόμικ που δεν γούσταρα να το πάρει.
  18 points
 24. @ΚΟΜΙΞ για τη λίστα αναρτήθηκε και το πρόγραμμα του The Con Παρασκευή 5/5 16:00 – 16:50 WORKSHOP “COSPLAY 101: FROM START TO FINISH” 18:00 – 18:50 WORKSHOP “CREATE YOUR OWN BOARD GAME” 19:00 – 19:50 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “BREAKING INTO THE COMICS INDUSTRY” Zoe Thorogood, Η αγαπημένη δημιουργός κόμικς από το Ηνωμένο Βασίλειο, Zoe Thorogood, μοιράζεται τις εμπειρίες της από τον χώρο της 9ης Τέχνης και δίνει συμβουλές σε νέους δημιουργούς για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να ανοίξουν τις πόρτες του συγκεκριμένου επαγγέλματος. 20:00 – 21:00 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ “THE ONE PIECE GAME” BY ZOO 90.8 Σάββατο 6/5 12:00 – 12:50 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ “ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ” 13:00 – 13:50 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “THE TOYS HE MADE US: MAKING ACTION FIGURES” 14:00 – 14:50 Q&A SESSION: CASTY & MICHELA FRARE 15:00 – 15:50 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ” Γιώργός Ζωιτάς @Phantom Duck 16:00 – 16:50 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΚΟΜΙΚΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ” BY BETSSON 17:00 – 17:50 ΣΥΖΗΤΗΣΗ “ΕΜΦΥΛΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ – ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ COMICS ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ RESET” 18:00 – 18:50 MASTERCLASS “DRAWING & SKETCHING WITH WATERCOLORS” 19:00 – 20:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “FROM THE MOODBOARD TO THE SCREEN: HOW WE BRING LIFE INTO THE ART OF ASSASSIN’S CREED WORLDS” ΒΥ UBISOFT SOFIA Κυριακή 7/5 11:00 – 11:50 KIDS WORKSHOP “HOW TO TELL A STORY IN COMICS: YOANN 12:00 – 12:50 WORKSHOP: “PETZI – ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ COMICS ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ” THIERRY CAPEZZONE 13:00 – 13:50 Q&A SESSION: SIMON FURMAN 17:00 – 17:50 Q&A SESSION: ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ 18:00 – 18:50 ΠΑΝΕΛ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ – DIGITAL SOUL ENTERTAINMENT 19:00 – 20:00 “THE COMIC CON TRIVIA” BY ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ AFTER PARTY @ WONDERWALL
  18 points
 25. Ωραια νεα! Αυτοπροτεινομαι για πανελ με θεμα "αυτοεκδοσεις"
  17 points
 26. Οταν η @kabuki μου δειχνει υποψηφιες αυτοεκδοσεις προς αγορα μπας και με κανει να πω καλο λογο: Οποιοσδηποτε αλλος παιζει να βλεπει την φατσα μου εκεινη την ωρα:
  17 points
 27. είναι επειδή εγώ έχω αντίθετη προσέγγιση, για να υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν
  17 points
 28. Για εσένα θα προτιμούσα τα : Kwtsos : O εχθρός των νέων καλλιτεχνών Kwtsos : O αντίπαλος των αυτοεκδόσεων Kwtsos : Ο δολοφόνος των ονείρων νεαρών κομιστών Kwtsos : Ο ανίερος εκτελεστής μικρών φανζίν και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα
  17 points
 29. Ναι ναι, βγαλτε μου το ονομα επειδη ειμαι κριτικος στο τι θελω να αγορασω! Ενω εσεις μου πατε με αέρα πατρονων των τεχνων
  17 points
 30. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά για ακόμη μια χρονιά. The Comic Con και να μη περάσεις καλά δε γίνεται. Δεν ήταν όμως μια διοργάνωση η φετινή που μπορώ να πω ότι θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου. Και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι διεθνείς καλεσμένοι μου ήταν αδιάφοροι. Επίσης απουσίαζαν 2-3 Έλληνες καλλιτέχνες από το Artists Alley που ήθελα να συναντήσω μετά από αρκετό καιρό. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι συνάντησα ξανά φίλους και γνωστούς που είχα να τους δω από το προηγούμενο Con. Χάρηκα πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να ξαναδώ μέλη του φόρουμ και να ανταλλάξουμε, έστω και βιαστικά, δυο κουβέντες. Λυπάμαι που για ακόμη μια φορά δε μπόρεσα να παρευρεθώ σε μάζωξη Δε ξέρω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε αλλά το Σάββατο, προς το κλείσιμο της ημέρας, αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το Con η αδερφή μου με τον αρραβωνιαστικό της οπότε μετά πήγαμε για φαγητό. Αρκετά φτωχή η φετινή σοδειά από original art. Από Dean Ormston ζήτησα να μου σκιτσάρει μία Golden Gail. Για όσους δε γνωρίζουν, ο Dean έκανε δωρεάν σκίτσα σε όποιον του το ζητούσε. Μολύβι και μελάνι. Εγώ επειδή θεώρησα ότι πρέπει κάπως να ανταμειφθεί για το κόπο του, τον ρώτησα εάν μπορούσα να κάνω μια δωρεά για το σκίτσο. Ήταν κατηγορηματικός ότι δε δέχεται χρήματα και ότι αυτά τα κάνει δωρεάν αλλά εγώ επέμεινα και του άφησα ένα ποσό. Φέτος ζήτησα και commission από τη Βούλα Χατζοπούλου (Dot). Τη Βούλα την είχα στο ραντάρ μου τα τελευταία χρόνια και, βλέποντας πόσο έχει βελτιωθεί, της ζήτησα να μου σκιτσάρει τη παντοτινή μου αγάπη, Blink. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα και σίγουρα έχει μια θέση στα top commissions μου. Εννοείται πως τιμήσαμε και το VMT από William Simpson. Με ένα γρήγορο head sketch και αφιέρωση στο εσωτερικό. Από το 2015 μου μιλούσε για αυτό Ακολουθούν και οι λιγοστές αγορές από artists και εκθέτες. Hellangel σε σκίτσο του αγαπημένου Τόνυ Τζανουκάκη. Doctor Doom vs Ghost Rider από τον Αστέριο Γούσιο και τα Dreamshaper Studios. To sketchbook του Dean Ormston. Η γυναίκα του μάλιστα με ρώτησε εάν ήθελα ακόμη ένα σκίτσο μέσα στο sketchbook αλλά εγώ αρνήθηκα. Η Golden Gail που μου ετοίμασε ήταν υπεραρκετή. Imperfect Marble από Jemma. Να αναφέρω εδώ πως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η Jemma φέτος είχε φέρει hentai manga. Και μου έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός ότι τη τρίτη μέρα αρκετοί τίτλοι είχαν πουληθεί και η Jemma πρόσθεσε και άλλους Exiles (vol.2): Point of No Return TPB και Darker Image #1. Εδώ, για εμένα, είναι σαν να χτύπησα φλέβα χρυσού. Το trade των Exiles το έψαχνα πολύ καιρό καθώς είναι out of print εδώ και αρκετά χρόνια. Το Darker Image #1 είναι η πρώτη εμφάνιση του The Maxx (March 1993), ενός από τους πλέον αγαπημένους μου χαρακτήρες. Αυτά τα αγόρασα από το πάγκο δίπλα από την Ένατη Διάσταση. Γνωρίζει κάποιος ποιοι ήτανε; Ρώτησα το νεαρό που ήταν εκεί ποιο κατάστημα είναι καθώς δεν έβλεπα κάποιο banner αλλά μου απάντησε ότι δεν είναι κατάστημα
  17 points
 31. Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον @Beefheart, ήταν λιγομίλητος αλλά όχι μονόχνωτος ή σνομπ! Του έδωσα να μου υπογράψει χωρίς να του ζητήσω κάτι συγκεκριμένο και άρχισε να μου ζωγραφίζει (κι σ' εμένα) έναν Colonel Randal Weird που επίσης είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Επειδή είναι Άγγλος του είπα ότι ο μπαμπάς του πρώην πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έχει σπίτι κοντά στο χωριό μου και πολλές φορές τρώει στην ταβέρνα του χωριού μου όπως και ο Μπόρις!Αντέδρασε αμέσως και είπε ότι δεν συμπαθεί καθόλου τον Μπόρις και ότι έκανε πολύ κακό που έβγαλε το Ην.Βασίλειο από την ΕΕ!Εννοείται ότι συμφώνησα μαζί του.Μετά κουβεντιάσαμε για την Ελλάδα ,για διακοπές κτλ και μου φάνηκε αρκετά προσιτός. Δυστυχώς, σχεδόν μόλις έκανε το σκίτσο, ήταν η ώρα του διαλείμματος οπότε δεν είπαμε κάποια πράγματα παραπάνω! Το σκίτσο είναι υπέροχο και ταιριάζει απόλυτα με τα πουλιά που ήταν ήδη τυπωμένα στην σελίδα. Οπότε παρόλο που ξεχεριάστηκα , τελικά άξιζε να κουβαλήσω δύο τόμους library edition! Να σημειώσω επίσης ότι τα original εξώφυλλα που είχε στον πάγκο ήταν τέλεια!
  17 points
 32. Εγώ τελικά πήγα για μια ωρίτσα το Σάββατο το απόγευμα. Είδα ότι έλειπε ο Ormston (έγραφε Σάββατο 2-6 και ήταν 17:30), απογοητεύτηκα, κάναμε μια γρήγορη γύρα στους πάγκους, και φεύγοντας ευτυχώς ένας φίλος μου παρατήρησε ότι είχε επιστρέψει. Από τις φάτσες που ξέρω δεν πέτυχα κανέναν, εκτός από τον @Phantom Duck. Ήταν απασχολημένος στον πάγκο του Μικρού Ήρωα, οπότε δεν τον ενόχλησα Ποστάρω το budgeted loot μου και ελπίζω στα επόμενα να είμαι πολύ πιο προετοιμασμένος, τόσο για τους ξένους καλλιτέχνες και έχοντας κάνει το ανάλογο διάβασμα/κουβάλημα από κόμικς, όσο και για καλύτερη βόλτα στο artist alley. Αυτοκόλλητα από τον Νίκο Σταυριανό. Έψαχνα κάτι για να κρύψω κάτι αποχρωματισμούς στο laptop μου και μου γυάλισαν από μακριά. Του είπα να σχεδιάσει ό,τι θέλει γιατί μου φάνηκε κακόκεφος . Αλλά διάλεξε τον αγαπημένο μου Colonel Weird (απ' ότι βλέπω βέβαια από το ποστ του Ανδρέα, τον έκανε και άλλες φορές). Με ρώτησε για μελάνια, αλλά του είπα όχι για τον ίδιο λόγο. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία. Edit: Έχω και παρελκόμενο loot με σελιδοδείκτες και τα σχετικά αλλά δεν αντέχω να το ξεκαθαρίσω και να το φωτογραφίσω τώρα.
  17 points
 33. Τα δικά μου από το Comicdom... όχι πολλά πράγματα Εξαντλήθηκε και το Silver Surfer: Parable στο τέλος της Κυριακής και αναγκάστηκα να το παραγγείλω Και ένα ωραίο εξτραδάκι, από ανταλλαγή τεύχους με Άγγλο με μεγάλη μπορώ να πω επιτυχία
  16 points
 34. Οι αγορές του Comicdom, μαζί με κάτι τομάκια παραγγελία από το Relax και τις συνδρομές τευχών από eFantasy που παρέλαβα πριν καμιά βδομάδα.
  16 points
 35. Ο @kwtsos όταν του δείχνεις ένα κόμικ της σειράς, που ξέρεις και ο ίδιος πως είναι σκουπίδι αλλά σε έπιασε fomo. O @kwtsos όταν του δείχνεις ένα αριστούργημα.
  16 points
 36. Πρόγραμμα Comicdom (για να υπάρχουν όλα μαζεμένα κι εδώ) Παρασκευή 12/5 11:00 - 14:00 Portfolio Review Sessions I 13:00-14:00 Προγράμματα Ενίσχυσης Μετάφρασης 14:10 - 15:00 Αφήγηση και Παραλλαγές με τη Γλώσσα των Κόμικς (workshop) 15:10 - 16:00 Σχεδιάζοντας Χειρόγραφους Χαρακτήρες μιας Άλλης Εποχής (workshop) 15:45 - 16:45 Meet the Local Scenes 15:45- 16:00: Meet the Israeli Comic Scene with Maya Dvash 16:00- 16:20: Meet the Spanish Comic Scene with Laureano Domínguez Caamaño 16:25-16:45: Meet the Swedish Comic Scene with Fredrik Strömberg 16:10 - 17:00 10 Χρόνια «Σχεδία» – Οι Εικονογραφήσεις 17:00 - 19:00 40 Χρόνια Σενάρια για Κόμικς 17:10 - 18:00 60 Χρόνια Avengers 19:00 - 20:00 Animasyros 2022 19:10 - 20:30 LGBT Art – Η Άνθηση της Εγχώριας Queer Εικονογράφησης 20:40 - 21:30 The Body in Pictopia 21:30 - 23:00 Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2023 αναλυτικό θέμα εδώ Σάββατο 13/5 10:30 - 12:00 Ώρα για Άραχνο-Δράση! 10:30 - 11:30 Σχολείο για Χαρισματικά Παιδιά (workshop) 12:00 - 15:00 Portfolio Review Sessions II 12:30 - 13:30 Μία Πόλη σε Comics – Arrki by AKTO (workshop) 12:45 - 13:45 Τα Σπάιντερ-Μαν του Καμπανά: Αραχνο-Κουβέντα με τον Πάνο Παχνέλη 14:00 - 15:30 Οι Νικητές των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς 2023 15:10 - 16:30 Comics, Εικονογράφηση και AI: What’s Out There, What’s to Come 15:45 - 17:15 Προκλήσεις και Τάσεις στη Διεθνή Αγορά των Comics 16:40 - 17:30 Storyboard: Μεταξύ Σινεμά και Κόμικς (workshop) 17:40 - 18:30 One Shot – An Illustration Workshop (workshop) 18:40 - 20:00 Δικαιοσύνη στην Πένα – Η Τέχνη του Σκιτσορεπορτάζ 20:10 - 21:00 X-ήντα χρόνια Uncanny X-Men 20:00 - 22:00 Διαγωνισμός Comicdom Cosplay 2023 Κυριακή 14/5 08:00 - 23:45 Greek National – 2023 European Yu-Gi-Oh! Championship Qualifier 10:30 - 12:00 Ώρα για Άραχνο-Δράση! 10:30 - 11:30 Η Δύναμη της Ομάδας (workshop) 12:00 - 15:00 Portfolio Review Sessions III 12:30 - 13:30 Μία Πόλη σε Comics – Arrki by AKTO (workshop) 12:45 - 13:15 Πρόγραμμα Animation Μικρού Μήκους 13:30 - 14:20 Adams – Perez – Sale, In Memoriam: Τρεις Δεκαετίες, Τρεις Θρυλικοί Δημιουργοί 14:30 - 15:20 Παρουσίαση: Athens Dark 15:10 - 16:30 Tα Comics στα Μουσεία 15:45 - 17:45 Spotlight on: Tito Faraci 16:40 - 17:30 Μινιατούρες και Kατασκευές στον Κινηματογράφο (workshop) 17:40 - 18:30 Illustration Flow (workshop) 18:15 - 20:15 Sketch Event: Avengers vs. X-Men 18:40 - 19:40 Δημιουργικότητα Άνευ Ορίων με τις Γραφίδες της Wacom 19:50 - 20:40 Κλασσικά Εικονογραφημένα «Από τη Μυθολογία και την Ιστορία της Ελλάδος» 20:30 - 22:00 MUSICOMA – Το Κόμικ Μιούζικαλ Εκθέσεις για ολόκληρο το τριήμερο Fumetti dal mare – Κόμικς από τη Θάλασσα LGBT Art – Η Άνθηση της Εγχώριας Queer Εικονογράφησης Calvino Immaginario – Οι Φανταστικοί Κόσμοι του Italo Calvino Spotlight On: Αγγελική Σαλαμαλίκη Signing Tito Faraci -Κυριακή 14/5 15:45 - 17:45 Spotlight on: Tito Faraci -Κυριακή 14/5 18.30-20.00 Περίπτερο εκδόσεων Μικρός Ήρως
  16 points
 37. Ιδανικά θα θέλαμε όποι@ θέλει από το φόρουμ να συμμετάσχει στο live να κάνουμε - όπως είπε κι ο @Dredd - ωραία κουβεντούλα, με πολύ χαβαλέ, όπως γίνονται και στις συναντήσεις του φόρουμ. Αλλά και όποι@ θέλει να συμμετάσχει χωρίς να φαίνεται στην κάμερα (ή με φωνή), εφόσον το σχεδιάζουμε να γίνεται λάιβ, μπορεί να συμμετάσχει και στην λάιβ συζήτηση του YouTube με παρεμβάσεις, ερωτήσεις, κτλ.
  16 points
 38. Δεν πιστεύω να μας εξέθεσες στην παγκόσμια κοινότητα σχεδιαστών;;;;;;
  16 points
 39. 15 points
 40. Καμαρώστε μας Νοέμβριος-Δεκέμβριος του '18 ήταν.
  15 points
 41. Βρε @geo_trou σου θυμίζει κάτι το μέρος; Η τοποθεσία είναι φοβερή, εμφιαλώνουν και κάτι κρασιά με ετικέτα Κόρτο πάνω και έχουν έναν χώρο στον οποίο δοκιμάζουν τα κρασιά, μπορείς να αράξεις με τραπεζάκια κλπ και νομίζω ότι έχουν και μερικά original art στους τοίχους (αν και το λέω με επιφύλαξη ότι δεν είναι prints) - όταν πήγαμε ήταν δυστυχώς κλειστά. Εκεί είναι και τα κεντρικά γραφεία της cong στα οποία μπήκαμε και βγήκαμε, στα πεταχτά είχα δει στα ράφια διάφορα καλούδια (φιγούρες κλπ). Γνωρίσαμε και έναν γείτονα του Πρατ (Στο Λαβώ πέρασε τα τελευταία χρόνια του), ο οποίος τον αποκάλεσε Μεσιέ Ουγκό . Μας είχε πει ότι είχε ζωγραφιά του Πρατ που του την είχε κάνει δώρο αλλά δεν θυμάμαι αν μας την έδειξε. Νομίζω πως εσκεμμένα το άγαλμα κοιτάει νοτιοανατολικά, πάνω από την λίμνη της Γενεύης και προς το ιταλικό κομμάτι των Άλπεων ως φόρο τιμής στον δημιουργό. Όταν γυρίσω σπίτι θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες που έχω από την επίσκεψη μας.
  15 points
 42. νομίζω ότι αυτό πάει εδώ Statue (από τα μεγάλα ) Corto Maltese, από τους γλύπτες Livio & Luc Benedetti στο Lavaux, στην Ελβετία. Λίγο πιο κάτω υπάρχει κι αμπελώνας, που λέγεται Caveau Corto. Θα θελα να χω τέτοιο θέαμα έξω από το σπίτι μου...
  15 points
 43. Loot από το Con (είναι τρελό ότι μόνο αυτά κοστίζουν ~100 ευρώ) με κάτι λίγα από Medieval Bazaar: Till next time... edit το loot μετά από Αστιγγόβολτα, η πρώτη μετά την πανδημία, μαζί με ένα τομάκι ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Τ1, που βρήκα στο Παιχνοδρόμιο (που πήγαμε μετά το signing στου Bob):
  15 points
 44. Όταν ο kwtsos εμφανίζεται στο artist's alley Παρόλα αυτά, μετά από λίγα λεπτά
  15 points
 45. Ως εκδήλωση, πολύ καλύτερη από πέρισυ, και με πολύ περισσότερο κόσμο, πρέπει να μαζεύτηκαν 100-150 άτομα. Πιο οργανωμένη, κύλαγε πιο στρωτά και ο παρουσιαστής είχε ετοιμάσει έναν πρόλογο, ο οποίος παρόλο που δεν με έκανε εμένα να γελάσω, έκανε αρκετούς από το κοινό, οπότε ήταν επιτυχημένος. Για τα ίδια τα βραβεία, κινηθήκαμε πάνω-κάτω στα ίδια πλαίσια με πέρισυ, της επιλογής κολλημένης στα 80s (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε). Για δεύτερη χρονιά αγνοήθηκε το Sandman, φέτος για κάτι ναι μεν καλό, αλλά περιορισμένης διεθνούς επιτυχίας και επίδρασης. Το βραβείο κοινού πήγε σε ένα τίτλο που δεν ακούστηκε καθόλου πέρισυ, πράγμα που δείχνει ότι αν είσαι λίγο πιο οργανωμένος στα social, το παίρνεις. Λυπήθηκα που δεν πήρε κάτι ο Καλοκαιρινός, είναι ότι καλύτερο έχω δει από εποχής Σαλαμαλίκη. Respect για τον Tasmar και το Hard Rock, αλλά όπως είπε παραπάνω και ο Γροθιάς, ΙΜΟ, δεν είχε θέση ένα mini-comic στη κατηγορία. Θα πάρω σήμερα τα Θηρία του Γανίδη, γιατί δεν το θυμάμαι από πέρισυ και θέλω να το τσεκάρω. Από εκεί και πέρα, στα ίδια μοτίβα κινήθηκαν όλα, η Ακαδημία πρέπει να αλλάξει λογική επιλογής κατ' εμέ, αλλά αυτά τα είπαμε και πέρισυ.
  15 points
 46. Από τις "επίσημες" εκδόσεις, έχω στη λίστα 25.... Τα απολύτως σίγουρα είναι 10.... Για τα υπόλοιπα, θα δω... Απο αυτοεκδόσεις σίγουρα έχω 2 και βλέπουμε. @kwtsos Μήπως να σου δώσω το πορτοφόλι μου;
  15 points
 47. Υπάρχει και ΑΥΤΟ το θέμα με εντυπώσεις από το φετινό The Comic Con αλλά ας το βάλω εδώ για να κινούνται και τα 2 θέματα. Για να πω την αλήθεια, περισσότερο το βλέπω σαν ευκαιρία για εκδρομή και να συναντήσουμε φίλους, παρά για το Con καθαυτό. Οπότε τις βόλτες μας τις κάναμε, τα φαγητά μας τα φάγαμε, τα ποτά μας τα ήπιαμε, περάσαμε και από το Con για να ζήσουμε την ολιστική εμπειρία Φωτογραφίες από τον χώρο και από το πάνελ του PK (κάναμε κερκίδα!) έβαλαν οι υπόλοιποι, οπότε ας προσθέσω κάποιες από τα Playmobil που βρήκα εντυπωσιακά. Μια καταπληκτική, κατά τη γνώμη μου, σκηνή από κηδεία στην Άγρια Δύση! Και κοντινό στον μακαρίτη... Τέλος 2 σκίτσα που πήραμε από τον Casty (τους χαρακτήρες τους επέλεξε η κόρη μου) και 2 μπρελοκάκια που μας χτύπησαν στο μάτι. Άντε και του χρόνου!
  15 points
 48. Πολύ ωραίο και το φετινό the con! πήρα τις υπογραφές μου, τσίμπησα λίγα κομικσακια, (πήγαμε με αεροπλάνο και υπήρχε όριο βάρους στη χειραποσκευή), είδαμε φίλους του βορρά, αλλά και του νότου που ανεβηκαν για το κον, ακούσαμε το καλύτερο πανελ (του @Phantom Duck φυσικα! ) φαγαμε,ήπιαμε, περάσαμε τέλεια κρίμα που δεν έτυχε να συναντήσω @DaDiRa & @Treoris, την επόμενη φορά κάποιες φωτος μου είναι παρόμοιες με του @AndreasD, οπότε λέω να μην επαναλαμβάνω τα ίδια, ας βάλω κανα δυο από το panel και το signing Casty & Michela Frare έργα δημιουργών εμπνευσμένα από τη Θεσσαλονίκη και άλλη μια με τον PK σειρά έχει τώρα το Comicdom! βάζω και τα livestreaming του the con
  15 points
 49. Αν μας πιέσετε...
  14 points
×
×
 • Create New...