Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Συνάντηση Θεσσαλονίκη !

Recommended Posts

Ο καιρός γαρ εγγύς! 5 μέρες μένουν για τη γιορτή των κόμικς στη Θεσσαλονίκη! Πέρα από όλα τα άλλα, η γιορτή αυτή είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε για κόμικς και για ότι μας έρχεται στο κεφάλι, να κάνουμε βολτάρες στην όμορφη Θεσσαλονίκη και φυσικά να φάμε και να πιούμε!

Και φέτος θα ανέβουμε αρκετοί από Αθήνα και σίγουρα θα είναι και πολλοί φίλοι/ες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 
Θα πρότεινα το Σάββατο το βράδυ να κάνουμε μια μάζωξη για τσιπουρομπυρομεζεδοκατάνυξη! Καλό θα ήταν να γράψουμε εδώ πόσοι θέλετε να είστε προκειμένου να γίνει η αντίστοιχη κράτηση!

Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

• Like 11
  • Thanks 3

1 hour ago, the comic guide said:

Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ανέβω τελικά, λόγω κάποιων εξόδων που μαζεύτηκαν τελευταία. Εύχομαι σε όσους πάνε, να περάσουν τέλεια! :thumbsup:

Ωχ, πολύ κρίμα.:(

• Like 6

9 hours ago, the comic guide said:

Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ανέβω τελικά, λόγω κάποιων εξόδων που μαζεύτηκαν τελευταία. Εύχομαι σε όσους πάνε, να περάσουν τέλεια! :thumbsup:

θα το μετανιώσεις μετά, σαν τον @kwtsos που δεν ανέβηκε το '17 :P

7 hours ago, ΚΟΜΙΞ said:

Λογικά θα μπορέσω και εγώ. Θα έχω και άλλους 2 κομιξικούς φίλους μαζί :)

όλοι οι κομιξικοί είναι ευπρόσδεκτοι :D

Για συνεννοήσεις που είμαστε, που παμε κλπ θα μλάμε και στο chatbox 

ΣΑ ΛΟ ΝΙ ΚΗ! ΣΑ ΛΟ ΝΙ ΚΗ! :Rickdance:

• Like 11

Βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση με το κρύωμα που με ταλαιπωρούσε μερικές μέρες τώρα, επομένως εκτός απροόπτου θα εμφανιστώ κι εγώ. 

Πιθανότατα θα ακολουθήσει και η σύζυγος, άσχετη με την 9 τέχνη αλλά θα έρθει για την καλή παρέα :)

Επίσης, επειδή πρέπει να βολέψουμε και τα παιδιά ενημερώστε όσο νωρίτερα μπορείτε για το μέρος και την ώρα για να προγραμματίσουμε.

Thanks!

• Like 8
  • Thanks 1

Επίσης άσχετο, αλλά μιας και είστε όλοι εδώ, αν σας βγάλει ο δρόμος σας προς Αριστοτέλους περάστε μια βόλτα από το μαγαζί να γνωριστούμε.

(Δεν βάζω εδώ διεύθυνση, δεν ξέρω μήπως θεωρηθεί διαφήμιση ή δεν επιτρέπεται, στείλτε μνμ να σας πω που βρίσκομαι).

Σήμερα μέχρι τις 20.30 και αύριο 10.00 - 16.00.

Κερνάω καφεδάκι, έχω και μπύρες πάντα στο ψυγείο για ώρα ανάγκης :)

• Like 9
  • Thanks 1

Θα πάμε σε κανα δίωρο στο κον σήμερα ( @Darth Chris, @kwtsos κι εγω)

Σίγουρα θα είμαστε σχεδον όλοι στο πάνελ του @Phantom Duck

και το βράδυ θα πάμε κάπου για φαΐ.

Όταν κλείσει ο @Darth Chris σε κάποιο μαγαζί, θα το γράψουμε κι εδώ το που.

:)

• Like 7

Φώτος δεν τραβήχτηκαν δυστυχώς. Η @kabuki το θυμήθηκε μονο αλλά κάπως αργά και αυτή. 

Σαν τραπέζι γάμου ήμασταν στο μαγαζί χτες. Άνετα 20+ άτομα πέρασαν έστω και για λίγο. Επίσης, το κλείσαμε το μαγαζί καθώς είχαμε μείνει το τελευταίο τραπέζι. Φαντάζομαι πως και πως θα μας περίμεναν οι άνθρωποι να δεησουμε να σηκωθούμε  :pray: Αλλά εμείς πεισματικά φύγαμε μολις τους είδαμε να τακτοποιούν τραπέζια :lol:

Χαρηκα που είδα γνώριμες αλλά και νέες φάτσες και τα είπαμε συνοδεία κρασιών και μεζέδων. :french:

Μια τελευταία βόλτα από το Κον σήμερα και ύστερα επιστροφή στην πρωτεύουσα.

Εντυπώσεις από το Κον στο άλλο τοπικ αργότερα :)

• Like 9
  • Thanks 5

Ήθελα να γράψω πολλά, όμως θα αρκεστώ να πω ότι πέρασα υπέροχα, γνώρισα πολλά παιδιά από εδώ και να ευχηθώ εις το επανειδειν , στο Athens Con.

Spoiler

Φωτογραφίες ξεχάσαμε να βγάλουμε η αλήθεια είναι :(

• Like 10
  • Thanks 2

Παιδιά το πόσο χάρηκα δε λέγεται κ ούτε ομολογιέται! Σαν τον παλιό καλό καιρό όλοι μαζί , αν και λείπαν κάποιοι , ευχομαι να σας δω και πάλι σύντομα!!

* ευτυχώς δλδ που τραβήχτηκε και αυτή η φωτόν να έχουμε και το κατι τις απο το ωραίο μας τριήμερο!!:beer2:

• Like 13
  • Thanks 4