Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

AthensCon 2022 (26-27/11/2022)

Recommended Posts

Καλό ονοματάκι, κλασικό υπερηρωικό σχέδιο, ενδιαφέρον πάντως και δυναμικό. Καθώς DC δεν διαβάζω, και αυτά που έχει κάνει στη Marvel δεν τα έχω, μένουν κάποια εξώφυλλα μόνο στο X-O Manowar της Valiant, καθώς και ένα μικρό 3τευχο, πάλι στη Valiant, όπου κάνει σχέδιο, για να του πάω για υπογραφή.

42 minutes ago, Tsaklas said:

Καλοδεχούμενος, προσωπικά θα του πάω κάποια vols από Hal Jordan & the Green Lantern Corps και το Flash Force Quest, αλλά θα προτιμούσα να είχαν ξεκινήσει τις ανακοινώσεις με πιο "βαρβάτα" ονόματα. Θα είναι κρίμα πχ να μάθει κάποιος μόλις ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα έρθει ο Quitely και να τρέχει να επισπεύσει αγορές για να έχει για υπογραφή όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

Δεν έχεις άδικο, αλλά είθισται να ξεκινάνε τις ανακοινώσεις με τα "μικρότερα" ονόματα και πιο κοντά στην εκδήλωση να ανακοινώνονται τα βαριά χαρτιά, για να κρατιέται το hype. Μάλιστα, μου είχε κάνει εντύπωση που στη Θεσσαλονίκη το πήγαν ανάποδα, ανακοινώνοντας τον Aaron πρώτο, αλλά μάλλον εκεί άργησαν γενικώς και για αυτό το έκαναν έτσι.

• Like 9

30 minutes ago, Dredd said:

Δεν έχεις άδικο, αλλά είθισται να ξεκινάνε τις ανακοινώσεις με τα "μικρότερα" ονόματα και πιο κοντά στην εκδήλωση να ανακοινώνονται τα βαριά χαρτιά, για να κρατιέται το hype. Μάλιστα, μου είχε κάνει εντύπωση που στη Θεσσαλονίκη το πήγαν ανάποδα, ανακοινώνοντας τον Aaron πρώτο, αλλά μάλλον εκεί άργησαν γενικώς και για αυτό το έκαναν έτσι.

Το είπα σκεπτόμενος κιόλας ότι για τον Claremont το 2019 το γνωρίζαμε μήνες πριν (νομίζω Φεβρουάριο ενώ η εκδήλωση ήταν Δεκέμβρη).

• Like 7

5 minutes ago, Tsaklas said:

Το είπα σκεπτόμενος κιόλας ότι για τον Claremont το 2019 το γνωρίζαμε μήνες πριν (νομίζω Φεβρουάριο ενώ η εκδήλωση ήταν Δεκέμβρη).

Καλά, παίζει κιόλας να αλλάξουν τα πράγματα. Εμένα μου το είπαν για σίγουρο του Quitely, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, ακυρώσεις γίνονται όλη την ώρα. Μπορεί και να έχει αλλάξει κάτι, δεν ξέρεις ποτέ. Μπορεί να έχει γίνει καμιά στραβή και να μείνουμε με τον.... Quitely στο χέρι :DDD::lol:

• Like 5
  • Haha 2

37 minutes ago, Beefheart said:

Αυτός ο Σαντοβάλ έχει κάνει τίποτα που να υπάρχει στην επίσημη συλλογή γράφικ νόβελ της Μάρβελ (βαριέμαι να ψάχνω :lol:);

Με ένα γρήγορο ψάξιμο, συμπεραίνω ότι έχει συνεργαστεί περισσότερο με την DC. Από Marvel, λίγα πράγματα έχει κάνει. Εδώ θα βρεις τις δουλειές του, ενώ με μια πρόχειρη ματιά, νομίζω ότι αυτό έχει δημοσιευθεί στη συλλογή Graphic Novels. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος. @Tsaklas, λίγη βοήθεια παρακαλώ:beer:

• Like 4
  • Thanks 3

21 minutes ago, ΘK08 said:

Με ένα γρήγορο ψάξιμο, συμπεραίνω ότι έχει συνεργαστεί περισσότερο με την DC. Από Marvel, λίγα πράγματα έχει κάνει. Εδώ θα βρεις τις δουλειές του, ενώ με μια πρόχειρη ματιά, νομίζω ότι αυτό έχει δημοσιευθεί στη συλλογή Graphic Novels. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος. @Tsaklas, λίγη βοήθεια παρακαλώ:beer:

Το Planet Hulk όντως έχει δημοσιευτεί, αλλά το omnibus αυτό που παραθέτεις περιέχει αρκετά παραπάνω τεύχη από την main ιστορία. Ο Σαντοβάλ είχε δουλέψει μόνο στο What If: Planet Hulk #1 που δεν συμπεριλαμβάνεται στους τόμους της Hachette. Με μια πρόχειρη ματιά πάντως ούτε εγώ βρήκα κάποια δουλειά του που να εχει βγει στην συλλογή.

Edited by Tsaklas
  • Like 6

Just now, Tsaklas said:

Το Planet Hulk όντως έχει δημοσιευτεί, αλλά το omnibus αυτό που παραθέτεις περιέχει αρκετά παραπάνω τεύχη από την main ιστορία. Ο Σαντοβάλ είχε δουλέψει μόνο στο What If: Planet Hulk #1 που δεν συμπεριλαμβάνεται στους τόμους της Hachette. Με μια πρόχειρη ματιά πάντως ούτε εγώ βρήκα κάποια δουλειά του που να εχει βγει στην συλλογή.

Α, μάλιστα. Τέλος πάντων, όλο και κάποιος εκδότης θα κυκλοφορήσει κάτι δικό του πριν το φεστιβάλ( θέλω να ελπίζω τουλάχιστον).

• Like 5

• 2 weeks later...

Είχε χαθεί τελείως τον τελευταίο καιρό, βλέπω βέβαια ότι συμμετέχει στο DCeased, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που έβγαλε τώρα η Οξύ.

Πάντως, μαντεύω/ψυχανεμίζομαι/κάνω πρόβλεψη, ότι θα έρθει και ο Abnett. Και αν έρθει, προσωπικά θα κάνω κωλοτούμπες!!!

• Like 11
  • Thanks 1

39 minutes ago, Beefheart said:

Ποιος είναι πάλι αυτός; Έχει κάνει τίποτα από επίσημη συλλογή Μάρβελ; :lol:

Ήταν ο ένας εκ των δύο συγγραφέων του Thanos Imperative, τεύχος 45 της Συλλογής ("Η Επιστροφή του Thanos"). 

• Like 9
  • Thanks 1

Δυστυχώς, κάθε φορά που γίνεται το Athenscon (και τα άλλα φεστιβάλ, για να πω την αλήθεια), πάντα καταλήγω να περιμένω να δω τον ντισνεικό καλεσμένο, παρ'όλο που δεν ασχολούμαι καν με τα ντίσνευ σχεδόν μια δεκαετία, ακριβώς μόνο και μόνο επειδή, λόγω των κύκλων μου, δεν έχω κανέναν λόγο να ενθουσιαστώ για κάνεναν από τους άλλους καλεσμένους, οπότε θα πάρω έστω και το μονόφθαλμο που λένε. Μέχρι τώρα στους φετινούς καλεσμένους, τίποτα απολύτως δεν μου έχει κάνει αίσθηση, στο Athenscon πια δεν πάω σχεδόν καθόλου για αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρω αν έχουμε άλλα άτομα εδώ με παρόμοιο πρόβλημα, εγώ πάντως ήθελα να το μοιραστώ γιατί είναι μια σταθερά που αντιμετωπίζω σε κάθε con. Και όχι μόνο αυτό, δεν είναι καν ότι ξαφνικά, λόγω της παρουσίας τους, αποκτώ κίνητρο να ψάξω τις δουλειές τους, είτε γιατί το είδος που παράγουν δεν με αγγίζει (τεράστιο πχ τα σουπερηρωικά), είτε γιατί αγοράζω έντυπα πολύ σπάνια και το αποφεύγω όσο γίνεται γιατί έχουμε και καβούρια στη τσέπη :lol:

Με λίγα λόγια, εγώ δεν αναμένω καν να ανακοινωθεί ένα τρανταχτό όνομα, ξέρω ότι πάντα θα με αφήσουν αδιάφορο :(

• Like 6