Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα από Facebook/Instagram Ελλήνων Δημιουργών

Dredd

Recommended Posts

3 hours ago, kabuki said:

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο κόμικ του Κυριάκου Μακρή, "Ένα σύμπαν πιο κάτω" via insta

204015138_1088148838379053_6643834217513260635_n(1).jpg

παλιότερες δουλειές του είναι το Chemical Morpheus (με την Αλεξία Οθωναίου), η Σκόνη του Επισκέπτη (με τη Βασιλική Σαγκιώτη) και η Βρώμικη Τρομπέτα.

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Εγώ ακόμη κυνηγάω το μουσικά καρέ βέβαια ανεπιτυχώς. XD

Mε το καλό και αυτό να μπούμε σε ρυθμούς παραγωγικής κανονικότητας

@Dredd Πανέμορφο το commission με γειες

• Like 3

Συνειδητοποιώ ότι δεν το έγραψα καλά και σας μπέρδεψα :lol:

Δεν είναι δικό μου το commission, από κάποιον άγνωστο το ψάρεψα στο twitter :thumbsup2:

• Like 5

33 minutes ago, Dredd said:

Συνειδητοποιώ ότι δεν το έγραψα καλά και σας μπέρδεψα :lol:

Δεν είναι δικό μου το commission, από κάποιον άγνωστο το ψάρεψα στο twitter :thumbsup2:

Nτάξει καλά που μας το είπες νωρίς να ακυρώσουμε το break in στο σπίτι σου. :D

• Haha 5

Νεό κόμικ ανακοινώθηκε σε σχέδιο του Νίκου Κούτση. Remember Andy Xenon, one-shot για ένα παιδί με δυνάμεις, οι οποίες εξαφανίστηκαν όταν ενηλικιώθηκε.

Θα το βρείτε στο ZOOP, ΕΔΩ.

25.jpg

• Like 6

Σύμφωνα με το newletter του James Tynion IV, τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει από τη DC το origin του χαρακτήρα που δημιούργησε Miracle Molly, σε σχέδιο Dani.

O ίδιος γράφει : " I’m going to be telling the origin story of Miracle Molly with the incredible Dani, who I have been dying to work with for YEARS AND YEARS "

6.jpeg

• Like 6

Ο Νικόλας Κούρτης προφανώς ετοιμάζει κάτι με τον Marko Stojanovic που έγραψε τους Αιώνιους που πρόσφατα κυκλοφόρησαν από τη Jemma

Τιτλος : Centurians: And so it begins

VEKOVNICI: AND SO IT BEGINS..., Marko Stojanovic, Nikolas Kourtis

Posted by Marko Stojanovic on Monday, 28 June 2021
  • Like 5

• 2 weeks later...
On 17/6/2021 at 8:46 ΠΜ, Dredd said:

Νέο κόμικ γράφει ο Theo Prasidis, μαζί με τον J.M.Brandt, σε σχέδιο Kewber Kaal. Λέγεται Swamp Dogs, και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Black Caravan/Scout Comics, με ένα αρχικό ashcan που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Επίσης μαθαίνω ότι έχει γράψει και ένα κόμικ για την ΤΚΟ, με άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συνέντευξη στο PREVIEWS για το Swamp Dogs με πολλές πληροφορίες για το κόμικ. Εγώ ψήθηκα πάντως. 

Την προηγούμενη βδομάδα εγώ κι ο συν-σεναριογράφος μου J.M. Brandt μιλήσαμε στο PREVIEWSworld της Diamond για την...

Posted by Theo Prasidis on Monday, 12 July 2021
  • Like 5
  • Thanks 2

• 1 month later...

Νέο κόμικ των Κλήμη - Λάζαρου Αλεξάκη, που θα το δούμε στο Comicdom Con! :) via fb

241299706_1037679069969795_4470029568126241056_n.jpg

"Ειναι και επισημα γεγονος, το Comicdom θα γινει - ε οπως γινει τελοσπαντων - και μαζι μου, εκτος απο τις κομιξαρες Ωμεγα 2, Πουλια, Αγιαχουασκα, Καραντινιεροι (τα αλλα εξαντληθηκαν/κρατηθηκαν) θα εχω και τον Μικα ? . Οι εξαντλητικες μεταμεσονυκτιες συνεδριες με τον Lazaros Alexakis απεδωσαν καρπους και η πρωτη επισημη (ο,τι θελουμε λεμε, αφου ο,τι θελουμε κανουμε) κυκλοφορια του μικρου Μικα θα ειναι στο Comicdom CON Athens 2021"

• Like 7

Και στα ιταλικά το Hard Rock! Impressed :thumbsup2:

Αυτό το σκίτσο με Μάρκο και Γόγο να αλωνίζουν την Ιταλία το έφτιαξα για να γιορτάσω την έκδοση του Hard Rock στα ιταλικά...

Posted by Tasmar - cartoonist on Saturday, 11 September 2021
  • Like 8
  • Thanks 1

Πολύ χαίρομαι! To Hard Rock είναι από τα αγαπημενα μου ελληνικά κόμικς, και καλύτερο από πολλά ξενόγλωσσα αντίστοιχων θεματικών.

Ευχομαι να τα πάει τέλεια! :biker:

• Like 7

Νέο κόμικ της Boom!  από τον Shobo Coker (Outcasts of Jupiter) και τον Γιώργο Καμπάδη!

Θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη του 2021 με τίτλο Buckhead. 

Υπόθεση:

Ο Toba και η μητέρα του, μετανάστευσαν στις ΗΠΑ. Αντί όμως να ζήσουν στη Μεγάλη Πόλη όπως ο Toba ονειρευόταν πάντα, μετακόμισαν σε μια ήσυχη μικρή πόλη, το Buckhead. Εκεί, ο Toba ανακαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνονται. Αυτός και οι νέοι φίλοι του αρχίζουν να παίζουν ένα περίεργο βιντεοπαιχνίδι που μοιάζει με ένα τέλειο αντίγραφο του αρχαίου Benin και των ανθρώπων του. Σύντομα, ο Toba θα πρέπει να γλιτώσει από τους  τρομακτικούς άνδρες με τα μαύρα, να προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο της νέας του πόλης και να σώσει τους φίλους του πριν να είναι πολύ αργά!

Και μερικές πρόμο σελίδες

Buckhead_001_InteriorArt_001_PROMO-609x1024.jpgBuckhead_001_InteriorArt_002-003_PROMO-1024x895.jpgBuckhead_001_InteriorArt_004-005_PROMO-1024x895.jpgBuckhead_001_Cover_B_VideoGame_PROMO.jpg

• Like 7
  • Thanks 1

Ο Kanellos Cob ετοιμάζεται για τη μεταφορά σε κόμικ του Θησαυρού της Βαγίας (Ζωρζ Σαρρή) για τις εκδόσεις Πατάκη :)

Πολύ ευχάριστο νέο! Ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία :sendlove:

• Like 9

προχτές έγραφα σε άλλο τόπικ

On 9/19/2021 at 12:57 PM, kabuki said:

Εκτός από τον Μίκα, οι @Lazaros Alexakis & @Klimis συνεργάζονται και στα Μπαντιλίκια, που ελπίζω να δούμε σύντομα και σε έντυπη μορφή!

και σήμερα βλέπω αυτό :)

• Like 8

Μου είχε πει ο Νίκος Στεφαδούρος στο ComicDom, ότι ετοίμαζε κάτι τελείως διαφορετικό. Και σήμερα είδα αυτό. Μήπως να μας πει ο αγαπητός @Stef... κάτι παραπάνω;;;;;

The zombies are coming... Soon.

Posted by Nicolas Stefadouros on Saturday, 25 September 2021
  • Like 5
  • Thanks 2

5 hours ago, Dredd said:

Μου είχε πει ο Νίκος Στεφαδούρος στο ComicDom, ότι ετοίμαζε κάτι τελείως διαφορετικό. Και σήμερα είδα αυτό. Μήπως να μας πει ο αγαπητός @Stef... κάτι παραπάνω;;;;;

Καλά δεν είναι διαφορετικό, αφού είχε κάνει το omg zombies

• Like 4

43 minutes ago, totally_wired said:

Καλά δεν είναι διαφορετικό, αφού είχε κάνει το omg zombies

Δε δείχνει να είναι στην ίδια φάση όμως με το Omg, πιθανολογώ ότι δε θα ναι χιουμοριστικό αυτό (αμιγώς τουλάχιστον)

614f2a2787f4c115967587.gif

• Like 4

• 2 weeks later...

Το Στο Δάσος μπήκε στη λίστα White Ravens 2021, ανάμεσα σε άλλα 200 βιβλία από 54 χώρες και 38 γλώσσες που επέλεξε η Διεθνής Νεανική Βιβλιοθήκη του Μονάχου (η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας στον κόσμο) για φέτος. :)

• Like 3
  • Thanks 2

• 3 weeks later...

Κάτι νέο ετοιμάζεται από τον Κωνσταντίνο Μοσχονά, η Κυρία Δολοφόνα.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι στο γνωστό φορματ Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες ή συγκεντρωτική έκδοση του webcomic του "Η Δολοφόνα" :)

• Like 9
  • Haha 1

• 3 weeks later...

Κλέβω λίγο, καθώς οι παρακάτω ειδήσεις δεν προέρχονται από FB/Instagram, αλλά από τις σελίδες του Previews. Αφορούν όμως 2 Έλληνες δημιουργούς, οπότε (αυτό)συγχωρούμαι.

Και αρχίζω με την καινούρια δουλειά του Ηλία Κυριαζή, η οποία θα εκδοθεί από τη Humanoids τον Φεβρουάριο, και θα έχει τον τίτλο Chronophage. Σενάριο από τον Tim Seeley, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στο The Crow:Lethe. Ενδιαφέρον φαίνεται σαν story, οπτικά θα είναι σίγουρα όμορφο, θα προτιμηθεί.

1.png

https://www.previewsworld.com/Catalog/DEC211659

Και δεύτερη είδηση, η κυκλοφορία τον Απρίλιο, από την Dark Horse, σε trade paperback του Errand Boys, το οποίο σχεδίασε ο Νίκος Κούτσης και είχε κυκλοφορήσει σε τεύχη από την Image Comics. Έχει μεταφραστεί βέβαια στα ελληνικά (εδώ παρουσίαση από τον @leonidio) από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως, αλλά η έκδοση δεν ήταν και ότι καλύτερο (μικρότερο μέγεθος, μέτριο χαρτί), οπότε λογικά θα το ξαναπάρω, γιατί το σχέδιο πραγματικά τα σπάει.

2.jpg

https://www.previewsworld.com/Catalog/DEC210419

• Like 9
  • Thanks 1