Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Feedback

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά. Καλώς ήλθατε στο νέο μας στέκι. :welcome1:

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε ετοιμάσει αρκετά πράγματα πριν ανοίξουμε τις πόρτες μας σε εσάς και ετοιμάζουμε και άλλα. :)

Σε αυτό το στάδιο λοιπόν θα θέλαμε και τις γνώμες σας για να βελτιώσουμε και άλλο το σάιτ και την εμπειρία που θα αποκομίζει κάποιος από αυτό.

Ότι απορία έχετε επίσης, ρίξτε την εδώ. :)

• Like 18
  • Thanks 1

• 1 month later...

Θα σου απαντήσει και ο Κώστας, αλλά μιας και που το είδα να σου απαντήσω.

Όχι, δεν θα μαζεύουμε εξώφυλλα και λοιπές βιβλιογραφικές αναφορές. Θέλουμε να δώσουμε βάση στην ενημέρωση, στην ανταλλαγή απόψεων και κυρίως στην γνώμη και την άποψη του καθενός μας.

Ενδιαφερόμαστε, κυρίως, για την κουβεντούλα που θα κάνουμε γύρω από αυτό που όλοι αγαπάμε.

• Like 10
  • Thanks 1

Καλή αρχή, μόλις πριν λίγο είδα για πρώτη φορά το νέο site και ενθουσιάστηκα. Ολίγες απόψεις που πιστεύω θα βοηθήσουν σε βάθος χρόνου:

• Themes. Τσεκάρετε τι άλλα skins κυκλοφορούν, προσωπικά με ενδιαφέρουν τα σκοτεινά. Το Invision Dark για παράδειγμα, είναι ωραίο μεν, όμως όταν πας να γράψεις, το κείμενο εμφανίζεται αχνό, δεν ξέρω αν διορθώνεται.
  • Emoticons. Θα ήθελα όχι πολλά, αλλά διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Η σωστή επιλογή των emoticons μπορεί να δώσει ταυτότητα στο όλο site / forum. Για παράδειγμα, εδώ υπάρχουν μερικά πακέτα. Δεν λέω να χρησιμοποιήσουμε αυτά, όμως είναι ένα καλό δείγμα. Π.χ. αυτά, είναι τελείως διαφορετικά από αυτά, και από αυτά, και από αυτά, κλπ. Πιθανότατα να μπορούμε να φτιάξουμε και νέα, δικά μας, από σκαναρισμένες σελίδες  και σχέδια, όμως δεν ξέρω τη διαδικασία και αν θα βγει καλό ή όχι.
  • Μερικές φορές μου πετάει 502 Bad Gateway. Δεν ξέρω τι και πώς, υποθέτω πως θα υπάρχουν τέτοια προβληματάκια στην αρχή, απλά το αναφέρω.
  • Τα reactions στο κάτω μέρος μου αρέσουν, πρέπει να είναι αυτά που χρησιμοποιεί και το Insomnia, εγκρίνω.

Edited by Phantom Duck
  • Like 9
  • Thanks 2

Για να δούμε τι έχουμε μέχρι τώρα...

1. Δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο post μέσα σε ένα θέμα, με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρω που έχω μείνει

2. Λίστα μελών; Πού την βλέπουμε... δεν βρήκα κάτι.

• Like 3

Τώρα που το λες ναι, αλλά δεν είναι καθόλου χρηστικό. Δεν φαίνεται, είναι πολύ πιο δύσκολο να το δει / πατήσει κάποιος, και γενικά ο πολύς κόσμος απλά δεν θα το παρατηρήσει (εδώ δεν το βλέπουμε εμείς που έχουμε φάει τη ζωή μας σε φόρουμ). Αν μπορεί να αλλάξει, θα με βόλευε κι εμένα.

Edited by Phantom Duck
  • Like 4

23 minutes ago, Lord Makro said:

Για να δούμε τι έχουμε μέχρι τώρα...

1. Δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο post μέσα σε ένα θέμα, με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρω που έχω μείνει

2. Λίστα μελών; Πού την βλέπουμε... δεν βρήκα κάτι.

2. Έβαλα να φαίνονται όλοι οι επισκέπτες μιας μέρας. Για όλα τα μέλη του φόρουμ όμως, αυτό το βρίσκεις στις προηγμένες επιλογές της αναζήτησης. Το βάζεις να σου δείξει All και καθάρισες. :)

• Like 4

• 1 year later...

Ας ξεθάψω αυτό το topic για μια ερώτηση, που υποθέτω εδώ ταιριάζει να γίνει. Υπάρχει λόγος που δεν φαίνονται πλέον οι "πόντοι" που παίρνει κάθε μέλος από τα reactions; Ήταν συνειδητή επιλογή να μη φαίνονται πια ή κάποιο bug or something;

• Like 6

35 minutes ago, Batfleck said:

Ας ξεθάψω αυτό το topic για μια ερώτηση, που υποθέτω εδώ ταιριάζει να γίνει. Υπάρχει λόγος που δεν φαίνονται πλέον οι "πόντοι" που παίρνει κάθε μέλος από τα reactions; Ήταν συνειδητή επιλογή να μη φαίνονται πια ή κάποιο bug or something;

Με κάποιες από τις τελευταίες αναβαθμίσεις που έκανε η πλατφόρμα, μπαγκάρισε το πρόσθετο. Το κοιτάζει ο τεχνικός μας, αλλά λόγω καλοκαιριού/διακοπών κλπ, ίσως να πάρει λίγο χρόνο να επιδιορθωθεί.

• Like 6

• 1 month later...

Απλά να ενημερώσω, ότι ακόμα δεν μας επιτρέπει η τελευταία ενημέρωση της πλατφόρμας να επαναφέρουμε το reputation system. Επιτέλους όμως, επανέφερε την χρησιμοποίηση links από FB και Insta, οπότε και ο φανταστικός @kwtsos δουλεύει νυχθημερόν για να τα αποκαταστήσει.

All hail Kwtsius Klavdius!

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 1

• 11 months later...

Παρ' ότι είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, σήμερα παρατήρησα κάτι. Κάποια μάλη δεν είναι απλά μέλη αλλά founders. Σκέφτηκα ρωτήσω εδώ, τι σημαίνει αυτό και πώς γίνεται κάποιος;

• Like 6

17 minutes ago, ΘK08 said:

Παρ' ότι είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, σήμερα παρατήρησα κάτι. Κάποια μάλη δεν είναι απλά μέλη αλλά founders. Σκέφτηκα ρωτήσω εδώ, τι σημαίνει αυτό και πώς γίνεται κάποιος;

Founders είμαστε τα μέλη που φτιάξαμε το Comicstreet :)

• Like 6
  • Thanks 1

• 9 months later...
Posted (edited)

Άκυρο που το γράφω εδώ αλλά..τι έγινε βρε παιδιά; Μας την πέσαν οι Κορεάτες; Κυβερνοεπίθεση έγινε στο φόρουμ; Τι είναι αυτά τα spam που είχα στο e-mail; 8 e-mails μου ήρθαν στα Κορεατικά, μπαίνω μέσα αλλά δεν οδηγούν πουθενά... Υποθέτω τα σβήσατε και banάρατε τον υπαίτιο;

Edited by Mandrake
  • Like 4
  • Haha 2
  • Confused 2

23 minutes ago, Mandrake said:

Άκυρο που το γράφω εδώ αλλά..τι έγινε βρε παιδιά; Μας την πέσαν οι Κορεάτες; Κυβερνοεπίθεση έγινε στο φόρουμ; Τι είναι αυτά τα spam που είχα στο e-mail; 8 e-mails μου ήρθαν στα Κορεατικά, μπαίνω μέσα αλλά δεν οδηγούν πουθενά... Υποθέτω τα σβήσατε και banάρατε τον υπαίτιο;

δεν ξέρω καθόλου... στο δικό μου το mali δεν ήρθε κάτι. Μήπως είναι fake λογαριασμός που μιμείται το comicstreet; εδώ το κάνουν για τράπεζες, paypal κλπ :thinking:

@Mandrake μπορείς μήπως να μας στείλεις screenshot είτε εδώ είτε σε πμ; 

Δεν βλέπω να έχει σταλεί κάποιο mail αυτόματα από το φόρουμ

Έχει προκύψει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα;

edit: ok το βρήκα:

Thanks for your submission! Before your content can be seen by other members, we need to create an account for you.

This is the mail system at host linux1377.grserver.gr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not

be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can

delete your own text from the attached returned message.

Αυτό το μήνυμα ΔΕΝ είναι δικό μας, σ΄εμένα πήγε απευθείας στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1