geo_trou Posted May 3 Share Posted May 3 Υπάρχουν αυτοί που γλείφονται με τα omnibus της Marvel και της DC, υπάρχουμε κι εμείς που κάθε χρόνο περιμένουμε το νέο τόμο άλμπουμ τεύχος τευχίδιο της σειράς ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του @Lord Makro (κατά κόσμο Χρήστος Μακροζαχόπουλος). Πρόκειται για μικρές μικρές αυτοεκδοσούλες που παρωδούν διάφορους χαρακτήρες και franchize της ποπ κουλτούρας. Η αρχή έγινε το 2017 και μέχρι σήμερα έχουν βγει τα εξής: Ο Βαγγέλης ο Τζεντάι και ο Δράκος Ο Γιάννης Μάους και ο Μυστηριώδης Χάρτης Ο Θανάσης Χουλκ - Γύρο με απ' όλα Ο Τάκης Νυκτερίδας και η Απειλή του Πιγκουΐνου 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 4 Share Posted May 4 είμαι κι εγώ πλέον μια περήφανη κάτοχος αυτών των τεσσάρων σούπερ καλτ σουπερ μινι φανζινακίων! 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 4 Share Posted May 4 @kabuki ήσουν τυχερή γιατί δεν είχα άλλα αντίτυπα από τα δύο πρώτα τευχάκια που είναι εξαντλημένα! Επειδή όμως έχω λάβει αρκετά μηνύματα τις τελευταίες μέρες που μου τα ζητάνε, θα τυπώσω μερικά ακόμα τις επόμενες μέρες και ελπίζω να μην... μειωθεί η υπερσυλλεκτικότητά τους! 5 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 5 Share Posted May 5 O λαός απαιτεί μια συλλεκτική, συλλογική Omnibus έκδοση!!!! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 7 Share Posted May 7 Και oversized θα έλεγα εγώ για να τα αναδείξει! 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 7 Share Posted May 7 Αχ μη μου βάζετε δύσκολα... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts