AndreasD Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Ο καιρός γαρ εγγύς! 5 μέρες μένουν για τη γιορτή των κόμικς στη Θεσσαλονίκη! Πέρα από όλα τα άλλα, η γιορτή αυτή είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε για κόμικς και για ότι μας έρχεται στο κεφάλι, να κάνουμε βολτάρες στην όμορφη Θεσσαλονίκη και φυσικά να φάμε και να πιούμε! Και φέτος θα ανέβουμε αρκετοί από Αθήνα και σίγουρα θα είναι και πολλοί φίλοι/ες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Θα πρότεινα το Σάββατο το βράδυ να κάνουμε μια μάζωξη για τσιπουρομπυρομεζεδοκατάνυξη! Καλό θα ήταν να γράψουμε εδώ πόσοι θέλετε να είστε προκειμένου να γίνει η αντίστοιχη κράτηση! Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Εγώ σίγουρα θέλω να έρθω! Το Σάββατο το βράδυ, βολεύει πολύ η αλήθεια είναι 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Φυσικά κι είμαι μέσα! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Μεζέδες; Τσίπουρα; Κομικσοκουβεντα; Ε φυσικά θα δώσω το παρόν 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Κι εγώ μέσα εννοείται 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Θα προσπαθήσω κι εγώ, αν και θέλω να δω πολλούς Θεσσαλονικείς φίλους και γνωστούς. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Tsiaras Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Εγώ λογικά θα έρθω αυθημερόν την Κυριακή, με την οικογένεια. Καλά να περάσετε! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Προφανώς θα είμαι και εγώ εκεί! 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ανέβω τελικά, λόγω κάποιων εξόδων που μαζεύτηκαν τελευταία. Εύχομαι σε όσους πάνε, να περάσουν τέλεια! 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 hour ago, the comic guide said: Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ανέβω τελικά, λόγω κάποιων εξόδων που μαζεύτηκαν τελευταία. Εύχομαι σε όσους πάνε, να περάσουν τέλεια! Ωχ, πολύ κρίμα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Λογικά θα μπορέσω και εγώ. Θα έχω και άλλους 2 κομιξικούς φίλους μαζί 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 9 hours ago, the comic guide said: Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ανέβω τελικά, λόγω κάποιων εξόδων που μαζεύτηκαν τελευταία. Εύχομαι σε όσους πάνε, να περάσουν τέλεια! θα το μετανιώσεις μετά, σαν τον @kwtsos που δεν ανέβηκε το '17 7 hours ago, ΚΟΜΙΞ said: Λογικά θα μπορέσω και εγώ. Θα έχω και άλλους 2 κομιξικούς φίλους μαζί όλοι οι κομιξικοί είναι ευπρόσδεκτοι Για συνεννοήσεις που είμαστε, που παμε κλπ θα μλάμε και στο chatbox ΣΑ ΛΟ ΝΙ ΚΗ! ΣΑ ΛΟ ΝΙ ΚΗ! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treoris Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση με το κρύωμα που με ταλαιπωρούσε μερικές μέρες τώρα, επομένως εκτός απροόπτου θα εμφανιστώ κι εγώ. Πιθανότατα θα ακολουθήσει και η σύζυγος, άσχετη με την 9 τέχνη αλλά θα έρθει για την καλή παρέα Επίσης, επειδή πρέπει να βολέψουμε και τα παιδιά ενημερώστε όσο νωρίτερα μπορείτε για το μέρος και την ώρα για να προγραμματίσουμε. Thanks! 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treoris Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Επίσης άσχετο, αλλά μιας και είστε όλοι εδώ, αν σας βγάλει ο δρόμος σας προς Αριστοτέλους περάστε μια βόλτα από το μαγαζί να γνωριστούμε. (Δεν βάζω εδώ διεύθυνση, δεν ξέρω μήπως θεωρηθεί διαφήμιση ή δεν επιτρέπεται, στείλτε μνμ να σας πω που βρίσκομαι). Σήμερα μέχρι τις 20.30 και αύριο 10.00 - 16.00. Κερνάω καφεδάκι, έχω και μπύρες πάντα στο ψυγείο για ώρα ανάγκης 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Τελικά, που λέτε να συναντηθούμε; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Θα πάμε σε κανα δίωρο στο κον σήμερα ( @Darth Chris, @kwtsos κι εγω) Σίγουρα θα είμαστε σχεδον όλοι στο πάνελ του @Phantom Duck και το βράδυ θα πάμε κάπου για φαΐ. Όταν κλείσει ο @Darth Chris σε κάποιο μαγαζί, θα το γράψουμε κι εδώ το που. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 9μιση στο Δεσπεραί Μεζεδοπωλείο, η οδός είναι Δεσπεραί 23. Έχω κλείσει για 15 άτομα. Στην γκρι κουκίδα είναι το Βελλίδειο, στην κόκκινη το μαγαζί. Τα λέμε το βράδυ! 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Στρωθηκαμε και σας περιμένουμε 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 20 minutes ago, kwtsos said: Στρωθηκαμε και σας περιμένουμε Έρχομαι κι εγώ. Έχει όμως πολύ κίνηση και μπορεί να αργήσω λίγο. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Αναμένουμε φώτος να γουστάρουμε και μεις που δεν μπορέσαμε να έρθουμε! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Φώτος δεν τραβήχτηκαν δυστυχώς. Η @kabuki το θυμήθηκε μονο αλλά κάπως αργά και αυτή. Σαν τραπέζι γάμου ήμασταν στο μαγαζί χτες. Άνετα 20+ άτομα πέρασαν έστω και για λίγο. Επίσης, το κλείσαμε το μαγαζί καθώς είχαμε μείνει το τελευταίο τραπέζι. Φαντάζομαι πως και πως θα μας περίμεναν οι άνθρωποι να δεησουμε να σηκωθούμε Αλλά εμείς πεισματικά φύγαμε μολις τους είδαμε να τακτοποιούν τραπέζια Χαρηκα που είδα γνώριμες αλλά και νέες φάτσες και τα είπαμε συνοδεία κρασιών και μεζέδων. Μια τελευταία βόλτα από το Κον σήμερα και ύστερα επιστροφή στην πρωτεύουσα. Εντυπώσεις από το Κον στο άλλο τοπικ αργότερα 9 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Ήθελα να γράψω πολλά, όμως θα αρκεστώ να πω ότι πέρασα υπέροχα, γνώρισα πολλά παιδιά από εδώ και να ευχηθώ εις το επανειδειν , στο Athens Con. Spoiler Φωτογραφίες ξεχάσαμε να βγάλουμε η αλήθεια είναι 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Μπορεί να ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφία το Σάββατο, βγάλαμε όμως τουλάχιστον φωτογραφίες την Παρασκευή το βράδυ, από την πιο μικρή συνάντηση που προέκυψε. 13 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardust Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Παιδιά το πόσο χάρηκα δε λέγεται κ ούτε ομολογιέται! Σαν τον παλιό καλό καιρό όλοι μαζί , αν και λείπαν κάποιοι , ευχομαι να σας δω και πάλι σύντομα!! * ευτυχώς δλδ που τραβήχτηκε και αυτή η φωτόν να έχουμε και το κατι τις απο το ωραίο μας τριήμερο!! 13 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Μην αγχώνεστε!! Μαθαίνω καλά νέα από τον Πίκο Απίκο..... Βλέπω να τα (ξανά)λέμε σύντομα. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts