Amatyultar Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Στο AthensCon, όπως κάθε φορά, θα παρουσιάσω κάποια από τα panels των φετινών καλεσμένων. Συγκεκριμένα φέτος έχω τα εξής: Σάββατο 26/11 17:30 Spotlight on Fred Van Lente 19:30 Spotlight on Frank Quitely Κυριακή 27/11 16:30 Spotlight on Rafa Sandoval Αν έχετε κάποια θέματα, κάποιες ερωτήσεις, κτλ. μπορείτε να γράψετε εδώ ώστε να προσπαθήσω να τα εντάξω στην συζήτηση. Φυσικά θα έχουμε και Q&A στο τέλος κάθε πάνελ, όπως πάντα, αλλά πολλές φορές ο χρόνος είναι λίγος (και οι καλεσμένοι λαλίστατοι ) και δεν προλαβαίνουν όλοι να κάνουν τις ερωτήσεις τους, ενώ άλλοι μπορεί να μην καταφέρουν να έρθουν καν λόγω απόστασης/συγκυριών. 8 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 @Amatyultar Ο Andy Lanning θα έρθει τελικά; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 3 hours ago, the comic guide said: @Amatyultar Ο Andy Lanning θα έρθει τελικά; Δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο δεν είναι στη λίστα των καλεσμένων. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 3 hours ago, the comic guide said: @Amatyultar Ο Andy Lanning θα έρθει τελικά; Ακυρώθηκε! 4 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 hour ago, Lord Makro said: Ακυρώθηκε! Frank Quitely και μετά το χάος 5 hours ago, Amatyultar said: 19:30 Spotlight on Frank Quitely Η κλασική ερώτηση που κάνω σε όλους όσους έχουν περάσει από Fleetway/Rebellion. "Από τις πρώτες σας επαγγελματικές δουλείες, ήταν αυτές στο Judge Dredd Megazine. Πως ήταν η εμπειρία σας δουλεύοντας στο περιοδικό, πόσο σας διαμόρφωσε σαν δημιουργό και τι θυμάστε από εκείνη την περίοδο;" 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 hours ago, Dredd said: "Από τις πρώτες σας επαγγελματικές δουλείες, ήταν αυτές στο Judge Dredd Megazine. Πως ήταν η εμπειρία σας δουλεύοντας στο περιοδικό, πόσο σας διαμόρφωσε σαν δημιουργό και τι θυμάστε από εκείνη την περίοδο;" Απρόβλεπτη ερώτηση, δεν την περίμενα από σένα. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Στο πάνελ του Quitely θα πρέπει να την κοπανήσω από το τραπέζι μου (άλλο που δεν θέλω) για να δώσω το παρόν 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 12, 2022 Author Share Posted November 12, 2022 3 hours ago, Lord Makro said: Στο πάνελ του Quitely θα πρέπει να την κοπανήσω από το τραπέζι μου (άλλο που δεν θέλω) για να δώσω το παρόν Σε ποιο τραπέζι θα είσαι; Γενικά ψήνετε συνάντηση εκεί; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 16 minutes ago, Amatyultar said: Σε ποιο τραπέζι θα είσαι; Γενικά ψήνετε συνάντηση εκεί; Στο artist alley, κλασικά. Για φορουμομαζώξεις, μέσα φυσικά! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_ts Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 On 11/11/2022 at 11:50 ΠΜ, Amatyultar said: 19:30 Spotlight on Frank Quitely Αν έχετε κάποια θέματα, κάποιες ερωτήσεις, κτλ. μπορείτε να γράψετε εδώ ώστε να προσπαθήσω να τα εντάξω στην συζήτηση. Πρόσφατα σε ερωτηση στον Aaron για το με ποιον καλλιτεχνη θα ηθελε να συνεργαστει, ο ιδιος αναφερθηκε στον Quitely. Θα τον εξιταρε μια τετοια συνεργασια και αν ναι, σε ποιον χαρακτηρα θα προτιμουσε? Αν και θα ερθω, γενικα μπορεις να τον ρωτησεις με ποιους θα θελε να συνεργαστει. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Τις ώρες που πέφτουν τα πάνελς του Σαββάτου μάλλον θα έχω ενημέρωση γονέων στο ένα φροντιστήριο. Ο μόνος τρόπος να προλάβω Quitely είναι να διακτινιστώ στο Φάληρο. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Just now, Beefheart said: Τις ώρες που πέφτουν τα πάνελς του Σαββάτου μάλλον θα έχω ενημέρωση γονέων στο ένα φροντιστήριο. Ο μόνος τρόπος να προλάβω Quitely είναι να διακτινιστώ στο Φάληρο. Και θα χάσεις τον Quitely για την ενημέρωση; Τς τς τς τς... 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 1 minute ago, Lord Makro said: Και θα χάσεις τον Quitely για την ενημέρωση; Τς τς τς τς... Θα προσπαθήσω να πείσω τη διεύθυνση να το πάμε το επόμενο Σάββατο. Δέχομαι ιδέες. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts