Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Recommended Posts

Star Trek Picard.jpg

 

Όταν είχε ανακοινωθεί επίσημα πως ο Πάτρικ Στιούαρντ θα επιστρέψει στον κόσμο του Star Trek τον Αύγουστο του 2018, είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, βασισμένος από την ελπίδα πως θα δούμε επιτέλους μια σειρά που να φέρει όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε συνηθίσει να αποδίδουμε στο franchise.  Αισιοδοξία και φιλοσοφικοκοινωνική κριτική που δεν δείχνει να είναι γραμμένη από δεκάχρονα. Αληθοφανή επιστήμη και όχι φανταστικά και εντελώς χαζά σκηνικά με σκουληκαντέρες που ταξιδεύουν χάρη σε διαστημικά μανιτάρια. Συγγραφείς που ξέρουν να γράφουν, που καταλαβαίνουν το continuity του franchise και τους αρέσει να γράφουν για το star trek, αντί να το αντιμετωπίζουν ως το Star Wars ή κάποια από τις σειρές του CW.

 

Και μετά άρχισαν να έρχονται οι ανακοινώσεις για το περιεχόμενο, το οποίο το διαφήμιζαν ως πιο σκοτεινό, κοντά στο ύφος του Discovery, μιας σειρά που στην καλύτερη περίπτωση είναι αδιάφορη για μέρος των οπαδών, διασκεδαστική για κάποιους άλλους και απλά διχαστική για τους υπόλοιπους. Παράλληλα είχαμε παρασκήνιο με τους showrunners να αλλάζουν δύο φορές, την επανένωση της CBS με την Paramount να επηρεάζει το σκηνικό, το Netflix να αρνείται να πληρώσει το κόστος και αυτής της σειράς, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνει την παγκόσμια διανομή το Amazon Prime, καθυστερήσεις της έναρξης των γυρισμάτων, έξτρα γυρίσματα, τις δηλώσεις του Στιούαρντ που ήθελαν την σειρά να είναι πιο πολιτική, και ως κερασάκι στην τούρτα, τις διαρροές των σεναρίων της σειράς και την χαμηλή προσέλευση στην avant πρεμιέρα της στην Αγγλία. Ως αποτέλεσμα, το ενδιαφέρον για την σειρά ήταν πλέον χαμηλό και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρώτου από τα 10 επεισόδια, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στα social media. Ακόμα και εγώ, δεν ήξερα αν ήταν ανάγκη να ανοίξω ολόκληρο θέμα για αυτή ή θα με κάλυπτε το τι είδα τελευταία.

 

Ευτυχώς μπορώ να πω πως το πρώτο επεισόδιο ήταν καλό και έχω συγκρατημένη αισιοδοξία και για τα υπόλοιπα, αν και σαφώς υπάρχουν κάποια θεματάκια για αρχή.

 

Ακολουθούν σπόιλερς για το πρώτο επεισόδιο.

 

Υιοθετώντας τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στην πρώτη ταινία Star Trek του J.J. Abrams, ο πλανήτης των Ρωμύλιων (Romulans) έχει καταστραφεί από ένα σούπερ νόβα που ο Σποκ του δικού μας σύμπαντος απέτρεψε από το να καταστρέψει και το υπόλοιπο σύμπαν, αν και η πράξη αυτή επέφερε την δημιουργία του εναλλακτικού σύμπαντος των νέων ταινιών, γνωστό ως Kelvin Timeline. Οι Ρωμύλιοι, μεγάλοι εχθροί τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των υπόλοιπων δυνάμεων στα διάφορα τεταρτημόρια (το σύμπαν του Star Trek χωρίζεται σε 4 τεταρτημόρια και τον γαλαξιακό πυρήνα) ζήτησαν βοήθεια για την εκκένωση του πλανήτη τους, κάτι που η ομοσπονδία αρχικά είχε κάνει δεχτή, αλλά άλλαξε γνώμη όταν μια ομάδα συνθετικών, έναν ορισμό που αποφάσισαν να «δανειστούν» από το Blade Runner όπως φαίνεται αντί για το πιο παραδοσιακό όρο ανδροειδές, καταλαμβάνει τα ναυπηγία του Utopia Planitia στον Άρη, καταστρέφοντας αυτά και τις  κοινότητες του Άρη, σκοτώνοντας στην πορεία 90+ χιλιάδες κόσμο. Αυτό για κάποιο λόγο που δεν εξηγείται ακόμα, οδηγεί στην ακύρωση του σχεδίου διάσωσης των Ρωμύλιων, εξοργίζοντας τον Πικάρντ τόσο ώστε να παραιτηθεί από το πόστο του ως πλοίαρχος του Εντερπράιζ (και με τον βαθμό του Ναύαρχου μάλιστα) και να αποσυρθεί στους αμπελώνες της οικογένειας του, γράφοντας ιστορικά συγγράμματα. Επίσης οδήγησε στην αναστολή της οποιαδήποτε προσπάθειας δημιουργίας συνθετικών μορφών ζωής.

 

Όλα αυτά έγιναν μερικά χρόνια μετά το τέλος της ταινίας Nemesis, στην οποία ο Ντέιτα θυσίασε τον εαυτό του για να σώσει τον Πικάρντ από την επίθεση του Σίνζον, ενός κλώνου του που είχαν φτιάξει οι Ρωμύλιοι. Αυτό δεν τον απέτρεψε προφανώς από το να θέλει να τους βοηθήσει με το σούπερ νόβα και μάλιστα το προσωπικό της βίλας και των αμπελώνων του είναι Ρωμύλιοι. Ο Πικάρντ λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχει παράξενα όνειρα με τον Ντέιτα, γεμάτα συμβολισμούς που δεν καταλαβαίνει αλλά θα αναγκαστεί να εξετάσει διεξοδικά, όταν μια κοπέλα με το όνομα Νταζ  έρθει στην πόρτα του ζητώντας την βοήθεια του, μετά από μια άξαφνη επίθεση που δέχτηκε από κάποιους κουκουλοφόρους Ρωμύλιους, που κατέληξε στην δολοφονία του γκόμενου της και στην ξαφνική συνειδητοποίηση πως ξέρει πώς να τους αντιμετωπίσει, σκοτώνοντας τους και δεχόμενη οράματα με την μορφή του Πικάρντ μετά από αυτό. Εδώ είναι και μερικά από τα πιο αδύναμα στοιχεία του επεισοδίου μιας και οι διάλογοι είναι κομματάκι… τόλμη και γοητεία και η νεαρή που παίζει την Νταζ είναι… χμ, πώς να το θέσω ευγενικά, κομματάκι αγγουράκι! Ελπίζω να ωριμάσει υποκριτικά γρήγορα. :) 

 

Anyhow…

 

Ο Πικάρντ την δέχεται στο σπίτι του και την δίνει κατάλυμα για την νύχτα με σκοπό να ψάξει τους ισχυρισμούς της την επομένη, αλλά αυτή το σκάει για να μην τον βάλει σε κίνδυνο. Παίρνει την μάνα της για να την ενημερώσει πως την κυνηγάνε, αλλά αυτή της λέει να πάει πίσω στον Πικάρντ, αν και δεν της είχε πει πως ήταν εκεί, και πως αυτός είναι το κλειδί. Εν τω μεταξύ,  ο Πικάρντ ακολουθεί άλλο ένα στοιχείο που προέκυψε από τα όνειρα του, (άλλο ένα από τα προβλήματα της αφήγησης κατά την γνώμη μου, η έλλειψη απτών στοιχείων για κάποια από τα συμβάντα και η χρήση ξαφνικών προαισθήσεων ως διευκόλυνση), πηγαίνοντας στο Σαν Φρανσίσκο στο μουσείο του αστρόστολου, όπου έχει μια θυρίδα με τα υπάρχοντα του από την θητεία του αποθηκευμένα. Εκεί βρίσκει έναν πίνακα που είχε ζωγραφίσει ο Ντέιτα με τον τίτλο Θυγατέρα στον οποίο είχε ζωγραφίσει το πρόσωπο της Νταζ, 30 χρόνια πριν! Ο Πικάρντ καταλαβαίνει με την μια πως αυτό σημαίνει πως η Νταζ είναι συνθετική, αλλά φτιαγμένη με κανονικά σάρκα και οστά και εγώ καταλαβαίνω πως επηρεάστηκαν από το Battlestar Galactica! :P 

 

Η Νταζ τον βρίσκει (γιατί είναι τρομερή χάκερ να ‘ούμε και δεν την εμποδίζουν οι διαβαθμίσεις απορρήτου που υπάρχουν για άτομα σαν τον Πικάρντ), ο Πικάρντ της εξηγεί τα ευρήματα του τα οποία σαφώς η Νταζ βρίσκει δύσκολο να τα πιστέψει, αλλά πριν προλάβουν να το ψάξουν περισσότερο, μια άλλη ομάδα μασκοφόρων Ρωμύλιων τους επιτίθεται πάλι και η Νταζ μετατρέπεται σε σούπερ Νταζ, κάνοντας πράγματα που θα τα ζήλευαν και οι υπερήρωες! Παρόλα αυτά ένα από τα θύματα της τις πετάει ένα υλικό που την διαλύει, με την έκρηξη ενός υπερφορτωμένου μπλάστερ να την διασπά εντελώς!

 

Αυτό οδηγεί τον Πικάρντ στο να σταματήσει να οικτίρει τον εαυτό του για τα γεγονότα που έχουν σχέση με το σούπερ νόβα και να αναλαμβάνει δράση πάλι, ψάχνοντας να βρει περισσότερα στοιχεία για την Νταζ και το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένα τέτοιο συνθετικό. Η αναζήτηση του τον οδηγεί στο ινστιτούτο Ντέιστρομ, το μέρος που γίνονται όλες οι σημαντικές έρευνες της ομοσπονδίας, στο οποίο βρίσκει την Δρ. Άγκνες Τζουράτι, η οποία δούλευε στο τομέα της προηγμένης έρευνας για τα συνθετικά πριν το αναστείλουν μετά τη επίθεση στον Άρη, η οποία μόλις μαθαίνει πως υπάρχει ένα τέτοιο συνθετικό είναι δύσπιστη, αλλά μόλις τις δείχνει το κολιέ που φόραγε η Νταζ, παραδέχεται πως ήταν κάτι που εξέταζαν ως πιθανότητα για κατασκευή μαζί με τον Μπρους Μάντοξ, το επιστήμονα που ήθελε να διαλύσει τον Ντέιτα για να μάθει πως φτιάχτηκε, στο επεισόδιο The Measure of a Man. Όταν έκλεισε το τμήμα λόγω της απαγόρευσης, ο Μάντοξ εξαφανίστηκε. Αλλά η Δρ Άγκνες πιστεύει πως αν μπορούσε να βρεθεί το νευρικό δίκτυο του Ντέιτα, θεωρητικά θα μπορούσε να τον κλωνοποιήσει, δημιουργώντας δύο αντίγραφα. Και εδώ ερχόμαστε στην άλλη αποκάλυψη πως η Νταζ είχε μια «αδερφή», η οποία εργάζεται σε ένα εργοστάσιο ανάκτησης των Ρωμύλιων, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας κατεστραμμένος κύβος των Μποργκ.

 

Όπως καταλαβαίνετε, το σενάριο έχει πολλά θέματα μαζεμένα για αρχή, κάτι που οδηγεί σε πήξιμο της υπόθεσης τα οποία προσπαθεί να ενώσει με κάποιες όχι ιδιαίτερα λογικές εξηγήσεις, αντί να τα απλώσει σε όλη την σειρά για να τους δώσει χρόνο για να αναπτυχθούν ορθότερα. Π.χ. μας δείχνουν πως ο B4 (το περασμένης γενιάς ανδροειδές που είναι φτυστός ο Ντέιτα, ο οποίος προσπάθησε να φορτώσει το νευρικό του δίκτυο σε αυτόν για να τον βοηθήσει, όταν τον ανακάλυψαν στις αρχές της ταινίας Nemesis), είναι απενεργοποιημένος μιας και όντως κατώτερο μοντέλο, δεν κατάφερε να διατηρήσει την «αναβάθμιση». Δεν μπορούσαν να πουν πως παρόλα αυτά, διατήρησαν το νευρικό του δίκτυο ξεχωριστά από το ξεπερασμένο ανδροειδές για μετέπειτα προσπάθεια; Τι ήθελαν και ανέφεραν την κλωνοποίηση για ένα άψυχο αντικείμενο μπερδεύοντας dna και δεδομένα;  Πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα αδαής στις μέρες μας για να μπερδέψει αυτά τα δύο.

 

Παρόλα αυτά, η σκηνοθεσία είναι επαρκής, η σειρά είναι σχετικά ελαφριά στο ύφος της, χωρίς κατήφειες και σκοτεινά πλάνα για εντυπωσιασμό, και ο Πάτρικ Στιούαρντ σαφώς δίνει μια μεστή (ha, get it? :prankster:) ερμηνεία, με τους πιο καλογραμμένους διάλογους (και την ρητορεία) να φυλάσσονται για την πάρτη του. Με το επόμενα επεισόδια να μας επιφυλάσσουν εμφανίσεις από την Seven of Nine, τον Χιου από το I Borg, τον Ράικερ και την Ντίνα Τρόι, περιμένω η σειρά να γίνει καλύτερη. Το μέλλον του franchise κυριολεκτικά βασίζεται πάνω σε αυτά τα επεισόδια σύμφωνα με τις φήμες, ιδίως τώρα που έστρεψαν πάνω του τα βλέμματα του κοινού που είχε εγκαταλείψει το Star Trek μόλις είδαν πως από το Deep Space Nine και έπειτα, τα πράγματα είχαν γίνει πιο σκοτεινά. Αν και προσωπικά, θα ήθελα να δω μερική από την ευφάνταστη πολυπλοκότητα του Deep Space Nine να επιστρέφει στα σενάρια του Star Trek. Το μέλλον μας επιφυλάσσει και μια σύγκρουση του Πικάρντ με την ιεραρχία της ομοσπονδίας, κάτι που περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δω πως θα το χειριστούν, μιας και δεν έχω τσεκάρει (και δεν πρόκειται) τις διαρροές, αν και αυτά που ακούω είναι πως βγήκαν αληθινά αυτά που βγήκαν στην φόρα, μέχρι στιγμής.

 • Like 8
 • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Μόλις το είδα και μου άρεσε αρκετά. Δεν έχω βέβαια ιδιαίτερες γνώσεις για το Star Trek και τα διάφορα σύμπαντα του, αλλά ότι είδα μου φάνηκε σχετικά πιστευτό, τα CGI είναι καλοφτιαγμένα, συμμετέχουν κάποιοι καλοί ηθοποιοί και, αναμενόμενα, ο Ζαν-Λουκ δίνει τα ρέστα του. Θα τη συνεχίσω σίγουρα!

 

:starfleet:

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Ok, τέλειωσα το επεισόδιο και το μόνο που έχω πω είναι μία λέξη που ξεκινάει από "ΓΑ" και τελειώνει σε "ΣΕ", χωρίς πολλά εφέ και φιοριτούρες (αν και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε μπόλικα τέτοια, μελλοντικά)!! Στο κλείσιμο ήταν grande και παρόλο που ξέρω ότι θα μπει η 7 of 9 στο παιχνίδι, δε σκέφτηκα ότι μπορεί να ξαναπιάσουν αυτό το κομμάτι!! Νομίζω πως "έδωσαν πολλά" ήδη από το ξεκίνημα για το τι συνέβη ιστορικά! Αλλά είναι μάλλον λογικό μιας και μιλάμε για μόλις 10 επεισόδια... :(

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα βιαστώ να κρίνω τη σειρά. Το πρώτο επεισόδιο δεν με εντυπωσίασε. Κάθε άλλο μάλιστα. Η υπόθεση ξεκινάει κάπως.... τραβηγμένα. Δίδυμες κόρες του Data (χαχαχα ακόμα γελάω). Κλώνοι και μάχες που βγάζαν μάτια. Μόνο ο Πικάρ έδειχνε αληθινός σε όλη αυτή τη κατάσταση. 

Αλλά όπως είπα. Δεν θα βιαστώ να κρίνω όλη τη σειρά μόνο από το πρώτο επεισόδιο. Θα του δώσω το χρόνο του.

 

:drunks:

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Και εγώ είδα τα 2 τελευταία επεισόδια μαζί. Συνολικά πέρασα αρκετά καλά, δεν είδα βέβαια κάτι επικό αλλά δεν περίμενα και κάτι επικό από το Star Trek, περισσότερο σκεπτόμενο sci-fi. Αρκετά συγκινητική ως σειρά, έπαιξε σε όλα τα επεισόδια με τις αναμνήσεις του Generations, και πιστεύω ότι το έκανε τόσο-όσο, ούτε τραβηγμένα ούτε πολύ μελοδραματικά. Το τέλος ήταν βέβαια αρκετά "εύκολο" και θα έπρεπε να το ψάξουν λίγο παραπάνω πριν χρησιμοποιήσουν το κλασσικό deus ex machina.

 

Πάντως το πλήρωμα μου άρεσε και πιστεύω ότι έδεσε καλά, και η ιστορία μου χτύπησε εκείνες τις συναισθηματικές νότες που με έκαναν να σκεφτώ ότι άνετα θα παρακολουθούσα και άλλα επεισόδια.

 

Υ.Γ. Να σας εκμυστηρευτλω εδώ ότι είμαι ερωτευμένος με την Jeri Ryan και σκοπεύω να την παντρευτώ και να κάνουμε πολλά παιδιά, εδώ και πολλά χρόνια και άσχετα με το Star Trek, οπότε ίσως να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός :lol::lol:

 • Like 3
 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dredd said:

Υ.Γ. Να σας εκμυστηρευτλω εδώ ότι είμαι ερωτευμένος με την Jeri Ryan και σκοπεύω να την παντρευτώ και να κάνουμε πολλά παιδιά, εδώ και πολλά χρόνια και άσχετα με το Star Trek, οπότε ίσως να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός :lol:

 

Με συγκίνησες... :sadcry:

 

Αν ψάχνεις για παρανυφάκι, μην με ξεχάσεις! :lol:

 

 

:beer:

 • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Indian said:

Αν ψάχνεις για παρανυφάκι, μην με ξεχάσεις!

 

Άπλα σκέφτομαι την κακομοίρα την μοδίστρα,

που θα χρειαστεί πολλά μέτρα τούλι, για να σου φτιάξει το outfit! :lol:

 • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

Το τελείωσα και εγώ πριν λίγο. Κάκιστο γράψιμο. Δεν περνούσαν 5 λεπτά πριν πετάξουν κάποια βλακεία που δεν έβγαζε νόημα, βγάζοντας με έξω από την αναστολή της δυσπιστίας που θα έπρεπε να έχω ως θεατής. Τίποτα από όσα είδα δεν είχαν νόημα και δεν μου είπαν κάτι. Είναι και επίσημα ανίκανοι να γράψουν έξυπνη και πρωτοποριακή σειρά Σταρ Τρεκ. Μόνο να αναμασάνε πράγματα που έχουμε δει από άλλους μπορούν να μας δώσουν.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Retroplaymo said:

Άπλα σκέφτομαι την κακομοίρα την μοδίστρα,

που θα χρειαστεί πολλά μέτρα τούλι, για να σου φτιάξει το outfit! :lol:

 

Έχω έναν φίλο που φτιάχνει τέντες. Θα την στείλω εκεί να πάρει ύφασμα! :lol:

 

Spoiler

Εντωμεταξύ ο @GreekComicFan προσπαθεί να επαναφέρει το θέμα σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν τον αφήνουμε. Μας βλέπω για ομαδικό ban! :lmao:

 

 

:beer:

 • Haha 7
Link to comment
Share on other sites

το είδα κι αυτό

δεν είμαι και κανένας μεγάλος φαν του σταρ τρεκ αλλά μια ιδέα την έχω,

δεν ξετρελάθηκα αλλά ούτε και βαρέθηκα.. το είδα στο χαλαρό, λίγο φλατ θα το έλεγα.. anyway δεν με χάλασε

 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 4 months later...

Ωραίο το πρώτο επεισόδιο της 2ης σαιζόν. Αν και η επιστροφή του 

 

Spoiler

Q!!!!!

 

μου θύμισε πόσο με είχε "ζορίσει" η αρχική του εμφάνιση στη παλιά σειρά (αρκετά πιεστικά επεισόδια για την παιδική μου ψυχή), ταίριαξε ωραία. Στο τέλος έπαιξε μικρό trailer με σκηνές από τα επόμενα επεισόδια, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα.

 • Like 3
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Τα πρώτα 2 επεισόδια με τον

Spoiler

Q

 

όντως είναι πολύ μέτρια, αλλά μετά βρήκαν τα πατήματα τους και ο χαρακτήρας απέκτησε νόημα ύπαρξης.

 

Στην παρούσα σεζόν του γεροντοπαλίκαρου τώρα, το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ πιο υποσχόμενο απ' ότι είδαμε στην πρώτη σεζόν, αλλά οι προσδοκίες είναι μικρές. Φοβάμαι για εκ νέου απογοήτευση αλλά ελπίζω για ευχάριστη έκπληξη.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, GreekComicFan said:

Τα πρώτα 2 επεισόδια με τον

  Reveal hidden contents

 

όντως είναι πολύ μέτρια, αλλά μετά βρήκαν τα πατήματα τους και ο χαρακτήρας απέκτησε νόημα ύπαρξης.

 

Στην παρούσα σεζόν του γεροντοπαλίκαρου τώρα, το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ πιο υποσχόμενο απ' ότι είδαμε στην πρώτη σεζόν, αλλά οι προσδοκίες είναι μικρές. Φοβάμαι για εκ νέου απογοήτευση αλλά ελπίζω για ευχάριστη έκπληξη.

 

Καλά, τα 2 πρώτα ήταν αδιάφορα, δεν το συζητώ. Εγώ αναφέρομαι στα μετέπειτα, όταν και καταλαμβάνει το Enterpise και παίρνει το ρόλου του

 

Spoiler

Riker

 

Θυμάμαι με είχαν ζορίσει εκείνα τα επεισόδια, μου είχαν φανεί δυσάρεστα και πιεστικά. Προφανώς ήμουν μικρός εγώ και άπειρος σε αντίστοιχες σκηνές ή απλά δεν μου έκατσαν καλά εκείνα τα επεισόδια.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Μου φαίνεται πως αναφέρεσαι στη δεύτερη εμφάνιση του

Spoiler

Q*,

που βρίσκεται επίσης στην πρώτη σεζόν, σεζόν που είναι ασθενική σε σύγκριση με τις υπόλοιπες, και ούτε και εμένα με είχαν τραβήξει, όταν τις είχα πρωτοδει στον ΑΝΤ1 το 1991 που την πρόβαλε. Η πρώτη σεζόν δεν είναι τόσο θελκτική, κατά την γνώμη μου, σε μικρές ηλικίες.

 

Spoiler

*Τα πρώτα δύο επεισόδια (Encounter at Farpoint μέρος πρώτο και δεύτερο) συνήθως προβάλλονται ενιαία και ειθίσταται να θεωρούνται ως η πρώτη εμφάνιση του).

 

Edited by GreekComicFan
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Είδα χθες και το 2ο επεισόδιο, αρχίσαν λίγο τις μπαρουφίτσες, τα κρύα αστεία και τα gags, για να κρατήσουν το νεότερο κοινό φαντάζομαι.

Ιδωμεν.....

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Βρισκόμαστε στην μέση της δεύτερης σεζόν και προσπαθούν ήδη να πλασάρουν την τρίτη σεζόν, στην οποία θα επιστρέψει όλο το αρχικό καστ του TNG.

 

 

Με κίνηση απελπισίας μοιάζει αυτό. Αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά είναι η θέαση για να βγάζουν τρέιλερ από τώρα.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ok, καλό το fan service, αλλά να δίνει και λίγο έμφαση στην ιστορία, ε;

 

Καλά ξεκίνησε η 2η σαιζόν, αλλά έχω ψιλοβαρεθεί. Star Trek και να γίνονται όλα στη Γη του σήμερα, ε δεν μου κάθεται καλά.

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Χοντροβαρέθηκα. Πολύ Trek, και σχεδόν καθόλου Star. Και ο Jean-Luc σαν να βαριέται λίγο. Βασικά, σαν να βαριέται όλο το καστ.

 

Οκ, Star Trek είναι και θα δω και την επόμενη σαιζόν, αλλά με σχετική αδιαφορία.

 • Like 1
 • Thanks 2
 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...