Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)


Recommended Posts

Doctor Strange in the Multiverse of Madness 

Σκηνοθεσία: Sam Raimi

Ηθοποιοί: Benedict Cumberbatch Elizabeth Olsen κ.ά.

 

 

 

 

 

Φτάσαμε αισίως στην 28η ταινία του MCU, και την πιο ενήλικη.

Η υπόθεση είναι πρακτικά Dr. Strange Vs Scarlet Witch στα πολυσύμπαντα!

 

 

Εντυπώσεις αργότερα :)

 

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Καλό χωρίς να τρελαίνομαι κιολας. Να μην παρεξηγηθω, οπτικά η ταινία ήταν πανέμορφη και είχε φοβερές σκηνές. Από κει και πέρα η υπόθεση δεν ήταν κάτι που με τρέλανε. Το πιο πετυχημένο κομμάτι θα έλεγα ότι ήταν η εισαγωγή μερικών horror σκηνών, ορισμένες από τις οποίες αρκετά creepy/τρομακτικές. Η μεγαλύτερη κοιλιά θα πω ότι ήταν το Iluminati μέρος όπου είχε κάτι εντελώς ανούσια γκεστ β-γ κατηγορίας (με εξαίρεση ένα). Ωραία αλλαγή που για μια φορά δεν είχε αστεία η ταινία κάθε λεπτό. Τέλος, όσον αφορά την Αμέρικα, προσχηματικος ο χαρακτήρας, θα μπορούσε να ήταν και ένα αντικείμενο. Επίσης έλεος πχια με αυτές τις αμερικανιες. Ηρωίδα με όνομα Αμέρικα που ανοίγει πόρταλς σε σχήμα αστεριού. Αμα ήταν Ελληνίδα με το όνομα Ελλάς και άνοιγε πόρταλς σε σχήμα σταυρού θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και με το δίκιο του.

 

Αξίζει να την δείτε στο σινεμά αν επιλέξετε να την παρακολουθήσετε. Δεν χάνετε και κάτι αν όχι. Επίσης, αυτή η κατεύθυνση να δένουν ταινίες και σειρές από μένα είναι ένα τεράστιο όχι. Πόση μεγάλη ιδέα έχετε για την πάρτη σας που θα δω όλες τις σειρές σας για να δω μια ταινία;;; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους. Αυτά. 6.5/10 από μενα.

 • Like 14
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, kwtsos said:

Επίσης, αυτή η κατεύθυνση να δένουν ταινίες και σειρές από μένα είναι ένα τεράστιο όχι. Πόση μεγάλη ιδέα έχετε για την πάρτη σας που θα δω όλες τις σειρές σας για να δω μια ταινία;;; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους. Αυτά. 6.5/10 από μενα.

 

Με αυτή τη λογική πορεύεται εδώ και χρόνια το MCU. Πρέπει να μην έχεις "τρύπες" από ταινίες/σειρές για να απολαύσεις μια ταινία. Αυτό ισχύει πλέον και για τα Star Wars. Πρέπει να το αποδεχτείς, να υποταχτείς και να μάθεις να ζεις με αυτό! :lol: 

 • Like 2
 • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, kwtsos said:

Πόση μεγάλη ιδέα έχετε για την πάρτη σας που θα δω όλες τις σειρές σας για να δω μια ταινία;;;

 

Κοίτα, χωρίς να έχω δει ακόμα τη ταινία, θα πω το εξής: το MCU είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό σύμπαν ταινιών στα χρονικά. Και μόνο το γεγονός ότι "τρέχει" 14 χρόνια η ενιαία ιστορία του σύμπαντος, συνιστά επιτυχία από μόνο του. (χώρια από τα εκατοντάδες εκατομμύρια έχει εισπράξει) Οπότε, καταλαβαίνεις τον αέρα που έχουν ο Feige και οι διάφοροι τύποι στη Marvel. Δεν είναι χθεσινοί ή χτίζουν αυτή τη στιγμή ένα σύμπαν από την αρχή και θα έχουν την τρελή απαίτηση να σε βάλουν να δεις μία τηλ. σειρά, πριν την ταινία. Για αυτό το λόγο, στο σημείο που βρίσκεται τώρα το MCU, και ταινία θα σε υποχρεώσει να δεις, και σειρά, και όλα. Το αν μας αρέσει αυτό είναι άλλο θέμα. ;)

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Στα θετικά

 

Η ταινία είναι οφθαλμόλουτρο

έχει κάποιες εξαιρετικές σκηνές και μάχες, ειδικά η "μουσική μάχη" ήταν εκπληκτική

Benedict Cumberbatch & Elizabeth Olsen παίζουν υπέροχα, ακόμα κι όταν παίζουν το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας με green screen

η εμβάθυνση στο χαρακτήρα της Wanda

τα αστειάκια είναι λιγότερα κι αυτό μου λειτουργεί θετικά

το horror στοιχείο στη ταινία

η πρώτη after credits σκηνή

Spoiler

αγαπώ Σαρλιζ Θερόν κι ελπίζω να παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο σε επόμενες ταινίες. @gr8 απ' ό,τι είδα είναι η Clea. Δεν την ήξερα από πριν.

Δεν βαρέθηκα λεπτό

Το τέλος δεν ήταν τόσο προβλέψιμο όσο περίμενα

 

Στα αρνητικά

 

Σεναριακά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο

Η Αμέρικα μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη

Τα cameos δεν αξιοποιήθηκαν με τρόπο που θα ήθελα

Spoiler

αντίθετα, αντιμετωπίστηκαν πολύ επιφανειακά και καρικατουρίστικα. Ειδικά ο Xavier και ο Mr Fantastic. Πολύ άδοξη η έκβαση της τύχης τους.

Το love story του dr strange μου φάνηκε χλιαρό 

 

 

Συνολικά πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή η ταινία και αξίζει να την δει κανεις στο σινεμά. Overall μπορώ να πω ότι μου άρεσε και τα θετικά για μένα υπερτερούν.

 

5 hours ago, kwtsos said:

Επίσης, αυτή η κατεύθυνση να δένουν ταινίες και σειρές από μένα είναι ένα τεράστιο όχι. Πόση μεγάλη ιδέα έχετε για την πάρτη σας που θα δω όλες τις σειρές σας για να δω μια ταινία;;

δε νομίζω ότι οι αναφορές ήταν τόσες πολλές, ωστε να μην καταλάβει κανεις τι γίνεται στην ταινία. Απλά όποιος έχει παρακολουθήσει τα πάντα, έχει μια πληρέστερη εμπειρία.

 

Αυτά! :)

 

 • Like 12
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/5/2022 at 10:52 ΜΜ, gr8 said:

Γύρισα από dr strange πριν από λίγο.. 

 

Τα λόγια είναι περιττά.. απίστευτη!!!! Το κεφάλι μου είναι ακόμα μαρμελάδα για πιο αναλυτική κριτική.. απλά δείτε την, θα σταθώ μόνο στο ότι είναι τελείως διαφορετική από ότι έχει βγει μέχρι σήμερα + ότι δεν είναι για πολύ μικρά παιδάκια :hell:

 

δυο ερωτήσεις σε όσους την ειδαν

 

  Reveal hidden contents

1η after credits.. ποια είναι αυτή; Όχι η ηθοποιός ο χαρακτήρας εννοώ χαχα, επίσης 2η after credits λογικά έχει αλλά ο κινηματογράφος μου την έκοψε και έμεινα με την χαρα στο χερι χαχα #^&*# κινηματογράφε :damn: τελικά τι δείχνει; 

 

 

 

έλα για πείτε τι έδειξε στην τελευταία after credits;;

Βάλτε και βίντεο από Ίντερνετς για να μην ψάχνω :lmao:

 • Like 3
 • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, gr8 said:

έλα για πείτε τι έδειξε στην τελευταία after credits;;

Βάλτε και βίντεο από Ίντερνετς για να μην ψάχνω

Spoiler

βιντεο δεν βρισκω, αλλά έδειχνε τον πωλητη pizza balls, να σταματά να αυτοχτυπιέται και να λέει "it's finally over", που λογικά λειτουργέι επίσης και ως parody σκηνή για την αντίστοιχη στο Evil Dead, πάλι απο Sam Raimi

 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Οι εντυπώσεις μου από την ταινία: 

 

Spoiler

Νιώθω ότι με αυτή την ταινία, η παραπλάνηση στην οποία μας έχει συνηθίσει η Marvel πήγε ένα βήμα παραπέρα. Μας δινόταν η εντύπωση ότι τα variants του Strange θα είναι οι αντίπαλοι της ταινίας και ότι η Wanda ναι μεν θα έχει πιο αμφιλεγόμενο ρόλο, αλλά σου έκλεινε και λίγο το μάτι ότι παίζει να δούμε διαφορετικές εκδοχές της (που κατά κάποιο τρόπο είναι αλήθεια). 

 

Αλλά το ότι την έκαναν τον βασικό αντίπαλο της ταινίας και μάλιστα τόσο γρήγορα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, δεν το περίμενα. Όπως δεν περίμενα και την βία. Ειδικά η σκηνή με τους Illuminati παίζει να είναι η πιο βίαιη σκηνή σε ταινία του MCU. 

 

Elizabeth Olsen σήκωσε στις πλάτες της ερμηνευτικά την ταινία. 

 

Cumberbatch σταθερά καλός, όπως πάντα άλλωστε. Ειδικά στις σκηνές που δεν είχαν να κάνουν με εφέ και μάχες, αλλά με τον χαρακτήρα και την κατάσταση του Strange.

 

Και όσον αφορά το κομμάτι των Illuminati και τον παράγοντα του fan service, δεν έπαιξε και πολύ ρόλο. Και πολύ έκανε. Νομίζω οι φανς έχτισαν μόνοι τους το hype ότι θα βλέπαμε κάθε χαρακτήρα από κάθε ταινία που έχει βγει με Marvel χαρακτήρα, ενώ η ταινία ποτέ δεν υποσχέθηκε κάτι τέτοιο. Αλλά αυτοί που έδειξε ήταν υπεραρκετοί για να με hypάρουν. Αποκορύφωμα προφανώς ο Xavier με theme X-Men TAS να παίζει από πίσω και ατάκες από τις παλιές ταινίες και ο Mr. Fantastic. Και το ότι μόνο για τον Reed έβαλαν καινούργιο ηθοποιό, μου δίνει να καταλάβω ότι ο Krasinski θα παίξει και στο reboot. 

 

Α ναι..... Incursions! :gdance:

+1 και από μένα για την μάχη με τις νότες και για τα διάφορα ξόρκια που χρησιμοποίησαν. Το αποκορύφωμα που είναι η μάχη Strange vs. Thanos δύσκολα να το φτάσουμε βεβαίως. 

 

 

Η πρώτη μου κύρια μου απογοήτευση είναι από τον χειρισμό του multiverse. Πιο συγκεκριμένα, δεν είδαμε και κάτι ιδιαίτερα τρελό από το πολυσύμπαν που να δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο της ταινίας. Και δεν μου άρεσε που δεν το συνέδεσαν με το Loki κάπως (και το What If...?). Υπάρχει ακόμα το Ant-Man: Quantumania που θα εμφανιστεί ο Kang για να δούμε κάποιο ουσιαστικό connection βέβαια αλλά και πάλι. 

 

Η δεύτερη απογοήτευση ήταν το τέλος της Wanda. Είτε κάντε full commitment ότι είναι κακιά μέχρι τέλους, είτε βρείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο για να την εξιλεώσετε και να την "βγάλετε από την μέση". Δεν γίνεται απλά να πεθαίνει (Marvel είσαι, αλλά να είχαμε να λέγαμε) από κάτι βράχια. Άμα είναι να την κρατήσεις κακιά μέχρι το τέλος, πέτα εκεί ένα ξόρκι, πες και 5 αρλούμπες και φυλάκισε την κάπως. Αν είναι να το γυρίσει σε καλό πάλι, βάλτην να θυσιάζεται μεν, αλλά τύπου Strange Supreme από το What If. 

 

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Το ειδα κι εγω. Σεναριακα ηταν μετριο δεν επρεπε να δωθει το σεναριο σε εναν τοσο νεο σεναριογραφο. Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα θα προσπαθησω να μιλησω χωρις spoilers:

 

Για εμενα το Multiverse of Madness ερχετε να συμπληρώσει (και ισως να κλεισει;) την ατυπη τριλογια του fun service που ξεκινησε με το Endgame. Στο Endgame ειχε εναν γιορτινο χαρακτηρα, στο No Way Home νοσταλγικο ενω τωρα ηταν λιγοτερο αλλα to the point δινοντας ουσιαστηκα αυτο που ηθελαν να δουν οι θεατες κυριος.

 

Πολυ βιαιη ταινια και δεν το περιμενα. Reimy εδωσε ρεστα που σκηνοθετησε την ταινια σε στυλ horror movie. Ο αληθινος πρωταγονιστης της ταινιας μαζι με τη Wanda.

 

Cumberbatch σταθερα καλος αν και επαιζε στον αυτοματο πιλοτο. Το διασκεδασε ομως οποτε αυτο μετραει.

Rachel McAdams σαγαπωεισαιυπεροχηκαιθεαρα.

 

Γενικα ωραια ταινια. Πηρε ρισκα, πειραματιστηκε και θελησε να παει το υπερηρωικο ειδος παραπερα. Δεν της βγηκανε ολα τα πραγματα ομως νομιζω οτι ειναι η πιο ενδιαφερουσα ταινια του Phase four.

 

Την ξαναβλεπω ανετα.

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Την είδα κι εγώ!

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι ήταν αξιοπρεπέστατη!

Είναι η πολλοστή φορά που που θέλω να δω την δεύτερη post credit scene και οι άλλοι με τραβάνε-πάμε να φύγουμε-θα χυθεί το γάλα-δεν έκλεισα το θερμοσίφωνα-δες τo στο you tube!

Παιδάκι που καθόταν δίπλα ήταν σίγουρο ότι δεν έχει δεύτερη σκηνή και φυσικά πιστέψαν αυτό κι όχι εμένα!:damn:

 • Like 11
 • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Την είδα και εγώ! Πολύ ωραίο έργο! Μου αρέσει που πλέον η Marvel θέλει να κινηθεί σε νέα μονοπάτια, εξ' ου και η ενσωμάτωση του horror στοιχείου σε αυτή τη ταινία. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι θα ήθελα περισσότερο φυσικούς διαλόγους. Από εκεί και πέρα, το σενάριο μου φάνηκε ότι ήξερε τι ήθελε να κάνει, και χαίρομαι που δεν έφαγα κάποιο μεγάλο spoil από τα trailer ή από το διαδίκτυο. Γενικά εάν ήθελα να την χαρακτηρίσω με μία λέξη, νομίζω ότι το  "φρέσκια" θα ήταν η πιο ιδανική.

 

Επίσης, το Doctor Strange 2 είναι μία ταινία του σκηνοθέτη, ξεκάθαρα. Δηλαδή, εμπίπτει στην ίδια κατηγορία με τα Guardians του Gunn ή το Winter Soldier των αδελφών Russo. Το Multiverse of Madness έχει πολλά προσωπικά στοιχεία της σκηνοθεσίας του Raimi (π.χ. το ζουμάρισμα-ξεζουμάρισμα στα μάτια ή τα creepy/horror στοιχεία άλα Evil Dead), και για αυτό ορισμένοι θα διχαστούν. Προσωπικά, πέρασα μια χαρά.

 

Τέλος,

 

Spoiler

πόσο ταιριαστός είναι o Krasinski ως Mister Fantastic, ρε παιδιά; Reed Richards of the Fantastic Four, και τα μυαλά στα μπλέντερ! 

 

Edited by the comic guide
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Πριν από λίγο επέστρεψα κι εγώ από τον κινηματογράφο. Μου άρεσε αρκετά, ίσως κάπως περισσότερο από όσο περίμενα. :thumbsup:

Καλές ερμηνείες από όλους και όλες, ωραίες σκηνές, μια στροφή στον τρόμο, εντάξει, όχι πολύ μεγάλη, αλλά καλοδεχούμενη και μια εξαιρετική σκηνή (αυτή με τις νότες). 

 

Συμφωνώ με τον @the comic guide, ότι είναι κάτι σχετικά φρέσκο, που προσπαθεί να διαφοροποιηθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τις υπόλοιπες ταινίες του MCU. Συμφωνώ και με τον  @Darth Chris, λίγη περισσότερη τρέλα δεν θα με χαλούσε. :) 

Και βέβαια, συμφωνώ και με αυτό:

 

On 7/5/2022 at 11:00 ΠΜ, kwtsos said:

Ηρωίδα με όνομα Αμέρικα που ανοίγει πόρταλς σε σχήμα αστεριού. Αμα ήταν Ελληνίδα με το όνομα Ελλάς και άνοιγε πόρταλς σε σχήμα σταυρού θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και με το δίκιο του.

 

20 hours ago, akirasyber9 said:

Δεν της βγηκανε ολα τα πραγματα ομως νομιζω οτι ειναι η πιο ενδιαφερουσα ταινια του Phase four.

 

+1 :best:

 

Σε γενικές γραμμές, πέρασα πάρα πολύ ευχάριστα! :clap:

 • Like 11
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ με τα περισσότερα τα οποία γράψατε...!

Ήταν μια διαφορετική ταινία  για το MCU, που συνδυάζει και λίγο horror και αυτό το εκτίμησα. Ο Benedict και η Elizabeth ήταν πολύ ωραίοι!

 

Spoiler

Μου ήταν όμως περίεργο να δω την Wanda να παίρνει μια τέτοια πορεία, έχοντας δει και το WandaVision, αλλά πιστεύω πως θα την ξαναδούμε στο μέλλον.

 

 

Η Αμέρικα ήταν οκ αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μου άρεσαν όμως τα αστεράκια-portals που έκανε, μιας και είναι παιδί ακόμα. Η σκηνή μάχης με τις νότες απίστευτη. Όσον αφορά τα cameos,

 

Spoiler

εγώ ενθουσιάστηκα με την είσοδο του Professor X , ειδικά που έπαιζε και το theme από την animated σειρά του 90' και έχω και αδυναμία στους Xmen.

 

Σε γενικά πλαίσια ήταν ευχάριστη ταινία και πέρασα όμορφα στο σινεμά! 

 

;):angel: 

 • Like 10
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Τώρα γύρισα και εγώ από το σινεμά. Δεν έχω να πω πολλά, τα γράψατε όλα. Γενικά πέρασα μια χαρά, καλογυρισμένη, ωραία εφέ, καλές ερμηνείες (για υπερηρωική), ξεκίνησε με 2-3 μαρβελοαστειάκιατουκώλου αλλά ευτυχώς δεν συνέχισαν, έφαγα ένα κουβά ποπ-κορν, ήπια μισό λίτρο κοκα-κόλα, όλα καλά και προβλεπόμενα!

 

Και σε spoiler

Spoiler

Εδώ και κάποια χρόνια σκέφτομαι πως θα βάλουν μέσα στο MCU τους X-Men και τους FF. Εδώ και κάποια χρόνια το λέω, και πλέον είμαι σίγουρα, ότι θα χρησιμοποιήσουν το multiverse και θα κάνουν κάτι σαν το Secret Wars του 2015. Αν και εφόσον πέσω μέσα, περιμένω κέρασμα :D

Εκτός αν είμαι και εγώ από το multiverse και ξέρω τι θα γίνει :DDD:

 

 • Like 7
 • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Πήγαμε κι εμείς επιτέλους και δηλώνω ικανοποιημένος και ελαφρώς ενθουσιασμένος. Εξαπλάγην πολλάκις (sic).

 

Spoiler

Και μονάχα που καταφέραν τον ΣΚΟΥΠΙΔΙ χαρακτήρα της Ms America ελαφρώς ενδιαφέροντα, συνδυάζοντας με horror, Fox main characters, γαρνιρισμένο με ολίγη multiversial madness, είναι θαύμα! Επίσης CLEAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Και έκαναν τα incursions ΠΟΛΥ καλύτερα από τον god dammit Hickman!

 

Από την άλλη είχε 80% λιγότερο multiverse από ότι περίμενα. Ίσως αν δεν ήταν τόσο βαρετό το Illuminatti-verse να ήταν λίγο καλύτερο.

 

Μονάχα τώρα έχουμε ακόμα περισσότερα loose ends. Σίγουρα η Chavez μαζί με την Sprite (Eternals) θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους μετά από μερικά χρόνια, που θα έχουν μεγαλώσει.

 

Πλέον, στο Phase 4 βάζω:

 

Spider-Man: No Way Home > Doctor Strange 2 > Black Widow > Shang Chi > Eternals

 

:spidycoffee:

Edited by The Fists Of Stan Lee
 • Like 8
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ξέχασα να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου...

Από τις καλές ταινίες του MCU, το διασκέδασα και άξιζε να την δει κανείς στο σινεμά (δεν νομίζω να δω σε αίθουσα καποια από τις επόμενες που έρχονται). Συμφωνώ με τα θετικά που αναφέρατε σχεδόν όλοι - η μάχη με τις νότες ήταν το καλύτερο σημείο!!

 

Η ταινία βέβαια είχε ένα βασικό πρόβλημα που το έχουμε ξαναδεί στο MCU. Ο "κακός" της υπόθεσης ήταν τρομερά overpowered. Η δύναμη της Wanda ήταν εντελώς έξω από κάθε λογική, δεν είναι δυνατόν να είναι ασταμάτητη ενάντια σε όλους. Έχω την αίσθηση ότι οι υπεύθυνοι για το σενάριο, δεν ήξεραν (ή δεν ήθελαν να ξέρουν) ποιές είναι οι δυνάμεις της Wanda και απλά είπαν να κουνάει τα χέρια και να γίνονται διάφορα ό,τι να 'ναι πράγματα.

Spoiler

Ειδικά το σημείο στο οποίο νίκησε τον Xavier σε μονομαχία του μυαλού άγγιξε τα όρια του γελοίου.

 

On 5/7/2022 at 11:00 AM, kwtsos said:

Επίσης έλεος πχια με αυτές τις αμερικανιες. Ηρωίδα με όνομα Αμέρικα που ανοίγει πόρταλς σε σχήμα αστεριού. Αμα ήταν Ελληνίδα με το όνομα Ελλάς και άνοιγε πόρταλς σε σχήμα σταυρού θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και με το δίκιο του.

 

Χαχαχαχαχα ΝΑΙ !

 

 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Το Dr. Strange In The Multiverse Of Madness είναι ολίγον προβληματικό. Το γεμάτο ενέργεια δεύτερο μέρος δεν είναι αρκετό για να σώσει την προβληματική μπερδεμένη πλοκή και τον αργό ρυθμό του. Θα έλεγα ότι μου άρεσε κυρίως το δεύτερο μέρος εκεί που ο σκηνοθέτης Σαμ Ραιμι άφησε τον παλιό του εαυτό του να βγει έξω και να δημιουργήσει κάτι πολύ πιο προσωπικό. Κατά τα άλλα ήταν πολύ στάνταρντ Μαρβελ ταινία. Δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα για ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία γιατί όλες λίγο πολύ έχουν το ίδιο λουκ. Αν κανείς ενδιαφέρετε έχω φτιάξει ένα βιντεακι εδώ ( έχει σποιλερς):https://www.youtube.com/watch?v=xHL50hjtr5E

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...