Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα και κυκλοφορίες από τη Marvel

Dredd

Recommended Posts

332198472_506430805005988_6916584312015718110_n.thumb.jpg.6d966d975bbcb982c6a2788310881ad8.jpg

To Ultimate Universe επιστρέφει διά χειρός Jonathan Hickman και Bryan Hitch με το Ultimate Invasion!

Η επιστροφή του UU στηνόταν εδώ και μερικά χρόνια σε διάφορους τίτλους, από διάφορους συγγραφείς. 

Να θυμίσω ότι ο Hickman έχει και άλλο ένα μαρβελοproject στα σκαριά, μαζί με τον Valerio Schiti. 

Edited by Darth Chris
  • Like 11

Με έχει χάσει πλέον ο Hickman. Σαν να γράφει για να αποδείξει κάτι, σαν να προσπαθεί μονίμως να γράψει κάτι μεγαλεπήβολο, το οποίο δεν του βγαίνει ποτέ. Δεν έχω διαβάσει βέβαια τα HoX/PoX, οπότε μπορεί και να έχει αλλάξει κάτι. Δεν ψήνομαι πάντως.

• Like 3
  • Thanks 3

^

διάβασα το 1ο απο περιέργεια..

αρκετά δήθεν εκτός κι αν ειμαι εγω ρηχός και δεν το κατάλαβα :prankster:

• Haha 6

18 minutes ago, Darth Chris said:

334955404_581665417228585_4324725232369564628_n.thumb.jpg.97b94fee16e94ba2704a5c263b3d80f3.jpg

Από το Substack του Zdarsky. 

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα τεύχη του Zdarsky στο DD και το Devil's Reign, προκύπτουν συνολικά 61 τευχάκια. Ό,τι πρέπει για δύο Omnibus! ;)

• Like 4

32 minutes ago, the comic guide said:

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα τεύχη του Zdarsky στο DD και το Devil's Reign, προκύπτουν συνολικά 61 τευχάκια. Ό,τι πρέπει για δύο Omnibus! ;)

Μπα, για ένα το βλέπω, τα τουμπανιάζουν αρκετά τα Omnibus τελευταία.

On 8/3/2023 at 9:24 ΜΜ, Darth Chris said:

hulk2023001_cov.thumb.jpg.f720c5218490fbc5ec0724f22132c9de.jpg

Τον Απρίλη τελειώνει το run των Cates/Ottley (πλέον μόνο Ottley) στον Hulk και τον Ιούνιο ξεκινάει το καινούργιο The Incredible Hulk από τους Phillip Kennedy Johnson και Nic Klein. Must buy! 

Για πες για το δίδυμο, δεν τους έχω διαβάσει κάπου.

• Like 4

12 minutes ago, Dredd said:

Για πες για το δίδυμο, δεν τους έχω διαβάσει κάπου.

Ο PKJ γράφει το Action Comics, το οποίο είναι φοβερό (είμαι λίγο πίσω στα τεύχη βέβαια, αλλά δεν φαίνεται να πέφτει το επίπεδο από τα σχόλια των αναγνωστών), ενώ έχει γράψει και το The Last God πάλι για την DC, το οποίο μου είχε αφήσει πάρα πολύ θετικές εντυπώσεις. Από Marvel είχε αναλάβει τώρα το Alien, για το οποίο δεν έχω άποψη. 

O Klein έχει σχεδιάσει το Deadpool του Skottie Young επίσης, αλλά ο Thor του είναι που τον έβαλαν στην καρδιά μου ως έναν από τους καλύτερους σχεδιαστές της Marvel αυτή την στιγμή. 

• Like 7