Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Recommended Posts

 DACD3AA8EC924009991BBEB33A396BE6.jpg 90ABF82695DB4913B38E24C6CC6C4C2A.jpg

 

Αυτός είναι ο 74ος τόμος της Επίσημης Συλλογής Graphic Novel της Marvel. Κυκλοφόρησε στις 01/07/2022 και περιέχει τα τεύχη 1-6 της σειράς Son of M.

 

son-of-m-6.jpg

 

Καλό θα ήταν, προτού κάποιος διαβάσει αυτόν τον τόμο, να έχει διαβάσει τον "Οίκο του Μ", επειδή η ιστορία εδώ είναι άμεση απόρροια των γεγονότων, που διαδραματίστηκαν σε εκείνο το κόμικ. Για όσες/ους δεν έχουν διαβάσει τον "Οίκο", υπάρχει περίληψη σε αυτόν τον τόμο και εδώ περιορίζομαι να γράψω, ότι ο αριθμός των μεταλλαγμένων στη Γη έχει περιοριστεί στα 198 άτομα, μέσα στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο Πιέτρο Μάξιμοφ, γνωστός και ως Υδράργυρος (Quicksilver). Η μίνι σειρά, την οποία περιλαμβάνει ο τόμος αφηγείται τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να αποκτήσει ξανά υπερδυνάμεις, προσπαθώντας να ξεγελάσει τους Inhumans. 

 

8e12eb121b30907ea6656cffff51c79f--marvel-comics.jpg

 

Απροσδόκητα ενδιαφέρον κόμικ, στα πλαίσια του υπερηρωικού βεβαίως, που παίρνει έναν από τους πλέον αντιπαθείς υπερήρωες της Marvel, τον ευέξαπτο, αλαζόνα Υδράργυρο, τον εξανθρωπίζει και τον κάνει, αν όχι συμπαθή, σίγουρα σαφώς πιο ενδιαφέροντα. Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά για εμένα, ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η αλληλεπίδραση του ήρωα με τους γύρω του και κυρίως με την κόρη του. Δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο, αλλά ο David Hine χειρίζεται με επιτυχία το υλικό του και με έκανε να ενδιαφερθώ για το χαρακτήρα, αν και θεωρώ, ότι το εύρημα με το ταξίδι στο χρόνο κάπου ξεχειλώνει.

 

RCO005_1470814901.jpg

 

Το σχέδιο του Roy Allan Martinez είναι αρκετά καλό με μόνη παρατήρηση, ότι μου θύμισε υπερβολικά Frank Quitely. Κατά τα άλλα, εικονογραφεί με μεγάλη επιτυχία την ιστορία και προσφέρει ωραίες σκηνές δράσης και όχι μόνο. 

 

088cry_com_inl_05.jpg son_of_m_2005_2.jpg

 

Η έκδοση της Hachette είναι σταθερά εξαιρετική και περιέχει και αρκετό επιπλέον υλικό σχετικά με το σεναριογράφο, την προέλευση των χαρακτήρων, τη δημιουργία της ιστορίας και τη σχεδιαστική εξέλιξη του Υδράργυρου κατά τη διάρκεια των ετών. 

 

son-of-m-6-black-bolt.jpg

 

Η ιστορία συνεχίζεται σε άλλο story arc, το Silent War, αλλά αυτός ο τόμος διαβάζεται αυτόνομα μια χαρά . 

  • Like 9
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

φοβερό.. σαν ιδεα.. εχει κάποια καρε για μαρβελ.. 

 

 

 

Spoiler

πρεζακι κορη 6 χρονων χαχα

 

αν και η δυναμη που παιρνει ειναι οτι να ναι απο αυτα που διαβαζεις δεκα φορες και δεν καταλαβαινεις αλλα λες οκ scifi και προχωρας χαχαχ

 

βεβαια σχεδιο αθλιο.. αν και εχει στυλ στα πρωτα τευχη (οι εικονες που φαινονται κουλ ειναι απο τα πρωτα τευχη :p ) στο τελευταιο χαλαει τοσο πολυ που νομιζεις οτι χρωματισανε πανω στα προσχεδια!!!! :what:

Edited by gr8
  • Like 3
  • Haha 3
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...