kabuki Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 σίγουρη αγορά για μένα 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Ποντάρω ότι ο Σώτος θα είναι ταξιτζής. Αν δεν είναι πρέπει στο μέλλον κάποιος να φτιάξει κόμικ με ταξιτζή και τις θεωρίες του χαχα 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Κάποια πρόσφατα fb ποστς δημιουργών με κανουν ν αισιοδοξώ ότι θα δουμε ενδιαφέροντα καινούρια πράγματα στις αυτοεκδόσεις, στο Comics'n'beer και στο Athenscon Από Smar , τη δημιουργό του "Μαλάκα, Λεσβίες!" Σφυρήλατη καρδιά, από Ανδρέα Μιχαηλίδη και Βάλια Καπάδαη 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 8, 2022 Author Share Posted October 8, 2022 Ο Tasmar θα έχει κάτι καινούριο στο Comics 'n' Beer Και επειδή δεν λέει να έχω ένα σκασμό merch χωρίς να έχω καινούργιο τευχάκι... εκτός απροόπτου, στο 2ο Comics N Beer... Posted by Tasmar - cartoonist on Friday, 7 October 2022 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 8 hours ago, Dredd said: Τέλεια νέα φέρνεις Δικαστή! Πάνω που ήθελα κάτι καινούριο από τον Tasmar αυτός, πιάνει τα μολύβια του και το φτιάχνει! Θα αγοραστεί, αν όχι στο Comics 'n' Bear, στο Athens Con σίγουρα! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 πρώτη εμφάνιση στο comics'n'beer για το Ρεμπέτικο Νοτουρνο από τον Περικλή Κουλιφέτη @Der_Koulifetenberg 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 13, 2022 Author Share Posted October 13, 2022 O φίλος Παναγιώτης Τσαούσης ( @noircaptain ) μας ενημερώνει ότι θα σχεδιάσει, για τις εκδόσεις Καστανιώτη, ένα κόμικ σε σενάριο του συγγραφέα αστυνομικών Ιερώνυμου Λούκαρη, με τίτλο Πάσα Θανάτου. Καλοτάξιδο!! Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα! Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την συνεργασία μου και την κυκλοφορία ενός νέου κόμικ σε σενάριο... Posted by Panagiotis Tsaousis Artworks on Thursday, 13 October 2022 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 9 hours ago, kabuki said: Ρεμπέτικο Νοτουρνο Ο τίτλος ακούγεται πολύ καλός, ενώ το σχέδιο του εξωφύλλου, δείχνει πολύ παράξενο. Όχι κακό, παράξενο. Τον γνώρισα τον Περικλή στη Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε συμπαθέστατος. Εν τω μεταξύ, από πέρυσι θέλω να διαβάσω και τους "Έγκλειστους" κι ακόμη δε το έχω αγοράσει... Καλά πάω 6 minutes ago, Dredd said: Το είδα κι εγώ νωρίτερα! Να πω πως είμαι ενθουσιασμένος; Θα το πω. Επικρατεί αναβρασμός στην ελληνική σκηνή τον τελευταίο καιρό! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Τα Μπαντιλίκια θα μεταφραστούν σε Αγγλικά και Γαλλικά! Νέο πρότζεκτ από Βαρβαγιάννη & Κων/νο Τσαβάλο, θα κυκλοφορήσει το 2024 Αντιγράφω: Πριν περίπου ένα χρόνο, τέτοιες ημέρες, έριξα ένα μήνυμα μέσω μέσεντζερ στον Antonis Kourafelkythros: «Ψήνεσαι να βγάλουμε μαζί ένα μουσικό κόμικ; Να κάτσω να γράψω τις πιο περίεργες και «κουλές», αλλά εντελώς αληθινές, ιστορίες από την ροκ και ποπ μυθολογία και εσύ να τις εικονογραφήσεις;» Ευτυχώς για μένα, ο Αντώνης είπε το ναι. Και λέω «ευτυχώς», επειδή δεν είναι απλώς ένας από τους καλύτερους έλληνες σκιτσογράφους, αλλά και ένας φανατικός λάτρης και μανιακός καταναλωτής της ευρύτερης ποπ κουλτούρας, την οποία παίζει στα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών του. Μας πήρε σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να το καταφέρουμε. Ενδιάμεσα έγραψα, ως draft, μια πρώτη μουσική ιστορία σχετικά με τους Pink Floyd και τον Bob Geldof (πάρτε μια πρώτη γεύση στη φωτό από κάτω, δίχως πολλά spoilers), ο Αντώνης την εικονογράφησε και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio ήταν αρκετά ανοικτόμυαλες και μαζί γενναιόδωρες ώστε να πάρουν την απόφαση να τις κυκλοφορήσουν σε μια από τις, κλασικά, υπερ-φροντισμένες εκδόσεις τους υπό την επιμέλεια της Stela Zoumboulaki, δίχως την βοήθεια και την υποστήριξη της οποίας δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Το ωραίο αυτό ταξίδι στα ανάλεκτα (και απόκρυφα) της ροκ και ποπ μυθολογίας με απολύτως αληθινές ιστορίες που θα ξεκινάνε από τους Beatles, τους Rolling Stones, τους Nirvana, τους Guns n’ Roses, τους Smiths, τον Adrian Borland, τους Stranglers και τον Leonard Cohen και θα καταλήγουν (μεταξύ πολλών ακόμη) στον Ozzy, τον Elton John, τους Who, τους Pixies, τον Captain Beefheart, τον Billy Idol, τον Iggy Pop, τον David Bowie και τους Velvet Underground ξεκινάει από σήμερα για το μουσικό αυτό graphic novel, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Τον ρώτησε αν θέλει να βγάλουν ένα μουσικό κόμικ και κατέληξαν να βγάλουν ένα μουσικό graphic novel ξέρω ξέρω, η ψυχή του πάρτυ κτλ 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 2 κομιξάκια βγαίνουν από τον Γιώργο Καμπάδαη I have 2 books out this week! Posted by George Kambadais on Wednesday, 7 December 2022 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 11 hours ago, Dredd said: 2 κομιξάκια βγαίνουν από τον Γιώργο Καμπάδαη To ξεφύλλισα το Gargoyles, το στυλ του Γιώργου ταιριάζει άψογα στην καρτουνίστικη αισθητική του. Επίσης ως δημιουργός έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια (τουλάχιστον από τότε που σχεδίαζε τη φάτσα μου όπως στο άβαταρ λολ) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted January 25 Share Posted January 25 Το The Gimmick θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο σε σχέδιο της Έλενας Γώγου και σενάριο της Joanne Starer, από Ahoy Comics 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted January 26 Share Posted January 26 Νέες περιπέτειες του Johnny Rocket από τον Βασίλη Γκοτζιλά θα δούμε από το Μάρτιο του 2024 8 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted January 27 Share Posted January 27 Νωρίς νωρίς το ανακοίνωσε!!! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted February 5 Share Posted February 5 οοκ... η λογοκρισία στο φβ έχει ξεφύγει τελείως 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted February 5 Share Posted February 5 Νομίζω ο αλγόριθμος έπιασε τη λέξη "Ολοκαυτώματα" σε παράξενο context (στον δρόμο για τα ολοκαυτώματα!), το οποίο admittedly ακούγεται λάθος, και όποιος έκατσε να κάνει το manual review δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει τι ακριβώς σημαίνει. Αυτό, φυσικά, δεν αποκλείει όλα τα άλλα που λέει ο soloup, τα οποία ισχύουν σίγουρα. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted February 5 Share Posted February 5 Η λογοκρισία έχει ξεφύγει! Από τη μία ακούμε για ανθρώπους όπως ο Andrew Tate, οι οποίοι παρά τα απαράδεκτα λεγόμενά τους, απολαύουν μεγάλης αποδοχής και οι λογαριασμοί τους αποκαθίστανται κανονικότατα, ενώ από την άλλη, έχεις δημιουργούς όπως ο Soloup, οι οποίοι λογοκρίνονται με το παραμικρό( και μάλιστα εδώ δεν έπρεπε καν να λογοκριθεί)! Τουλάχιστον τραγελαφική η όλη κατάσταση! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 9 Author Share Posted February 9 Καινούριο 6τευχο mini-series από τον Ηλία Κυριαζή στην IDW, σε σενάριο του (αγνώστου σε εμένα) Andrew Wheeler, με Avgo Kanaki στα μελάνια και Denni Yatra στα χρώματα. Για να δούμε... The two best things in life: Cats and stealing. Announcing our newest comic, with Andrew Wheeler, Avgo Kanaki, Dennis Yatras & Hassan Otsmane-Elhaou! Posted by Ilias Kyriazis on Thursday, 9 February 2023 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 26 Author Share Posted February 26 Αυτοέκδοση αυτή τη φορά από τον Θανάση Καραμπάλιο, με ενδιαφέρον θέμα. Εννοείται θα το τσιμπήσω! Ανακοίνωσης! Νέα κυκλοφορία για τα επερχόμενα Φεστιβάλ. Αυτοέκδοση αυτήν την φορά. Και όπως με την προηγούμενη... Posted by Thanasis Karampalios on Sunday, 26 February 2023 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted February 26 Share Posted February 26 Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά ο εικονογράφος/κομίστας Δημήτρης Κασδαγλής είχε πάρει το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό emoji και animated emoji εμπνευσμένων από το Πατρινό Καρναβάλι και κυκλοφόρησαν! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted March 5 Share Posted March 5 "Ορισμένα στιγμιότυπα από τη δημιουργία του κόμικ “Ιστορίες από την αίθουσα αναμονής” από την εικονογράφο Γεωργία Ζάχαρη! Ο Φεβρουάριος ήταν γεμάτος από μελάνια, μολύβια, σχέδια και προσχέδια, και έναν δημιουργικό πυρετό πριν φτάσουμε στο τυπογραφείο. Όμως πλέον έχουμε το κόμικ στα χέρια μας και ανυπομονούμε να σας το γνωρίσουμε! Ιστορίες 25 γυναικών που μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τον καρκίνο πρωταγωνιστούν σε αυτή την πρώτη πιλοτική έκδοση της δράσης μας “Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο”. Η δράση υλοποιείται με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου - ΚΙΚΠΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Σημεία Στήριξης - Points of Support που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί." από το Eyes of Light - Φορέας Τέχνης στην Υγεία 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts