Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα από τον κόσμο του θεάματος (Comics-related)

Recommended Posts

FB_IMG_1634038954318.thumb.jpg.7b83e7103cc96f61350b849c67826926.jpg

Έχουν να φτιαχτούν πολλά μιμίδια. :prankster:

Πέρα από τη πλάκα, είναι πολύ καλός ηθοποιός, βέβαια δε ξέρω κατά πόσο του ταιριάζει ο συγκεκριμένος ρόλος. Όμως, για να τον επέλεξε ο Gunn, κάτι θα είδε. 

• Like 4
  • Haha 2

Δεν είναι νέο, αν και θα ήθελα! Το bleeding cool, που έχει την τάση να επιβεβαιώνεται συχνά πυκνά, έβγαλε ένα άρθρο για το ενδεχόμενο να έχουμε Watchmen Series Season 2 :hearts:Απλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο , αλλά εγώ ως κλασική υπεραισιόδοξη θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί και θα ναι εξίσου καλή με την πρώτη :diva:

Για τους έχοντες στερητικά, ξαναρίξτε μια ματιά στα εξαιρετικά recaps του @Lazaros στα επεισόδια της αρχικής σεζόν. Θέλω και τα υπόλοιπα επεισόδια πλιιζ :shy:

--------------------------------------------

Σε άλλα νέα, στην ταινία Hawkeye η αφίσα της ταινίας είναι σαφέστατα επηρεασμένη από τα εξώφυλλα του απίστευτου David Aja, χωρίς credits και απολαβές για το δημιουργό όμως

hawkeye-tv-show-poster-matt-fraction-david-aja-comic-cover.jpg 

----------------------------------------------

Άλλο νέο που με αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα είναι η πιθανότητα crossover μεταξύ των σειρών Sandman & Locke & Key του Netflix, καθώς το πρώτο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (αλλά τρέφω ελπίδες ότι θα ναι καλό) ενώ το δεύτερο εξελίσσεται σε teen horror/drama, πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου (χωρίς να ναι και χάλια όμως). Κρατάω μικρό καλάθι εδώ :)

το crossover κόμικ πάντως δεν το χω πιάσει ακόμα. 

• Like 7

Τώρα θα το ποστάριζα και εγώ.

Όταν ξαναξεκίνησα να διαβάζω κόμικς, το Ινκαλ θεωρείτο το απόλυτο καλλιτεχνικό δηιούργημα, το απόλυτο κόμικ.

Εγώ έχω κάνει 2 προσπάθειες, με διαφορά κάποιων χρόνων. Σε καμία από τις 2 δεν με κέρδισε. Καμία από τις 2 δεν το ολοκλήρωσα.

Την πρώτη φορά ήταν αναμενόμενο, πήγα από Μπλεκ και Αγόρι στη Jodo, λογικό που δεν κατάλαβα τίποτα. Τη 2η όμως;;

Δεν ξέρω, πέρα από το κατά διαστήματα εκπληκτικό σχέδιο, δεν βρήκα κάτι συνεκτικό, σαν να ήταν σκόρπιες σκέψεις αραδιασμένες.

Anyway, @gr8 δεν φτιάχνεις μια δημοσκόπηση να ντροπιαστούμε όλοι; :lol:

Επίσης, δεν κάνει κάποιος μια παρουσίαση, από αυτούς που το έχουν διαβάσει; @leonidio? @kabuki@AndreasD?

• Like 7
  • Thanks 1

8 minutes ago, Dredd said:

Επίσης, δεν κάνει κάποιος μια παρουσίαση, από αυτούς που το έχουν διαβάσει;

Μα, πώς είσαι σίγουρος, ότι το έχουμε διαβάσει; :P

Μπορεί να έχουμε μια τέτοια περίπτωση: 

23 minutes ago, gr8 said:

φαντάζομαι όλοι το έχετε διαβάσει όπως και το sandman :prankster:

Εντάξει, πέρα από την πλάκα, θα γίνει παρουσίαση, αλλά προσωπικά πρέπει να το ξαναδιαβάσω, γιατί μετά από τόσα χρόνια, ελάχιστα θυμάμαι. :) 

ΥΓ Όντως το έχω διαβάσει, αλήθεια!!! :lol:

• Like 1
  • Haha 4

41 minutes ago, leonidio said:

Μα, πώς είσαι σίγουρος, ότι το έχουμε διαβάσει; :P

Είμαι σίγουρος ότι και οι 3 που ανέφερα το έχετε διαβάσει. Όταν εγώ μπουσούλαγα με ένα Μικυ Μάους στα χέρια, εσείς "φτιαχνόσασταν" με μια Βαβέλ που λέει και μια ψυχή :lol:

• Haha 5

7 minutes ago, Dredd said:

Όταν εγώ μπουσούλαγα με ένα Μικυ Μάους στα χέρια, εσείς "φτιαχνόσασταν" με μια Βαβέλ που λέει και μια ψυχή

Ισχύει, αγαπητέ μου, ισχύει :lol::lol:

• Haha 5

Το Ινκάλ είναι ίσως το μόνο κόμικ που δεν μπορώ να βαθμολογήσω. Πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Επίσης δεν ξέρω πώς να νιώσω γι' αυτή την είδηση. Αν και ο Waititi είναι πράγματι μια εξαιρετική επιλογή. 

• Like 5

10 minutes ago, The Fists Of Stan Lee said:

Η πιο αδιάφορη αναπάντεχη ανακοίνωση ever:

https://www.cbr.com/naomi-series-premiere-date/

Καλά αναπάντεχη δεν είναι, το είχαν ανακοινώσει καιρό. Το ότι είναι τέρμα αδιάφορη βέβαια, μαζί σου 1000%

• Like 4

• Dredd changed the title to Νέα από τον κόσμο του θεάματος (Comics-related)
  • Dredd pinned this topic