Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Συνάντηση ATHENSCON 2022

Recommended Posts

Το τραπέζι έκλεισε! Είναι για 20 άτομα στις 9 το βράδυ, στα Μπριζολάκια Ο Χρήστος, Ιωάννου Φιξ 16, Παλαιό Φάληρο 175 61. Ουσιαστικά είναι απέναντι απο το Con!

• Like 4
  • Thanks 5

On 17/11/2022 at 6:36 ΜΜ, Darth Chris said:

Μέσα και εγώ.

6 hours ago, Dredd said:

Για πείτε, ποιοι είστε σίγουροι για τη μάζωξη στο Χρήστο για να αρχίσουμε να υπολογίζουμε τραπέζια;;

W...wait, I smell a trap... :prankster:

Edited by The Fists Of Stan Lee
  • Haha 11

Τελικά η γρίπη (που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες) με νίκησε και δεν θα μπορέσω να ρθω σήμερα :sadcry:

να περάσετε τέλεια, να πιείτε μπύρες και για μένα και να μην ξεχασετε να βγάλετε φώτος! 

Αύριο ελπίζω να μαι καλύτερα και να καταφέρω να ρθω, τουλάχιστον θα στείλω σήμερα  κάποια κομιξάκια μου για υπογραφές με τον @kwtsos :sadbunny:

• Like 3
  • Sad 10

@kabuki, περαστικά, εύχομαι! Κι εμένα με ταλαιπωρεί ο λαιμός μου την τελευταία εβδομάδα( δε βήχω, απλώς με πονάει και δεν μπορώ να μιλήσω). Ευτυχώς όμως, ούτε πυρετό έχω, ούτε θετικός στον covid είμαι( κάνω κάθε μέρα ένα- δύο τεστ), οπότε θα έρθω σήμερα. Απλά, δε θα είμαι πολύ ομιλητικός, καθώς μέχρι χθες, ήμουν εντελώς κλειστός!:beer2:

• Like 8
  • Thanks 1

Συγγνώμη, αλλά τελικά ούτε εγώ θα έρθω. Βλέπω ότι απλά ο λαιμός μου χειροτερεύει και με έχει πιάσει βήχας. Ίσως περάσω κανένα μισάωρο από το φεστιβαλ, έτσι για να δω πώς θα είναι τρία χρόνια μετά, αλλά να έρθω το βράδυ, πολύ δύσκολο το βλέπω:( Και πάλι συγγνώμη που ενημερώνω τελευταία στιγμή, όμως δε θέλω να σας κολλήσω και καμιά γρίπη ( σε  περίπτωση που δεν είμαι απλά συναχωμένος) ! Τα λέμε την επόμενη φορά!:(

• Like 3
  • Sad 10

Πρόταση προς όσους κατέβουν στο κον με αμάξι. Αφήστε το έξω, όχι στο πάρκινγκ. Εγώ αυτό θα κάνω, θα παρκάρω κατευθείαν κάπου κοντά στα μπριζολάκια. Η έξοδος από το Ταεκβοντο το βράδυ ισούται με μία ώρα στο αμάξι μινιμουμ.

• Like 10

23 hours ago, kabuki said:

Τελικά η γρίπη (που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες) με νίκησε και δεν θα μπορέσω να ρθω σήμερα :sadcry:

να περάσετε τέλεια, να πιείτε μπύρες και για μένα και να μην ξεχασετε να βγάλετε φώτος! 

Αύριο ελπίζω να μαι καλύτερα και να καταφέρω να ρθω, τουλάχιστον θα στείλω σήμερα  κάποια κομιξάκια μου για υπογραφές με τον @kwtsos :sadbunny:

Σε έψαχνα χτες 😿

• Like 6
  • Sad 1

27 minutes ago, Sugarglitter said:

Σε έψαχνα χτες 😿

τελικά ουτε σημερα θα καταφερω να ρθω... :bigtears:

εμαθα  ότι περάσατε τέλεια και στη συναντηση μετα. Ζήλεψα και για τα δυο πολύ!

περίμενα ότι θα χεις δώσει το Levius στον @kwtsos, μόλις γίνω καλά να βρεθουμε για καφεδάκι να το πάρω :bunnylove:

@Dredd θενκς για τις φωτος! :love:

• Like 9