Lord Makro Posted February 24 Share Posted February 24 Πω πω πω πω δυναμική είσοδος!!! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 24 Share Posted February 24 @DR2009 αυτον τον scorpion τον ψαχνω και καθε φορα που εμφανίζεται σε καμια αγγελία είναι περίοδος που πρέπει να πληρωθεί κάποια υποχρέωση και δεν προχωράω.. τι μου τον θύμησες τωρα;;; cool συλλογή btw 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted February 24 Share Posted February 24 Φίλε @DR2009, αρχικά καλωσόρισες! Εύχομαι να παραμείνεις, γιατί από τα κόμικς σου, φαίνεται ότι έχεις εντρυφήσει στην manga σκηνή, καθώς και στο σύμπαν της Marvel. Θεωρώ λοιπόν, ότι θα έχουμε πολλά να πούμε! Έπειτα, ποτέ δεν περίμενα, ότι μία βιβλιοθήκη( με κενά μάλιστα), μπορεί να κρύβει τέτοια ομορφιά, καθώς και μεράκι! Εξαιρετική συλλογή! Τις αξίζουν πολλά εύσημα! Υ.Γ. Δεν την προσθέτω ακόμα στη λίστα, καθώς περιμένω δύο- τρεις να μαζευτούν! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kappastitsio Posted March 11 Share Posted March 11 Παρατήρησα ότι η αρχική μου φωτογραφία δεν εμφανίζεται οπότε θα δοκιμάσω να ανεβάσω αυτή 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted May 3 Share Posted May 3 On 11/3/2023 at 2:53 ΠΜ, Kappastitsio said: Παρατήρησα ότι η αρχική μου φωτογραφία δεν εμφανίζεται οπότε θα δοκιμάσω να ανεβάσω αυτή Δύο μήνες αργότερα σχόλιο για τη συλλογή σου! Η αναβλητικότητά μου, έχει φθάσει σε άλλο επίπεδο! Τέλος πάντων! Πρώτα- πρώτα, χαίρομαι πολύ που εντέλει ανέβηκε η συλλογή σου, καθώς η παλαιότερη φωτογραφία, είχε "πέσει". Βλέπω μια συλλογή, η οποία απαρτίζεται κυρίως από αμερικάνικα και manga. Κυριαρχούν βέβαια τα αμερικάνικα. Παρ' ότι μικρή πιστεύω, ότι η συλλογή σου έχει τη χάρη της, μιας που αποτελείται από πολύ σημαντικά, για την υπερηρωική σκηνή κόμικς, ενώ δεν λείπουν και οι πιο indie τίτλοι της Image! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Posted May 21 Share Posted May 21 Καλημέρα, αφού έκανα χθες τακτοποίηση, ορίστε και η δικιά μου συλλογή από Comics (λείπουν κάποια λίγα αλλά αυτή είναι το 90%). Επίσης έχω 2,5 φορές τόσα βιβλία. Μέσα στα χρόνια έχω μετανιώσει που δεν αγόρασα κάποιους τόμους, που τώρα είναι πανάκριβοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Τα Χαμένα επεισόδια και η βιβλιοθήκη που είχαν 50% στην Πολιτεία και η συλλογή Manara από Dark Horse, που πίστευα ότι δεν εξαντληθεί ποτέ. 17 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 21 Share Posted May 21 Φοβερός 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 21 Share Posted May 21 Δυνατή συλλογή με μεγάλη ποικιλία! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 21 Share Posted May 21 Ωραία πράγματα... ποιοτικά και τακτοποιημένα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 22 Share Posted May 22 Ωραίος, πολυσυλλεκτικός και εσύ! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_ts Posted May 22 Share Posted May 22 Υπεροχη συλλογη και φανταστικα τακτοποιημενη, μακαρι μια μερα να αξιωθω να δω και τη δικη μου με παρομοια οργανωση! Ευχαριστω που τη μοιραστηκες μαζι μας! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts