Beefheart Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 5 hours ago, Lord Makro said: μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο μια φορά; Ναι, αυτά τα προσωπικά κουπόνια είναι της μιας φοράς. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 8 hours ago, Beefheart said: Ναι, αυτά τα προσωπικά κουπόνια είναι της μιας φοράς. Παρ' ολ' αυτά, κάποιοι τα χρησιμοποίησαν και μετά την ημερομηνία λήξης, και ήταν ακόμα ενεργά. Άρα προσπαθήστε να δείτε αν έχετε παλιότερα προσωπικά κουπόνια αχρησιμοποίητα, ποτέ δεν ξες. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 μήπως υπάρχει κουπόνι ορφανό για μια last minute παραγγελία; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batigoal Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 1 hour ago, totally_wired said: μήπως υπάρχει κουπόνι ορφανό για μια last minute παραγγελία; XMMHV3H2LZVQ 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 11 hours ago, batigoal said: XMMHV3H2LZVQ Δεν το πρόλαβα τελικά! ευχαριστώ μάριε! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Tόσα λεφτά τους έχω ακουμπήσει εμένα κουπόνι ποτέ. Αχάριστοι. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 28 minutes ago, Sugarglitter said: Tόσα λεφτά τους έχω ακουμπήσει εμένα κουπόνι ποτέ. Αχάριστοι. Σου λέει «αυτή αγοράζει κάθε τρεις και λίγο, ας στείλουμε σε όσους μας έχουν λησμονήσει» 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) Εγώ αγοράζω μόνο με 10% επομένως υποθέτω γι' αυτό μου στέλνουν ψιλοσυχνά. Και ένα τιπ. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε αμέσως και περιμένετε μερικές ημέρες, υπάρχει η πιθανότητα στα υπενθυμιστικά e-mails να σας στείλουν διαφορετικό κωδικό που ισχύει κι αυτός. Μου έχει τύχει να μου στείλουν μέχρι 3 διαφορετικούς κωδικούς την ίδια περίοδο. Edited March 14, 2022 by Phantom Duck 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Κι εγώ αγοράζω πλέον μόνο με κουπόνια 10%. Στέλνουν πολύ συχνά, μήνα παρά μήνα θα εμφανιστεί κάποιο, είτε γενικό, είτε ατομικό. Απλά περιμένω με τα κόμικς που θέλω στη λίστα μου και χτυπάω όταν πρέπει 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Εμένα γιατί έχουν να μου στείλουν ατομικό κάτι χρόνια; Πρέπει να κάνω κάτι, να γραφτώ π.χ. σε κάποιο newsletter; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 2 hours ago, ramirez said: Εμένα γιατί έχουν να μου στείλουν ατομικό κάτι χρόνια; Πρέπει να κάνω κάτι, να γραφτώ π.χ. σε κάποιο newsletter; Εμένα μου στέλνουν και νομίζω ότι δεν έχω γραφτεί κάπου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Ατομικό μου στέλνουν αν έχω να παραγγείλω μήνες… 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zade Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 ΣΥνήθως κάνω μια παραγγελία (βαρβάτη ,δλδ γύρω στα 300-400 ευρώ ) ανά μερικούς μήνες και πάντα μα πάντα στο ενδιάμεσι μου στέλνουν. Κι εγώ πλέον μόνο με 10% ψωνίζω πάντως. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι τιμές είναι στην καλύτερη μέτριες. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichronis Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Τελευταίο επεισόδιο της περιπέτειας μου με το Bookdepo! Ύστερα απο επικοινωνία μαζί τους (email), παραδέχτηκαν το λάθος τους και θα μου έστελναν ξανά το omnibus, αλλα θα αργούσε μερικές μέρες, γιατι έπρεπε πρώτα να το παραγγείλουν απο τον προμηθευτή τους. Μετα όμως απο μερικές μέρες, νέο email, ότι δεν βρέθηκε το omnibus, και έτσι θα μου έκαναν refund τα χρήματα. Αυτο ήταν το άδοξο τέλος της προσπάθειας αγοράς του Batman omnibus vol 1 by Scott Snyder. Και το είχα βρει και στη φοβερή τιμη των 75€. Μεγάλη ατυχία. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Που λέτε εμ δεν μου δίνουν κουπόνι εμ μου ακυρώνουν προπαραγγελια και εμφανίζεται το προϊόν κανονικά στο σάιτ σε υψηλότερη τιμή. και αντί να το φτιάξουν η να προτείνουν μια λύση μου λένε έγινε αυτό. Karen mode activated. Θα τους πρήζω τόσο μέχρι να με παρακαλάνε να μου το δώσουν δωρεάν. Και τους ζήτησα και κουπόνι γιατί έτσι για το γαμωτο 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Εμένα μου έστειλαν ένα κουπόνι επειδή κάτι έπαιξε στο site και δεν μπορούσαν να γίνουν παραγγελίες για κάποιες ώρες. Παρ' όλο που δεν προσπάθησα να κάνω κάποια παραγγελία. Έκανα την πάπια βέβαια και χρησιμοποίησα το κουπόνι, όμως τελικά δεν ίσχυε. Δεν ξέρω τι να υποθέσω από όλο αυτό... 1 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 1 minute ago, Phantom Duck said: Έκανα την πάπια βέβαια I see what you did there... 1 hour ago, Sugarglitter said: Που λέτε εμ δεν μου δίνουν κουπόνι εμ μου ακυρώνουν προπαραγγελια και εμφανίζεται το προϊόν κανονικά στο σάιτ σε υψηλότερη τιμή. Ποια ήταν η προπαραγγελία αν επιτρέπεται; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 (edited) 17 hours ago, Sugarglitter said: Που λέτε εμ δεν μου δίνουν κουπόνι εμ μου ακυρώνουν προπαραγγελια και εμφανίζεται το προϊόν κανονικά στο σάιτ σε υψηλότερη τιμή. Πολύ συνηθισμένη τακτική αυτή σε site του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού. Ελέγχουν την τιμή μετά την αγορά και αμα είναι πολύ χαμηλή η παραγγελία ακυρώνεται ως δια μαγείας Edited March 29, 2022 by Jim® 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 On 3/28/2022 at 10:31 PM, Beefheart said: I see what you did there... Ποια ήταν η προπαραγγελία αν επιτρέπεται; Deadly class deluxe edition 2. Τώρα ξαναείναι out of stock. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Κάνα κουπονακι και για μας τα αρρωστακια που έχουμε να πάρουμε τη δόση μας κάνα μήνα;;😛 Έχεις 1€ να πάρω το ΚΤΕΛ για Σέρρες;;;😁😁😁 Τουλάχιστον παλιά είχε το mastercard5 που μπορεί να ήταν 5% αλλά δούλευε πάντα.. Τώρα άντε να περιμένουμε πότε θα τους πιάσει όρεξη να μας στείλουν.. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 1, 2022 Author Share Posted April 1, 2022 7 hours ago, Elias said: Κάνα κουπονακι και για μας τα αρρωστακια που έχουμε να πάρουμε τη δόση μας κάνα μήνα;;😛 Έχεις 1€ να πάρω το ΚΤΕΛ για Σέρρες;;;😁😁😁 Τουλάχιστον παλιά είχε το mastercard5 που μπορεί να ήταν 5% αλλά δούλευε πάντα.. Τώρα άντε να περιμένουμε πότε θα τους πιάσει όρεξη να μας στείλουν.. Τίποτα εδώ Ηλία. Καλύτερα, εδώ που τα λέμε, γιατί έχει πέσει οικονομική ξηρασία.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 3 hours ago, Dredd said: Τίποτα εδώ Ηλία. Καλύτερα, εδώ που τα λέμε, γιατί έχει πέσει οικονομική ξηρασία.... Από μια άποψη ναι όντως...Δύσκολες οι συνθήκες,οπότε ας αυτο-περιοριστουμε λιγο.. Αλλά για να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα,τώρα που καλοκαιριαζει (που λέει κι ο Κούλης🤣)δεν θα ανάβω θέρμανση,θα νυχτώνει και αργά ούτε ρεύμα θα ξοδεύω πολύ,ευκαιρία ως Οκτώβρη αν ψωνίσω🤣🤣🤣🤣🤣🤣 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 13 hours ago, Elias said: Κάνα κουπονακι Τι έβαλες στο μάτι σου πάλι;; 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 9 hours ago, the comic guide said: Τι έβαλες στο μάτι σου πάλι;; Κάτι συμπαθητικά epic collections και κάνα-δυο deluxe,τπτ το σοβαρό δλδ🤣🤣😛 Ίσα ίσα για το δόντι,να τσιμπήσω μόνο,δεν θα φάω😛 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 9 hours ago, Elias said: Κάτι συμπαθητικά epic collections και κάνα-δυο deluxe,τπτ το σοβαρό δλδ🤣🤣😛 Ίσα ίσα για το δόντι,να τσιμπήσω μόνο,δεν θα φάω😛 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts