Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

2-Dimensional Domain

Recommended Posts

Πραγματικά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ενδιαφέροντα ελληνικά ιστολόγια σχετικά με κόμικς που έχω δει.

Δεν είναι μόνο η ιδιόρρυθμη αισθητική του (που εμένα μου αρέσει), ούτε και οι απόψεις που εκφράζονται (κάθε ιστολόγιο οφείλει να έχει άποψη, άσχετα με το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του), αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι οι τίτλοι οι οποίοι παρουσιάζονται και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που βρίσκουμε στα περισσότερα σάιτ. Πραγματικά πρωτότυποι και ενδιαφέροντες τίτλοι και κάποιοι, που ίσως να είναι άγνωστοι σε πολύ κόσμο. Μάνγκα, BD, εναλλακτικοί τίτλοι, ελληνικές κυκλοφορίες, κάποια αφιερώματα και διάφορα άλλα συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και εις βάθους αναλύσεις σε ορισμένα άρθρα. Αν δεν το έχετε ήδη υπόψη σας, καλό είναι να περάσετε μια βόλτα και μάλιστα σύντομα

Δεν είμαι σίγουρος ότι η υπάρχουσα μορφή του ιστολογίου διευκολύνει την πλοήγηση, αλλά το παραβλέπω μπροστά στο πάρα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο

Δεν ξέρω ποιος ή ποια βρίσκεται πίσω από το σάιτ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να τον/την γνωρίσω, γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά να πούμε :)

• Like 11
  • Thanks 5

• 9 months later...

Πραγματικά ένας θησαυρός, που θα έπρεπε να είναι γνωστότερος στην κοινότητά μας. Τεράστιο εύρος τίτλων και εξαιρετικές αναλύσεις. Υπάρχουν φορές που διαβάζω κείμενάa μόνο και μόνο για την απόλαυση μιας καλογραμμένης κομιξο-άποψης :) 

• Like 6
  • Thanks 2

• 2 months later...

Έπεσα πρόσφατα πάνω σε αυτό το καταπληκτικό κείμενο, το οποίο αναλύει τις αναφορές του Pratt και στο έργο του Crepax και το ανάποδο. Στο Βενετσιάνικο Παραμύθι ο Κόρτο γνωρίζει την γιαγιά της Valentina (η διασημότερη ηρωίδα του Crepax) και, το εντυπωσιακότερο όλων, σε μια ιστορία του ο Crepax υπαινίσσεται ότι ο Κόρτο είναι ο παππούς της Valentina! :what:

• Like 8
  • Thanks 3

• 1 year later...

Καλημέρα σε όλους σας.

Είμαι ο Χρήστος, ο συντάκτης του, πλέον ανενεργού,  2-Dimensional Domain. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, και κυρίως τον Γιώργο / leonidio που με "ανακάλυψε" και με προσκάλεσε στο comicstreet. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Θα τα λέμε εδώ λοιπόν !

• Like 9
  • Thanks 3

πωπω! δεν είχα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο 2dimensional :prankster:

είχε πολύ καλά κείμενα, πραγματικά! 

ο καλός ο κομικσοδημιουργός, πρέπει να είναι και κομικσοαναγνώστης.

και για το σχέδιό σου @Chris K.τι να πω; δηλώνω φαν :byyes:

• Like 9
  • Thanks 1

29 minutes ago, kabuki said:

πωπω! δεν είχα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο 2dimensional :prankster:

είχε πολύ καλά κείμενα, πραγματικά! 

ο καλός ο κομικσοδημιουργός, πρέπει να είναι και κομικσοαναγνώστης.

και για το σχέδιό σου @Chris K.τι να πω; δηλώνω φαν :byyes:

Ααααααα, πραγματικά δεν ξέρω τί να πω με τα τόσα καλά λόγια, με έχετε σκλαβώσει. Ευχαριστώ πολύ-πολύ και πάλι. Χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας.

• Like 10

8 hours ago, Chris K. said:

Καλημέρα σε όλους σας.

Είμαι ο Χρήστος, ο συντάκτης του, πλέον ανενεργού,  2-Dimensional Domain. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, και κυρίως τον Γιώργο / leonidio που με "ανακάλυψε" και με προσκάλεσε στο comicstreet. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Θα τα λέμε εδώ λοιπόν !

Καλησπέρα! Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας:hi2:! Έριξα κι εγώ μια ματιά- όχι τώρα- μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα αυτό σου το άρθρο, με βοήθησε στην παρουσίαση της Μαφάλντα που είχα κάνει. Κρίμα που είναι πλέον ανενεργό αυτό το όμορφο site. Τέλος πάντων, είναι αυτό που λένε, έκλεισε ένας κύκλος. Και πάλι :welcome1: και σου εύχομαι καλές περιηγήσεις στο φόρουμ και να μεταφέρεις τις γνώσεις σου κι εδώ.

• Like 6
  • Thanks 2

9 hours ago, Chris K. said:

Είμαι ο Χρήστος, ο συντάκτης του, πλέον ανενεργού,  2-Dimensional Domain. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, και κυρίως τον Γιώργο / leonidio που με "ανακάλυψε" και με προσκάλεσε στο comicstreet.

Καλησπέρα, Χρήστο και καλώς ήρθες στην παρέα μας. :neonwelcome:

On 14/11/2019 at 11:47 ΜΜ, leonidio said:

Δεν ξέρω ποιος ή ποια βρίσκεται πίσω από το σάιτ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να τον/την γνωρίσω, γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά να πούμε

Χαίρομαι πολύ, που σε "ανακάλυψα" και ελπίζω να τα λέμε τουλάχιστον διαδικτυακά για θέματα σχετικά με τα κόμικς. :beer:

• Like 6
  • Thanks 1

14 hours ago, ΘK08 said:

Καλησπέρα! Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας:hi2:! Έριξα κι εγώ μια ματιά- όχι τώρα- μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα αυτό σου το άρθρο, με βοήθησε στην παρουσίαση της Μαφάλντα που είχα κάνει. Κρίμα που είναι πλέον ανενεργό αυτό το όμορφο site. Τέλος πάντων, είναι αυτό που λένε, έκλεισε ένας κύκλος. Και πάλι :welcome1: και σου εύχομαι καλές περιηγήσεις στο φόρουμ και να μεταφέρεις τις γνώσεις σου κι εδώ.

Καλημέρα! Καλώς σας βρήκα φίλε μου. Οι γνώσεις και οι απόψεις είναι για να μοιράζονται. Θα τα λέμε με χαρά στο όμορφο στέκι σας.

13 hours ago, leonidio said:

Καλησπέρα, Χρήστο και καλώς ήρθες στην παρέα μας. :neonwelcome:

Χαίρομαι πολύ, που σε "ανακάλυψα" και ελπίζω να τα λέμε τουλάχιστον διαδικτυακά για θέματα σχετικά με τα κόμικς. :beer:

Καλώς σας βρήκα Γιώργο. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Ελπίζω να βρίσκω χρόνο για να παρακολουθώ τα άρθρα και τις συζητήσεις.

• Like 7