leonidio Posted April 2 Share Posted April 2 Μπορεί να είναι κι αυτό. Μακάρι, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε το πολυαγαπημένο αυτό βιβλίο σε κόμικ και στα ελληνικά. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 7 Author Share Posted April 7 (ISBN:978-618-5691-01-1). Μίλο Μανάρα αυτοπροσωπογραφία / Milo Manara Τίτλος : Μίλο Μανάρα αυτοπροσωπογραφία Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Milo Manara, Συγγραφέας ; Χρήστος Σιάφκος, Μεταφραστής Εκδότης: Αθήνα [GR] : Εκδόσεις ΚΨΜ / Πεδιώτη Ελένη & Σια Ο.Ε. Έτος Έκδοσης: 2022 Σελιδοποίηση: 224 Μέγεθος: 16*24 ISBN: 978-618-5691-01-1 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Ιταλική (ita) Ημ/νία Παραχώρησης : 07/04/2022 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted April 7 Share Posted April 7 33 minutes ago, GreekComicFan said: (ISBN:978-618-5691-01-1). Μίλο Μανάρα αυτοπροσωπογραφία / Milo Manara Τίτλος : Μίλο Μανάρα αυτοπροσωπογραφία Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Milo Manara, Συγγραφέας ; Χρήστος Σιάφκος, Μεταφραστής Εκδότης: Αθήνα [GR] : Εκδόσεις ΚΨΜ / Πεδιώτη Ελένη & Σια Ο.Ε. Έτος Έκδοσης: 2022 Σελιδοποίηση: 224 Μέγεθος: 16*24 ISBN: 978-618-5691-01-1 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Ιταλική (ita) Ημ/νία Παραχώρησης : 07/04/2022 Ξέρουμε σε ποια έκδοση αντιστοιχεί αυτό; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 7 Share Posted April 7 @erosennin35Έψαξα, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Το τελευταίο του, το Caravaggio, είναι οι μισές σελίδες. Άσε που δε νομίζω να του άλλαζαν τίτλο. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted April 7 Share Posted April 7 @geo_trou Και γω γι αυτό ρώτησα. Δεν βρήκα τίποτα που να μου μοιάζει σύν ότι δεν έχω ιδέα απο ιταλικές εκδόσεις που λέει ότι είναι γραμμένο το πρωτότυπο. Μόνο αυτό έχω βρει αλλά είναι λίγο περισσότερες σελίδες. Amazon.com: A figura intera (Italian Edition) eBook : Manara, Milo: Kindle Store 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 7 Share Posted April 7 13 minutes ago, erosennin35 said: Μόνο αυτό έχω βρει αλλά είναι λίγο περισσότερες σελίδες. Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι αυτό είναι, παρά τη διαφορά των σελίδων. Και αν είναι αυτό, δεν πρέπει να είναι κόμικ, άρα δικαιολογούνται οι λιγότερες σελίδες. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 7 Share Posted April 7 Όντως αυτό πρέπει να είναι. Κι εγώ σκέφτηκα μήπως δεν είναι κόμικς, αλλά δεν το έψαξα. Αλήθεια, πόσοι θα αγοράσουν την αυτοβιογραφία του Manara κι όχι ένα κόμικ του; 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 9 Author Share Posted April 9 Δεν περίμενα πως θα υπήρχε αμφιβολία πως πρόκειται για βιβλίο και όχι κόμικ. On 7/4/2022 at 8:37 ΜΜ, geo_trou said: Όντως αυτό πρέπει να είναι. Κι εγώ σκέφτηκα μήπως δεν είναι κόμικς, αλλά δεν το έψαξα. Αλήθεια, πόσοι θα αγοράσουν την αυτοβιογραφία του Manara κι όχι ένα κόμικ του; Εντάξει καλέ, σίγουρα θα το διανθίσουν με εικόνες. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 28 Author Share Posted April 28 Μάλλον το νέο ιστορικού ενδιαφέροντος κόμικ του Πέτρου. (ISBN:978-960-572-488-7). 1923 / Αθανάσιος Πέτρου Τίτλος :1923 : Εχθρική πατρίδα Τύπος Μέσου:έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές:Αθανάσιος Πέτρου, Συγγραφέας Έκδοση:1η Εκδότης:Αθήνα [GR] : Ίκαρος Εκδοτική / Ν. Καρύδης & Σια Ε.Π.Ε. Έτος Έκδοσης:2022 Σελιδοποίηση:128 Μέγεθος:21 χ 29 ISBN:978-960-572-488-7 Γλώσσες :Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης :27/04/2022 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 3 Author Share Posted June 3 (ISBN:978-618-86032-1-9). Ο κόσμος της Σοφίας - graphic novel / Jostein Gaarder Τίτλος : Ο κόσμος της Σοφίας - graphic novel Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Jostein Gaarder, Συγγραφέας Εκδότης: Αθήνα [GR] : Αλεξάνδρεια, Μεταίχμιο Εκδοτική Ι.Κ.Ε. / Αλεξάνδρεια - Μεταίχμιο Έτος Έκδοσης: 2022 Σελιδοποίηση: 272 Μέγεθος: 21 Χ 28 ISBN: 978-618-86032-1-9 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης : 01/06/2022 Πρόκειται για αυτό. https://www.amazon.co.uk/Sophies-World-Graphic-Philosophy-Socrates/dp/1914224116/ref=sr_1_1?crid=DQKD78FOO4VW&keywords=Sophie's+World+graphic+novel&qid=1654102596&sprefix=sophie+s+world+graphic+novel%2Caps%2C136&sr=8-1 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts