Dredd Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Η σειρά comics Star Wars, η κύρια σειρά και ταυτόχρονα η πρώτη που εξέδωσε η marvel από τότε που επανέκτησε τα δικαιώματα του franchise από την Dark Horse, κλείνει τον πρώτο της κύκλο τον Νοέμβριο με το 75ο τεύχος. 40 σελίδες, σε σενάριο Greg Pak και σχέδιο Phil Noto, με το παρακάτω εξώφυλλο. Οι φανς του σύμπαντος του Lucas δεν ανησυχούμε όμως. Τον Ιανουάριο έρχεται το reboot της σειράς με ένα καινούριο νούμερο 1, το οποίο θα γράψει ο Charles Soule ( me likey ? ) και σχέδιο Jesus Saiz. Η σειρά μεταφέρεται χρονικά στην περίοδο μεταξύ The Empire Strikes Back και Return of the Jedi. Εδώ και το εξώφυλλο. ΠΗΓΗ 1 ΠΗΓΗ 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Πάνε να πιάσουν το κοινό της πρώτης τριλογίας δηλαδή. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 01/01/2020 μας έρχεται τελικά το πρώτο τεύχος του καινούριου Star Wars τίτλου και ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του Empire Strikes Back και της γνωστής, συγκλονιστικής, αποκάλυψης. ΠΗΓΗ 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 Καινούρια ongoing σειρά με τίτλο Bounty Hunters από τους Ethan Sacks (Old-Man Hawkey, Star Wars Galaxy's Edge - το 2ο πολύ καλό) στο σενάριο και Paolo Villanelli στο σχέδιο. Ενδιαφέρον φαίνεται. Εξώφυλλα από τον Lee Bermejo ΠΗΓΗ 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Ξεκινάει η 3η κατά σειρά ongoing series Darth Vader από τότε που επανέκτησε τα δικαιώματα η Marvel. Ακολουθώντας χρονικά την κύρια σειρά Star Wars, μεταφέρεται και αυτή χρονικά μετά το τέλος της 2ης ταινίας. Στο σενάριο θα έχουμε το Greg Pak (ούτε κρύο ούτε ζέστη - πιο κοντά στο κρύο όμως ) και στο σχέδιο τον Raff Ienco. Δεν τρέφω ελπίδες για κάτι αξιομνημόνευτο αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι κακό. Πάρτε και μερικές σελίδες : ΠΗΓΗ 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Στην νέα σειρά Darth Vader, που αναφέρω στο παραπάνω ποστ, έχουμε μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!!! Spoiler Η Padme είναι ζωντανή!!!! Δεν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει, πρέπει να το γράψει πολύ μαεστρικά ο Greg Pak για να μην καταντήσει άλλη μια φθηνή κίνηση εντυπωσιασμού. Και δεν τον έχω για ιδιαίτερα μαέστρο τον Pak. Ίδωμεν..... ΠΗΓΗ 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 ΩΧ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.................... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Εγώ προσπάθησα να το θέσω πιο διπλωματικά 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Προσπαθεί να αντιγράψει το σοκ του μπαμπά του Λουκ, μου φαίνεται... 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Ακριβώς αυτό. Spoiler - ANAKIN, I'M YOUR WIFE! - NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO........ Θα το συνεχίσω καθαρά από περιέργεια, μιας και ό,τι έχω αγγίξει μέχρι στιγμής από Marvel SW είναι τουλάχιστον μέτριο. Edited February 10, 2020 by The Fists Of Stan Lee 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Να ρωτήσω κάτι τώρα εγώ ο ανίδεος. Γιατί οι Marvel / DC ανακοινώνουν αυτά τα βαρβάτα spoilers πριν τα διαβάσουμε στα κόμικς; Υποθέτω για να κάνουν σούσουρο και να πιάσουν μεγαλύτερες πωλήσεις, όμως έτσι όποια κίνηση εντυπωσιασμού και να κάνουν, πάει άκλαυτη και χάνουν από τα αποδυτήρια. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 42 minutes ago, Phantom Duck said: Να ρωτήσω κάτι τώρα εγώ ο ανίδεος. Γιατί οι Marvel / DC ανακοινώνουν αυτά τα βαρβάτα spoilers πριν τα διαβάσουμε στα κόμικς; Υποθέτω για να κάνουν σούσουρο και να πιάσουν μεγαλύτερες πωλήσεις, όμως έτσι όποια κίνηση εντυπωσιασμού και να κάνουν, πάει άκλαυτη και χάνουν από τα αποδυτήρια. Το συγκεκριμένο δεν είχε ανακοινωθεί, βγήκε αφού είχε κυκλοφορήσει το κόμικ. 3 hours ago, The Fists Of Stan Lee said: Ακριβώς αυτό. Reveal hidden contents - ANAKIN, I'M YOUR WIFE! - NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO........ Θα το συνεχίσω καθαρά από περιέργεια, μιας και ό,τι έχω αγγίξει μέχρι στιγμής από Marvel SW είναι τουλάχιστον μέτριο. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Αν και υπάρχουν μερικά αρκετά καλά, η συντριπτική πλειοψηφία κινείται πράγματι στη μετριότητα. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Πολύ καλύτερη η εποχή της Dark Horse... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 Κρίνουμε βέβαια εκ των υστέρων, αλλά, μετά από 5 χρόνια Marvel, μπορούμε να το πούμε με ασφάλεια. Το μόνο αξιομνημόνευτο, έχοντας αγοράσει/διαβάσει τα πάντα, είναι το Thrawn, άντε 1-2 άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Και αυτό δεν ήταν καν πρωτότυπο υλικό, αλλά adaptation από το ομώνυμο μυθιστόρημα. Απογοητευτικό 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Τον Αύγουσυο ξεκινάει το καινούριο project της Lucasfilm, με ονομασία The High Republic. Χρονικά τοποθετείται 200 χρόνια πριν από το Phantom Menace, μια εποχή που δεν έχει ακόμα αγγιχτεί από τις ταινίες, κατά την οποία το Jedi Order και η Galactic Republic βρίσκονται στο απόγειο τους. Πρόκειται για μια σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει τόσο σε βιβλία, για όλες τις ηλικίες, όσο και σε κόμικς. Όσο αφορά τα κόμικς, θα κυκλοφορήσει το παιδικό/εφηβικό Star Wars : The High Republic Adventures από την IDW, και ένα ομώνυμο από τη Marvel, για μεγαλύτερες ηλικίες, σε σενάριο Cavan Scott. Άλλος ένας κομιξοσυγγραφέας, ο Charles Soule, o οποίος γράφει τον κεντρικό τίτλο Star Wars της Marvel αυτή τη περίοδο, θα γράψει ένα μυθιστόρημα, με τίτλο Light of the Jedi. ΠΗΓΗ 1 ΠΗΓΗ 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 200 χρόνια πριν; Όντως μια ανεκμετάλλευτη περίοδος, μπορεί να δούμε καλές ιστορίες αφού δεν θα εμπλέκονται οι πολυχρησιμοποιημένοι χαρακτήρες των ταινιών. Θα έχει βέβαια Yoda φαντάζομαι... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Wise, you speak, oh Makro Lord 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 To High Republic είναι το Old Republic ή καμία σχέση; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 25, 2020 Author Share Posted February 25, 2020 Όχι, το Old Republic είναι πολύ πιο παλιά, χιλιάδες χρόνια πριν. https://starwars.fandom.com/wiki/Old_Republic 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 Εξώφυλλο και μερικές σελίδες από το Doctor Aphra (vol.2) #1 το οποίο κυκλοφορεί σε φυσική μορφή την επόμενη βδομάδα. Στην πηγή θα βρείτε μια συνέντευξη με την σχεδιάστρια Marika Cresta, η οποία αναφέρει ότι θα υπάρχει ένα υπερφυσικό στοιχεία στο καινούριο reboot. Και να ξαναγράψω εδώ ότι το vol.2 πρόκειται για ότι πιο φρέσκο και πρωτότυπο έχουμε δει σε Star Wars τα τελευταία χρόνια. ΠΗΓΗ 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 15, 2020 Author Share Posted December 15, 2020 Και μετά από διάφορες καθυστερήσεις, λόγω πανδημίας και όχι μόνο, στις 6 Ιανουαρίου θα δούμε τελικά το πρώτο comic στην νέα περίοδο που μας παρουσιάζει η LucasArts, την High Republic. Προσωπικά, παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος. Να και μερικά variants 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Το #1 του High Republic έχει πουλήσει ήδη 200.000 αντίτυπα. Μακάρι να είναι και καλό και να μην είναι όλα μόνο profiteering. ΠΗΓΗ 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Έχει απροσδιόριστο αριθμό store variants, εκτός από τα κανονικά. Για αυτό βλέπεις αυτά τα νούμερα. Αλλά κάτι μου λέει πως η Μάρβελ πάλι πέτυχε πρωτιά στο unit share, χωρίς να ακολουθείται από το αντίστοιχο dollar share. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Το έχω παραγγείλει κι εγώ πάντως, για να δούμε... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Οκέη, είναι ασύλληπτα καλό! Είναι βασικά το πρώτο πραγματικά καλό SW Marvel comic που διαβάζω! Όχι, δεν έχω αγγίξει ακόμα Vader/Aphra. Θα βοηθήσει πολύ η High Republic για τη διασύνδεση του Old Republic (παιχνιδάρα, παίχτε το τώρα με το lockdown με παρέα) με τους Clone Wars, αν το χειριστούν με μαεστρία και θα έχουμε επιτέλους πραγματικό world-building και όχι "όλοι είναι Palpatin & Skywalker". 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts