Dredd Posted May 10 Share Posted May 10 1+1 = 3 + FREE COMICS 1+1=3 Το αγαπημένο σας event επιστρέφει! Αγοράστε 2 κόμικς και πάρτε το τρίτο δώρο! Αγοράστε 2 manga και πάρτε το τρίτο δώρο! Αγοράστε 2 φιγούρες και πάρτε την τρίτη δώρο! Κούπες, Τ-shirts, posters, ισχύει για τα πάντα! Μόνο για το Σάββατο 14/5 από τις 10:00 έως τις 16:00, σε οτιδήποτε επιλέξετε! Επιπλέον με οποιαδήποτε αγορά σας θα μπορείτε να επιλέξετε και 3 free τευχάκια! *Δεν ισχύει για προϊόντα που οι πελάτες μας έχουν σε κράτηση ή έχουν παραγγείλει. ** Το δώρο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι στον ίδιο φορολογικό συντελεστή με τα προϊόντα που θα επιλέξετε και ισάξιο εκείνου με την χαμηλότερη τιμή. ***Δεν γίνονται κρατήσεις. **** H προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. fb event 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted May 10 Share Posted May 10 Ξέρουμε αν ισχύει και για ηλεκτρονικές αγορές? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 10 Author Share Posted May 10 37 minutes ago, erosennin35 said: Ξέρουμε αν ισχύει και για ηλεκτρονικές αγορές? Δεν ξέρω, πάρτους τηλέφωνο στο 210.42.27.664 να τους ρωτήσεις. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted May 10 Share Posted May 10 1 hour ago, erosennin35 said: Ξέρουμε αν ισχύει και για ηλεκτρονικές αγορές? Όχι δυστυχώς, τους ρώτησα και εγώ. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted May 10 Share Posted May 10 2 hours ago, Dredd said: Δεν ξέρω, πάρτους τηλέφωνο στο 210.42.27.664 να τους ρωτήσεις. 1 hour ago, dimia said: Όχι δυστυχώς, τους ρώτησα και εγώ. Το είδα και γω στο instagram εντέλει, ευχαριστώ πάντως. Κρίμα και ήθελα να τσιμπήσω κάνα δυο πραγματάκια 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts