AndreasD Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Λοιπόν, μετά τον κλικμπεϊτ τίτλο, είπα να κάνω αυτό το τοπικ για να μοιραζόμαστε ψιλό άχρηστες κόμικ πληροφορίες που ποτέ δεν ξέρεις που θα σου φανούν χρήσιμες. Αφορμή για αυτό, ένα ποστ του Adam Kubert στο Insta του, που αποκαλύπτει το όνομα με το οποίο πήρε τις πρώτες του δουλειές 😁 11 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Στο Kumamoto της Ιαπωνίας, ανεγείρονται ΑΓΑΛΜΑΤΑ με τους πρωταγωνιστές του One Piece, στα πλαίσια ανάκαμψης της πόλης μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 2016! https://kumamoto.guru/locations-of-all-onepiece-statues-in-kumamoto/ Και τέλη Φλεβάρη έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Zoro!! https://www.gamerbraves.com/one-piece-zoro-statue-erected-in-japan/ Ναι, ο Oda είναι από το Kumamoto και απλά θα γεμίσει αγάλματα την πόλη του!!! 6 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 και στην αθήνα έχουμε από dragonball 1 8 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Οι άλλοι όταν ακούνε/διαβάζουν «Κουμαμότο»: Εγώ: 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 3 hours ago, geo_trou said: Οι άλλοι όταν ακούνε/διαβάζουν «Κουμαμότο»: Εγώ: Ξεκάθαρα. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 H Hachette έκανε την καλύτερη πρωταπριλιάτικη κυκλοφορία όλων των εποχών: 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 26 Share Posted May 26 Dave Gibbons στο The comics Journal, 1987 καλά πήγε αυτό από Comic Book Historians 3 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 26 Share Posted May 26 1967 1987. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 26 Share Posted May 26 3 minutes ago, GreekComicFan said: 1967 1987. typo αλλιως ο Gibbons θα είχε κατα το ημισυ προφητικές ικανότητες 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted Tuesday at 12:33 PM Share Posted Tuesday at 12:33 PM (edited) Ωστόσο ο Gibbons όταν ήρθε Αθήνα, απ' αυτά που μας είπε, δεν είχε τελικά κανένα θέμα με τις συνέχειες του Watchmen, Doomsday Clock, κτλ. Τολμώ να πω ότι το Doomsday Clock πάντως που βάζει όντως Rorsach με Batman, είναι κομιξάρα και άξια συνέχεια του Watchmen imho. Και οκ, κατά βάθος όλοι θέλαμε να δούμε Rorsach+Batman και Doctor Manhattan vs Superman. Edited Tuesday at 12:37 PM by Amatyultar 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted Tuesday at 12:46 PM Share Posted Tuesday at 12:46 PM 7 minutes ago, Amatyultar said: Ωστόσο ο Gibbons όταν ήρθε Αθήνα, απ' αυτά που μας είπε, δεν είχε τελικά κανένα θέμα με τις συνέχειες του Watchmen, Doomsday Clock, κτλ. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Από τα συμφραζόμενα του στο workshop του φάνηκε πως είχε θέματα και αυτός, αλλά ως επαγγελματίας (και πληρωμένος πρέσβης του τίτλου πλέον) κράταγε με την βία τα προσχήματα. 7 minutes ago, Amatyultar said: Και οκ, κατά βάθος όλοι θέλαμε να δούμε Rorsach+Batman και Doctor Manhattan vs Superman. Εγώ όχι. Ο κόσμος του Watchmen με είχε πείσει πως πρέπει να είναι αυτόνομος και εκτός DC σύμπαντος. Και από τις αντιδράσεις του κόσμου πριν και μετά τα... ατοπήματα, θεωρώ πως πολύς κόσμος είχε παρόμοια συναισθήματα. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted Tuesday at 01:08 PM Share Posted Tuesday at 01:08 PM 16 minutes ago, GreekComicFan said: Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Από τα συμφραζόμενα του στο workshop του φάνηκε πως είχε θέματα και αυτός, αλλά ως επαγγελματίας (και πληρωμένος πρέσβης του τίτλου πλέον) κράταγε με την βία τα προσχήματα. Εγώ όχι. Ο κόσμος του Watchmen με είχε πείσει πως πρέπει να είναι αυτόνομος και εκτός DC σύμπαντος. Και από τις αντιδράσεις του κόσμου πριν και μετά τα... ατοπήματα, θεωρώ πως πολύς κόσμος είχε παρόμοια συναισθήματα. Πάντως στην κουβέντα περισσότερο καταφέρθηκε εναντίον του Moore. Μπορεί να είναι τα λεφτά. Μπορεί και όχι. Δεν έχουν όλοι την άνεση του Moore να αρνούνται τις επιταγές από τα στούντιο. Η αντίδραση του κόσμου μετά το "Before Watchmen" ήταν πολύ έντονη και για μένα εντελώς δικαιολογημένη. Φαινόταν εντελώς αρπαχτή, αν κι είχε τρομερή ομάδα writers/artists, ανάμεσα τους και τον Len Wein. To Doomsday Clock δε θεωρώ ότι είχε την ίδια αντίδραση. Πήρε πολύ καλές κριτικές, και για μένα πολύ άξια. Το ίδιο και η σειρά Watchmen, που είναι πάρα πάρα πολύ αξιόλογη. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted Tuesday at 01:23 PM Share Posted Tuesday at 01:23 PM To Doomsday το είχα αφήσει στο τρίτο τεύχος μιας και πήγαινε σε χαμηλές πτήσεις. Πολλά συνέβαιναν αλλά κανένα που να έχει ενδιαφέρον. Βέβαια έχω ακούσει πως βελτιώνεται μετά και μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό θα το δω όταν πάρω κάποια στιγμή την Ελληνική έκδοση. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted Wednesday at 10:27 AM Share Posted Wednesday at 10:27 AM 21 hours ago, GreekComicFan said: To Doomsday το είχα αφήσει στο τρίτο τεύχος μιας και πήγαινε σε χαμηλές πτήσεις. Πολλά συνέβαιναν αλλά κανένα που να έχει ενδιαφέρον. Βέβαια έχω ακούσει πως βελτιώνεται μετά και μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό θα το δω όταν πάρω κάποια στιγμή την Ελληνική έκδοση. Το ακούω, εγώ νομίζω το είχα αφήσει αρχικά στο πρώτο ή στο δεύτερο, μετά όμως που με έπεισαν φίλοι να του δώσω δεύτερη ευκαιρία και διάβασα κι άλλα από Johns και μου άρεσαν, το ξανάπιασα και κατάλαβα ότι το είχα αδικήσει. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts