Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

AthensCon 2022 (26-27/11/2022)

Recommended Posts

• 2 months later...

Αντε και μια πληροφορια και για το Athenscon.

Lucio Parillo, με εικονογραφησεις σε Dungeons and Dragons, Magic the Gathering και καποια κομικς, εξωφυλλα Vampirella κλπ, θα ειναι ο πρωτος καλεσμενος. 

Ο δευτερος που εχω μαθει ειναι ονοματαρα, αλλα χρειαζομαι 1-2 ημερες για επιβεβαιωση. Stay tuned :P

• Like 9
  • Thanks 6

20 minutes ago, Dredd said:

Ο δευτερος που εχω μαθει ειναι ονοματαρα, αλλα χρειαζομαι 1-2 ημερες για επιβεβαιωση. Stay tuned :P

Η Χουανιτα, θα τα βρει με τον Ροντρίγκεζ; Ο Μιγκέλ θα  ζήσει μετά από το θανατηφόρο χτύπημα του Χοσέ; Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στο σπίτι της Καρλότα; Όλες οι απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο.

:P

• Haha 9

Λοιπόν, το σωστό θα ήταν να φέρουν Ed Brubaker σε συνεργασία με εκδόσεις Μικρός Ήρως και οι δεύτεροι να βγάλουν τότε τον δεύτερο τόμο του Kill or Be Killed. ΜΠΟΥΜ! Ξεπούλημα. :army:

• Like 6
  • Thanks 1

2 hours ago, Beefheart said:

Ποιος είναι αυτός ο Παπαρίλο; :thinking:

Μα φυσικά είναι της γνωστής οικογενείας των Παπαρίλων.

4 hours ago, Dredd said:

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ! Τουλάχιστον κάποιο hint; Έστω εθνικότητα; 

• Like 1
  • Haha 4

7 hours ago, Jim® said:

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ! Τουλάχιστον κάποιο hint; Έστω εθνικότητα; 

Βρετανος, σχεδιαστης, υπερηρωικος κατα βαση και πολυ πολυ καλος.

Patience my dear Watson..... :P

• Like 4

4 hours ago, the comic guide said:

Bryan Hitch και Jim Cheung είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό... :thinking:

Ελπίζω να μην έρθει ο Hitch γιατί θέλω να πουλήσω τα Authority, αλλά αν έρθει θα πέσω στην παγίδα να πάω να μου το υπογράψει και μετά θα το κρατήσω αναγκαστικά. :unsure:

• Like 2
  • Haha 5

• 3 weeks later...

Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για ονόματα. 

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "TAE KWON DO STADIUM 26 26&27 NOV 2022 AthensCon comic collectibles. games movies WWW.ATHENSCON.GR RAFA SANDOVAL FCIAL GUEST"

Καλοδεχούμενος, προσωπικά θα του πάω κάποια vols από Hal Jordan & the Green Lantern Corps και το Flash Force Quest, αλλά θα προτιμούσα να είχαν ξεκινήσει τις ανακοινώσεις με πιο "βαρβάτα" ονόματα. Θα είναι κρίμα πχ να μάθει κάποιος μόλις ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα έρθει ο Quitely και να τρέχει να επισπεύσει αγορές για να έχει για υπογραφή όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

• Like 7
  • Thanks 6