Dredd Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Πολύ λίγα πράγματα πήρα φέτος. Ελάχιστα πράγματα είδα που να με ενδιέφεραν, δεν πηγαίνω άλλωστε στα φεστιβάλ για να πάρω ξένα, αυτά τα έχω εντοπίσει και τα παίρνω όταν βγαίνουν και τα θέλω. Ελληνικά, με εξαίρεση 5-6 από τη Jemma, είδα ελάχιστα καινούρια, ακόμα και σε αυτοεκδόσεις η παραγωγή μου φάνηκε φτωχή. Προσφορές δεν έπαιζαν, δεν έχει άλλωστε πλέον αυτή τη λογική το AthensCon, δεν πάνε δηλαδή τα μαγαζία για να ξεφορτώσουν πράγμα, απλά πάνε για να πουλήσουν. Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλά μια πραγματικότητα. Οι καλεσμένοι, με εξαίρεση τον Quitely, ήταν πολύ δεύτερα ονόματα, για αυτό άλλωστε δεν υπήρχαν και ιδιαίτερες ουρές μπροστά τους. Οι τιμές παίρνουν την ανηφόρα, ακόμα και στις αυτοεκδόσεις. Οτιδήποτε ήταν στα 7 ή 8 και παραπάνω, και μιλώντας αυστηρά προσωπικά, οι αυτοεκδόσεις θα αρχίσουν να με χάνουν σαν πελάτη, με εξαίρεση κάποιους φίλους που θα τους υποστηρίζω, απλά και μόνο επειδή τους συμπαθώ. Επειδή το σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της πρωινής μου βόλτας, που είχε ησυχία, υπολόγισα ότι για να πάρω τις 6 αυτοεκδόσεις που μου κίνησαν το ενδιαφέρον, θα έπρεπε να δώσω περίπου 50 ευρώ. Λυπάμαι, αλλά όχι πλέον. Από άποψη κόσμου, πρέπει πράγματι να είχε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες φορές, πρέπει να διορθωθουν κάποια πράγματα βέβαια και να τονισθούν. Όπως για τα λίγα άτομα που τσεκάρουν/κόβουν εισητήρια, 1 ώρα ουρά στο κρύο είναι ανεπίτρεπτη. Όπως και επίσης, αν το είδα καλά τουλάχιστον, πρέπει να υπήρχε μόνο ένα μαγαζί που έφτιαχνε καφέ, άλλη ουρά εκεί για αρκετή ώρα. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είχε σήμερα (σήμερα το πρόσεξα, δεν ξέρω για χθες) ταμπέλα "Δεν έχουμε POS λόγω βλάβης", το θεωρώ μεγάλη γυφτιά και πραγματικά λόγος να το καταγγείλεις, και δεν έπρεπε να συμβαίνουν αυτά σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν Κινέζοι που πουλάγανε απομιμήσεις τύπου Ali-Express πάλι μεγάλη γυφτιά, αλλά σκέφτομαι ότι είμαστε στο Ελλαδιστάν, οπότε....... Με λίγα λόγια, όλα πολύ καλά, και μάλλον πάρα πολύ καλά για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά αυτό που μένει είναι η μάζωξη το Σάββατο το βράδυ ως το καλύτερο από όλα. All hail @Amatyultar για την εξαιρετική πρόταση και επιλογή! 13 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 25 minutes ago, Dredd said: Από άποψη κόσμου, πρέπει πράγματι να είχε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες φορές, πρέπει να διορθωθουν κάποια πράγματα βέβαια και να τονισθούν. Όπως για τα λίγα άτομα που τσεκάρουν/κόβουν εισητήρια, 1 ώρα ουρά στο κρύο είναι ανεπίτρεπτη. Τώρα που το σκέφτομαι, τυχερός πρέπει να στάθηκα. Φτάνουμε κατά τις 17:30( περίπου) και βλέπουμε τεράστια ουρά! Αγοράζουμε επί τόπου ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και στις 18:00 περίπου ήμασταν μέσα. Ευτυχώς δηλαδή περιμέναμε σχετικά λίγο. Βέβαια, ενώ θα καθόμασταν ένα μισάωρο, κάτσαμε μία ώρα και κάτι, καθώς τόση αναμονή για μόλις μισή ώρα, δεν έλεγε! 28 minutes ago, Dredd said: Όπως και επίσης, αν το είδα καλά τουλάχιστον, πρέπει να υπήρχε μόνο ένα μαγαζί που έφτιαχνε καφέ, άλλη ουρά εκεί για αρκετή ώρα. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είχε σήμερα (σήμερα το πρόσεξα, δεν ξέρω για χθες) ταμπέλα "Δεν έχουμε POS λόγω βλάβης", το θεωρώ μεγάλη γυφτιά και πραγματικά λόγος να το καταγγείλεις, και δεν έπρεπε να συμβαίνουν αυτά σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις Βασικά, το 2019, είχαμε πάει εντελώς απροετοίμαστοι, οπότε όταν κάποια στιγμή πεινάσαμε( βρισκόμασταν στο φεστιβάλ πέντε ώρες), λέμε, ας κάτσουμε να τσιμπήσουμε κάτι. Ε, να μην έχει τίποτα από κανονικό φαγητό. Μόνο κάτι παράξενα( και πολύ "βρόμικα") και πανάκριβα snacks είχε, ενώ πάλι νομίζω δεν είχαν POS. Εν τω μεταξύ, είχε και μεγάλη ουρά, οπότε "φάγαμε" μπόλικη ώρα στην αναμονή. Ευτυχώς φέτος, ήμασταν προϊδεασμένοι, οπότε είχαμε μαζί μας σαντουιτσάκια( σε περίπτωση που πεινούσαμε) και δυο- τρία μπουκαλάκια νερό σε περίπτωση που διψάσουμε( όπως κι έγινε). Πάντως, θέλω να ελπίζω, πως φέτος ήταν καλύτερα σε σχέση με το 2019! 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowKat Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Φωτογραφίες 🙂 14 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 @ShadowKat, σε υπέρευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Ήθελα να βγάλω κι εγώ, όμως το κινητό μου είχε αποφορτιστεί, οπότε όπως καταλαβαίνετε ακυρώθηκαν τα σχέδια μου... 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 hour ago, ShadowKat said: Φωτογραφίες 🙂 Ρε, έκανε και Batman ο Quitely κι εγώ δέχτηκα να μου κάνει Superman;; 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 hour ago, Beefheart said: Ρε, έκανε και Batman ο Quitely κι εγώ δέχτηκα να μου κάνει Superman;; Είμαστε και άλλοι που δεν μας έκοψε να ζητήσουμε σχέδιο καθόλου. Spoiler 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Δεν ξερω τι παιχτηκε την πρωτη μερα, αλλα η κατασταση με τις ουρες ηταν τρομερα κακη. Υπηρχε πολυ κακη οργανωση σε αυτο το κομματι, κατι που με παραξενεψε, γιατι θυμαμαι οτι, στα τελευταια δυο κονς πριν την πανδημια, ειχαν μαθει να το διαχειριζονται πολυ καλα. Σημερα ηταν πολυ πιο διαχειρισιμο, αν και πιστευω οτι καποιον ρολο ισως να επαιξαν και τα ατομα που ειχαν παρει weekend pass. Κατα τ'αλλα, τυπικα καλο φεστιβαλ οπως συνηθως. Δεν θα πω ψεματα παντως, απο τοτε που σταματησα να νοιαζομαι για καλεσμενους και ομιλιες, εχω βρει την υγεια μου. Ειναι οπως τα λεει ο @Jim®, το κον ειναι απλα καλυτερο οταν κανεις τις βολτουλες σου χαλαρα, ιδανικα με παρεα, και ψαχνεις για αρτ και κομιξακια. Εγω παντως ειδα διαφορους καινουργιους τιτλους, δεν ενιωσα δηλαδη οτι ηταν ξεπερασμενα στοκ, αλλα και παλι δεν αγορασα τιποτα. Καλα, στην μαζωξη μετα δεν μπορουσα να ερθω, το ειχα πει ηδη. Μεγαλο κριμα αυτο, θα ειχε "δεσει" το γλυκο αν ειχα ερθει. Και στα επομενα! 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ένα υπερβολικά ενθουσιώδες άρθρο με κάποιες καλές φωτογραφίες από το popaganda.gr. 9 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 2 hours ago, leonidio said: Ένα υπερβολικά ενθουσιώδες άρθρο με κάποιες καλές φωτογραφίες από το popaganda.gr. Υπερβολικα ενθουσιωδες ειναι understatement Επισης ευτυχως, αν και δινεται εκει εμφααση δεν ακολουθησει τελειως την κλασικη συνταγη: κον=η γραφικοτητα των κοσπλειερς. Παντως απο 2 απο αυτα που "δεν επρεπε να χαθουν" για μενα ηταν παντελως αχρειαστα περιπτερα που επιαναν χωρο (disney+ και Bandai Namco), για να μην σχολιασω και την οθονη με το trailer του Avatar ή αυτο το αυτοκινητο που δεν ξερω απο που ειναι κιολας. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Πως τα πέρασα στο ΆθενσΚον Στο Άθενσκον τα πέρασα πολύ ωραία. Αυτό είναι ένα μεγάλο φεστιβάλ για κόμικς, που γίνεται κάθε χρόνο, αλλά είχε δυο χρόνια να γίνει και με τους φίλους μου κάπως στενοχωριόμασταν. Το Σάββατο, ξύπνησα, ντύθηκα, πλύθηκα και πήγα να βρω το φίλο μου το Γιάννη. Μόλις έφτασα κατέβηκε ο Γιάννης και πήγαμε σε αυτό το μεγάλο γήπεδο που παίζουν μπάσκετ ή ξέρω γώ τι, και είχε πολύ κόσμο και πολλούς πάγκους, που πουλούσαν κόμικς και μπλουζάκια και κονκάρδες και παιχνίδια και στο πάνω όροφο κάτι φαγητά και κάτι καφέδες. Εκεί βρήκαμε πολλούς φίλους μας, τον Αλέξανδρο, το Γιώργο, το Χρήστο, τον Κώστα, το Μάνο, τον άλλο Γιάννη, τον άλλο Γιώργο, το Σωτήρη, τον άλλο-άλλο Γιάννη, τον Άγγελο και πολλούς άλλους. Κάποια παιδιά είχαν φέρει και τις ξαδέρφες τους μαζί, αλλά δε μας χάλασαν την παρέα με τα κοριτσίστικά τους, οπότε εντάξει. Σε αυτό το Άθενσκον είδαμε πολλά ωραία πράματα! Είχε κάτι μεγάλους ξένους, που πήγαινες και τους μίλαγες και αυτοί σου έβαζαν την υπογραφή τους και σου έκαναν και κάτι ωραίες ζωγραφιές αν ήθελες. Σε ένα πάγκο είχε ένα κύριο με κοτσίδα και μουσάκι που ήταν ίδιο ο Φου Μαν Τσού και όλοι τον φωνάζαν πρόεδρο, αλλά δε ξέρω γιατί. Κάναμε βόλτες και αγοράζαμε πράγματα και μετά πήγαμε να ακούσουμε ένα από αυτούς τους ξένους κύριους , αλλά όλο έλεγε για σεξ. Μετά επειδή πεινάγαμε δεν πήγαμε στα Γκούντις, αλλά σε μια ταβέρνα και έφαγα ένα σωρό μπριζολάκια. Μετά πήγα σπίτι και κοιμήθηκα. Περάσαμε τόσο ωραία, που κάναμε το ίδιο και την Κυριακή! Πάλι πήγαμε και ήταν πάλι όλοι αυτοί εκεί! Και ήταν και άλλοι φίλοι μας, ο άλλος άλλος Γιώργος, ο άλλος Κώστας και ο Δημοστένης και πολλοί άλλοι, ουουου ένα σωρό φίλοι. Ο κύριος πρόεδρος Φου Μαν Τσού δεν ήταν γιατί δεν τον είδα. Μετά φύγαμε και πήγαμε και φάγαμε σουβλάκια και ύστερα πήγαμε σε ένα παιδότοπο, που έχει πίτσες και μπέργκερ και αναψυκτικά με περίεργη γεύση, που άμα τα έπινες σε έκαναν να γελάς όλη την ώρα. Ακούσαμε μουσική και είδαμε ένα κύριο που δεν έλεγε τόσο αστεία και μετά έναν που έλεγε πιο καλά αστεία. Στο τέλος έγινε ένας διαγωνισμός ποιος θα φάει περισσότερα μπέργκερ και περισσότερες καυτερές πιπεριές. Κάποιοι από τα παιδιά έφυγαν πιο νωρίς για τα φώναξαν οι μαμάδες τους. Μετά μόλις τελείωσαν όλα αυτά πήγα και εγώ σπίτι μου. Ήταν πολύ ωραία στο Άθενσκον και πέρασα πολύ ωραία και μακάρι να γίνει και το άλλο Σαββατοκύριακο! 4 1 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Αριστος! Α' ! 5 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Πραγματικά, όταν διάβασα το σχόλιο του Ανδρέα, θυμήθηκα τον γερο- Ουαλντο τον μεθύστακα Edited November 28, 2022 by Θοδωρής Καραπάνος 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 @AndreasD = δηλαδή;;;;; 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Dredd said: δηλαδή Δηλαδή, ότι πριν γράψει το ποστ, το είχε τσούξει λιγουλάκι. Να, τόσο δα. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Άνετα post of the year το "σκέφτομαι και γράφω" του Ανδρέα. Αν και δεν έγραψες ότι την ώρα του φαγιού όλο μίλαγες με το απέναντι παιδάκι γι' αυτά τα ράπια και τα ημισκούμπρια! 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ε γίνεται να μη θες να του τσιμπήσεις τα μαγουλάκια μετά; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Μετά από τέτοιο post, οτιδήποτε ειπωθεί είναι περιττό. Όμως, ας πω και εγώ δυο λογάκια. Στο Con πήγα μόνο τη Κυριακή, γιατί το Σάββατο είχα μάθημα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Δυστυχώς δε κατάφερα να έρθω στα Μπριζολάκια, στα οποία από ό,τι είδα και άκουσα περάσατε όμορφα. Είθε την επόμενη να μπορέσω. Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα ωραίο φεστιβάλ και η ώρα κύλισε γρήγορα. Έβγαλα αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Darth Vader, κάθισα στον Σιδηρούν Θρόνο, πέρασα για χάζεμα από όλους τους πάγκους και είδα φευγαλέα μερικά άτομα από το φόρουμ. (τους @Darth Chris, @AndreasD& @Beefheart.) Από αγορές λίγα πράγματα, θα ανεβάσω τα καθέκαστα στο άλλο θέμα μέσα στη βδομάδα. Χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον (πάντα χαμογελαστό) Quitely, πήγα και στην ομιλία του στις 13.30. Από τους άλλους προσκεκλημένους, οι Parrillo και Baldeon μου φάνηκαν κάπως πιο απόμακροι και σοβαροί & έτσι δε κατόρθωσα να κάνω κάποια κουβέντα μαζί τους. Αυτός που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν ο ισπανόφωνος Rafa Sandoval, ο οποίος είναι "καθαρόαιμος" υπερηρωικός καλλιτέχνης και εργάζεται τώρα στη DC. Πήγα στο QnA του το απόγευμα και είχε αρκετή φάση. Επειδή δεν έκανα πολλές αγορές και μου περίσσεψαν χρήματα, ζήτησα από τον Rafa να μου κάνει ένα σχεδιάκι του Green Lantern με μολύβια/ μελάνια/ μαρκαδόρους. Του το "παρήγγειλα" γύρω στις 16.00 και μου το είχε έτοιμο στις 18.30. (μεσολαβούσε το QnA του στο ενδιάμεσο.) Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο με αντάμειψε για την υπομονή, αλλά θα το βάλω σε κορνίζα και θα το κρεμάσω στο τοίχο του δωματίου μου, ακριβώς δίπλα από τη βιβλιοθήκη με τα κόμικς. Edited November 29, 2022 by the comic guide 12 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Λοιπόν! Πρώτο con για μένα στην μετά-covid εποχή και ομολογώ πως μου είχε λείψει. Πάρα πολύς κόσμος, δεν αγόρασα παρά ένα print από τον Γιάννη Τούσα γιατί το είχα καημό από τότε που του είχα στείλει για κομίσιον και μου είπε ότι έκανε μόνο ψηφιακά. Πήρα 3 δωρεάν σκιτσάκια (ψήθηκα για λίγο να πάρω ένα πληρωμένο από τον Ντισνεϊκό αλλά έλειπε μονίμως από τον πάγκο και δεν καιγόμουν), αλλά τα commissions που βλέπω στο θέμα είναι όλα πολύ όμορφα. Εγώ πήρα κλασικά σούπερμαν από Κουάτλι και Σπάιντερμαν από Μπάλντεον, και έναν πολύ ωραίο Κόρτο από τον Κώστα τον Σκλαβενίτη (θενκς και πάλι μαν!). Θα τα ανεβάσω στο θέμα όταν ευκαιρήσω. Από τις νέες παραγωγές δεν τρελάθηκα με κάτι, τα περισσότερα ήταν εκτός των δικών μου γούστων και δεν παίρνω σχεδόν ποτέ φανζίνς απλά για να τα πάρω, ειδικά με τις τιμές που έχουν φτάσει πλέον. Το "παράπονο" μου αν θέλετε, ήταν πόσο έχει καταλάβει τον πρώτο ρόλο η λοιπή ποπ κουλτούρα παρά τα κόμικς σε αυτό το Κον. Λογικό και κατανοητό, τα λεφτά εκεί υπάρχουν και ο περισσότερος κόσμος του "είδα φως και μπήκα" εκεί πάει. Αλλά μου χτυπάει κάπως να έχουν περίπτερα σε μέγεθος σπιτιού η nintendo, η Disney+ και η Funko και το artists alley να είναι μισο-άδειο μόνιμα. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι καλεσμένοι ήταν πλήρως αδιάφοροι για μένα αλλά και για τους περισσότερους κομιξάδες που μίλησα, ήρθε και έδεσε. Πιστεύω πως πλέον έτσι θα πηγαίνει η φάση σε όσα con ακολουθούν τακτικές SLCC και SDCC οπότε απλά ελπίζω να πέσουν λεφτά για να έρχεται τουλάχιστον ένα καλό όνομα από τον κομιξόκοσμο και ας περιμένω σε ουρές ρουφώντας μασχαλοδρωτσίλα για μια υπογραφή. Η διοργάνωση; Καλή. Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη; Σίγουρα, και ειδικά σε δύο τομείς. 1ον οι τεράστιες ουρές απ'έξω ήταν αστείες, δικαιολογία δεν υπάρχει ούτε γι'αυτούς που είχαν ηλεκτρονικό εισιτήριο ούτε γι' αυτούς που βγάζανε εκεί να περιμένουν τόσο. Σοβαρευτείτε, κάποιοι περίμεναν μέχρι και 2 ώρες (εγώ που είχα από πριν έφαγα ένα μισαώρο την πρώτη μέρα). 2ον αυτός ο χώρος που γίνονταν τα πανελ ήταν κακοστημένος, δεν ακουγόταν τίποτα από ο,τι έλεγαν οι καλεσμένοι με τόση φασαρία. Αυτό που κρατάω από την εκδρομούλα μου στην Αθήνα είναι ότι είδα πολλούς φίλους ξανά και γνώρισα καινούργιους, βγήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε και κάναμε τους προγόνους μας περήφανους που λέει και ο Θωρ. Χάρηκα που είδα τα γνωστά ρεμάλια και γνώρισα τα νέα ρεμάλια, ελπίζω η επόμενη φορά να είναι συντομότερα. 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Η όλη κουβέντα για την μείωση των κομιξοπαγκων μου θυμίζει το 2017 που πάλι τα ίδια λέγαμε. Ουσιαστικά αυτό που είδα εγώ την Κυριακή που πήγα, είναι πως υπήρχε διαφορά τριών με τεσσάρων πάγκων μείον για τα κόμικς, που οπτικά δείχνει τεράστια, αλλά δεν είναι. Πάγκους ποπ κουλτούρας είχε μπόλικους κάθε χρονιά με εκθέτες που έχουν τα λεφτά για να τους κλείσουν από νωρίς. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι πως κάποιες χρονιές θα προλαβαίνουν να δεσμεύουν πάγκους καταστήματα που πουλάνε κουρτινόξυλα και πετσετακια αντί για κάποιο κομιξαδικο άλλα είναι εμφανές σε εμένα πως κάποιοι εκθέτες δεν έχουν τον προϋπολογισμό να κλείνουν από νωρίς τον πάγκο τους για το συνέδριο και ο διοργανωτής κάπως πρέπει να γεμίσει τον χώρο. Όσο για τις ουρές, είχε μεγάλη ουρά και την ώρα που πήγα και εγώ, αλλά κατάφερα να μπω σε 15 λεπτά περίπου. Από τον τρόπο που χειρίζονταν την ουρά οι υπάλληλοι όμως, καταλαβαίνω ποσό εύκολο είναι να χάσουν την μπάλα και να συμβούν οι καθυστερήσεις που διαβάζω. 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Τα τρία σκιτσακια που ξεσήκωσα από το Κον: μακραν αγαπημένο του Κώστα 13 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 44 minutes ago, Θρηνωδός said: μακραν αγαπημένο του Κώστα Θα συμφωνήσω απόλυτα! Του Quitely, μου φαίνεται υπερβολικά απλό! Πολλές φορές βέβαια, λέγεται ότι η απλή, καθαρή γραμμή, είναι ένδειξη επιδεξιότητας, αλλά προσωπικά θέλω ένα σχέδιο, να είναι όσο το δυνατόν λεπτομερέστερο! Πάντως εξαιρετικά αποκτήματα 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Το τσάμπα του ήταν αυτό, έκανε doodles και αν ήθελες πλήρωνες για ένα con commission. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 6 hours ago, Θρηνωδός said: Το τσάμπα του ήταν αυτό, έκανε doodles και αν ήθελες πλήρωνες για ένα con commission. Εκανε πληρωμένα commisions; Είχα την εντύπωση πως οχι, αλλά έτσι κι αλλιώς, με έκανε πολύ χαρούμενο 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Οχι, ο Quitely δεν έκανε commisions, ούτε ένα φύλλο χαρτί δεν είχε μπροστά του, μόνο ένα και μόνο μαρκαδοράκι. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts