Dredd Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Για πείτε, ποιοι είστε σίγουροι για τη μάζωξη στο Χρήστο για να αρχίσουμε να υπολογίζουμε τραπέζια;; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Από μένα και την @kabukiείναι ένα ναι. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Το τραπέζι έκλεισε! Είναι για 20 άτομα στις 9 το βράδυ, στα Μπριζολάκια Ο Χρήστος, Ιωάννου Φιξ 16, Παλαιό Φάληρο 175 61. Ουσιαστικά είναι απέναντι απο το Con! 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Dress code? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Smart casual 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) On 17/11/2022 at 6:36 ΜΜ, Darth Chris said: Μέσα και εγώ. 6 hours ago, Dredd said: Για πείτε, ποιοι είστε σίγουροι για τη μάζωξη στο Χρήστο για να αρχίσουμε να υπολογίζουμε τραπέζια;; W...wait, I smell a trap... Edited November 23, 2022 by The Fists Of Stan Lee 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Εγώ θα σκάσω έτσι στο τραπέζι 4 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 5 minutes ago, The Fists Of Stan Lee said: W...wait, I smell a trap... Εννοείται πως θα είμαι! 3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Θα είμαι κι εγώ λογικά (αν χωράω ). 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 On 17/11/2022 at 10:48 ΜΜ, AndreasD said: Αυτό το "μπριζολάκια ο Χρήστος" μου μιλάει! 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Τελικά η γρίπη (που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες) με νίκησε και δεν θα μπορέσω να ρθω σήμερα να περάσετε τέλεια, να πιείτε μπύρες και για μένα και να μην ξεχασετε να βγάλετε φώτος! Αύριο ελπίζω να μαι καλύτερα και να καταφέρω να ρθω, τουλάχιστον θα στείλω σήμερα κάποια κομιξάκια μου για υπογραφές με τον @kwtsos 3 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 @kabuki, περαστικά, εύχομαι! Κι εμένα με ταλαιπωρεί ο λαιμός μου την τελευταία εβδομάδα( δε βήχω, απλώς με πονάει και δεν μπορώ να μιλήσω). Ευτυχώς όμως, ούτε πυρετό έχω, ούτε θετικός στον covid είμαι( κάνω κάθε μέρα ένα- δύο τεστ), οπότε θα έρθω σήμερα. Απλά, δε θα είμαι πολύ ομιλητικός, καθώς μέχρι χθες, ήμουν εντελώς κλειστός! 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Συγγνώμη, αλλά τελικά ούτε εγώ θα έρθω. Βλέπω ότι απλά ο λαιμός μου χειροτερεύει και με έχει πιάσει βήχας. Ίσως περάσω κανένα μισάωρο από το φεστιβαλ, έτσι για να δω πώς θα είναι τρία χρόνια μετά, αλλά να έρθω το βράδυ, πολύ δύσκολο το βλέπω Και πάλι συγγνώμη που ενημερώνω τελευταία στιγμή, όμως δε θέλω να σας κολλήσω και καμιά γρίπη ( σε περίπτωση που δεν είμαι απλά συναχωμένος) ! Τα λέμε την επόμενη φορά! 3 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Πρόταση προς όσους κατέβουν στο κον με αμάξι. Αφήστε το έξω, όχι στο πάρκινγκ. Εγώ αυτό θα κάνω, θα παρκάρω κατευθείαν κάπου κοντά στα μπριζολάκια. Η έξοδος από το Ταεκβοντο το βράδυ ισούται με μία ώρα στο αμάξι μινιμουμ. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Περαστικά σε όλους τους αρρώστους! 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treoris Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Να περάσετε όμορφα όσοι πάτε, περαστικά σε όσους δεν είναι καλά (τι timing ήταν αυτό;), ανεβάστε φώτο να δούμε όσοι είμαστε μακριά. 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Εγώ θα έρθω πιο αργά στα Μπριζολάκια, γιατί θα φτάσω αρά στον χώρο, οπότε θα θέλω να αράξω λίγο παραπάνω. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Το μεγαλύτερο κρίμα ήταν ότι δεν πήραμε φωτογραφίες από τα μπριζολάκια! 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 . . 14 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 23 hours ago, kabuki said: Τελικά η γρίπη (που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες) με νίκησε και δεν θα μπορέσω να ρθω σήμερα να περάσετε τέλεια, να πιείτε μπύρες και για μένα και να μην ξεχασετε να βγάλετε φώτος! Αύριο ελπίζω να μαι καλύτερα και να καταφέρω να ρθω, τουλάχιστον θα στείλω σήμερα κάποια κομιξάκια μου για υπογραφές με τον @kwtsos Σε έψαχνα χτες 😿 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 27 minutes ago, Sugarglitter said: Σε έψαχνα χτες 😿 τελικά ουτε σημερα θα καταφερω να ρθω... εμαθα ότι περάσατε τέλεια και στη συναντηση μετα. Ζήλεψα και για τα δυο πολύ! περίμενα ότι θα χεις δώσει το Levius στον @kwtsos, μόλις γίνω καλά να βρεθουμε για καφεδάκι να το πάρω @Dredd θενκς για τις φωτος! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ήταν τέλεια πραγματικά και περάσαμε πολύ ωραία. Ελπίζω το επόμενο meeting να είναι κάπου πιο ήσυχα να μπορέσουμε να τα πούμε με όλους! 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Εμένα φαίνεται μόνο το μισό μάτι. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Τι όμορφο παρεάκι που είστε!;!;! Τα λέμε στην επόμενη μάζωξη! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Μπράβο, παιδιά, πάντα τέτοια! Εύχομαι στην επόμενη μάζωξη να μπορέσω να έρθω κι εγώ! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts