The Fists Of Stan Lee Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Θα συμπλεύσω με τις απόψεις του κομιΞεναγού παραπάνω. Είναι μια χορταστική ταινία δράσης, όπου το μόνο κακό είναι το σενάριο, γιατί μιλάμε για 2-3 ταινίες in the mix. Black Adam, JSA & Suicide Squad. Τουλάχιστον είναι φαν και όχι μίρλα! Φάση είχε και το post-credits scene, αλλά περισσότερο απόλαυσα όταν ο Adam Spoiler διέλυε τις αφίσες των "παγωμένων" κινηματογραφικά Aquaman & Flash Btw ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΛ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Δε την είδα ( ακόμη), αλλά διάβασα δύο πολύ όμορφες αναλύσεις και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας: Ένα Δύο Προσοχή καραδοκούν spoilers( κυρίως στο δεύτερο). 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 28, 2022 Author Share Posted October 28, 2022 Το είδα αλλα δεν μου αρεσε πολύ. Κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται και προσφέρει μια πολύ διασκεδαστικη εμπειρία αλλά το βασικό μου πρόβλημα ήταν οι αλλεπάλληλες σκηνές - πολυ καλής βέβαια- δράσης που έφτασαν σε σημείο να με κουράσουν. Ίσως βέβαια το παργεμισαν με τόση δράση για να κρύψουν το απλοϊκό σενάριο που ηταν τελειως υποτυπώδες. Ο Dr Fate ξεχώρισε πολύ, ο Rock ηταν ο γνωστός Rock με ό,τι αυτό συνεπάγεται και οι υπόλοιποι απλα κομπάρσοι. Τρομερό CGI, αδιάφορη σκηνοθεσία. Ειναι σίγουρα κινηματογραφική εμπειρία και αξίζει να το δείτε σινεμά. Αν κλείσεις το μυαλό σου θα περάσεις καλά. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Πολύ μέτρια ταινία. Χωρίς κανένα hype, μη γνωρίζοντας τους ήρωες, δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Τι είναι η JSA, γιατί υπάρχει, τι origin είχε ο καθένας χαρακτήρας, δεν έμαθα τίποτα από όλα αυτά. Ξαφνικά ντου να φάμε τον κακό, ο οποίος δεν είναι τελικά και τόσο κακός, αλλά μάλλον είναι όπου τελικά φάνηκε ότι δεν είναι. Καλά εφέ, οριακά ΟΚ ο Rock, αδιάφορος κακός, ο Brosnan ότι άξιζε, έδινε gravitas στην ταινία. Δεν με έψησε καθόλου, την σταμάτησα 2-3 φορές και πιέστηκα να την τελειώσω. Μας έχει κακομάθει η Marvel, δυστυχώς. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 13 hours ago, Dredd said: Πολύ μέτρια ταινία. Χωρίς κανένα hype, μη γνωρίζοντας τους ήρωες, δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Τι είναι η JSA, γιατί υπάρχει, τι origin είχε ο καθένας χαρακτήρας, δεν έμαθα τίποτα από όλα αυτά. Ξαφνικά ντου να φάμε τον κακό, ο οποίος δεν είναι τελικά και τόσο κακός, αλλά μάλλον είναι όπου τελικά φάνηκε ότι δεν είναι. Καλά εφέ, οριακά ΟΚ ο Rock, αδιάφορος κακός, ο Brosnan ότι άξιζε, έδινε gravitas στην ταινία. Δεν με έψησε καθόλου, την σταμάτησα 2-3 φορές και πιέστηκα να την τελειώσω. Μας έχει κακομάθει η Marvel, δυστυχώς. Εμένα μου άρεσε περισσότερο απ' ότι περίμενα, την είδα ψιλο-ευχάριστα, αλλά συμφωνώ απόλυτα στο ότι δε μας έδωσε κανένα background για JSA, τι είναι ο καθένας, τι κάνει, τι ρόλο βαράει κτλ. Απλά έσκασαν κι αυτό. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts