Dredd Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 To awesomebooks παίζει να είναι και το πιο φθηνό e-shop για κόμικς που υπάρχει. Και ταυτόχρονα το πιο εκνευριστικό από όλα. Είναι στην Αγγλία και οι τιμές του είναι υπερβολικά χαμηλές. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε και εδώ ισχύει ακριβώς. Στις προπαραγγελίες, και ειδικά στις ακριβές εκδόσεις ( Omnibus, Library ), το πιο πιθανό είναι μην τα στείλει ποτέ. Δεν ξέρω τι κάνει, παραγγέλνει λίγα, τις έχει τις τιμές για κράχτη; Ποιος ξέρει. Επίσης έχει άθλιο customer support, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα τι έχεις παραγγείλει και τι περιμένεις. Όσες φορές έχω επικοινωνήσει μέσω live chat, και είναι πάνω από 10 αυτές, πάντα κατέληγα να κοπανάω το κεφάλι μου. Θα έλεγα να μην πλησιάσετε ποτέ, αλλά..... έχει τις χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε. Χρεώνει μόνο €3,50, είτε παραγγείλεις 1, είτε 15 βιβλία. Γενικά, αν βρεις κάτι που να το έχει σε stock, αν στο στείλει και αν φτάσει, είναι καλή φάση. Επίσης, έχει και ποικιλία μεταχειρισμένων λογοτεχνικών βιβλίων. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Τους έστειλα μήνυμα και τους ρώτησα εάν τα πακέτα τους περνάν τελωνείο ή εάν υπάρχουν γενικά έξτρα χρεώσεις. Quote When purchasing from us, all relevant costs will be communicated to you at the point of sale/checkout. There should be no need to pay any additional costs at any time before your order reaches you. Any applicable taxes and duties will be pre-paid by us as appropriate. Μετά από αυτό το μήνυμα, κάπου διάβασα ότι πλέον στέλνει τα πακέτα μέσω Ολλανδίας. Προσωπικά σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι από εκεί στο άμεσο μέλλον για να το επιβεβαιώσω, γιατί σε κάποια κομιξάκια έχει καλύτερες τιμές από το bookdepo, ειδικά σε κάποιες πιο τούμπανες εκδόσεις. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Αγόρασα το run του Morrrison στο Batman σε omnibus μαζί κ το Black Hammer Library Edition vol 2, ολα μαζι στα 180 ευρω χωρίς παραπάνω χρεώσεις σε τελωνεία κλπ. Χτες τα παρέλαβα σε καλο πακετάρισμα κ όλα καλα. Εχω μπανίσει κατι καλες τιμές σε omnibus κ θα ξαναπάρω ελπίζοντας να μη πάθω καμία στραβή 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 8 minutes ago, starman84 said: Αγόρασα το run του Morrrison στο Batman Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ run. Πραγματικά δεν υπήρχε ούτε ένα κακό arc. Πραγματικό αριστούργημα! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Χαίρομαι που δεν υπάρχει πρόβλημα με το Αwesome! Περιμένω και εγώ κάποια πραγματάκια, τα οποία, σύμφωνα με το tracking της Fedex, βρίσκονται κάπου στο Φένλο της Ολλανδίας. Δε νομίζω να αργήσουν. 47 minutes ago, Jim® said: Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ run. Πραγματικά δεν υπήρχε ούτε ένα κακό arc. Πραγματικό αριστούργημα! Αυτό και εάν είναι μία συζητήσιμη άποψη. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 hours ago, the comic guide said: Περιμένω και εγώ κάποια πραγματάκια, τα οποία, σύμφωνα με το tracking της Fedex, βρίσκονται κάπου στο Φένλο της Ολλανδίας. Για κάποιο λόγο έκανα εικόνα έναν κούριερ με τα κόμικς σου να έχει χαθεί στους δρόμους του Φένλο, να τριγυρνάει και να βρίσκει παντού αδιέξοδα και κινδύνους, σαν σκηνές από ταινία τρόμου 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (ξέρω η εποχη οικονομικά ειναι σε άσχημη φάση), εχει το Spider-man Omnibus του Roger Stern σε εξαιρετική τιμή 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) 1 hour ago, starman84 said: Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (ξέρω η εποχη οικονομικά ειναι σε άσχημη φάση), εχει το Spider-man Omnibus του Roger Stern σε εξαιρετική τιμή Ορίστε λοιπόν! Το παρήγγειλα, αυτά κάνετε @starman84 thanks! Edited June 5, 2021 by Lord Makro 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 @geo_trou 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 8 hours ago, starman84 said: Αγόρασα το run του Morrrison στο Batman σε omnibus μαζί κ το Black Hammer Library Edition vol 2, ολα μαζι στα 180 ευρω χωρίς παραπάνω χρεώσεις σε τελωνεία κλπ. Χτες τα παρέλαβα σε καλο πακετάρισμα κ όλα καλα. Εχω μπανίσει κατι καλες τιμές σε omnibus κ θα ξαναπάρω ελπίζοντας να μη πάθω καμία στραβή Πόσον καιρό έκαναν να έρθουν; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Επίσης, έχω ακόμα μια ερώτηση. Αυτά τα προϊόντα που φαίνονται τα έχει όλα ή είναι σαν το Amazon; 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Δεν ήρθαν όλα μαζί απλά πάνω κάτω σε 25 ημέρες και στην Γενική Ταχυδρομική 11 hours ago, Lord Makro said: Ορίστε λοιπόν! Το παρήγγειλα, αυτά κάνετε @starman84 thanks! Πολυ καλή επιλογή μιλάμε για τούμπανο omnibus σε ενα εξαιρετικό run απο τον Stern Edited June 6, 2021 by starman84 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Δεν συνεργάζομαι με το εν λογω κατάστημα αλλα μιας κ βρηκα ανταπόκριση σε αυτο που πρότεινα ειπα να προτείνω κ άλλο ενα. Το JLA Omnibus του Morrison το οποίο το εχει σε τιμή 77 ευρω. Μιλάμε οτι το έχω κ ειναι έπος γι αυτά που έχει μέσα γιατί αν το Spiderman ειναι τούμπανο αυτο δε περιγράφεται. Η τιμή που το πουλά ειναι εξαιρετική. εδω δεν το βρισκεις κατω απο τα 130 ευρω κ έξω κάτω απο 100. Το προτείνω με κλειστα μάτια. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Είπα να κάνω κι εγώ μια παραγγελία από αυτό το κατάστημα (φτηνή, μιας και είναι η πρώτη φορά) και να δούμε πώς θα πάει. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 1 hour ago, Beefheart said: Είπα να κάνω κι εγώ μια παραγγελία από αυτό το κατάστημα (φτηνή, μιας και είναι η πρώτη φορά) και να δούμε πώς θα πάει. Οι προσευχές μας είναι μαζί σου. Τι πήρες; 3 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 4 minutes ago, Jim® said: Οι προσευχές μας είναι μαζί σου. Τι πήρες; Πήρα δύο τομάκια Buddha του Tezuka από μια συγκεκριμένη έκδοση που προσπαθώ να συμπληρώσω. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Στις 7 Μαΐου μου έστειλαν το Wonder woman Omnibus του Phil jimenez. Το αγόρασα 43 ευρω κ το παρέλαβα σήμερα ενώ είχε έρθει στις 25 Μαιου. Πήγα κ το πήρα απο την Γενικη Ταχυδρομική ψαχτα αφού τους τα έχωσα γιατι δεν ειδοποίησαν ούτε με σημείωμα ούτε με μήνυμα. Κάνω το Σταυρό μου που το βρήκα ελπίζοντας να μη μου ξανασυμβει Edited June 8, 2021 by starman84 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Έβαλα μία παραγγελία 23 Μαρτίου, έφυγε 25 Μαρτίου, παρέλαβα 28 Μαΐου. Ίσως φταίει για την καθυστέρηση ότι (λόγω βλακείας) δεν είχα βάλει τηλέφωνο. Αν και δύο παραγγελίες του 2020, πάλι με τα ίδια στοιχεία και χωρίς τηλέφωνο, είχαν έρθει σε 25-35 μέρες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ το πακέτο είχε κόστος 32-33 ευρώ και έφυγε από UK, αντί για ηπειρωτική Ευρώπη, δεν χρειάστηκε να πληρώσω ΦΠΑ ή κάποια αντίστοιχη χρέωση. Όχι ότι παραπονιέμαι απλά μου φαίνεται περίεργο και αναρωτιέμαι μήπως έχει κανείς εξήγηση. Να βάλω άφοβα και άλλες μεγάλες παραγγελίες; Edited June 16, 2021 by Spyros 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Λοιπόν, έχω παραγγείλει ένα Omnibus, έχει περάσει κοντά ένας μήνας και ακόμα δεν έχει έρθει. Τους έστειλα e-mail για να μου δώσουν το tracking number, θεωρώντας ότι η FedEx παρέλειψε να μου το στείλει. Να σημειώσω εδώ ότι, έκανα άλλη μία παραγγελία πριν κάνα μήνα, και όταν τα βιβλία έφυγαν από την Αγγλία, έλαβα στα spam μέιλ από την FedEx που είχε μέσα το tracking κλπ Ακολούθως, παρέλαβα τότε με Γενική Ταχυδρομική. Θεώρησα ότι κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και με το Omnibus. Τελικά, κάποιος "Shivam" μου απάντησε ότι το Omni το έχουν στείλει μέσω Economy Delivery, δηλαδή με απλό ΕΛΤΑ, και όχι με FedEx-Γενική Ταχυδρομική. Και ρωτάω εγώ τώρα, γιατί κάποια από τα πακέτα (που έχουν μέσα και Omnibus, απ΄ ό, τι έχω διαβάσει και πιο πάνω) τα στέλνουν με FedEx και Ταχυδρομική, ενώ κάποια άλλα με απλό ΕΛΤΑ, χωρίς καν tracking; 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted June 23, 2021 Author Share Posted June 23, 2021 On 7/10/2019 at 7:39 ΜΜ, Dredd said: Επίσης έχει άθλιο customer support, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα τι έχεις παραγγείλει και τι περιμένεις. Όσες φορές έχω επικοινωνήσει μέσω live chat, και είναι πάνω από 10 αυτές, πάντα κατέληγα να κοπανάω το κεφάλι μου. Θα έλεγα να μην πλησιάσετε ποτέ, αλλά..... έχει τις χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε. Με λίγα λόγια, είναι τελείως ότι-να-ναι. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Σε συνέχεια του παραπάνω πόστ, τελικά έλαβα νέο μέιλ από τον Shivam, ο οποίος μου έκανε refund, γιατί θεώρησε ότι το πακέτο έχει "χαθεί" δεδομένου ότι δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια μου. Εντωμεταξύ, εγώ refund δεν ζήτησα, μόνος του μού το έδωσε. @Spyros Το πακέτο σου με τι ήρθε; Με Ταχυδρομική ή απλό ΕΛΤΑ; 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 On 23/6/2021 at 1:04 ΜΜ, the comic guide said: @Spyros Το πακέτο σου με τι ήρθε; Με Ταχυδρομική ή απλό ΕΛΤΑ; Ναι, όλα τα πακέτα που έχω πάρει από Awesome Books με ΕΛΤΑ ήρθαν. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 παιδια γενικα σε ποσο διαστημα ερχονται οι παραγγελιες; και παιζει ρόλο αν παρεις πολλά βιβλία, δηλαδή έρχονται όλα μαζί ή το καθένα ξεχωριστά; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Κάποια σταθερά στους χρόνους παράδοσης δεν υπήρχε, ακόμα και πριν το brexit. Τα βιβλία αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους. Κάποιες φορές μαζί και κάποιες φορές σε ξεχωριστά πακέτα. Κάποιες φορές τα ΕΛΤΑ τα μαζεύουν και τα παραδίδουν μαζί. Αυτά για τα καινούργια. Στα μεταχειρισμένα που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό της επιχείρησης τους, συνήθως τα βάζουν μαζί σε μια απλή κούτα. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 ειπα να δοκιμασω το σαιτ αφου βρηκα εξευτελιστικες τιμες και τελικα υπηρχε λογος που ηταν τοσο χαμηλες... εχουν περασει 3 μηνες και εχω λαβει μονο δυο μεταχειρισμενα για τα οποια πληρωσα 2,5 ευρω φορους και σημερα μετα απο αλλο μισο μηνα μου ερχεται μηνυμα απο ελτα οτι πρεπει να πληρωσω αλλα δεκα ευρω για τα υπολοιπα που μολις κατεφθασαν... Λετε αν ζητησω refund για τα 12,5 ευρω να μου τα δωσουν; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts