Θοδωρής Καραπάνος Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Φθάσαμε αισίως στις 25/11( χρόνια πολλά και στις Κατερίνες)! Ένας μήνας απέμεινε ως τα Χριστούγεννα! Έπεσα σήμερα πάνω στο παρακάτω εξώφυλλο και σκέφτηκα, ότι θα ήταν καλή ιδέα να ανοίξω ένα θέμα με Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα, αλλά όχι "ξερά" εξώφυλλα που απλά να αναγράφουν ένα ξενέρωτο:"Καλά Χριστούγεννα". Πιο πιπεράτα, πιο χιουμοριστικά! Θα προσπαθήσω να ανεβάζω ένα κάθε μέρα, αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω και δικές σας ιδέες! (Το εξώφυλλο που μου έδωσε την ιδέα) Μερικά ακόμη ενδεικτικά εξώφυλλα, για να καταλάβετε τι εννοώ με το πιπεράτο/χιουμοριστικό Edited November 25, 2022 by Θοδωρής Καραπάνος 14 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 ωραίο θέμα να βαλω κι εγώ μερικά 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 @kabuki, χαχαχα, υπέροχα εξώφυλλα! Ακριβώς ό,τι ζητούσα/ ήθελα να δω! Ορίστε και τα σημερινά δικά μου: 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 27, 2022 Author Share Posted November 27, 2022 Όχι, δε σας ξέχασα( 00:15 αλλά ακόμη πιάνεται). Βλέπω ότι κι ο @Spyros Andrianos έχει ανεβάσει εδώ ένα αντίστοιχο νήμα, οπότε σήμερα θα "τεμπελιάσω" και θα πάρω ένα εξώφυλλο από εκεί. Η επιλογή μου: 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 (edited) O Incredible του David σε ένα εξαιρετικό τεύχος κ λίγο αργά ο Hal ως χριστουγεννιάτικος φωτισμός Edited November 30, 2022 by starman84 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Τελευταίο τεύχος John Byrne στους X-MEN... υπερκλάσικ 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Και τα δύο πολύ όμορφα! Θα προτιμήσω όμως αυτό του Hulk( είναι πιο χιουμοριστικό). Θα ανεβάσω κι εγώ αργότερα( έπειτα από δύο μέρες)! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Χριστουγεννιατικό mood από τώρα; Άντε, επειδή είσαι εσύ..... 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 4 hours ago, Dredd said: Χριστουγεννιατικό mood από τώρα; Και πού να δεις, τι έρχεται τις επόμενες ημέρες! Χριστουγεννιάτικος κατακλυσμός θα γίνει! Και το εξώφυλλο που σας χρωστούσα( συνεχίζω με Dredd, μη σπάσω το σερί): Τα λέμε αύριο! 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 μερικά ακόμα, καθώς στολίσαμε και δέντρο σήμερα 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές και τις (λίγες) φετινές αργίες, βάζω μερικά ακόμα 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Και το, πολύ όμορφο, φετινό. 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Μερικά ακόμα... 3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 Τι τρομερά εξώφυλλα ανέβασες!!! Μάλιστα, βλέπω ότι είναι τόσο από διάφορα υπερηρωικά( που είναι η ειδικότητά σου), όσο κι από διάφορα πολυθεματικά/ Disney της δεκαετίας του'80! Ορίστε κι ένα από την αφεντιά μου( δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ατόνησα αρκετά, οπότε χάθηκαν πολλά υπέροχα εξώφυλλα που θα μπορούσαν να μπουν. Τέλος πάντων, του χρόνου): 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Merry Marvel Mas 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts