Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα εταιρία με συλλογές Centauria

gr8

Recommended Posts

πήρα το 1ο κράνος του σουμαχερ..

δεν εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα.. τι θέλω να πω,

οκ δεν είναι άσχημο αλλα σε σύγκριση με άλλες συλλογές αντίστοιχες πχ κάτι αυτοκίνητα ραλυ της deagostini είναι κατώτερο

ειχα σκοπο να παρω κάποια με πιλότους που μου άρεσαν μέσα στα χρόνια αλλά δεν το νομίζω

επίσης το πλεξιγκλας του και η συσκευσία του ηταν ταλαιπωρημένο λες και πάσαραν επιστροφές απο περίπτερα της Ιταλίας χαχαχ :lol:

όπως και να έχει για ενα φαν της f1 και της ferrari είναι καλή συλλογή παρόλα τα παραπάνω 

• Like 6
  • Thanks 2

Η διαφήμιση του πρώτου κράνους για το αρχείο του φόρουμ

Επίσης, νομίζω ότι καλύτερα να αλλαχθεί ο τίτλος από: "Νέα εταιρία με συλλογές Centauria", σε Centauria σκέτο, ή Συλλογή με κράνη από τη Centauria, εκτός βέβαια κι αν κυκλοφορήσει και καμιά άλλη συλλογή.:beer:

• Like 3
  • Thanks 1

• 3 months later...

Λοιπόν, η centauria έβγαλε δημοψήφισμα για συλλογές και είπα να ψηφίσω κι εγώ, εκτός απο τις πρώτες γενικές οι τελευταίες ερωτήσεις ήταν κατευθυνόμενες για συγκεκριμένη συλλογή αν θα την αγοράζαμε, η συλλογή λοιπόν είναι για αυτοκίνητα f1. Στο ιταλικό site έχει μια συλλογή με αυτοκίνητα f1 στην 1/24 που είναι μια καλη κλίμακα αλλά με τιμή στα 25 ευρώ !!!!!! Πολλά για συλλογή περιπτέρου αν και στις φωτογραφίες φαινόταν πολύ ποιοτικά και είναι καλη τιμή για 1/24 αλλά εδώ ο κόσμος ζορίζεται με τα 7 ευρώ της Radnet φαντάσου να σκάσει συλλογή με 25ευρα χαχα. Έχει και μια άλλη με f1 Ferrari μόνο, στην 1/48 στο δεκάρικακι, τίμιο αλλα οι ερωτήσεις πρόδιδαν την άλλη συλλογή.

Αυτα.

:sea:

• Like 3
  • Thanks 2

• 4 weeks later...