Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Δείξτε μας την συλλογή σας μην ντρεπεστε.

Recommended Posts

@DR2009 αυτον τον scorpion τον ψαχνω και καθε φορα που εμφανίζεται σε καμια αγγελία είναι περίοδος που πρέπει να πληρωθεί κάποια υποχρέωση και δεν προχωράω.. τι μου τον θύμησες τωρα;;;  :lmao:

cool συλλογή btw

• Like 2
  • Haha 4

Φίλε @DR2009, αρχικά καλωσόρισες! Εύχομαι να παραμείνεις, γιατί από τα κόμικς σου, φαίνεται ότι έχεις εντρυφήσει στην manga σκηνή, καθώς και στο σύμπαν της Marvel. Θεωρώ λοιπόν, ότι θα έχουμε πολλά να πούμε! Έπειτα, ποτέ δεν περίμενα, ότι μία βιβλιοθήκη( με κενά μάλιστα), μπορεί να κρύβει τέτοια ομορφιά, καθώς και μεράκι! Εξαιρετική συλλογή! Τις αξίζουν πολλά εύσημα!:respect:

Υ.Γ. Δεν την προσθέτω ακόμα στη λίστα, καθώς περιμένω δύο- τρεις να μαζευτούν!:beer2:

• Like 4

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 11/3/2023 at 2:53 ΠΜ, Kappastitsio said:

Παρατήρησα ότι η αρχική μου φωτογραφία δεν εμφανίζεται οπότε θα δοκιμάσω να ανεβάσω αυτή :lol:

IMG_20230310_225805_564.jpg

Δύο μήνες αργότερα σχόλιο για τη συλλογή σου! Η αναβλητικότητά μου, έχει φθάσει σε άλλο επίπεδο!:lol:

Τέλος πάντων! Πρώτα- πρώτα, χαίρομαι πολύ που εντέλει ανέβηκε η συλλογή σου, καθώς η παλαιότερη φωτογραφία, είχε "πέσει". Βλέπω μια συλλογή, η οποία απαρτίζεται κυρίως από αμερικάνικα και manga. Κυριαρχούν βέβαια τα αμερικάνικα. Παρ' ότι μικρή πιστεύω, ότι η συλλογή σου έχει τη χάρη της, μιας που αποτελείται από πολύ σημαντικά, για την υπερηρωική σκηνή κόμικς, ενώ δεν λείπουν και οι πιο indie τίτλοι της Image! :beer:

• Like 4

• 3 weeks later...

Καλημέρα, αφού έκανα χθες τακτοποίηση, ορίστε και η δικιά μου συλλογή από Comics (λείπουν κάποια λίγα αλλά αυτή είναι το  90%). Επίσης έχω 2,5 φορές τόσα βιβλία.

Μέσα στα χρόνια έχω μετανιώσει που δεν αγόρασα κάποιους τόμους, που τώρα είναι πανάκριβοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Τα Χαμένα επεισόδια και η βιβλιοθήκη που είχαν 50% στην Πολιτεία και η συλλογή Manara από Dark Horse, που πίστευα ότι δεν εξαντληθεί ποτέ. :(

Α1.jpg

Α2.jpg

Α3.jpg

Α4.jpg

Β1.jpg

Β2.jpg

20230521_090430.jpg

20230521_090444.jpg

20230521_090644.jpg

20230521_090657.jpg

• Like 17
  • Thanks 7

Υπεροχη συλλογη και φανταστικα τακτοποιημενη, μακαρι μια μερα να αξιωθω να δω και τη δικη μου με παρομοια οργανωση! Ευχαριστω που τη μοιραστηκες μαζι μας!

• Like 5