Dredd Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Δεν μπορώ να πω ότι με πορώνει ιδιαίτερα το καινούριο line-up. Οτι θα τα δω, θα τα δω, δεν παίζει όχι. Αλλά για φάση Day-1 να περιμένω έξω από το σινεμά, δεν με ψήνει καμία. Μην πω ότι οι μισές θα πάνε για κατεβασιά. Ούτε Avengers, ούτε X-Men, ούτε Iron-Man, ούτε Captain America. Πφ, με τα δεύτερα μείναμε 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaros Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Προσωπικά, μόνο για Eternals και Love & Thunder καίγομαι. Το πρώτο γιατί έχω περιέργεια να δω τι διάολο θα έχει κάνει η Zao και το δεύτερο επειδή λατρεύω το Ragnarok. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Μεγάλες αλλαγές στις κινηματογραφικές πρεμιέρες: Δέκα νέες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν Σαρωτικές αλλαγές στον προγραμματισμό της ανακοίνωσε η Paramount, με συνολικά δέκα ταινίες να επηρεάζονται ενώ οι τρεις από αυτές έχουν για πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Το Top Gun: Maverick μεταφέρεται στις 19 Νοεμβρίου από τον Ιούλιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ το έβδομο Mission Impossible πάει στον Μάιο του 2022. H όγδοη ταινία του franchise με τη σειρά της φεύγει από τον Νοέμβριου του 2022 και πάει στον Ιούλιο του 2023. Το Dungeons & Dragons με τους Chris Pine, Hugh Grant και Regé-Jean Page μεταφέρεται στον Μάρτιο του 2023, από τον Μάιο του 2022, ενώ η τέταρτη ταινία του Jackass θα κάνει πρεμιέρα δύο μήνες νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις υπάρχει και η ημερομηνία για μία νέα ταινία του Star Trek που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου του 2023, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Αναλυτικά η λίστα με τις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η Paramount: SNAKE EYES: 23 Ιουλίου 2021 JACKASS: 22 Οκτωβρίου 2021 TOP GUN MAVERICK: 19 Νοεμβρίου 2021 MISSION: IMPOSSIBLE 7: 27 Μαΐου 2022 UNTITLED BEE GEES: 4 Νοεμβρίου 2022 DUNGEONS & DRAGONS: 3 Μαρτίου 2023 UNTITLED STAR TREK: 9 Ιουνίου 2023 MISSION: IMPOSSIBLE 8: 7 Ιουλίου 2023 THE SHRINKING OF TREEHORN: 10 Νοεμβρίου 2023 UNTITLED RYAN REYNOLDS/JOHN KRASINSKI FILM: 17 Νοεμβρίου 2023 ΠΗΓΗ 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 6, 2021 Author Share Posted May 6, 2021 Disney+ Moves Agents of SHIELD From MCU Section to 'Marvel Legacy' Disney+ in Brazil, among other non-U.S. markets, moves Agents of S.H.I.E.L.D. to the 'Marvel Legacy' section, suggesting it's no longer MCU canon. Και το ίδιο συνέβη και για όλες τις σειρές που είχαν γυριστεί υπό την εποπτεία του Marvel TV τμήματος, αναφέρει το άρθρο, ακόμα και για τις σειρές του netfilx. Εν ολίγοις, με μόλις 13 χρόνια παρουσίας, το MCU χρειάζεται ήδη να βάλει ένα σεβαστό μέρος του περιεχόμενου του σε μια κατηγορία τύπου Star Wars Legends, από την οποία έχουν το ελεύθερο να σταχυολογούν αυθαίρετα ότι στοιχείο τους γουστάρει, αγνοώντας τα υπόλοιπα. Άντε σε 10 χρόνια από τώρα που το πείραμα του phase 4 θα έχει αποτύχει (μιας και το ενδιαφέρον είναι καθολικά μικρό για αυτά που αναμένονται) να φτιάξετε και άλλο imprint παιδιά, όπου θα κάνετε reboot τα πάντα! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosss88 Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας δύο μέρες νωρίτερα 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 12 hours ago, GreekComicFan said: Disney+ Moves Agents of SHIELD From MCU Section to 'Marvel Legacy' Disney+ in Brazil, among other non-U.S. markets, moves Agents of S.H.I.E.L.D. to the 'Marvel Legacy' section, suggesting it's no longer MCU canon. Και το ίδιο συνέβη και για όλες τις σειρές που είχαν γυριστεί υπό την εποπτεία του Marvel TV τμήματος, αναφέρει το άρθρο, ακόμα και για τις σειρές του netfilx. Εν ολίγοις, με μόλις 13 χρόνια παρουσίας, το MCU χρειάζεται ήδη να βάλει ένα σεβαστό μέρος του περιεχόμενου του σε μια κατηγορία τύπου Star Wars Legends, από την οποία έχουν το ελεύθερο να σταχυολογούν αυθαίρετα ότι στοιχείο τους γουστάρει, αγνοώντας τα υπόλοιπα. Άντε σε 10 χρόνια από τώρα που το πείραμα του phase 4 θα έχει αποτύχει (μιας και το ενδιαφέρον είναι καθολικά μικρό για αυτά που αναμένονται) να φτιάξετε και άλλο imprint παιδιά, όπου θα κάνετε reboot τα πάντα! Για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο; Δεν τους "βγαίνει" το σενάριο που χτίζουν για τη Phase 4 και ανατρέχοντας κανείς στα προηγούμενα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα; Τότε ήθελε μεγαλύτερο πλάνο ευθύς εξαρχής... Την τελευταία σου φράση δεν την κατάλαβα ωστόσο. Θεωρείς αποτυχία τις προηγούμενες τρεις φάσεις; Και γιατί είναι καθολικά μικρό το ενδιαφέρον γι' αυτά που αναμένονται; Δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ακόμα, όλα "στον αέρα" είναι και τα ερωτήματα πολλά. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 6 hours ago, Mandrake said: Για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο; Δεν τους "βγαίνει" το σενάριο που χτίζουν για τη Phase 4 και ανατρέχοντας κανείς στα προηγούμενα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα; Τότε ήθελε μεγαλύτερο πλάνο ευθύς εξαρχής... Προφανώς όχι, αλλά είναι παράλληλα και παιχνίδια ισχύος με τον Feige να μην αναγνωρίζει τίποτα που δεν είχε παραχθεί υπό την εποπτεία του, επειδή ήταν το τμήμα που έτρεχε ο πρώην απόλυτος ιδιοκτήτης της Μάρβελ - και ακόμα σημαντικός μεγαλομέτοχος - Ike Perlmutter. 6 hours ago, Mandrake said: Την τελευταία σου φράση δεν την κατάλαβα ωστόσο. Θεωρείς αποτυχία τις προηγούμενες τρεις φάσεις; Και γιατί είναι καθολικά μικρό το ενδιαφέρον γι' αυτά που αναμένονται; Δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ακόμα, όλα "στον αέρα" είναι και τα ερωτήματα πολλά. Μια χαρά είναι οι τρεις φάσεις. Το MCU όμως δεν είναι κενό χαρτί, πλέον. Οι περισσότερες συζητήσεις που ακούω και διαβάζω όμως, λένε πως με το endgame πήραν μια πλήρη ιστορία και εφόσον οι περισσότεροι αρχικοί χαρακτήρες δεν παίζουν πλέον, δεν τους ενδιαφέρει. Και αυτό δεν δείχνει να αλλάζει με τα όσα έχουν ανακοινωθεί. Έπρεπε να κρατήσουν περισσότερους από τους αρχικούς χαρακτήρες για να σιγοντάρουν την νέα φουρνιά, για να υπάρξει η αίσθηση της συνέχειας. Όπως το έκαναν, έδωσαν ένα τέλειο jumping off point στον κόσμο, αντίστοιχο με αυτό του Secret Wars του Hickman. Επίσης, οι νέες σειρές, σε αντίθεση με το τι λένε τα access media, δεν έκαναν τα νούμερα που ήθελαν (πέτυχαν 1,2 με 1,5 εκατομμύριο θεάσεις ανά σειρά και επεισόδιο) για να δικαιολογήσουν το κινηματογραφικού επιπέδου budget που έχουν. Βλέπω σύντομα σημαντική επαναξιολόγηση του οικονομικού μοντέλου που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν σε αυτό τον τομέα, αν θέλουν να συνεχίσουν να παράγουν σειρές. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ. Πρέπει να έχεις πρώτα ονόματα ηθοποιούς αλλά και χαρακτήρες για να τραβάς τον κόσμο. Επί της ουσίας, μόνο ο Thor και ο Hemsworth είναι πλέον πρώτα ονόματα. Black Widow, Guardians και Doctor Strange καλοί, αλλά δεν στέκεται σύμπαν πάνω τους. Και σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν Avengers, Captain America, Iron Man και Hulk. Και, πολύ πιο σίγουρα, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό με Eternals και Shang-Chi. Αν και επειδή έχει φάνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους εκεί στη Marvel, περιμένω τη ρελάνς με πολύ γερά ονόματα στους Χ-Men. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zade Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 16 hours ago, Dredd said: Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ. Πρέπει να έχεις πρώτα ονόματα ηθοποιούς αλλά και χαρακτήρες για να τραβάς τον κόσμο. Επί της ουσίας, μόνο ο Thor και ο Hemsworth είναι πλέον πρώτα ονόματα. Black Widow, Guardians και Doctor Strange καλοί, αλλά δεν στέκεται σύμπαν πάνω τους. Και σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν Avengers, Captain America, Iron Man και Hulk. Και, πολύ πιο σίγουρα, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό με Eternals και Shang-Chi. Αν και επειδή έχει φάνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους εκεί στη Marvel, περιμένω τη ρελάνς με πολύ γερά ονόματα στους Χ-Men. θα διαφωνήσω σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι τα νέα ονόματα που πάνε να πλασάρουν δεν έχουν την ίδια απήχηση όσο τα προηγούμενα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα τους "βγει". Έτσι πως το βλέπω εγώ, ξεκίνησαν σεμνά και ταπεινά με εγχώριους κακούς που απλώς διακυβευόταν η σωτηρία μιας πόλης μια χώρας και τελικά ενός πλανήτη, και τώρα επεκτείνονται σε πιο cosmic επίπεδα. Απλώς ανοίγουν κι άλλο το σύμπαν τους. Νομίζω ότι πάνε να το κάνουν STAR WARS που τελικά διακυβεύεται "η μοίρα του γαλαξία" ή κάτι άλλο βαρύγδουπο. Ταυτόχρονα , επειδή και το κινέζικο box office είναι πολλά -πάρα πολλά- λεφτά κάνουν και έναν Shang Chi για να κονομήσουν χοντρά κιόλας. Είναι σίγουρα κίνηση μεγαλύτερου ρίσκου , αλλά εάν το πάιξουν σωστά μπορεί να τους δικαιώσει. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Ναι αυτό. Avengers θα έχουμε τους All-New All-Different (Jane Thor, Falcon, Ms. Marvel, Vision, Morales κλπ) για να είναι λιγότερο godlike από τους κλασικούς, ώστε να φέρουν Fantastic, X-Men και άλλους χαρακτήρες που δεν τους έχουμε δει ποτέ live-action, τώρα που ξεμπερδέψαν με τους κλασικούς Avengers, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι, αφού τίποτα δεν είναι τελεσίδικο στη Marvel. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 8 hours ago, zade said: θα διαφωνήσω σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι τα νέα ονόματα που πάνε να πλασάρουν δεν έχουν την ίδια απήχηση όσο τα προηγούμενα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα τους "βγει". Έτσι πως το βλέπω εγώ, ξεκίνησαν σεμνά και ταπεινά με εγχώριους κακούς που απλώς διακυβευόταν η σωτηρία μιας πόλης μια χώρας και τελικά ενός πλανήτη, και τώρα επεκτείνονται σε πιο cosmic επίπεδα. Απλώς ανοίγουν κι άλλο το σύμπαν τους. Νομίζω ότι πάνε να το κάνουν STAR WARS που τελικά διακυβεύεται "η μοίρα του γαλαξία" ή κάτι άλλο βαρύγδουπο. Ταυτόχρονα , επειδή και το κινέζικο box office είναι πολλά -πάρα πολλά- λεφτά κάνουν και έναν Shang Chi για να κονομήσουν χοντρά κιόλας. Είναι σίγουρα κίνηση μεγαλύτερου ρίσκου , αλλά εάν το πάιξουν σωστά μπορεί να τους δικαιώσει. Καμιά στοχευμένη κίνηση που έχει κάνει η Disney μέχρι στιγμής για να ικανοποιήσουν το κινέζικο κοινό και την κινέζικη λογοκρισία δεν τους έχει πιάσει. Τι σε κάνει να νομίζεις πως θα αλλάξει μαγικά αυτό όταν συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς φόρμουλα σε ότι παράγουν; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Πάντως ούτε εγώ ενθουσιάζομαι από τις ταινίες που ανακοινώθηκαν πιο πάνω, νομίζω ότι η μόνη που θέλω να δω στο σινεμά είναι αυτή του Dr. Strange. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zade Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 17 hours ago, GreekComicFan said: Καμιά στοχευμένη κίνηση που έχει κάνει η Disney μέχρι στιγμής για να ικανοποιήσουν το κινέζικο κοινό και την κινέζικη λογοκρισία δεν τους έχει πιάσει. Τι σε κάνει να νομίζεις πως θα αλλάξει μαγικά αυτό όταν συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς φόρμουλα σε ότι παράγουν; IRON MAN 3 Υπάρχει η εντελώς διαφορετική κινέζικη βέρσιον της ταινίας που τα πήγε εξαιρετικά στα Κινέζικα ταμεία και ουσιαστικά ήταν η πρώτη μαρβελοταινία που άνοιξε τον δρόμο για την απήχηση που έχουν στην Κίνα. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Εγώ νομίζω ότι βιάζεστε λιγάκι... Είμαι εξαιρετικά περίεργος να δω πως θα το "χτίσουν" όλο αυτό το πράγμα, πως θα εισάγουν, τελικά, μεταλλαγμένους, πως στον κόρακα θα βάλουν Eternals χωρίς να έχουμε Celestials, ευελπιστώ λοιπόν να υπάρξει ένα mind blowing σενάριο. Δε στέκομαι στα πρώτα ονόματα και στους τίτλους. Έπειτα αυτό ακριβώς είναι, τα πρώτα ονόματα & οι πρώτοι τίτλοι σε μια σειρά παραγωγών που θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Εάν δεν οδηγήσει όμως σε κάτι τέτοιο και έχουμε απλοποιήσεις και αιτιολογίες του κ***υ (πρέπει να βάλετε emoji γι' αυτό!), τότε πολύ φοβάμαι ότι όλα θα γκρεμιστούν σαν ντόμινο. Σημασία έχει να υπάρξει σωστό "δέσιμο" με τις προηγούμενες τρεις φάσεις και μετάβαση απ' τους χαρακτήρες που θα εισάγουν απ' την "20th Century Fox" (και όχι μόνο). Το αν θα είναι υποδεέστερη η γενικότερου πλάνου ιστορία από την Earth-616 ή όχι νομίζω πως το γνωρίζουμε ήδη και εκεί έχω πάψει πλέον να ελπίζω. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 9, 2021 Author Share Posted May 9, 2021 9 hours ago, zade said: IRON MAN 3 Υπάρχει η εντελώς διαφορετική κινέζικη βέρσιον της ταινίας που τα πήγε εξαιρετικά στα Κινέζικα ταμεία και ουσιαστικά ήταν η πρώτη μαρβελοταινία που άνοιξε τον δρόμο για την απήχηση που έχουν στην Κίνα. Αν θυμάμαι καλά τα όσα αναφέρονταν επί αυτού εκείνο το διάστημα, οι διαφορές σε αυτό ήταν στην προσθήκη μια μικρής σκηνής και μικρές αλλαγές στο μοντάζ για να ενισχύσουν την κινέζικη συμβολή. Αλλά ήταν αλλαγές που δεν τις είχαν σχεδιάσει από την προπαραγωγή και αμφιβάλλω πως θα είχαν σημαντική πτώση στις κινέζικες εισπράξεις χωρίς αυτά. Από την άλλη, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως η μετατροπή του Μανδαρινού σε Εγγλέζο απατεώνα ινδικής καταγωγής, ήταν σκόπιμη για να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με το Κιν. καθεστώς για τον τρόπο που απεικονίζεται ο - θεωρητικά - βασικά κακός, όπως επίσης αντίστοιχη ήταν η αλλαγή του Αρχαίου στο Doctor Strange από Θιβετιανού μοναχού σε Κέλτισσα, μιας και δεν αναγνωρίζουν το Θιβέτ ως ξεχωριστό έθνος. Επίσημα τα αρνούνται αυτά όμως. Αλλά δεν ήταν αυτό το πλαίσιο του σχόλιου μου. Επικεντρώθηκα στο παρακάτω. On 8/5/2021 at 11:15 ΠΜ, zade said: Ταυτόχρονα , επειδή και το κινέζικο box office είναι πολλά -πάρα πολλά- λεφτά κάνουν και έναν Shang Chi για να κονομήσουν χοντρά κιόλας. Είναι σίγουρα κίνηση μεγαλύτερου ρίσκου , αλλά εάν το πάιξουν σωστά μπορεί να τους δικαιώσει. Ανέφερες τις εισπράξεις και εγώ απλά αναρωτήθηκα για το πολιτισμικό κομμάτι, το οποίο βλέπω πως δεν το υπολογίζουν τα στούντιο κάτι που βλέπω να τους βγαίνει ξινό σύντομα. Αλλαγές στις ταινίες που διανέμονται στην Κίνα γίνονται σε τακτική κλίμακα. Είναι γνωστό αυτό. Εγώ απλά έχω αμφιβολίες για το πόσο είναι σε θέση να καταφέρουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες, βγάζοντας ταινίες που θα ικανοποιήσουν τόσο το δυτικό κοινό όσο και το Κινέζικο, όταν παράγουν ταινίες που εξαρχής γράφονται για να ικανοποιήσουν τις «ευαισθησίες» του Κινέζικου καθεστώτος, μιας και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα οδήγησαν σε τόνους επικρίσεων τόσο στην δύση όσο και στην Κίνα, και τα όποια θετικά αποτελέσματα, μάλλον οδήγησαν στα λάθος συμπεράσματα τους ιθύνοντες αναφορικά με τους λόγους της επιτυχίας τους. Το Μουλάν π.χ. το έφτιαξαν με την Κίνα στο μυαλό τους και οι κριτικές ήταν αβυσσαλέες τόσο στην δύση όσο και στην Κίνα, με τους Κινέζους να λένε λίγο πολύ πως η ταινία είναι μάπα και είναι άσχετοι με την Κινέζικη κουλτούρα. Μετά «ανακάλυψαν» τα δυτικά ΜΜΕ πως στις ευχαριστίες στα ζενερίκ περιλάμβαναν και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μουσουλμανικών μειονοτήτων και λοιπόν αντιφρονούντων του καθεστώτος (τους οποίους χρησιμοποίησαν ως «εργατικά χέρια» κατά την διάρκεια της παραγωγής) κάτι που νευρίασε το κόμμα και οδήγησε στην άμεση απόσυρση της ταινίας από τις κινέζικες αίθουσες, οι οποίες ήταν ανοιχτές εκεί, και έδεσε το γλυκό. Το Force Awakens αρχικά το είχαν προωθήσει τρελά στην Κίνα και κατάφεραν να κάνουν κοντά στα 141 εκατομμύρια (καλό νούμερο αλλά όχι τρελό, για μια ταινία που έβγαλε 2 δις), αλλά τα σχόλια ήταν επίσης αρνητικά, μιας και φαίνεται να έχει αλλεργία το ντόπιο κοινό με τις διαστημικές όπερες (ή τουλάχιστον αυτές που είναι αμερικάνικης νοοτροπίας) και δεν γούσταραν που ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν μαύρος. Στις επόμενες ταινίες ο Φιν μετατράπηκε σε… κομπάρσο comic relief και ενέταξαν τον χαρακτήρα της Ροζ Τίκο (που και αυτή κατέληξε κομπάρσα στην τρίτη ταινία) για να τους κατευνάσουν αλλά οι εισπράξεις ήταν φτωχές, στα 41 και 20 εκατομμύρια αντίστοιχα. Περιττό να πω το πόσο διχαστικές ήταν αυτές οι ταινίες για το δυτικό κοινό επίσης. Για το Shang Chi τώρα, ήδη ακούω επικρίσεις από την Κινέζικη πλευρά, κάτι που μου λέει πως δεν θα προωθηθεί ιδιαίτερα ή και καθόλου, αν αποφασίσουν πως δεν το γουστάρουν. Αυτού του είδους οι ταινίες είχαν πέραση κυρίως στην αγορά του Χονγκ Κονγκ και όχι στην ενδοχώρα έτσι και αλλιώς, και όλοι ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι τώρα το Χονγκ Κονγκ. Το δυτικό κοινό τείνει προς την αδιαφορία για την θέαση της ταινίας βάσει όσων ακούω και οι παλιοί οπαδοί του χαρακτήρα ξέρουμε ήδη πως δεν θα έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτά που διαβάζαμε παρά μόνο ονομαστικά, οπότε δεν υπάρχει προσμονή ούτε από αυτό το τμήμα των θεατών. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosss88 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 (edited) Edited May 10, 2021 by panosss88 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 (edited) κατάντια, να βλέπω trailer του venom και να μην ενθουσιάζομαι περιμένω να είναι στα ιδια επίπεδα με το 1ο το οποίο μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα (εντάξει, δεν μου πολυ άρεσε) ωραίος φαίνεται ο carnage όμως!!! btw περισσότερο ενθουσιασμό έχω για το morbius χωρίς κανέναν λόγο Edited May 11, 2021 by gr8 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 37 minutes ago, gr8 said: κατάντια, να βλέπω trailer του venom και να μην ενθουσιάζομαι περιμένω να είναι στα ιδια επίπεδα με το 1ο το οποίο μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα (εντάξει, δεν μου πολυ άρεσε) ωραίος φαίνεται ο carnage όμως!!! Στο ίδιο στυλ με το προηγούμενο το κόβω. Με απόπειρες χιούμορ που δεν ταιριάζουν στο πρωταγωνιστή και ωραία εφέ. Πίτσα, κοκα-κόλα και το ξέχασες πριν πέσεις για ύπνο 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 (edited) Χαζοχαρούμενο τρέιλερ. Εξακολουθεί να θυμίζει υπέρ ηρωική ταινία του 2000. Όμως, προβλέπω ότι θα έχει δυνατό box office λόγω Venom + πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Carnage, οπότε όλα καλά. Και μόνο από τα παιχνίδια που θα πουλήσει, τα έχει βγάλει τα λεφτά της. Ξέρουν τι κάνουν εκεί στη Sony. Edited May 11, 2021 by the comic guide 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 1 hour ago, the comic guide said: Χαζοχαρούμενο τρέιλερ. Εξακολουθεί να θυμίζει υπέρ ηρωική ταινία του 2000. Όμως, προβλέπω ότι θα έχει δυνατό box office λόγω Venom + πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Carnage, οπότε όλα καλά. Και μόνο από τα παιχνίδια όπου θα πουλήσει, τα έχει βγάλει τα λεφτά της. Ξέρουν τι κάνουν εκεί στη Sony. Aυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που θέλω να το δω! Συμφωνώ και στα υπόλοιπα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosss88 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 https://www.marvel.com/articles/tv-shows/time-for-new-loki-poster-disney-plus Κάθε Τετάρτη νέο επεισόδιο 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Για κάποιο λόγο δεν με ψήνει καθόλου το Λοκι. Και ας συμπαθώ τον Hiddleston. Ούτε το trailer με έψησε καθόλου. Για να δούμε.... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 Marvel's Eternals & Shang-Chi Movies May Not Release In China Due to Backlash 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 (edited) Γίνονται συζητήσεις για εξαγορά της MGM από την Amazon για 9 δις δολάρια. https://variety.com/2021/digital/news/amazon-mgm-acquisition-talks-9-billion-1234975168/ Ποσό που είναι μικρό για ένα τόσο κλασικό στούντιο θα έλεγα, αλλά μεγάλο μέρος του κλασικού καταλόγου της ανήκει στην Warner εδώ και καιρό, μειώνοντας την αξία της. Edited May 18, 2021 by GreekComicFan 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosss88 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts