gr8 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Sandman, αχχχ vertigo, αχχχχ Neil Gaiman. Must read που λένε και στα χωριά μας.. τι; όχι; φαντάζομαι δεν υπάρχει κομιξόφιλος που να μην το έχει διαβάσει!!!!! Λοιπόν, ξεκάθαρα, ποιος το έχει διαβάσει όλο! όχι 2 τεύχη, όχι έναν τόμο, ΌΛΟ!!! 2 2 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 εγώ έχω διαβάσει τη βασική σειρά 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Τελικά, όπως την κόβω την ψηφοφορία, μόνο η kabuki και ο Gaiman το έχουν διαβάσει όλο 1 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Το poll της ντροπής. Τώρα μπορούμε να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε. Να βάλουμε και Λουκέτο στο φόρουμ. Edited April 22, 2020 by Phantom Duck 2 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Εγώ πιστεύω ούτε η @kabuki το έχει διαβάσει. Είπε ψέματα στην αρχή, γιατί νόμιζε ότι το είχαμε διαβάσει όλοι οι άλλοι και θα την κάναμε ban 1 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 @gr8 Ήθελες να μας ξεμπροστιάσεις όλους, ε; Τα κατάφερες 1 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Paingiver Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 1 hour ago, geo_trou said: Τελικά, όπως την κόβω την ψηφοφορία, μόνο η kabuki και ο Gaiman το έχουν διαβάσει όλο Ποτέ δεν διαβάζω αυτά που γράφω, δεν τα αντέχω . Neil (θα μπορούσε) 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Sandman...τι είναι τούτο; 4 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 30 minutes ago, Retroplaymo said: Sandman...τι είναι τούτο; Είναι αυτός που πας να γλαρώσεις και σου λέει νανι νανι το μωράκι και σου πετάει σκόνη. Τι λέτε όχι; Αφού κανείς σας δεν το έχει διαβάσει. 1 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Ποιος Μορφέας; Υπάρχουν δύο στην DC. (Έχω διαβάσει μόνο τα τεύχη της Modern Times, που ήθελα να τα κάνω και παρουσίαση μάλιστα, σύντομα ) 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 κοφτε τα ψοφια και διαβαστε το ρε, δε θα το μετανιώσετε ευκολοδιάβαστο είναι - δεν ειναι βαρυ κι ασήκωτο, έξυπνη κεντρική ιδέα και επιμέρους έχει, υπέροχο σεναριο, δυνατό στορυ, διάσημους σχεδιαστές, τουμπανες εκδόσεις, τι άλλο θέλετε; 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 4 minutes ago, kabuki said: τι άλλο θέλετε; Χώρο Λεφτά Δε θα είχα πρόβλημα να το διαβάσω σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά εσύ η ίδια μου είχες πει ότι δεν είναι για οθόνη υπολογιστή 4 2 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Αυτό το τόπικ : 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Κάααααπως έτσι. 1 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Μόνο το τομάκι που κυκλοφόρησε, κάποια στιγμή, η Anubis. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Tsiaras Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) @kabuki κράτα γερά! Έχω διαβάσει όλη την πρώτη (την κλασική) σειρά με τα δέκα άλμπουμ και το Overture. Εκπληκτική δουλειά. Λατρεμένος Gaiman Edited April 22, 2020 by Ilias Tsiaras 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaizoku Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Έχω διαβάσει κι εγώ όλη τη βασική σειρά και το Overture. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα από κανένα. Edit: Θυμήθηκα ότι υπάρχει ο γιος του Σαίξπηρ #spoiler Edited April 22, 2020 by Kaizoku 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akirasyber9 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Δεν το εχω διαβασει ολο ομως το εχω σχεδον τελειωσει. Ειναι η πρωτη σειρα πυ αρχισα να κανω collect απο την τριτη λυκειου που αγορασα τον πρωτο τομο. Ωστοσο μου εχει μεινει μονο ο τελευταιος και μετα παω στο Overture. Για εμενα μια απο γτις καλυτερες ιστοριες φαντασιας που γραφτηκαν ποτε 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Έχω όλη τη σειρά τόσο του Sandman(Morpheus) όσο και του golden age Sandman/Wesley Dodds(Sandman Mystery Theater)και μάλιστα οι δυό τους είχαν συναντηθεί και σε crossover.Τα στολίδια της Vertigo στη συλλογή μου. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Όχι δε το έχω διαβάσει! Είναι must και το έχω δει σε όλες τις λίστες, αλλά για κάποιο λόγο μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση (ίσως και εσφαλμένα) ότι πρόκειται για ένα "βαρύ" κόμικ. Επίσης, δε με τράβηξε ποτέ το σχέδιο... Καιρός να αναθεωρήσω ίσως. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mko Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Εγώ το έχω διαβάσει. Spoiler ΔΕΝ 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γκάνταλφ Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Όταν το είχε εκδώσει η Modern Times είχα πάρει τα 3 πρώτα τεύχη αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα (καλή ατμόσφαιρα αλλά αργή εξέλιξη απ'ότι θυμάμαι) όπως και τα 3 πρώτα τεύχη από την σειρά ο Μάγος. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitizenX Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Διάβασα τον πρώτο τόμο όταν ήμουν 18 χρονών και ήταν για μένα αποκάλυψη. Δεν έμοιαζε με κανένα από τα κόμικς που είχα διαβάσει μέχρι τότε. Έκτοτε κόλλησα με το Sandman universe και έχω παρακολουθήσει σχεδόν τα πάντα. Η συγκεκριμένη σειρά, μαζί με το Hellblazer, με έκαναν φανατικό αναγνώστη της Vertigo, κάτι που δεν μετάνιωσα ποτέ. Όταν, μετά από χρόνια, συμπεριέλαβα στο διδακτορικό μου μια ανάλυση του "Dream Country", σιχτίρησα γιατί με παίδεψε πολύ αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποίησα με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να προσεγγίσεις τη συγκεκριμένη σειρά αλλά και πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείς να γράψεις για αυτή. Επίσης, πρόκειται για μια σειρά στην οποία αξίζει να επιστρέφετε ανά κάποια χρόνια μιας και τα προσωπικά σας λογοτεχνικά (και μη) διαβάσματα σε συνδυασμό με την "σοφία της ηλικίας" επιτρέπουν ξεκλείδωμα επιπλέον επιπέδων ανάγνωσης. Αν αγαπάτε τα καλά κόμικς, είναι από τα πράγματα στα οποία αξίζει να επενδύσετε χρόνο και χρήμα. 13 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) Όχι, όχι και πάλι όχι! Μπαίνω στη ψηφοφορία και βλέπω ερώτημα:" Έχετε διαβάσει το Sadman". Λέω, τέλεια, έχω διαβάσει τον πρώτο τόμο της Anubis. Αμ δε! Βλέπω μετά τη διευκρίνηση του @gr8: On 22/4/2020 at 7:20 ΜΜ, gr8 said: Λοιπόν, ξεκάθαρα, ποιος το έχει διαβάσει όλο! όχι 2 τεύχη, όχι έναν τόμο, ΌΛΟ!!! Και είμαι κάπως έτσι: Και τώρα λιθοβολήστε με τώρα:p Edited November 3, 2022 by Θοδωρής Καραπάνος 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) Αν ξεκινήσουμε τους λιθοβολισμούς σε όσους δεν το έχουν διαβάσει, θα ξεμείνουμε από μέλη. Edited November 3, 2022 by Phantom Duck 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts