Treoris Posted June 3 Share Posted June 3 On 16/9/2021 at 11:23 ΠΜ, dionik said: Εγώ πάντως έχω κάνει τα κουμάντα μου αν έρθουν δύσκολες μέρες, ενώ έχω φτιάξει και την προίκα της κόρης μου. Αλλά ας υποθέσουμε ότι βρίσκω κάποιον Νίκο για να πάρει το ένα. Dionik για το σκίτσο πού θα βρω; Γκουχ γκουχ ! Νίκος εδώ, και δεν τα έχω διαβάσει. Just saying... Η σημερινές τιμές του χρηματιστηρίου (aka metabook) έχουν χαμηλότερη τιμή τα 180 ευρώ, ανώτερη τα 500, ενώ το σετάκι με τα Χαμένα Επεισόδια είναι μάλλον ευκαιρία στα 700. 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted June 4 Share Posted June 4 17 hours ago, Treoris said: Η σημερινές τιμές του χρηματιστηρίου (aka metabook) έχουν χαμηλότερη τιμή τα 180 ευρώ, ανώτερη τα 500, ενώ το σετάκι με τα Χαμένα Επεισόδια είναι μάλλον ευκαιρία στα 700. Καλά, ο κόσμος έχει ξεφύγει. Έτυχε να πάρουν δύο βιβλία παλιότερα και τώρα θέλουν μισό χιλιάρικο για να βγάλουν τα σπασμένα. Δώσε το 1/3 της τιμής και αγόρασε την αμερικάνικη deluxe έκδοση που είναι 100 φορές καλύτερη. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treoris Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) @Phantom Duck εντάξει, αγαπάμε scrooge, ναι, πρέπει να είναι υπερτέλειο... αλλά 200 ευρώ; Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι τι λες και έχεις δίκιο. Edit : Εντάξει, βρέθηκαν και απλές (hardcover) εκδόσεις σε φυσιολογικές τιμές. Φαντάζομαι πως μπορώ να ζήσω χωρίς την τυχερή δεκάρα που πρέπει να είχε μέσα η deluxe έκδοση. Edited June 4 by Treoris see above 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 4 Share Posted June 4 Πιο οικονομικό είναι να πάρεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Don Rosa Library της Fantagraphics, παρά δύο ελληνικούς τόμους από scalpers. 1 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts