Θοδωρής Καραπάνος Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Από ποιο κόμικ είναι το avatar σας; Γιατί το επιλέξατε; Σκοπεύετε να το αλλάξετε; Σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον ένα τέτοιο θέμα. Ξεκινάω λοιπόν: Το avatar μου, είναι ο Λαργκο Γουιντς από το εξώφυλλο του Non-stop comics #3. Το επέλεξα, γιατί όταν σουλουπωνα το προφίλ μου, αυτή η εικόνα ήρθε πρώτη στο μυαλό μου. Λογικά όμως θα αλλαχθεί σύντομα γιατί είναι πολύ θολή. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Το δικό μου είναι σχέδιο του Filipe Andrade, από εξώφυλλο τεύχους του The Many Deaths of Laila Starr . Το κόμικ μου άρεσε πολύ, είμαι και καπνίστρια, μου ταίριαξε 7 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Το δικό μου είναι βεβαίως από αυτό το κόμικ, το οποίο λατρεύω. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 7, 2022 Author Share Posted August 7, 2022 30 minutes ago, leonidio said: Το δικό μου είναι βεβαίως από αυτό το κόμικ, το οποίο λατρεύω. Γενικά είναι πολύ ωραίο avatar, γιατί φαίνεται σαν να κοιτάς μέσα από τα μάτια του. 1 hour ago, kabuki said: Το δικό μου είναι σχέδιο του Filipe Andrade, από εξώφυλλο τεύχους του The Many Deaths of Laila Starr . Το κόμικ μου άρεσε πολύ, είμαι και καπνίστρια, μου ταίριαξε Να σου πω, πριν βάλεις τη μεγεθυμένη εικόνα, νόμιζα, ότι στο σκίτσο έδειχνε μια γυναίκα να μυρίζει λουλούδια. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Το δικό μου δε νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. 2 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 2 hours ago, Beefheart said: Το δικό μου δε νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εμένα το μυαλό μου πάει στα αγριογούρουνα του Οβελίξ. 3 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Εμένα είναι ένας σουπερτέτοιος - δεν θυμάμαι πώς τον λένε - ζωγραφισμένος από τα χεράκια μου 4 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Το δικό μου είναι ο John Constantine δια χειρός Leonardo Manco Από ποια ιστορία ακριβώς δεν το θυμάμαι 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Το δικό μου είναι καρέ από το Akira του Katsuhiro Otomo 7 hours ago, kabuki said: είμαι και καπνίστρια «καπνίστρια» 2 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 ποστ για να θυμηθώ τι αβαταρ εχω... spidey απο moebius 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Εμένα είναι η Thea από το Extremity του Daniel Warren Johnson. Της έχουν κόψει το δεξί χέρι και προσπαθεί να μάθει ξανά να σχεδιάζει με το αριστερό. Δεν το έχω αλλάξει εδώ και χρόνια, αλλά απλά δεν έτυχε να πέσω σε πάνελ έκφρασης που να μου αρέσει περισσότερο. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 On 7/8/2022 at 3:06 ΜΜ, Beefheart said: Το δικό μου δε νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Από ποιο άλμπουμ ειναι; Η Κατοικία των Θεών; 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 9, 2022 Author Share Posted August 9, 2022 1 minute ago, geo_trou said: Από ποιο άλμπουμ ειναι; Η Κατοικία των Θεών; Εμένα μού θυμίζει το αγριογούρουνο από Την Οδύσσεια του Αστερίξ. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Δε θυμάμαι. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Εμένα είναι σέλφι. 2 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 12, 2022 Author Share Posted August 12, 2022 Ήθελα, να σχολιάσω εδώ και καιρό αλλά όλο το ανέβαλα, οπότε, ιδού ένα τραπεζομάντιλο τώρα. On 7/8/2022 at 6:42 ΜΜ, kwtsos said: Το δικό μου είναι ο John Constantine δια χειρός Leonardo Manco Από ποια ιστορία ακριβώς δεν το θυμάμαι On 8/8/2022 at 10:42 ΠΜ, gr8 said: ποστ για να θυμηθώ τι αβαταρ εχω... spidey απο moebius Πολύ "σκοτεινά" τα avatar σας. Του κώτσου μου αρέσει λίγο παραπάνω γιατί είναι λίγο πιο ατμοσφαιρικό. Ο John Constantine, από το λίγο που τον έψαξα στο διαδίκτυο και διάβασα και το αφιέρωμά σου, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας. On 9/8/2022 at 10:04 ΠΜ, DaDiRa said: Εμένα είναι η Thea από το Extremity του Daniel Warren Johnson. Της έχουν κόψει το δεξί χέρι και προσπαθεί να μάθει ξανά να σχεδιάζει με το αριστερό. Δεν το έχω αλλάξει εδώ και χρόνια, αλλά απλά δεν έτυχε να πέσω σε πάνελ έκφρασης που να μου αρέσει περισσότερο. Όντως, πολύ όμορφο σχέδιο. Θα με ενδιέφερε μία παρουσίαση, για να δω περί τίνος πρόκειται. On 10/8/2022 at 12:58 ΠΜ, The Fists Of Stan Lee said: Εμένα είναι σέλφι. Σιγά εσύ βρε Σβαρτσενέγκερ 3 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 On 12/8/2022 at 6:08 ΜΜ, ΘK08 said: Πολύ "σκοτεινά" τα avatar σας. ζούμε σκοτεινούς καιρούς 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 τι να πει και το δικό μου άβαταρ Πολυαγαπημένος Godot απο τρίτο παιχνίδι Ace Attorney, θρυλικός χαρακτήρας. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Μιας που το θυμήθηκα,το δικό μου το άλλαξα τελικά κι έβαλα το εξώφυλλο από το τέταρτο άλμπουμ της σειράς Ζιλ Ζουρνταν. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Το τωρινό δικό μου είναι ο badass Gojo Satoru του Jujutsu Kaisen 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts