Spitermak Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 EDIT Εκ της Διευθύνσεως : ΕΔΩ θα βρείτε ένα συγκεντρωτικό ποστ του @Θοδωρής Καραπάνοςγια το ποιος έχει ανεβάσει τη συλλογή του και σε ποιο ποστ. Τον ευχαριστούμε θερμώς -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εδω η συλλογη μου απο Batman new 52 variant covers και το arc batman year 2 δουλεια του Mcfarlane 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Μερικά παλιά τεύχη δεκαετίας '60-'70 Marvel-DC 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Μας την πέσαν οι τευχάκηδες 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 (edited) Τhe τευχάκηδες strikes back!!Σε άλλο post θα βάλω τα Manga και τα BD ξεχωριστά(it will take a long time..) Edited February 26, 2020 by Spyros Andrianos 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitermak Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 Εγω θα προσπαθησω να βαλω και τα 810 amazing spiderman που εχω απο τα 840 που υπαρχουν σε μια φωτο 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Εχετε ξεφύγει ωρέ και βγάζετε τα τεύχη ένα ένα να αεριστούν; Σπύρο έχεις βλέπω και το AVENGERS 57... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Πωπω! Ξεκινησατε δυνατα! Ωραιοι! Θα συμμαζεψουμε και μεις τη δικια μας με τον @kwtsos να την ανεβασουμε! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 22 hours ago, Lord Makro said: Εχετε ξεφύγει ωρέ και βγάζετε τα τεύχη ένα ένα να αεριστούν; Σπύρο έχεις βλέπω και το AVENGERS 57... Eδώ έχω όλη τη πρώτη Πενηντάδα εκτός των #1 και #4 στο #57 θα κόλλαγα;;; 8 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Για να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό ο @Lord Makro, που όλοι ξέρουμε τι πολύτιμη συλλογή έχει, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitermak Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Μερικα τευχη αξιας 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 2 hours ago, Spitermak said: Μερικα τευχη αξιας ανταλλάζω πακετάκι με ένα από το καθένα με μια ζωγραφιά του γούστου σου χαχαχαχαχα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) @Spitermak Δεν είσαι καθόλου fan του Spidey όμως!!! Συνεχίζω!! Edited February 29, 2020 by Spyros Andrianos 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitermak Posted March 1, 2020 Author Share Posted March 1, 2020 Σημερα ολοκληρωμενες σειρες της anubis οταν τα τευχη ηταν σε ιδιο μεγεδος με τα αμερικανικα Batman , Superman,Amazing spiderman ,Ultimate spiderman ,batman vs superman , avengers , thor , justice leuge,dc universe , supergirl ,all star superman and batman 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Που λέτε παιδιά προχθές μάζεψα τα κομικς που είχα αφήσει στο σαλόνι. 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Οι παλιοκαραβάνες την έχουν ξαναδεί την συλλογή μου, οι νεότεροι, θα πάρουν μια γεύση τώρα. ============================================ Μιας και υπάρχει χρόνος, τα καλά του εγκλεισμού , είπα να ασχοληθώ λίγο με την συλλογούλα μου και να την τακτοποιήσω/οργανώσω. Βεβαία, εξακολουθώ να μην έχω βιβλιοθήκη ακόμα, αλλά τα ράφια που έχουν μείνει στον χώρο όπου έχω αποθηκευμένες όλες τις συλλογές μου, έχουν βολέψει απίστευτα, ύστερα μάλιστα και από ένα γερό ξεσαβούρωμα από άχρηστα αντικείμενα, έμεινε περισσότερος χώρος για κόμικς. Ελέω απουσίας (εκτός ενός) θα παρατηρήσετε μερικά αυτοσχέδια bookends, καθώς επισης και χωρίσματα. Μια γενική φώτο του χώρου, οπού διακρίνονται και τα εν λόγω κενά. ==================================================== Κι πάμε τώρα αναλυτικά. Πρώτο ράφι Εδώ φιλοξενούνται ελληνικά άλμπουμ, Μαμούθ, BD, Υπερήρωικα και οι εκδόσεις του Μικρού Ήρωα. Ελληνικά άλμπουμ Αστερίξ, Λούκυ Λουκ, Τεν-Τεν και λοιπά Μαμούθ. Το ένα και μοναδικό Bookend που έχω, επιτελούς αξιοποιήθηκε με τα Marvel Graphic Novels. Υπερήρωικα Οξύ & Anubis DC Έθνους, DC Universe, GoT, Fanzines και διάφορα άλμπουμ. Γαλλοβελγικά Εκδόσεις Μικρός Ηρώς: Ερίκ Καστέλ, Κόρτο Μαλτέζε, Μπλεκ και Περιπέτειες. Απουσιάζουν τα νέα Μπλεκ, λόγω ανάγνωσης. ============================================== Δεύτερο ράφι Εδώ φιλοξενούνται Disney Τερζόπουλου/ Καθημερινής, Αγόρια και Βαβούρες. Κόσμος Disney, Super Μίκυ, Μεγάλο Μίκυ και Φεστιβάλ ΚΟΜΙΞ Α' περίοδος Βίος και Πολιτεία, Επίγονοι και Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney Άπαντα Romano Scarpa ΚΟΜΙΞ, Εditor's Choice, Super Μικυ, Ντόναλντ, Μίκυ Μάους Απουσιάζουν καποια λίγα Disney για ανάγνωση. Αυτοσχέδιο bookend από χάρτινη παιδική μπομπονιέρα βαπτίσεως, που γέμισε με βάρος, ώστε να κρατάει. Αγόρια Β' και Γ' περιόδου, κάποια λίγα τεύχη Super Boy και Βαβούρες. ============================================== Τρίτο ράφι Εδώ φιλοξενούνται Disney Τερζόπουλου μόνο. Μίκυ Μάους Ντόναλντ και Αλμανάκο Μίκυ Μυστήριο, Φάντομ Ντακ, Μεγάλα Σήριαλ Σπέσιαλ και Κλασικά ================================================ Τέταρτο ράφι Εδώ φιλοξενούνται κυρίως Hardcovers, Trades, Μαμουθοκαμπανάδες, Modern Times και τευχάκια αμερικάνικα. Ντανιασμένα σε στοίβα τεύχη Marvel & DC Figurines. Στην κούτα υπάρχουν διάφορα αμερικάνικα τευχάκια. =========================================== Αυτή ήταν η μικρή και ταπεινή συλλογή μου, η οποία αποτελείται μέχρι στιγμής από 2.653 κόμικς στο σύνολο της, με την μερίδα του λέοντος να την καταλαμβάνουν τα Υπερήρωικα και τα Disney. Ελπίζω να σας άρεσε. 17 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Πραγματικά πολύ όμορφα τακτοποιημένη συλλογή. Ωραίος ο @Retroplaymo 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Ωραία πράγματα παιδιά ! @Sugarglitter ποια είναι τα κόμικς δίπλα στο transmetropolitan; 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 33 minutes ago, kabuki said: Ωραία πράγματα παιδιά ! @Sugarglitter ποια είναι τα κόμικς δίπλα στο transmetropolitan; Ta Absolute Promethea και το Sky Doll Deluxe edition 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Ωραίος @Retroplaymo!! Αν φωτογράφιζα κάθε ράφι ξεχωριστά θα ήθελα γύρω στα 256 post με φώτος να τα δείξω... 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 40 minutes ago, Spyros Andrianos said: Αν φωτογράφιζα κάθε ράφι ξεχωριστά θα ήθελα γύρω στα 256 post με φώτος να τα δείξω... Αναμένουμε. ===================== Και για να προλάβω μερικές Κασσάνδρες (βλ. @Indian) τα Disney, υπάρχουν.....υπάρχουν λέγω, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και ανάλαφρη ανάγνωση, στο γνωστό μέρος! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 (edited) Εύγε... τέτοια θέλουμε να βλέπουμε! Να μην βάζω κι εγώ αναλυτικά τώρα, πάρτε μια πανοραμική του βασικού χώρου (είναι 1-2 χρόνια παλιά αλλά αυτή είχα χεχε) Edited April 12, 2020 by Lord Makro 15 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 @Retroplaymo Εξαιρετική κι όμορφα τακτοποιημένη η συλλογή σου φίλε Σταύρο! Τώρα πώς εξηγούνται οι "εγκυκλοπαιδικοί λόγοι" να γεμίζουν τόσα ράφια, είναι απορίας άξιο! 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsaklas Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ορίστε και η δική μου. Έχω και μια βιβλιοθήκη από Disney Τερζοπουλου που μάζευα μικρός αλλά είναι στο χωριό συγκεντρωμενα όλα για να μην πιάνουν χώρο. Στην Αθήνα κράτησα μόνο τα ΚΌΜΙΞ που ήταν τα αγαπημένα μου (τα βλέπετε πάνω αριστερά). 16 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Όμορφη και τακτοποιημενη! Και πολλα funko pops βλεπω @Lord Makro θελω και προσφατες φωτος! Ειμαι φαν της συλλογης σου, το ξερεις 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts