Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Δείξτε μας την συλλογή σας μην ντρεπεστε.

Recommended Posts

On 25/12/2021 at 1:01 ΜΜ, leonidio said:

Περίμενε να δεις και την πλήρη παρουσίαση με όλα τα λιπαρά. :P

Τέλεια συλλογή, πραγματικά ζηλεύω(με την καλή έννοια πάντα) όμως, πού είναι η πλήρης παρουσίασή της;

• Like 6

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
5 minutes ago, samsepiol said:

Καλησπέρα ομάδα. Σχετικά καινούριος κομιξάκιας εδώ. Είπα να μοιραστώ τη συλλογή που έχω κάνει το τελευταίο χρόνο (ναι είμαι λίγο μπατμανάκιας).

Καλή αρχή έχεις κάνει! :clap:

• Like 10

42 minutes ago, samsepiol said:

Είπα να μοιραστώ τη συλλογή που έχω κάνει το τελευταίο χρόνο (ναι είμαι λίγο μπατμανάκιας).

Σωστό σε βρίσκω! Έχεις κάνει πολύ καλή αρχή! :beer:

• Like 10

1 hour ago, samsepiol said:

Καλησπέρα ομάδα. Σχετικά καινούριος κομιξάκιας εδώ. Είπα να μοιραστώ τη συλλογή που έχω κάνει το τελευταίο χρόνο (ναι είμαι λίγο μπατμανάκιας).

Ωραία συλλογή!:)Προσωπικά, εκτιμώ περισσότερο τον Superman, αλλά κι ο Batman, με εντυπωσιάζει αρκετά συνέχισε οπωσδήποτε τη συλλογή κόμικς :beer:

• Like 9

3 hours ago, samsepiol said:

Ωραία πραγματάκια :thumbsup2:

• Like 8

Αρκετά κόμικς δεν είχαν μπει σε ράφι τους τελευταίους μήνες και βρίσκονταν απλά σε στοίβες ή βρίσκονταν σε ράφια-αχταρμά (όπως βρίσκονται ακόμα κάποια ελληνικά στην φωτό, γιατί δεν υπάρχει χώρος στο αντίστοιχο ράφι), οπότε είπα να τα συμμαζέψω λίγο. Ελπίζω τις επόμενες βδομάδες να τα φτιάξω όλα όπως θέλω. Πάρτε προς το παρόν αυτό σαν teaser. 

306319682_1111874016414239_2474408286466909631_n.thumb.jpg.2f51c881a4f5ba3db6ec66cece84e886.jpg

• Like 13
  • Thanks 7

17 minutes ago, Darth Chris said:

Πολύ ωραίο ράφι διάλεξες. Ήδη μου κίνησες το ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι, αν αυτό είναι μόνο το teaser, τι άλλο θα δούμε μετά. Τέλος πάντων κι εγώ θέλω να ανεβάσω κάποια στιγμή τη συλλογή μου, αλλά ακόμα έκανα κάτι αλλαγές( μέχρι πριν από μία εβδομάδα, έκανα μια ανακατάταξη).

• Like 7
  • Thanks 3

27 minutes ago, Darth Chris said:

Αρκετά κόμικς δεν είχαν μπει σε ράφι τους τελευταίους μήνες και βρίσκονταν απλά σε στοίβες ή βρίσκονταν σε ράφια-αχταρμά (όπως βρίσκονται ακόμα κάποια ελληνικά στην φωτό, γιατί δεν υπάρχει χώρος στο αντίστοιχο ράφι), οπότε είπα να τα συμμαζέψω λίγο. Ελπίζω τις επόμενες βδομάδες να τα φτιάξω όλα όπως θέλω. Πάρτε προς το παρόν αυτό σαν teaser. 

306319682_1111874016414239_2474408286466909631_n.thumb.jpg.2f51c881a4f5ba3db6ec66cece84e886.jpg

Ωωωω!:garfieldboss:

• Like 8
  • Thanks 2

• 1 month later...

@Spitermak~ Πρώτο σχόλιο

@Spyros Andrianos~ Δεύτερο σχόλιο

@Spyros Andrianos~ Τέταρτο σχόλιο

@Spyros Andrianos~ Όγδοο σχόλιο

@Spitermak~ Ενδέκατο σχόλιο

@Spyros Andrianos~ Δέκατο τρίτο σχόλιο

@Spitermak~ Δέκατο τέταρτο σχόλιο

@Sugarglitter(πολλά -s μαζεύτηκαν :p)~ Δέκατο πέμπτο σχόλιο

@Retroplaymo~ Δέκατο έκτο σχόλιο

@Lord Makro~ Εικοστό δεύτερο σχόλιο

@Tsaklas~ Εικοστό τέταρτο σχόλιο

@Dredd~  Σχόλιο εικοστό όγδοο & εικοστό ένατο

@Dredd~ Τεσσαρακοστό τέταρτο σχόλιο( φοβερή βιβλιοθήκη παρεμπιπτόντως)

@geo_trou~ Τεσσαρακοστό ένατο σχόλιο

@gr8~ Πεντηκοστό όγδοο σχόλιο( μόνο φιγούρες, αλλά ok)

@Matt~ Εξηκοστό δεύτερο σχόλιο

@gotham-city~ Εξηκοστό πέμπτο σχόλιο( teaser)

@gotham-city~ Εβδομηκοστό σχόλιο

@the comic guide~ Εβδομηκοστό όγδοο σχόλιο

@Θρηνωδός~ Ογδοηκοστό ένατο σχόλιο( teaser του teaser- μιλάμε έγινε του teaser:prankster:)

@Kappastitsio~ Ενενηκοστό σχόλιο( δε φαίνεται τίποτα δυστυχώς :(, μπορεί κάποιος να αντικαταστήσει τις φωτογραφίες)

@cassidy~ Ενενηκοστό πέμπτο σχόλιο( ωραίος τοίχος!) & Ενενηκοστό έβδομο σχόλιο( κάτι λιγότερο από teaser)

@kabuki και @kwtsos~ Εκατοστό όγδοο σχόλιο  & Εκατοστό ένατο σχόλιο( τι υπέροχη συλλογή:love:!!!)

@leonidio~ Εκατοστό δέκατο έκτο σχόλιο

@leonidio~Εκατοστό εικοστό πρώτο σχόλιο( αλήθεια @leonidio, πότε θα είναι έτοιμο το δωμάτιο;)

@samsepiol~ Εκατοστό τριακοστό πρώτο σχόλιο

@Darth Chris~ Εκατοστό τριακοστό όγδοο σχόλιο(αναμένω φωτογραφίες- είμαι σίγουρος ότι θα μείνω κάπως έτσι: :shock:!!!)

:breakingnews:(21/11/2022)

@Treoris~ Εκατοστό τεσσαρακοστό έβδομο σχόλιο

@starman84~ Εκατοστό πεντηκοστό πρώτο σχόλιο(μέρος)

@angeltze~ Εκατοσό πεντηκοστό ένατο σχόλιο

:breakingnews:(10/01/2023)

@gr8~ Εκατοστό εξηκοστό έκτο σχόλιο(ολόκληρη αυτή τη φορά κι εκπληκτική!:love:)

@starman84~ Εκατοστό εβδομηκοστό τέταρτο σχόλιο(μέρος, αλλά πολύ δυνατό!)

@Θοδωρής Καραπάνος~ Εκατοστό εβδομηκοστό πέμπτο σχόλιο(Τζα! Να 'μαι κι εγώ)

@dionik~Εκατοστό ογδοηκοστό πρώτο σχόλιο(βασικά, η συλλογή δεν ανήκει στον dionik, αλλά αφού αυτός την ανέβασε, γράφω το δικό του όνομα)

@Θρηνωδός~Εκατοστό ογδοηκοστό τρίτο σχόλιο(τι τρομερή συλλογή!:respect:)

@Darth Chris~ Εκατοστό ογδοηκοστό έβδομο σχόλιο(τι όμορφη συλλογή!)

Αποφάσισα σήμερα να κάνω αυτή τη δουλειά. Το νήμα, σήμερα αποτελείται από έξι μόνο σελίδες, αλλά σε μερικά χρόνια, το ποστ αυτό, θα αποτελεί " μπούσουλα" για όποιον θέλει να βρει μια συλλογή( γι' αυτό θα φροντίζω να ανανεώνετε τακτικά). Άφησα απ' έξω κάτι σχόλια του @Lord Makro με βίντεο, ή το σχόλιο με την παιχνιδομηχανή του, όχι επειδή δε τα θεωρώ σημαντικά, αλλά επειδή δεν είναι κάτι ενιαίο, ή μια φωτογραφία ενός τοίχου, μιας βιλιοθήκης, ενός ραφιού. Επίσης, τώρα συνειδητοποιώ, ότι έχω ταγκάρει τη μισή κοινότητα :P Επιπλέον, η εκατοστή ανάρτηση, ανήκει στον @gr8( απλά ήθελα πολύ να το γράψω)!!! Ελπίζω να μην έχω κάνει κανένα λάθος στις μετρήσεις. Βέβαια, στα στατιστικά γράφει 138 απαντήσεις κι εγώ τις βγάζω 139, αλλά, δεν έχω κουράγιο να κάνω τη διαδικασία από την αρχή δυστυχώς. Α, επίσης, λέω να κάνουμε ένα hall of fame, τι λέτε; Όποιος έχει πάνω από 15 αντιδράσεις μπαίνει σ' αυτό. Αν είναι μου λέτε και φτιάχνω, άλλη μία λίστα:beer2:Το κάθε μέλος, έχει διαφορετική αναφορά ανάλογα με τα ποστ του. Εξαιρούνται τα μέλη, που ανεβάζουν τα ποστ με τις φωτογραφίες το ένα μετά το άλλο κι έτσι έχουν μία αναφορά. Αυτό συνέβη με τη συλλογή της kabuki και του kwtsos καθώς επίσης και με τη συλλογή του Dredd( αλλά η βιβλιοθήκη της Vertigo, πήγε σε άλλη αναφορά, λόγω του ότι παρεμβάλλονταν πολλά ποστ ανάμεσα στη συλλογή της Vertigo και στην κύρια συλλογή).

Edited by Θοδωρής Καραπάνος
  • Like 4
  • Thanks 13
  • Haha 1

Δυνατή λίστα! Για να την ανταμείψω, δεσμεύομαι να ανεβάσω τη συλλογή μου αφού ανεβάσει ο Leonidios :DDD:

(Btw @leonidio, τα έξτρα ράφια του ΙΚΕΑ που μπαίνουν επιπρόσθετα από πάνω από τις βιβλιοθήκες, είναι σταθερά; )

• Like 4
  • Thanks 2

9 minutes ago, The Fists Of Stan Lee said:

Δυνατή λίστα! Για να την ανταμείψω, δεσμεύομαι να ανεβάσω τη συλλογή μου αφού ανεβάσει ο Leonidios :DDD:

Ωωωωω, εξαιρετική ανταμοιβή:clap:@leonidio, ακούς, γρήγορα τη συλλογή σου, για να δούμε κι αυτή των Γροθιών του Σταν Λι!

• Like 3
  • Haha 4

Με συγκίνησες και μένα, μπαστάρδι, και έτσι θα ανεβάσω και εγώ τη δική μου συλλογή σύντομα (μάλλον όταν πάρω το Look Back, για να το σπορτάρω και αυτό), παρόλο που ωχριά σε σύγκριση με τις περισσότερες συλλογές εδώ μέσα :P

• Like 4
  • Thanks 2

4 hours ago, ΘK08 said:

πότε θα είναι έτοιμο το δωμάτιο;

3 hours ago, ΘK08 said:

@leonidio, ακούς, γρήγορα τη συλλογή σου, για να δούμε κι αυτή των Γροθιών του Σταν Λι!

Σχεδόν έτοιμο είναι, αλλά τ καλό πράγμα αργεί να γίνει. :) 

3 hours ago, The Fists Of Stan Lee said:

(Btw @leonidio, τα έξτρα ράφια του ΙΚΕΑ που μπαίνουν επιπρόσθετα από πάνω από τις βιβλιοθήκες, είναι σταθερά; )

Ναι, σταθερά είναι. 

• Like 5
  • Thanks 1

Ήρθε ο καιρός να σας δείξω κι εγώ τα λίγα μου υπάρχοντα. 

Πανοραμική της βιβλιοθήκης στο σαλόνι (θα έλεγα συγνώμη για την ακαταστασία, αλλά είναι σχετικά συμμαζεμένα) :

IMG_20221023_173904.thumb.jpg.8911fceaba9e82f70671ae0c61ca6c43.jpg

Και τα επιμέρους ράφια με κόμικς:

IMG_20221023_173921.thumb.jpg.a54fa40451b7ad98655b057cfc3b9728.jpg

Κυρίως μεγάλοι τόμοι, μη υπερηρωικά

IMG_20221023_173929.thumb.jpg.0d2d1ce78f1f054bbaef94d5e0abff83.jpg

Υπερηρωικά, διάφορα (κυρίως)

IMG_20221023_173940.thumb.jpg.16e3e2a3b1d0b25621bd566598772162.jpg

Archie (λείπουν μερικά δανεισμένα)

IMG_20221023_173946.thumb.jpg.64e55f1e83e56e06182ea32e4861d19b.jpg

Σταμάτησα στο 45. 

IMG_20221023_173955.thumb.jpg.fe006807cf7014b35eb935b50088463c.jpg

Sin city & κάποια λίγα manga

IMG_20221023_174006.thumb.jpg.5ebef86ddebefed3d467b7145d175f6f.jpg

Clowes

IMG_20221023_174023.thumb.jpg.8260e1cde62ee45c6c9b9fc762a42b82.jpg

Toppi & Conan

IMG_20221023_174030.thumb.jpg.e2262fe967cbded2e87c63ecc55b7c6a.jpg

Disney, Λούκυ Λουκ, Κόρτο Μαλτέζε, Μπλούμπερυ, δυο τρία Τεν Τεν. 

Υπάρχει και μια μικρότερη βιβλιοθήκη που έχει άλλες συλλογές (νομίσματα, χαρτονομίσματα, βιβλία και κόμικς μινιατούρες)

-----

Όπως καταλαβαίνετε ο χώρος αρχίζει και γίνεται όλο και πιο περιορισμένος. Στο μέλλον θα πρέπει να συμπτύξω κάποια βιβλία για να δημιουργήσω νέα ράφια για κόμικ. Θα πρέπει να εκμεταλλευτώ περισσότερο τα ράφια πάνω από την τηλεόραση τα οποία έχω την εντύπωση πως δεν σηκώνουν και πολύ βάρος. Επειδή τα ράφια έχουν βάθος, ίσως προστεθούν και δεύτερες σειρές (παρόλο που δεν μου αρέσει). Και φυσικά, όταν μεγαλώσουν λίγο οι μικρές να αξιοποιήσω καλύτερα τα χαμηλότερα δύο ράφια τα οποία τώρα είναι στη ζώνη κινδύνου και το περιεχόμενο τους πολλές φορές το βρίσκω είτε στο πάτωμα είτε στα χέρια των μικρών. 

Τα δύο ράφια με τις φωτογραφίες, παρόλο που πιάνουν πολύτιμο χώρο, μου αρέσει που ξεμπουκώνουν λίγο τη φάση. Επίσης εκεί και στην κορυφή (ανάμεσα βιβλιοθήκη και ταβάνι) έχει προστεθεί κρυφός φωτισμός που το βράδυ το κάνει ενδιαφέρον. 

Αυτά. Στο μέλλον ίσως τα κόμικς αποκτήσουν δική τους βιβλιοθήκη, είναι κι αυτό μια σκέψη. 

• Like 14
  • Thanks 5

Ωραία συλλογή :thumbsup2:

Τι κρύβεται πίσω από το Comic Book Tatoo;

3 hours ago, Treoris said:

(θα έλεγα συγνώμη για την ακαταστασία, αλλά είναι σχετικά συμμαζεμένα)

για σπίτι με παιδιά είναι πολύ συμμαζεμένο  :prankster:

3 hours ago, Treoris said:

Όπως καταλαβαίνετε ο χώρος αρχίζει και γίνεται όλο και πιο περιορισμένος. Στο μέλλον θα πρέπει να συμπτύξω κάποια βιβλία για να δημιουργήσω νέα ράφια για κόμικ. Θα πρέπει να εκμεταλλευτώ περισσότερο τα ράφια πάνω από την τηλεόραση τα οποία έχω την εντύπωση πως δεν σηκώνουν και πολύ βάρος. Επειδή τα ράφια έχουν βάθος, ίσως προστεθούν και δεύτερες σειρές (παρόλο που δεν μου αρέσει). Και φυσικά, όταν μεγαλώσουν λίγο οι μικρές να αξιοποιήσω καλύτερα τα χαμηλότερα δύο ράφια τα οποία τώρα είναι στη ζώνη κινδύνου και το περιεχόμενο τους πολλές φορές το βρίσκω είτε στο πάτωμα είτε στα χέρια των μικρών. 

Τα δύο ράφια με τις φωτογραφίες, παρόλο που πιάνουν πολύτιμο χώρο, μου αρέσει που ξεμπουκώνουν λίγο τη φάση. Επίσης εκεί και στην κορυφή (ανάμεσα βιβλιοθήκη και ταβάνι) έχει προστεθεί κρυφός φωτισμός που το βράδυ το κάνει ενδιαφέρον. 

Αυτά. Στο μέλλον ίσως τα κόμικς αποκτήσουν δική τους βιβλιοθήκη, είναι κι αυτό μια σκέψη. 

είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από χώρο, όρεξη να χεις να κάνεις  ανακατατάξεις ραφιών  :lol:

κι εμείς πρέπει να ξανασυμπτύξουμε κάποια ράφια βιβλίων για να χωρέσουν τα τελευταία που έχουμε πάρει και βλέπουμε :thinking:

• Like 7

4 minutes ago, kabuki said:

Ωραία συλλογή :thumbsup2:

Τι κρύβεται πίσω από το Comic Book Tatoo;

Thanks. Κρύβεται το Anatomy του Druvert Jean-Claude, το πιο εντυπωσιακό laser cut βιβλίο που έχω πιάσει στα χέρια μου. Τεχνικά όχι κόμικ... αλλά είναι εικονογραφημένο.

Εύγε, τι μάτι είναι αυτό. :)

10 minutes ago, kabuki said:

όρεξη να χεις να κάνεις  ανακατατάξεις ραφιών  :lol:

Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και τα αλλάζω. Μια περίοδο, όχι πολύ παλιά, τα είχα ανάλογα με το χρώμα στις ράχες τους. Το παράτησα γιατί παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, δεν μπορούσες να βρεις τίποτα. :thinking:

• Like 6
  • Haha 1