leonidio Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Μια συνεργασία των James Tynion IV και Michael Avon Oeming με εξωγήινους κι έτσι... Αυτό τώρα, δεν ξέρω τι είναι, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον, τόσο ως ιδέα, όσο και ως σχέδιο: Richard Corben Library στη Dark Horse: 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted January 7 Share Posted January 7 Ενδιαφέροντα πράγματα από την Dark Horse για αυτό το μήνα. Καταρχάς, Scott Snyder και Francis Manapul Jim Starlin και Rags Morales αλλά και Steve Niles και Glenn Fabry 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted February 4 Share Posted February 4 Δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ματ Κιντ, αλλά ίσως εδώ κάνει κάτι καλό (συν ότι προτείνεται και σε γατόφιλους/ες ) Ιστορίες του συγγραφέα Φριτς Λάιμπερ από διάφορους σχεδιαστές. Καλό ακούγεται!!! 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted March 3 Author Share Posted March 3 Για όσους δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους Hellboy. Για όσους δεν θέλουν να έχουν πολλά βιβλία στη βιβλιοθήκη τους. Για όσους βαρέθηκαν τα paperbacks και τα library editions. Για όλους εσάς και για τον @AndreasD που αγοράζει οτιδήποτε Hellboy related. Όλη η βασική σειρά του Hellboy σε ένα τόμο 1500 σελίδων. ΒΟΟΜ! 10 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted March 3 Share Posted March 3 γαμωτο. απο hellboy εχω ακριβως οτι περιλαμβανει 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Jerusalem Posted March 3 Share Posted March 3 Με έψησε πολύ το Clear του Snyder. Θα μπεί φάκελο νομίζω 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted March 3 Author Share Posted March 3 48 minutes ago, S.Jerusalem said: Με έψησε πολύ το Clear του Snyder. Θα μπεί φάκελο νομίζω Γενικά είναι καλός ο Snyder, τον προτιμάω. Πρόσφατα διάβασα το We Are Demons και χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο από πλευράς χαρακτήρων, ήταν αρκετά διασκεδαστικό. 1 hour ago, gr8 said: γαμωτο. απο hellboy εχω ακριβως οτι περιλαμβανει Ε, αφού ξεκίνησαν αυτή τη λογική, θα βγάλουν λογικά και τα υπόλοιπα, π.χ. BPRD κλπ. Προφανώς αν πάει καλά σε πωλήσεις το πρώτο. Το ζητούμενο είναι σε τι μέγεθος θα το βγάλουν. Σε standard, σε oversized, σε Library σαν το Big Damned Sin City????? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted March 3 Share Posted March 3 8 hours ago, Dredd said: Για όσους δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους Hellboy. Για όσους δεν θέλουν να έχουν πολλά βιβλία στη βιβλιοθήκη τους. Για όσους βαρέθηκαν τα paperbacks και τα library editions. Για όλους εσάς και για τον @AndreasD που αγοράζει οτιδήποτε Hellboy related. Όλη η βασική σειρά του Hellboy σε ένα τόμο 1500 σελίδων. ΒΟΟΜ! Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Σιγά που δεν θα έβγαζαν και τέτοια έκδοση. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR2009 Posted March 3 Share Posted March 3 Το κακο με την Dark Horse ειναι οτι μετα σταματαει να βγαζει την ταδε HC εκδοση. Εβγαλε καποτε σε omnibus το Sin City (Big Damn Sin City) και τωρα πρεπει να σε γδαρουν για να το βρεις. Βεβαια υπαρχει η περιπτωση να παρεις τις deluxe edition αλλα ειναι 7 βιβλια. 7Χ90 ευρα = 630 (!!!) Παρομοιο σκηνικο με library editions να ειναι εξαφανισμενες ειναι και του Harrow County. Μονο στο "βασικο" Hellboy βγαζει ακομα και τωρα τις Library Editions. Τα Spin offs οποιος προλαβε τα HC τα προλαβε... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted March 3 Share Posted March 3 Εντάξει είμαι φαν Hellboy και Mignola και έχω ήδη ότι έχει βγει σε Library and then some, αλλά μόλις το βρω σε καλή τιμή, θα το χτυπήσω δίχως έλεος! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted March 4 Share Posted March 4 On 3/3/2023 at 8:29 ΠΜ, Dredd said: Όλη η βασική σειρά του Hellboy σε ένα τόμο 1500 σελίδων. ΒΟΟΜ! Ωπ, άρχισαν να ανταγωνίζονται οι εκδοτικές για το ποια θα κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο τούβλο ; 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted March 4 Share Posted March 4 1500 σελίδες είναι οκ, οι 21000 του One Piece από την άλλη... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted March 8 Share Posted March 8 Νέο κόμικ από τον Mignola: Αλλά να μην ξεχνάμε και τον Tyler Crook: 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted March 10 Share Posted March 10 In Mignola We Trust! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Posted May 16 Share Posted May 16 Αν και με πρόλαβε η @kabuki, ορίστε και εδώ το TRIGAN από DARK HORSE 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts