Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Thor: Love and Thunder (2022)

Recommended Posts

Λοιπόν, ξεκίνησα πρόσφατα να διαβάζω το Thor του Aaron από την αρχή. (θα κάνω αντίστοιχο ποστ στο θέμα του κόμικ) Προφανώς, το Love and Thunder είναι επηρεασμένο από αυτό το run, καθώς έχει πάρει μερικά αυτούσια στοιχεία (π.χ. το panel του Esad Ribic που είδαμε στο προηγούμενο trailer), όπως επίσης το ότι θα δούμε την Jane ως Mighty Thor και τον Gorr.

Όσον αφορά τον Gorr, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με το πως τον απεικόνισαν στο trailer. Πιστεύω ότι εάν καταφέρουν και του δώσουν τις πτυχές που έχει στο κόμικ (φυσικά πάντα σε συνδυασμό με το ταλέντο του Bale), τότε είναι πιθανό να δούμε έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους κακούς του MCU. 

Από την άλλη, δε με ξετρέλανε το χιούμορ. Ελπίζω να μη το παρακάνουν, βέβαια θεωρώ ότι θα γύρει προς κωμωδία μεριά, κρίνοντας από το Ragnarok. Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το συναισθηματικό βάρος της ταινίας.

Επίσης, είναι μία αλήθεια ότι πλέον ο Thor του Hemsworth δεν έχει καμία σχέση με τον Thor των κόμικς. :prankster: 

Μερικές εικόνες που ξεχώρισα!

228234061_(13).thumb.png.e4b1bdcb7b1b9b3e6ed9b0e66ef64c2b.png

1500405709_(16).thumb.png.831968669d0ac18f019d37b1dd4ff935.png

1447363795_(14).thumb.png.3a0d9f8135740c331624c2ec8be4446f.png

1022307717_(15).thumb.png.abf91db91d1722a6bc455d18e2d22b67.png

• Like 5
  • Thanks 1

thor-love-and-thunder-feature-ms-mtmmnvmawb.jpg

Εμπνευσμένο από το αντίστοιχο run του Jason Aaron στα κόμικς, θα έρθει στις 08/07 το Thor: Love and Thunder. Mε τον Chris Hemsworth για άλλη μια φορά ως Thor, την Natalie Portman ως Jane Foster/Lady Thor και τον Christian Bale στο ρόλο του villain Gorr the God Butcher.

• Like 6

Δυστυχώς, παρατηρώ ότι το χιούμορ παραμένει νηπιακού επιπέδου. Ακατανόητο για τον χαρακτήρα. Έχεις τον Spider-Man και άλλους τόσους ήρωες, γιατί τόσο out of character δεν το καταλαβαίνω. Κρίμα, γιατί και ο Bale φαίνεται καλός και το storyline είναι αρκετά επικό. Πάει για κατεβασιά......

• Like 5
  • Thanks 1

18 minutes ago, Dredd said:

Δυστυχώς, παρατηρώ ότι το χιούμορ παραμένει νηπιακού επιπέδου. Ακατανόητο για τον χαρακτήρα. Έχεις τον Spider-Man και άλλους τόσους ήρωες, γιατί τόσο out of character δεν το καταλαβαίνω. Κρίμα, γιατί και ο Bale φαίνεται καλός και το storyline είναι αρκετά επικό. Πάει για κατεβασιά......

Ακριβώς έτσι...

• Like 4
  • Thanks 1

Αντε να σας δω όλους εσάς με τα +, όταν θα βλέπετε τον Thor να συζητάει τα γκομενικά του με τον Hulk, τρώγοντας κινόα και βλέποντας Oprah :lmao:

• Like 1
  • Haha 6

• 1 month later...

Γύρισα πριν λίγο από το σινεμά. Λοιπόν, κατ' εμέ ο Waititi πέτυχε το ακατόρθωτο: κατάφερε να φτιάξει μια ταινία η οποία είναι χειρότερη από το Ragnarok...

Οκ, καλά πέρασα και δεν με χάλασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να κλάψω τα 5 ευρώ που έδωσα. 

Αλλά, η κατεύθυνση που έχουν δώσει στον Thor τη τελευταία πενταετία, απλά δεν είναι για μένα. Με εξαίρεση το Infinity War, όπου εκεί ο χαρακτήρας κρατάει μια ισορροπία ανάμεσα στην αστεία και τη σοβαρή πλευρά, ο Thor πλέον είναι ένας ανόητος μπούφος, που κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά. Ο Thor Odinson, ο πρίγκιπας της Asgard, ο θεός του Κεραυνού είναι πλέον... ένα αστείο, αυτό τίποτα άλλο. Φάουλ. 

Ο Bale ήταν αξιοπρεπής τουλάχιστον, έκλεβε κάθε σκηνή στην οποία ήταν μέσα (εντάξει, αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο τώρα που τα λέμε), όμως δυστυχώς στη ταινία εμφανίζεται πολύ, πολύ λίγο. Τις μισές σκηνές του τις έχουμε δει στα trailer. Επίσης, παρόλο που είναι God Butcher, προσωπικά δεν είδα τον Gorr να σκοτώνει κανένα θεό. Θέλω να πω ότι δεν τον έδειξαν να σκοτώνει θεούς στη ταινία, καθώς αυτό γίνεται off-screen. Τέλος, το σχέδιο του είναι μια νερωμένη εκδοχή του Gorr των κόμικς. Δεύτερο φάουλ.

Η Jane ήταν καλύτερη από ο,τι περίμενα, όμως το ρομάντζο δεν με έπεισε αλλά ούτε είχε και ιδιαίτερο βάθος. Κίτρινη κάρτα.

Γενικά, ο Waititi έχει ξεφτιλίσει τη μυθολογία και το lore του Thor. Πρώτα, έκανε τον Thor ένα αστείο. Μετά ξεφτιλίσε το Mjolnir και το Stormbreaker με το ερωτικό τρίγωνο. Τέλος, ισοπέδωσε και τις κατσίκες, τον Toothgnasher και τον Toothgrinder από τα κόμικς, κάνοντας τες -μαντέψτε- ένα αστείο. Κόκκινη κάρτα, αποβολή και έφυγες για ντους στα αποδυτήρια. 

Όμως, δεν θα σας πω να μη το δείτε. Για μια χαλαρή καλοκαιρινή νύχτα, είναι ο,τι πρέπει γιατί είναι διασκεδαστική, έχει ωραίες μάχες, πλάνα και soundtrack. Όμως, για μένα που έχω διαβάσει και πέντε κόμικ παραπάνω, και κυρίως τα κόμικ στα οποία υποτίθεται ότι "βασίζεται", αυτή η ταινία με θίγει.

Γενικά, το MCU με εξαίρεση τα No Way Home, Eternals, Doctor Strange 2 και κάνα 2 σειρές το D+, παρατηρώ ότι έχει αρχίσει και παίρνει τη κάτω βόλτα. 

Συμπληρωματικά, το καλύτερο Thor συνεχίζει να είναι με διαφορά το πρώτο, το οποίο είναι και πιστό στα κόμικς και πιο σοβαρό.

Edited by the comic guide
  • Like 9
  • Thanks 2

On 9/7/2022 at 12:54 ΠΜ, the comic guide said:

Γύρισα πριν λίγο από το σινεμά. Λοιπόν, κατ' εμέ ο Waititi πέτυχε το ακατόρθωτο: κατάφερε να φτιάξει μια ταινία η οποία είναι χειρότερη από το Ragnarok...

Οκ, καλά πέρασα και δεν με χάλασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να κλάψω τα 5 ευρώ που έδωσα. 

Αλλά, η κατεύθυνση που έχουν δώσει στον Thor τη τελευταία πενταετία, απλά δεν είναι για μένα. Με εξαίρεση το Infinity War, όπου εκεί ο χαρακτήρας κρατάει μια ισορροπία ανάμεσα στην αστεία και τη σοβαρή πλευρά, ο Thor πλέον είναι ένας ανόητος μπούφος, που κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά. Ο Thor Odinson, ο πρίγκιπας της Asgard, ο θεός του Κεραυνού είναι πλέον... ένα αστείο, αυτό τίποτα άλλο. Φάουλ. 

Ο Bale ήταν αξιοπρεπής τουλάχιστον, έκλεβε κάθε σκηνή στην οποία ήταν μέσα (εντάξει, αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο τώρα που τα λέμε), όμως δυστυχώς στη ταινία εμφανίζεται πολύ, πολύ λίγο. Τις μισές σκηνές του τις έχουμε δει στα trailer. Επίσης, παρόλο που είναι God Butcher, προσωπικά δεν είδα τον Gorr να σκοτώνει κανένα θεό. Θέλω να πω ότι δεν τον έδειξαν να σκοτώνει θεούς στη ταινία, καθώς αυτό γίνεται off-screen. Τέλος, το σχέδιο του είναι μια νερωμένη εκδοχή του Gorr των κόμικς. Δεύτερο φάουλ.

Η Jane ήταν καλύτερη από ο,τι περίμενα, όμως το ρομάντζο δεν με έπεισε αλλά ούτε είχε και ιδιαίτερο βάθος. Κίτρινη κάρτα.

Γενικά, ο Waititi έχει ξεφτιλίσει τη μυθολογία και το lore του Thor. Πρώτα, έκανε τον Thor ένα αστείο. Μετά ξεφτιλίσε το Mjolnir και το Stormbreaker με το ερωτικό τρίγωνο. Τέλος, ισοπέδωσε και τις κατσίκες, τον Toothgnasher και τον Toothgrinder από τα κόμικς, κάνοντας τες -μαντέψτε- ένα αστείο. Κόκκινη κάρτα, αποβολή και έφυγες για ντους στα αποδυτήρια. 

Όμως, δεν θα σας πω να μη το δείτε. Για μια χαλαρή καλοκαιρινή νύχτα, είναι ο,τι πρέπει γιατί είναι διασκεδαστική, έχει ωραίες μάχες, εικόνες και soundtrack. Όμως, για μένα που έχω διαβάσει και πέντε κόμικ παραπάνω, και κυρίως τα κόμικ στα οποία υποτίθεται ότι "βασίζεται", αυτή η ταινία με θίγει.

Γενικά, το MCU με εξαίρεση τα No Way Home, Eternals, Doctor Strange 2 και κάνα 2 σειρές το D+, παρατηρώ ότι έχει αρχίσει και παίρνει τη κάτω βόλτα. 

Συμπληρωματικά, το καλύτερο Thor συνεχίζει να είναι με διαφορά το πρώτο, το οποίο είναι και πιστό στα κόμικς και πιο σοβαρό.

Κάτι τέτοιο φοβόμουν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στις κριτικές που διαβάζω, ενώ οι περισσότερες το ψιλοθάβουν, δεν αναφέρουν καθόλου το πιο σημαντικό για εμένα

On 9/7/2022 at 12:54 ΠΜ, the comic guide said:

ο Thor πλέον είναι ένας ανόητος μπούφος, που κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά. Ο Thor Odinson, ο πρίγκιπας της Asgard, ο θεός του Κεραυνού είναι πλέον... ένα αστείο, αυτό τίποτα άλλο. Φάουλ. 

Για κατεβασιά και αυτό......

• Like 5

Όσοι απογοητεύεστε δείτε μπάτμαν τρεις ώρες να κλαίει να στρώσετε χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

μα λοιπόν Thor & Waititi είναι γνωστό το τι θα δείτε χωρίς να πάτε να το δείτε…

προς τι η έκπληξη ρωτάω, όχι γιατί δεν σας αρέσει, το καταλαβαίνω.

btw δεν το έχω δει αλλά είναι σαν να το έχω δει :lol:

• Thanks 1
  • Haha 5

Κοιτάχτε, και εγώ φανμπόι του MCU είμαι, αλλά όταν γίνονται λάθη καλό είναι να τα επισημαίνουμε και να μην εθελοτυφλούμε. 

Είναι άλλο πράγμα να κάνει ο Thor ένα αστείο και άλλο να είναι ο Thor το αστείο.

Και εν πάση περιπτώσει, το Ragnarok είναι καλύτερο από το Love and Thunder. Στο Love and Thunder, είναι λες και ο Thor έχει χτυπήσει με δύναμη το κεφάλι του στο τοίχο και το iq του έχει πέσει 50 μονάδες. Για τόση κατάντια μιλάμε. Προτιμώ τον Thor του 2011 ή έστω τον Thor του Infinity War. 

Τέλος, ο Waititi δεν είχε πλήρη καλλιτεχνική ελευθερία στο Ragnarok και ό,τι αδυναμία είχε η ταινία, τη πέταγες διακριτικά κάτω από το χαλάκι γιατί πλησίαζε το event Infinity War.

Εδώ που του δίνονται τα κλειδιά, ο Taika είναι απλά τραγικός. Εύχομαι να μην είναι στην επόμενη ταινία, αλλά χλωμό το βλέπω. Καλύτερα να διαβάσετε τα κόμικ του Aaron που είναι επικών διαστάσεων.  

Τέλος, το The Batman είναι η καλύτερη comic book ταινία του '22 μέχρι στιγμής. :handshake:

• Like 9

Την είδα κι εγώ την ταινία και παρόλο που συμφωνώ με όλες τις παρατηρήσεις: ναι, ο Θορ είναι ένα αστείο από μόνος του, ναι, δεν υπάρχει παρά ελάχιστη σχέση με τα κόμικς του Άαρον (τουλάχιστον με όσα διαβάσει), παρά μόνο η κεντρική πλοκή, ναι, δεν υπάρχει καμία αίσθηση μεγαλείου, τραγικότητας κτλ, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, πέρασα καλά και διασκέδασα αρκετά. 

Στην τελική ανάλυση, όλοι οι χαρακτήρες στην ταινία είναι σχεδόν παρωδίες με μόνη εξαίρεση τον Γκορ και εν μέρει την Τζέιν Φόστερ. Δηλαδή, για την εμφάνιση του Ράσελ Κρόου ως Δία με το "γεια σας", που πετάει στην αρχή, με την ελληνική προφορά και με όλα τα άλλα, θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε;;

Για να μην παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω, ότι κατανοώ όλες τις αντιρρήσεις: αν θέλει να δει κάποιος κάτι επικό, όπως τα κόμικ, καλύτερα να μην πάει να δει την ταινία. Αν όμως, επιλέξει να το αγνοήσει, πιστεύω, ότι θα περάσει μια χαρά, χωρίς βέβαια να του μείνουν και πολλά πράγματα στο τέλος.

On 10/7/2022 at 1:16 ΜΜ, the comic guide said:

Τέλος, το The Batman είναι η καλύτερη comic book ταινία του '22 μέχρι στιγμής.

Συμφωνώ! :) 

• Like 11

On 25/5/2022 at 8:31 ΠΜ, Dredd said:

Αντε να σας δω όλους εσάς με τα +, όταν θα βλέπετε τον Thor να συζητάει τα γκομενικά του με τον Hulk, τρώγοντας κινόα και βλέποντας Oprah :lmao:

Λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να σε διαψεύσω και να σου πω ότι έπεσαν αντρίκιοι μεζέδες! :P 

Προσωπικά, μετά από τα ξενερώματα με Morbius και Ms.Lightgirl και εν μέσω πολύ ζόρικων γεγονότων στη ζωή μου, αυτή η ταινία ήταν ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ (pun intended)! Δράμα, κωμωδία, περιπέτεια, ροκομέταλ, εξέλιξη χαρακτήρων και για γαρνιτούρα κάτι που δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα δούμε από MCU, κάτι από Αρχαία Ελλάδα.

Στα κόμικς μου είχε αρέσει ο Thor του JMS, και πέρασα καλούτσικα με τη Lady Thor μέχρι που διάβασα το All-New All-Different Avengers που φίλαγε Cap Falcon. Δε μου άρεσε ποτέ ο God Butcher, o Bale εδώ τον ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ, είχε όλα όσα δεν περίμενα (ένα trailer είχα δει μονάχα) και άλλα τόσα, βελτιώνοντας ΠΟΛΥ τη Lady Thor!

Spoiler

Μακάρι να τη δούμε πλέον ως Valkyrie!

Πρώτη φορά επίσης είδαμε την Portman να παίζει ΚΑΛΑ σε ταινία Thor!

Επίσης, σηκώνω ένα νοητό ποτήρι σε όλους τους καρκινοπαθείς, και στην ταινία που είχε τα κότσια να μη μας παρουσιάσει ακόμα ένα σαχλό και προσβλητικό, για όσους τα έχουν περάσει, Fault In Our Stars. Ο νοών νοείτω.

Ταινία που προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για σινεμά, σκέτη διασκέδαση! Οι ταινίες του MCU παραμένουν το αντιδιαμετρικά αντίθετο της DC, σου φτιάχνουν το κέφι (με μοναδική εξαίρεση του Phase το Eternals που έπρεπε να ήταν σειρά).

Πλέον, στο Phase 4 βάζω:

Spider-Man: No Way Home > Thor: Love & Thunder > Doctor Strange 2 > Black Widow > Shang Chi > Eternals

Και πλέον μιλάμε ανοικτά για σκέτη απογείωση του δεύτερου μισού της τετραλογίας του Thor, σε σχέση με το άνευρο πρώτο και το βαρετό δεύτερο, εικάζοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη ταινία.

Spoiler

Μονάχα κρίμα που δεν έδειξε Loki σε post-credits, αλλά ΔΙΑΟΛΕ ήταν αμφότερα ΓΑΜΑΤΑ και όχι χαζοβιόλικα teaserάκια!!!!! Και η περίεργη εμμονή με τους Guns N Roses που περίμενα να σκάσουν και οι ίδιοι μύτη σε καμιά φάση. Αλλά είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ cameos!

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!

Και τώρα αναμένουμε ένα αρκετά μαύρο φθινόπωρο, με την 30η ταινία, Black Panther: Wakanda Forever και Black Adam... Γι'αυτό, τελευταία ευκαιρία να βάλετε λίγο ΧΡΩΜΑ (2manypunsintended) στη ζωή σας, χώρια το ότι κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει τον Οκτώβρη... Go! Go! Go!

giphy.gif

• Like 9

Δυστυχώς η ταινία ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση του Phase 4 μέχρι τώρα, συγκριτικά βέβαια με το πόσο περίμενα την ταινία. Για μένα το Ragnarok είναι από τις καλύτερες Μαρβελοταινίες, είχε πολύ ωραίο χιούμορ και ήταν ισορροπημένο με το δράμα των τεκταινόμενων στην οθόνη. 

Εδώ στο πρώτο μισό της ταινίας είχαμε απλά αστείο μετά από αστείο μετά από αστείο, μερικά πιο επιτυχημένα, μερικά όχι και τόσο. Πασάλειμμα της ιστορίας της Jane (μου άρεσε η Portman, είχε και πιο ουσιαστικό ρόλο αυτή την φορά), πασάλειμμα του Gorr (βασικά η λέξη πασάλειμμα δεν περιγράφει το πόσο καλύτερα θα μπορούσαν να μας παρουσιάσουν την ιστορία του, ειδικά όταν έχεις έναν ηθοποιό σαν τον Christian Bale), ένιωθα ότι δεν υπήρχε ρυθμός στην εξέλιξη της πλοκής.

Ευτυχώς το 3rd act διόρθωσε τα περισσότερα από αυτά μου τα παράπονα, το φινάλε γενικά ήταν όμορφο και απρόβλεπτο για μένα, αλλά η ταινία ήδη με είχε χάσει προηγουμένως. 

O Thor σαν χαρακτήρας έφτασε το peak του στα Infinity War/Endgame και οι Russos χρησιμοποίησαν έξυπνα τα πιο κωμικά στοιχεία που εισήγαγε ο Waititi στο Ragnarok. Στο Love and Thunder, είναι σαν ο Taika να πρόσθεσε μερικές πιο σοβαρές στιγμές στο 5ο draft του σεναρίου, σαν να το θυμήθηκε τελευταία στιγμή. Να είναι μπούφος, αλλά μέχρι ένα σημείο. 

Αν και τεράστιος fan της Marvel και του MCU, θεωρώ ότι η μέτρια απήχηση της ταινίας κριτικά και εμπορικά μόνο καλό μπορεί να κάνει. Για παράδειγμα, έχει αρχίσει να στρέφεται η συλλογική ιντερνετική συζήτηση προς το θέμα των μέτριων εφέ, τι φταίει, πως μπορεί να αλλάξει και πέφτει μεγαλύτερη προσοχή σε πλάνα με κακό ή μέτριο CGI που απλά είναι αδικαιολόγητα για ταινίες που κοστίζουν 200+ εκατομμύρια $$. 

• Like 11

On 18/7/2022 at 6:18 ΜΜ, Darth Chris said:

...Για παράδειγμα, έχει αρχίσει να στρέφεται η συλλογική ιντερνετική συζήτηση προς το θέμα των μέτριων εφέ, τι φταίει, πως μπορεί να αλλάξει και πέφτει μεγαλύτερη προσοχή σε πλάνα με κακό ή μέτριο CGI που απλά είναι αδικαιολόγητα για ταινίες που κοστίζουν 200+ εκατομμύρια $$. 

Και για το πόσο κακός πελάτης και κακοπληρωτής είναι η Μάρβελ, αναφορικά με τις προσθεσμίες και τις απαιτήσεις που βάζει στις εταιρίες εφέ και στους εργαζόμενους σε αυτήν.

https://www.newsweek.com/marvel-vfx-artist-horrible-work-taika-waititi-tessa-thompson-mock-cgi-thor-love-thunder-1723268

https://highoncinemaa.com/news/marvel-called-the-worst-client-by-vfx-artists-avoid-working-with-mcu/5383/

• Like 2
  • Sad 4

• 2 weeks later...

Παρακολούθησα την ταινία, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να πω ότι μέ ενθουσίασε. Δεν θα κρίνω γενικά την ιστορία, δεν είμαι εξ'άλλου ειδικός στο σύμπαν αυτό, αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις:

Τα θετικά:

1)Το πρώτο μέρος είχε καλό χιούμορ.

2) Οι σκηνές μάχης ήταν πολύ εντυπωσιακές.

3)Οι ερμηνείες ήταν καλές- αυτή που ξεχώρισα βέβαια, ήταν του κακού(Christian Bale).

Τα αρνητικά(έχει spoilers):

Spoiler

1)Στην αρχή, ο πρώτος θεός που πεθαίνει λέει ότι δεν τον νοιάζει που εξολοθρεύτηκαν όλοι οι πιστοί του, καθώς θα έρθουν κι άλλοι. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; Αν πάψει ο κόσμος να σε πιστεύει, δεν είσαι θεός, είσαι ένα τίποτα. Άρα όλοι αυτοί, θα έπρεπε να παλεύουν για το ποιος θα έχει μεγαλύτερη επιρροή κι όχι να αδιαφορούν.

2)Επίσης δεν μού άρεσε που "γελοιοποιούσε" τους αρχαίους θεούς. Δεν μιλάω μόνο για τον Δία, αλλά για θεότητες της Αιγύπτου, της Λατινικής Αμερικής(Μάγια, Ίνκα, Αζτέκοι)που καθόντουσαν στο συμβούλιο των θεών.

3) Ο Δίας πέφτει ξερός από τον κεραυνό του(μετά βέβαια αποδεικνύεται ότι επέζησε) είναι δυνατόν, ένας Θεός, τέτοιου βεληνεκούς, να τραυματίζεται σοβαρά, από το δικό του όπλο;

4)Το τσεκούρι του Θορ, ήταν το κλειδί για την Αιωνιότητα, ένα πλάσμα που θα μπορούσε, να εξολοθρεύσει όλους τους Θεούς και κανένας δεν το ξέρει. Είναι δυνατόν, ολόκληροι Θεοί, να μην έχουν το κλειδί, μέσα στον μυστικό τους κόσμο;

5) Τέλος, το τέλος με άφησε ανικανοποίητο. Ο Θορ είπε στον κακό για την αγάπη και ο κακός, ξαφνικά από εκδικητικό ψυχοπαθή, μετατράπηκε σε καλό πατέρα που ζήτησε την ανάσταση της κόρης του και την άφησε(γιατί ο ίδιος πέθανε) με τον- μέχρι πρότινος- θανάσιμο εχθρό του.

Γενικά υπάρχουν κι άλλα, όπως το χιούμορ στο δεύτερο μέρος της ταινία, το οποίο με κούρασε(ενώ στο πρώτο μέρος ήταν πολύ στρωτό και τοποθετημένο εκεί που έπρεπε) ή ας πούμε η ομοιότητα του κακού με τον Βολντεμορ.

• Like 5

• 1 month later...

Sorry haters της ταινίας αλλά εμένα μου άρεσε..

και όχι μόνο μου άρεσε αλλά σε μια άναρχη κατάταξη μέσα στο μυαλό μου από την καλύτερη προς την χειρότερη ταινία της μαρβελ την βάζω κάπου στην μέση με ένα θετικό πρόσημο προς τα πάνω.

Δεν μπορώ να καταλάβω το τόσο κράξιμο, πραγματικά…

• Like 6
  • Thanks 1

storytime

Το έφερε τοπικό θερινό σινεμά στην Εύβοια τον Αυγουστο και ψήθηκα. Αψήφησα τα προγνωστικά του καιρού, κοιτώντας απλά τον ουρανό, σιγα μη βρέξει είπα.:blackglasses:

Ξεκινά η ταινία, χαχαχουχα ο Θωρ, αλλά όχι του πεταματου, μετά,  ακολουθεί το στόρυ του Gorr ,πολύ ενδιαφέρον. Υπερβολικά τα κακά σχόλια σκέφτηκα, καλά θα περάσω.

Κι εκεί που πάει η ταινία να αποκτήσει ενδιαφέρον, το γυρνά σε φουλ κωμωδία και εκεί κάπου με έχασε. Και μου αρέσει το χιούμορ τηνς Μαρβελ συνήθως, εδώ μου φάνηκε ασύνδετο. Ξανά δραματική σκηνή μετα, κωμωδία στα καπάκια, πριν προλάβει να χωνέψει κανεις την προηγούμενη σκηνή, δράση, λαβ στορυ, κωμωδια ξανα , δράση κλπ. Σαν σαλάτα που πέταξε κανεις μέσα χυμα τα υλικά, χωρίς ένα ντρεσινγκ ρε παιδι μου να αποκτήσει συνοχή, τίποτα. 

Κι εκει που έχω ξενερώσει αρκετά, αλλά λέω δεν πειράζει, διακοποσινεμά, αρχίζει να βρέχει καταρρακτωδώς μιση ώρα πριν το τέλος της ταινίας.:rain:

Σταματάει η ταινία, μένουμε εγκλωβισμένοι στον μικρό προθάλαμο του θερινού και πάω στον Σινεματζή να τον ρωτήσω αν θα την ξαναδείξουν ή θα μας γυρίσουν τα λεφτά. Αρχίζει τα μα μου, δε φταιω εγω που έβρεξε, μπαίνει στη μέση ένας μπάρμπας και μου τη λέει ότι συμβαίνουν αυτά στα θερινά κι αν είναι δυνατόν να λέω τέτοια πράγματα στο Σινεματζή. Δε χώνεται κανένας άλλος να με υποστηρίξει και το αφήνω, δε χαλάστηκα κιόλας τόσο πολύ. Στην τελική τουλάχιστον δεν ήταν και καμια ταινία που να γούσταρα, οπότε είπα να γυρίσω σπίτι μες στην βροχή και να χαζέψω τίποτα πιο ενδιαφέρον. Στο σπίτι όμως, που έφτασα παπί, δεν είχε ρεύμα λόγω βροχής, οπότε δεν έγινε ούτε αυτό :D

Τεσπα, την τελείωσα τώρα με το Disney+ και το τελευταίο μισάωρο ήταν πιο συμπαθητικό. Αλλά και πάλι, είναι η χειρότερη ταινία του MCU για μένα. :balletdance:

• Like 9
  • Thanks 3

Δεν είμαι και ο πιο θερμός φαν του MCU, αλλά πάντα αναγνώριζα ότι ακόμα και οι χειρότερες ταινίες του στη χειρότερη είναι απλά ΟΚ ταινίες που βλέπονται ευχάριστα. Ε το Love and Thunder έσπασε τον κανόνα και επάξια κερδίζει για μένα τον τίτλο της χειροτερότερης ταινίας του MCU και μια θέση στον πάτο του βαρελιού. Ένα μεγάλο μπράβο στην Disney και τον Taika γιατί χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να βγάλεις κάτι τόσο κακό και παρ' όλα αυτά να βγάλεις τα λεφτά σου και κέρδος!! :clap::lol:

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 5

• 4 weeks later...

Δυστυχώς, όπως το φοβόμουν. Κακή, κακή, πάρα πολύ κακή. Τελείως out of character Thor, και το λυπηρό είναι ότι υπήρχαν προυποθέσεις στην ιστορία να βγει κάτι επικό, αλλά δυστυχώς επιλέχθηκε ο δρόμος της σάπιας παρωδίας. Μακράν η χειρότερη MCU-ταινία, δεν το συζητάω καν. Αν έχετε διαβάσει έστω και λίγο Thor, ΜΑΚΡΙΑ!!!!

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 1