Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Προσφορές δωρεάν βιντεοπαιχνιδιών

Recommended Posts

Free Games.png

Κατά καιρούς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα νόμιμης ψηφιακής διανομής βιντεοπαιχνιδιών, δίνουν διάφορα παιχνίδια δωρεάν, για να κρατήσουν τους αγοραστές στην πλατφόρμα τους. Εδώ μπορούμε να βάζουμε ότι τέτοιες προσφορές πέφτουν στην αντίληψη μας, για ενημέρωση των υπόλοιπων μελών. :) 

Ξεκινάμε με το Assassin's Creed II στην πλατφόρμα UPlay της Ubisoft, που είναι διαθέσιμο μέχρι της 17-04.

Επίσης, το Epic Games Store (που έχει πάντα κάποια προσφορά) έχει μέχρι αύριο δωρεάν τα Close to the Sun

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, δύο Adventures. Αύριο θα τα διαδεχτούν τα Just Cause 4 Standard editionWheels of Aurelia.

Όλα είναι για PC.

• Like 7
  • Thanks 1

17 minutes ago, GreekComicFan said:

Ξεκινάμε με το Assassin's Creed II στην πλατφόρμα UPlay της Ubisoft, που είναι διαθέσιμο μέχρι της 17-04.

Παλικάρι....μήπως ξέχασες κάτι; :thinking:

Το link ας πούμε.... moutra2.gif.bbc278445b695f8e9a8ac870c37483fd.gif

Μισές δουλειές κάνεις.... PPP.gif.654f22ed95b34183ae6a8c77750b9935.gif

• Like 2
  • Haha 1

Το σάιτ της ubisoft είναι μυστήριο ελατήριο. Θα πρέπει να πας στο store και να το ψάξεις μόνος σου. Βάζω και παραπομπή αλλά δεν ξέρω αν θα είναι λειτουργική. Σε συμφέρει καλύτερα να το προσθέσεις κατευθείαν από την UPlay εφαρμογή (που φυσικά πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου).

• Like 3
  • Thanks 1

Δωρεάν το Samuel Manuel στο humble bundle αν εγγραφείτε στο newsletter τους για τις επόμενες δύο μέρες. Και αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, απλά κλικάρετε να το διεκδικήσετε και μετά πάτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό στην steam μέχρι της 23-04. :) 

• Like 4

PAC-MAN Championship Edition 2: Κάντο δικό σου για πάντα εντελώς δωρεάν

pac-man-free.thumb.jpg.3c74305e09d67a6cda8791aebdef69c1.jpg

Σειρά της Bandai Namco να συνδράμει στην καλοπέραση των gamers σε αυτήν την περίοδο εγκλεισμού λόγω του πανδημίας του κορωνοϊού. Η εταιρεία προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους gamers το PAC-MAN Championship Edition 2, αρκεί να προλάβουν να το προσθέσουν στις βιβλιοθήκες τους για Windows PC ή παιχνιδοκονσόλες έως τις 10 Μαΐου 2020. Όσοι αφιερώσουν μερικά δευτερόλεπτα για αυτή τη διαδικασία, τότε θα κρατήσουν για πάντα δικό τους την πολύ εντυπωσιακή έκδοση του κλασικού arcade game.

Το PAC-MAN Championship Edition 2 κυκλοφόρησε το 2016 για Windows PC, PS4 και Xbox One, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η έκδοση για το Nintendo Switch. Χαρακτηρίζεται από ζωντανά 3D γραφικά και καταιγιστική δράση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει τη δυσκολία του original Pac-Man και γι’ αυτό ενδείκνυται για τη νέα γενιά των gamers που δεν έχουν και τόσο μεγάλη υπομονή…

PAC-MAN Championship Edition 2 - [Steam Link]

ΠΗΓΗ

:beer:

• Like 5
  • Thanks 1

Death Coming στο epic store.

Υπόψη πως πλέον το σάιτ ζητά να βάλετε 2 factor authentication για τις αγορές σας.

Επίσης, για σχεδόν 2 μέρες ακόμα, μπορείτε να πάρετε δωρεάν το Ashes of the Singularity: Escalation στο humble bundle, το οποίο πρέπει να καταχωρήσετε στην steam μέχρι τις 14-05.

• Like 4

Υπήρχαν leaks από νωρίς, και στις 18:00 επιβεβαιώθηκε ότι το σημερινό free to keep παιχνίδι του Epic Store είναι το Grand Theft Auto V Premium Edition. Το μαγαζί αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τεράστιο φόρτο και είναι σχεδόν αδύνατο να φορτώσει. Εγώ κατάφερα να το πάρω πριν από λίγο, αλλά ο client μου είχε φορτώσει στα κινέζικα :lol:.

unknown.thumb.png.ea2b277852a566733e765e66de069e8c.png

• Like 5

Εμένα στα Αραβικά... ή ότι είναι αυτά τέλος πάντων. :D 

500 arabic.png

Edit: Ωραία, κάθε φορά που το κλικάρω, μου βγάζει άλλη γλώσσα. Πολυμαθής άρνηση εξυπηρέτησης. :D

• Haha 6

Aegis Defenders 

στο humble bundle αν εγγραφείτε στο newsletter τους για τις επόμενες δύο μέρες περίπου. Και αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, απλά κλικάρετε να το διεκδικήσετε και μετά πάτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό στην steam μέχρι της 21-05

• Like 4

Το GOG δίνει ξανά The Witcher: Enchanced Edition (και ένα bonus για το δωρεάν card game του Witcher, Gwent) με εγγραφή στο newsletter τους.

Το Epic Store αυτή την εβδομάδα δίνει το Sid Meiers Civilization Vl και επίσης έχουν διαρρεύσει τα παιχνίδια που θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες στα πλαίσια των εκπτώσεων τους. Θα είναι τα Borderlands The Handsome Collection (28/5)
και Ark: Survival Evolved (4/6).

Και στο steam υπάρχει το The LEGO NINJAGO Movie Video Game (ασχολίαστο το όνομα) που λήγει σήμερα στις 12, καθώς και το 10 Second Ninja X μέχρι τις 27/5.

• Like 4

Ναι, δεν το ήξερα. :thanx:

Ολόκληρη διαδικασία όμως ρε παιδάκι μου. Σώνει και καλά να κατεβάσω το gog galaxy και από εκεί να προσπαθήσω να κατεβάσω το καρτοπαίχνιδο (που δεν μου το κατεβάζει για κάποιο λόγο), μετά να επιχειρίσω να πάρω την έξτρα κάρτα και ύστερα από αυτό να μου βγάλει να πάρω το witcher, εφόσον πρώτα εφαρμόσει την έκπτωση του 100%. Επιστημονικά πράγματα, μιλάμε. :prankster:

• Like 2
  • Haha 3

17 minutes ago, GreekComicFan said:

Ολόκληρη διαδικασία όμως ρε παιδάκι μου. Σώνει και καλά να κατεβάσω το gog galaxy και από εκεί να προσπαθήσω να κατεβάσω το καρτοπαίχνιδο (που δεν μου το κατεβάζει για κάποιο λόγο), μετά να επιχειρίσω να πάρω την έξτρα κάρτα και ύστερα από αυτό να μου βγάλει να πάρω το witcher, εφόσον πρώτα εφαρμόσει την έκπτωση του 100%. Επιστημονικά πράγματα, μιλάμε.

Δεν παίρνεις μία μπάλα να παίξεις σε καμία αλάνα, λέω εγώ. Πιο λίγο θα κουραστείς! :lol:

:beer:

• Like 1
  • Haha 4

On 21/5/2020 at 10:15 ΜΜ, DaDiRa said:

Το GOG δίνει ξανά The Witcher: Enchanced Edition (και ένα bonus για το δωρεάν card game του Witcher, Gwent) με εγγραφή στο newsletter τους.

Το Epic Store αυτή την εβδομάδα δίνει το Sid Meiers Civilization Vl και επίσης έχουν διαρρεύσει τα παιχνίδια που θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες στα πλαίσια των εκπτώσεων τους. Θα είναι τα Borderlands The Handsome Collection (28/5)
και Ark: Survival Evolved (4/6).

Και στο steam υπάρχει το The LEGO NINJAGO Movie Video Game (ασχολίαστο το όνομα) που λήγει σήμερα στις 12, καθώς και το 10 Second Ninja X μέχρι τις 27/5.

Το Borderlands: The Handsome Collection κυκλοφόρησε. Μέχρι τις 04-06 μπορείτε να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας.

• Like 6

Snake Pass δωρεάν στο humble bundle για δύο μέρες και μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό στην steam μέχρι της 18 του μηνός.

Hitman Absolution για 72 ώρες στο gog.com (όταν δουλέψει το σάιτ)

ARK: Survival Evolved (μαζί με κάμποσα έξτρα που πρέπει να προσθέσετε ξεχωριστά στην αγορά σας) & SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION στο epic store μέχρι τις 18-06.

• Like 5