Jim® Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 20 hours ago, kabuki said: Κάποιοι ήρωες δεν φοράνε μπέρτα, Λένα... Ουτε καν ψηφιακή μπέρτα! Είσαι και η πρώτη 😁 2 hours ago, Dredd said: Μη βιάζεστε, κάτι καλό έρχεται Αρκετά καλό Έως πολύ καλό Πάλι θα μας αρχίσεις τα τιζ βρε σαρδαναπαλε;;; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) 23 hours ago, angeltze said: Δεν ξέρω αν έχουμε άλλα άτομα εδώ με παρόμοιο πρόβλημα, εγώ πάντως ήθελα να το μοιραστώ γιατί είναι μια σταθερά που αντιμετωπίζω σε κάθε con. Εγώ!Βέβαια, επειδή ασχολούμαι εντατικά με Disney, χαίρομαι να βλέπω γνωστούς δημιουργούς να έρχονται. Πάντως, απ' όσους καλεσμένους έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, δε γνώριζα κανέναν. Καλύτερα, θα μου πεις, να ανοίξω τους κομικσικούς μου ορίζοντες. Το ερώτημα όμως είναι, τι θα τους πάω να μου υπογράψουν; 22 hours ago, Dredd said: Μη βιάζεστε, κάτι καλό έρχεται Αρκετά καλό Έως πολύ καλό Αυτή τη στιγμή είμαι κάπως έτσι: Edited October 6, 2022 by ΘK08 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Λοιπόν, η πλάκα είναι ότι όταν έγραψα τα παραπάνω, δεν ήξερα κάτι συγκεκριμένο, απλά με έχουν ενημερώσει να περιμένουμε βαρβάτα ονόματα. Επέστρεψα στην πηγή μου, πίεσα, με πίεσαν, ξαναπίεσα, με ξαναπίεσαν και έμαθα...... . . . κάτι με επιφύλαξη και κάτι σίγουρο. Το ¨με επιφύλαξη" είναι ένας κομίστας/illustrator/DnD/Magic the Gathering κλπ. Το σίγουρο είναι ο.... . . . . Ντισνεϊκός καλεσμένος Προσωπικά, δεν με ψήνει ούτε ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος. Οπότε.... . . . δεν ξέρω αν πρέπει να τους αποκαλύψω. Πρέπει λέτε;;;;; 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 21 minutes ago, Dredd said: δεν ξέρω αν πρέπει να τους αποκαλύψω. Πρέπει λέτε;;;;; Do it! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 24 minutes ago, Dredd said: δεν ξέρω αν πρέπει να τους αποκαλύψω. Πρέπει λέτε;;;;; Ρωτάει κιόλας! Εγώ καίγομαι( κυριολεκτικά) κι Δικαστής, ρωτάει! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 49 minutes ago, Dredd said: δεν ξέρω αν πρέπει να τους αποκαλύψω. Πρέπει λέτε;;;;; 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως ο Ντισνεϋκος θα είναι πάλι ο Ντον Ροσα. Αν και θεωρώ πιθανό να φέρουν και κανενα Καστι. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 ο καρλ μπαρκς στάνταρ 1 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άργησαν τόσο πολύ με τις ανακοινώσεις. Το con είναι σε ενάμιση μήνα. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 18 minutes ago, Beefheart said: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άργησαν τόσο πολύ με τις ανακοινώσεις. Το con είναι σε ενάμιση μήνα. Κοίτα, και στο The Comic Con, μέσα Αυγούστου, έκαναν τις ανακοινώσεις. Πιστεύω, ότι θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μεγαλώσει η προσμονή μας. 36 minutes ago, gr8 said: ο καρλ μπαρκς στάνταρ 3 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 34 minutes ago, gr8 said: ο καρλ μπαρκς στάνταρ Για Καρλ Μπαρκς άνετα κουβάλαγα στον ώμο όλη τη βιβλιοθήκη ντίσνευ και έστηνα σκηνή απ'έξω. Εγώ προσωπικά νομίζω ότι ο Ντισνεϊκός θα είναι κάποιος αφανής Ιταλός που δεν έχει καμιά τρομερή εργογραφία Το να είναι Ρόσα ή κάποιος πιο σύγχρονος παρόμοιου βεληνεκούς μού ακούγεται πολύ χλωμό και, ειλικρινά, ακόμη και να ήταν, δεν νομίζω ότι θα ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Αντε, επειδή είστε καλά παιδιά!!! 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 1 hour ago, Jim® said: Για κάποιο λόγο πιστεύω πως ο Ντισνεϋκος θα είναι πάλι ο Ντον Ροσα. Αν και θεωρώ πιθανό να φέρουν και κανενα Καστι. Καλά θα προτιμούσα Καβατσάνο ξανά παρά Ρόσα. Φτάνει πια... Ο Κάστυ όσο και θα ήθελα να είναι ο καλεσμένος μου φαίνεται εντελώς απίθανο 7 minutes ago, Dredd said: Αντε, επειδή είστε καλά παιδιά!!! Γουελ γιου ντιντ ιτ 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Ο,τι και να ανακοινώσουν, τον Quitely δεν τον φτάνουν! Είμαι ενθουσιασμένος! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Quote Vitalie Mangiatordi είναι ο Ντισνεικός. Δεν έχω ΙΔΕΑ ποιος είναι αυτός, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει Quote Lucio Parillo ο άλλος. Δεν τον ξέρω, αλλά μιας και κάνει D&D πράγματα ίσως έχει ενδιαφέρον! Πάντως, ακόμα πλήρως αδιάφορος είμαι για τους καλεσμένους. 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 7 minutes ago, angeltze said: Quote Vitalie Mangiatordi είναι ο Ντισνεικός. Δεν έχω ΙΔΕΑ ποιος είναι αυτός, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει To προφίλ του στο Inducks Από ότι βλέπω έχει δουλέψει σε κάποιες ιστορίες με το πράκτορα Ντακ και αρκετές ιστορίες από τη σειρά "Η Ιστορία της Τέχνης" καθώς και από τον "Άρχοντα των Μάγων". Εκτός από αυτά έχει τυχαίες ιταλικές ιστορίες. Σίγουρα δεν ενθουσιάζομαι για αυτό. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) 15 minutes ago, angeltze said: είναι ο Ντισνεικός. Δεν έχω ΙΔΕΑ ποιος είναι αυτός, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τον D' Ippolito της Θεσσαλονίκης... Edited October 5, 2022 by ΚΟΜΙΞ 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Αχού, απογοητεύτηκα πάρα πολύ! Περίμενα κάποιο τρομερό όνομα. Ευσεβής πόθος θα παραμείνει τελικά, να γνωρίσω τον Casty 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 1 minute ago, ΘK08 said: Αχού, απογοητεύτηκα πάρα πολύ! Περίμενα κάποιο τρομερό όνομα. Ευσεβής πόθος θα παραμείνει τελικά, να γνωρίσω τον Casty Και εμένα αλλά κάτι μου λέει ότι αν έρθει ποτέ θα είναι μάλλον στο Κον της Θεσσαλονίκης. Ακόμα στεναχωριέμαι όταν βλέπω αυτό 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 1 minute ago, ΚΟΜΙΞ said: Και εμένα αλλά κάτι μου λέει ότι αν έρθει ποτέ θα είναι μάλλον στο Κον της Θεσσαλονίκης. Ακόμα στεναχωριέμαι όταν βλέπω αυτό Εν τω μεταξύ, θυμάμαι που το καλοκαίρι, είχες γράψει ότι στενοχωριέσαι που δεν θα πήγαινε ο Casty στη Θεσσαλονίκη κι εγώ πίστευα ότι θα τον βλέπαμε στο Athens Con. Αμ δε! Πάντως, όταν (κι αν ποτέ) έρθει, θα του πάω όλα τα ΚΟΜΙΞ που έχουν μέσα ιστορίες του και σίγουρα, καμιά δεκαριά( τουλάχιστον) Μίκυ Μάους. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_ts Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) 2 hours ago, ΚΟΜΙΞ said: Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τον D' Ippolito της Θεσσαλονίκης... Δε θα συμφωνησω. Ο Ιppolito νομιζω ειχε πιο πλουσιο εργο ακομα και απο αυτον. 2 hours ago, ΘK08 said: Εν τω μεταξύ, θυμάμαι που το καλοκαίρι, είχες γράψει ότι στενοχωριέσαι που δεν θα πήγαινε ο Casty στη Θεσσαλονίκη κι εγώ πίστευα ότι θα τον βλέπαμε στο Athens Con. Αμ δε! Πάντως, όταν (κι αν ποτέ) έρθει, θα του πάω όλα τα ΚΟΜΙΞ που έχουν μέσα ιστορίες του και σίγουρα, καμιά δεκαριά( τουλάχιστον) Μίκυ Μάους. Μακαρι να ρθει ο Casty καποια στιγμη, μας το χρωσταει η μοιρα. Ειναι ισως ο μοναδικος απο τους τεραστιους ιταλους που εχει μεινει/ και υπαρχει η δυνατοτητα - να ερθει (μετα απο Καβατσανο Μοττουρα Τζερβαζιο). Κατα τα αλλα , τα ονοματα...... meh. Edited October 5, 2022 by chris_ts 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Μα που είναι ο πατριάρχης των παπιών @Phantom Duck να σχολιάσει τον καλεσμένο; By the way, ο άλλος είναι ο Lucio Parrillo, με Vampirella-Queen Sonja-Action Comics-Spider-Man στο βιογραφικό του. 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted October 6, 2022 Author Share Posted October 6, 2022 8 hours ago, angeltze said: Vitalie Mangiatordi;d Το σχέδιο του πάντως μου αρέσει, θα τον βάλω να μου σχεδιάσει μια Μάτζικα ή μια Μαρβελ Ντακ 9 hours ago, Lord Makro said: Ο,τι και να ανακοινώσουν, τον Quitely δεν τον φτάνουν! Είμαι ενθουσιασμένος! κι εγώ το ίδιο δε μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντυπωση κανενας άλλος ως τωρα, αλλά παραμένω πολύ χαρούμενη 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Τα είχε πει ο γέροντας. Θα έρχεται Ντισνεϋκος στο AthensCon, αλλά θα είναι σαν να μην έρχεται. 1 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 4 hours ago, kabuki said: Το σχέδιο του πάντως μου αρέσει, θα τον βάλω να μου σχεδιάσει μια Μάτζικα ή μια Μαρβελ Ντακ Κι εγώ, αν είναι οικονομικός στο πόσα χρεώνει. Επίσης, είναι ο τύπος που έχει σχεδιάσει το «Μουσικό Σαμποτάζ» @Phantom Duck. Πού να 'ξερε... 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts