Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα και κυκλοφορίες από τη Μαμούθ Κόμιξ

Dredd
 Share

Recommended Posts

Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι μου τα είπε αρκετά αόριστα και με ανησυχεί αυτό:

1. Αρχικά, τον ρώτησα για Αστερίξ. Μου επιβεβαίωσε την έκδοση της σειράς Ιντεφίξ. Μου είπε ότι θα βγαίνουν δύο κάθε χρόνο, άρα υποθέτω ότι θα κυκλοφορούν σε εξαμηνιαία βάση(;)
  2. Μέσα στη συζήτηση, μου ανέφερε και την κυκλοφορία του χρωστούμενου Λούκυ Κιντ- πράγμα πολύ ενθαρρυντικό!
  3. Τον ρώτησα ποια θα είναι η επόμενη επανέκδοση Τεντεν και μου απάντησε ότι θα είναι η "Υπόθεση Τουρνεσόλ".
  4. Όσον αφορά τον Ιζνογκούντ, με πληροφόρησε( όπως είχε πει και τον Οκτώβριο), ότι σκοπεύουν να βγάλουν πρώτα τα ακυκλοφόρητα κι έπειτα να προχωρήσουν σε επανεκδόσεις.
  5. Για Μπλεϊκ και Μόρτιμερ, μου είπε ότι θα συνεχίσει 100% η σειρά, αλλά δεν μου αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο άλμπουμ.
  6. Τέλος, για Μπλουμερυ και Viva Αναρχία, με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer2:

• Like 12
  • Thanks 2

5 hours ago, Θοδωρής Καραπάνος said:
  1. Αρχικά, τον ρώτησα για Αστερίξ. Μου επιβεβαίωσε την έκδοση της σειράς Ιντεφίξ. Μου είπε ότι θα βγαίνουν δύο κάθε χρόνο, άρα υποθέτω ότι θα κυκλοφορούν σε εξαμηνιαία βάση(;)

Τι είναι αυτό, για πες!!

• Like 5

1 hour ago, anna said:

Για αυτό ρώτησες; 😋

images(3).jpg

Aυτό είναι το "επίσημο" άλμπουμ της ταινίας που θα βγει την άλλη εβδομάδα;

• Like 7

10 minutes ago, Dredd said:

Τι είναι αυτό, για πες!!

Μάλιστα κύριε, όπως διατάξατε! :yessir: Κατά 99,999999% πρόκειται για αυτή την ongoing σειρά, η οποία στη Γαλλία έχει φθάσει στα τρία τεύχη, με το πρώτο να εκδίδεται τον Ιούνιο του 2021, ενώ το τρίτο - και μέχρι στιγμής τελευταίο- να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο που μας πέρασε! Είναι αρκετά παιδικό και καρτουνίστικο, αλλά αξίζει να ρίξουμε μια ματιά!

6 minutes ago, Jim® said:

Aυτό είναι το "επίσημο" άλμπουμ της ταινίας που θα βγει την άλλη εβδομάδα;

Ακριβώς! Δεν θα έχει μορφή κόμικ, αλλά άλμπουμ ταινίας. Θα είναι στο στυλ σαν τους "ΧΙΙ άθλους του Αστερίξ", αλλά το επαναδουλεμένο άλμπουμ.

@anna πώς το βλέπεις εσύ να πηγαίνει εμπορικά;:thinking:

• Like 5
  • Thanks 2

5 hours ago, Θοδωρής Καραπάνος said:

Μου επιβεβαίωσε την έκδοση της σειράς Ιντεφίξ.

Άρα δεν το είδα στον ύπνο μου ότι υπάρχει τέτοια σειρά, όπως νόμιζα... :thinking:

• Haha 6

1 minute ago, Beefheart said:

Άρα δεν το είδα στον ύπνο μου ότι υπάρχει τέτοια σειρά, όπως νόμιζα... :thinking:

Όχι, όχι! Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμη προγενέστερη σειρά του θρυλικού Ιντεφίξ. Πρόκειται για ετούτη τη σειρά,η οποία μάλλον τα πήγε αρκετά καλά εμπορικά, μιας που μιλάμε για δέκα τεύχη/ άλμπουμ!:beer2:

• Like 5
  • Thanks 2