Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Ρε Φίλε Δε Θα Το Πιστέψεις!

Recommended Posts

Λοιπόν, μετά τον κλικμπεϊτ τίτλο, είπα να κάνω αυτό το τοπικ για να μοιραζόμαστε ψιλό άχρηστες κόμικ πληροφορίες που ποτέ δεν ξέρεις που θα σου φανούν χρήσιμες. 

Αφορμή για αυτό, ένα ποστ του Adam Kubert στο Insta του, που αποκαλύπτει το όνομα με το οποίο πήρε τις πρώτες του δουλειές 😁

IMG_20220223_205809.jpg

• Like 11
  • Thanks 4
  • Haha 1

• 2 weeks later...

Στο Kumamoto της Ιαπωνίας, ανεγείρονται ΑΓΑΛΜΑΤΑ με τους πρωταγωνιστές του One Piece, στα πλαίσια ανάκαμψης της πόλης μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 2016!

https://kumamoto.guru/locations-of-all-onepiece-statues-in-kumamoto/

Και τέλη Φλεβάρη έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Zoro!!

https://www.gamerbraves.com/one-piece-zoro-statue-erected-in-japan/

Ναι, ο Oda είναι από το Kumamoto και απλά θα γεμίσει αγάλματα την πόλη του!!!

one-piece-we-are.gif

• Like 6
  • Thanks 4
  • Haha 1

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
3 minutes ago, GreekComicFan said:

1967 1987. :) 

:thanx:

typo :P

αλλιως ο Gibbons θα είχε κατα το ημισυ προφητικές ικανότητες :lol:

• Haha 7

Ωστόσο ο Gibbons όταν ήρθε Αθήνα, απ' αυτά που μας είπε, δεν είχε τελικά κανένα θέμα με τις συνέχειες του Watchmen, Doomsday Clock, κτλ.

Τολμώ να πω ότι το Doomsday Clock πάντως που βάζει όντως Rorsach με Batman, είναι κομιξάρα και άξια συνέχεια του Watchmen imho.

Και οκ, κατά βάθος όλοι θέλαμε να δούμε Rorsach+Batman και Doctor Manhattan vs Superman.

Edited by Amatyultar
  • Like 5

7 minutes ago, Amatyultar said:

Ωστόσο ο Gibbons όταν ήρθε Αθήνα, απ' αυτά που μας είπε, δεν είχε τελικά κανένα θέμα με τις συνέχειες του Watchmen, Doomsday Clock, κτλ.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Από τα συμφραζόμενα του στο workshop του φάνηκε πως είχε θέματα και αυτός, αλλά ως επαγγελματίας (και πληρωμένος πρέσβης του τίτλου πλέον) κράταγε με την βία τα προσχήματα.

7 minutes ago, Amatyultar said:

Και οκ, κατά βάθος όλοι θέλαμε να δούμε Rorsach+Batman και Doctor Manhattan vs Superman.

Εγώ όχι. Ο κόσμος του Watchmen με είχε πείσει πως πρέπει να είναι αυτόνομος και εκτός DC σύμπαντος. Και από τις αντιδράσεις του κόσμου πριν και μετά τα... ατοπήματα, θεωρώ πως πολύς κόσμος είχε παρόμοια συναισθήματα.

• Like 5
  • Thanks 2

16 minutes ago, GreekComicFan said:

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Από τα συμφραζόμενα του στο workshop του φάνηκε πως είχε θέματα και αυτός, αλλά ως επαγγελματίας (και πληρωμένος πρέσβης του τίτλου πλέον) κράταγε με την βία τα προσχήματα.

Εγώ όχι. Ο κόσμος του Watchmen με είχε πείσει πως πρέπει να είναι αυτόνομος και εκτός DC σύμπαντος. Και από τις αντιδράσεις του κόσμου πριν και μετά τα... ατοπήματα, θεωρώ πως πολύς κόσμος είχε παρόμοια συναισθήματα.

Πάντως στην κουβέντα περισσότερο καταφέρθηκε εναντίον του Moore. Μπορεί να είναι τα λεφτά. Μπορεί και όχι. Δεν έχουν όλοι την άνεση του Moore να αρνούνται τις επιταγές από τα στούντιο.

Η αντίδραση του κόσμου μετά το "Before Watchmen" ήταν πολύ έντονη και για μένα εντελώς δικαιολογημένη. Φαινόταν εντελώς αρπαχτή, αν κι είχε τρομερή ομάδα writers/artists, ανάμεσα τους και τον Len Wein.

To Doomsday Clock δε θεωρώ ότι είχε την ίδια αντίδραση. Πήρε πολύ καλές κριτικές, και για μένα πολύ άξια.

Το ίδιο και η σειρά Watchmen, που είναι πάρα πάρα πολύ αξιόλογη.

• Like 6

To Doomsday το είχα αφήσει στο τρίτο τεύχος μιας και πήγαινε σε χαμηλές πτήσεις. Πολλά συνέβαιναν αλλά κανένα που να έχει ενδιαφέρον. Βέβαια έχω ακούσει πως βελτιώνεται μετά και μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό θα το δω όταν πάρω κάποια στιγμή την Ελληνική έκδοση.

• Like 5

21 hours ago, GreekComicFan said:

To Doomsday το είχα αφήσει στο τρίτο τεύχος μιας και πήγαινε σε χαμηλές πτήσεις. Πολλά συνέβαιναν αλλά κανένα που να έχει ενδιαφέρον. Βέβαια έχω ακούσει πως βελτιώνεται μετά και μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό θα το δω όταν πάρω κάποια στιγμή την Ελληνική έκδοση.

Το ακούω, εγώ νομίζω το είχα αφήσει αρχικά στο πρώτο ή στο δεύτερο, μετά όμως που με έπεισαν φίλοι να του δώσω δεύτερη ευκαιρία και διάβασα κι άλλα από Johns και μου άρεσαν, το ξανάπιασα και κατάλαβα ότι το είχα αδικήσει.

• Like 5