GreekComicFan Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Γεια χαρά παιδιά. Καλώς ήλθατε στο νέο μας στέκι. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε ετοιμάσει αρκετά πράγματα πριν ανοίξουμε τις πόρτες μας σε εσάς και ετοιμάζουμε και άλλα. Σε αυτό το στάδιο λοιπόν θα θέλαμε και τις γνώμες σας για να βελτιώσουμε και άλλο το σάιτ και την εμπειρία που θα αποκομίζει κάποιος από αυτό. Ότι απορία έχετε επίσης, ρίξτε την εδώ. 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 @GreekComicFan Κωστή, θα υπάρξει βάση; Δηλαδή πινακάκι, εξώφυλλα, ενημέρωση συλλογής και λοιπά; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Θα σου απαντήσει και ο Κώστας, αλλά μιας και που το είδα να σου απαντήσω. Όχι, δεν θα μαζεύουμε εξώφυλλα και λοιπές βιβλιογραφικές αναφορές. Θέλουμε να δώσουμε βάση στην ενημέρωση, στην ανταλλαγή απόψεων και κυρίως στην γνώμη και την άποψη του καθενός μας. Ενδιαφερόμαστε, κυρίως, για την κουβεντούλα που θα κάνουμε γύρω από αυτό που όλοι αγαπάμε. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Εφόσον τα είπες όλα, τι να απαντήσω εγώ; 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Καλή αρχή, μόλις πριν λίγο είδα για πρώτη φορά το νέο site και ενθουσιάστηκα. Ολίγες απόψεις που πιστεύω θα βοηθήσουν σε βάθος χρόνου: Themes. Τσεκάρετε τι άλλα skins κυκλοφορούν, προσωπικά με ενδιαφέρουν τα σκοτεινά. Το Invision Dark για παράδειγμα, είναι ωραίο μεν, όμως όταν πας να γράψεις, το κείμενο εμφανίζεται αχνό, δεν ξέρω αν διορθώνεται. Emoticons. Θα ήθελα όχι πολλά, αλλά διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Η σωστή επιλογή των emoticons μπορεί να δώσει ταυτότητα στο όλο site / forum. Για παράδειγμα, εδώ υπάρχουν μερικά πακέτα. Δεν λέω να χρησιμοποιήσουμε αυτά, όμως είναι ένα καλό δείγμα. Π.χ. αυτά, είναι τελείως διαφορετικά από αυτά, και από αυτά, και από αυτά, κλπ. Πιθανότατα να μπορούμε να φτιάξουμε και νέα, δικά μας, από σκαναρισμένες σελίδες και σχέδια, όμως δεν ξέρω τη διαδικασία και αν θα βγει καλό ή όχι. Μερικές φορές μου πετάει 502 Bad Gateway. Δεν ξέρω τι και πώς, υποθέτω πως θα υπάρχουν τέτοια προβληματάκια στην αρχή, απλά το αναφέρω. Τα reactions στο κάτω μέρος μου αρέσουν, πρέπει να είναι αυτά που χρησιμοποιεί και το Insomnia, εγκρίνω. Edited January 6, 2020 by Phantom Duck 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Professor Strong Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Και μένα παιδιά μου πέταξε κανά δυο φορές 502 Bad Gateway Edited January 6, 2020 by Professor Strong 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 @Phantom Duck Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε λίγο η ορατότητα των γραμμάτων στον κειμενογράφο. Αν δεν βελτιώθηκε, θα το έχουμε υπόψη μας. Τα bad gateway είναι υπό διερεύνηση. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Για να δούμε τι έχουμε μέχρι τώρα... 1. Δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο post μέσα σε ένα θέμα, με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρω που έχω μείνει 2. Λίστα μελών; Πού την βλέπουμε... δεν βρήκα κάτι. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 1. εάν πατάς το στρογγύλο/αστεράκι δεν σε πάει στο τελευταίο αδιάβαστο; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited) Τώρα που το λες ναι, αλλά δεν είναι καθόλου χρηστικό. Δεν φαίνεται, είναι πολύ πιο δύσκολο να το δει / πατήσει κάποιος, και γενικά ο πολύς κόσμος απλά δεν θα το παρατηρήσει (εδώ δεν το βλέπουμε εμείς που έχουμε φάει τη ζωή μας σε φόρουμ). Αν μπορεί να αλλάξει, θα με βόλευε κι εμένα. Edited January 7, 2020 by Phantom Duck 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Ποιό στρογγυλό αστεράκι βρε παιδιά; Δεν βλέπω κάτι. Μπαίνω στα unread, και πατάω στον τίτλο του θέματος που θέλω. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted January 7, 2020 Author Share Posted January 7, 2020 Βασικά το έχουμε κάνει να πηγαίνει αυτόματα στο τελευταίο αδιάβαστο, αλλά δεν δουλεύει πάντα. Είναι προς τα υπόψην. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 4 minutes ago, Lord Makro said: Ποιό στρογγυλό αστεράκι βρε παιδιά; Δεν βλέπω κάτι. Μπαίνω στα unread, και πατάω στον τίτλο του θέματος που θέλω. Αυτό εδώ 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Πώς να το προσέξω αυτό βρε σατανάδες; 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Γι' αυτό έβαλα και δυο βελάκια παραπάνω 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted January 7, 2020 Author Share Posted January 7, 2020 23 minutes ago, Lord Makro said: Για να δούμε τι έχουμε μέχρι τώρα... 1. Δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο post μέσα σε ένα θέμα, με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρω που έχω μείνει 2. Λίστα μελών; Πού την βλέπουμε... δεν βρήκα κάτι. 2. Έβαλα να φαίνονται όλοι οι επισκέπτες μιας μέρας. Για όλα τα μέλη του φόρουμ όμως, αυτό το βρίσκεις στις προηγμένες επιλογές της αναζήτησης. Το βάζεις να σου δείξει All και καθάρισες. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batfleck Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ας ξεθάψω αυτό το topic για μια ερώτηση, που υποθέτω εδώ ταιριάζει να γίνει. Υπάρχει λόγος που δεν φαίνονται πλέον οι "πόντοι" που παίρνει κάθε μέλος από τα reactions; Ήταν συνειδητή επιλογή να μη φαίνονται πια ή κάποιο bug or something; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 35 minutes ago, Batfleck said: Ας ξεθάψω αυτό το topic για μια ερώτηση, που υποθέτω εδώ ταιριάζει να γίνει. Υπάρχει λόγος που δεν φαίνονται πλέον οι "πόντοι" που παίρνει κάθε μέλος από τα reactions; Ήταν συνειδητή επιλογή να μη φαίνονται πια ή κάποιο bug or something; Με κάποιες από τις τελευταίες αναβαθμίσεις που έκανε η πλατφόρμα, μπαγκάρισε το πρόσθετο. Το κοιτάζει ο τεχνικός μας, αλλά λόγω καλοκαιριού/διακοπών κλπ, ίσως να πάρει λίγο χρόνο να επιδιορθωθεί. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Απλά να ενημερώσω, ότι ακόμα δεν μας επιτρέπει η τελευταία ενημέρωση της πλατφόρμας να επαναφέρουμε το reputation system. Επιτέλους όμως, επανέφερε την χρησιμοποίηση links από FB και Insta, οπότε και ο φανταστικός @kwtsos δουλεύει νυχθημερόν για να τα αποκαταστήσει. All hail Kwtsius Klavdius! 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Παρ' ότι είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, σήμερα παρατήρησα κάτι. Κάποια μάλη δεν είναι απλά μέλη αλλά founders. Σκέφτηκα ρωτήσω εδώ, τι σημαίνει αυτό και πώς γίνεται κάποιος; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 17 minutes ago, ΘK08 said: Παρ' ότι είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, σήμερα παρατήρησα κάτι. Κάποια μάλη δεν είναι απλά μέλη αλλά founders. Σκέφτηκα ρωτήσω εδώ, τι σημαίνει αυτό και πώς γίνεται κάποιος; Founders είμαστε τα μέλη που φτιάξαμε το Comicstreet 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 21 minutes ago, kabuki said: Founders είμαστε τα μέλη που φτιάξαμε το Comicstreet Αααα, γι' αυτό και founders, επειδή τό ίδρυσαν. Ευχαριστώ πολύ τώρα κατάλαβα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Άκυρο που το γράφω εδώ αλλά..τι έγινε βρε παιδιά; Μας την πέσαν οι Κορεάτες; Κυβερνοεπίθεση έγινε στο φόρουμ; Τι είναι αυτά τα spam που είχα στο e-mail; 8 e-mails μου ήρθαν στα Κορεατικά, μπαίνω μέσα αλλά δεν οδηγούν πουθενά... Υποθέτω τα σβήσατε και banάρατε τον υπαίτιο; Edited May 17 by Mandrake 4 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 17 Share Posted May 17 23 minutes ago, Mandrake said: Άκυρο που το γράφω εδώ αλλά..τι έγινε βρε παιδιά; Μας την πέσαν οι Κορεάτες; Κυβερνοεπίθεση έγινε στο φόρουμ; Τι είναι αυτά τα spam που είχα στο e-mail; 8 e-mails μου ήρθαν στα Κορεατικά, μπαίνω μέσα αλλά δεν οδηγούν πουθενά... Υποθέτω τα σβήσατε και banάρατε τον υπαίτιο; δεν ξέρω καθόλου... στο δικό μου το mali δεν ήρθε κάτι. Μήπως είναι fake λογαριασμός που μιμείται το comicstreet; εδώ το κάνουν για τράπεζες, paypal κλπ @Mandrake μπορείς μήπως να μας στείλεις screenshot είτε εδώ είτε σε πμ; Δεν βλέπω να έχει σταλεί κάποιο mail αυτόματα από το φόρουμ Έχει προκύψει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα; edit: ok το βρήκα: Quote Thanks for your submission! Before your content can be seen by other members, we need to create an account for you. Quote This is the mail system at host linux1377.grserver.gr. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. Αυτό το μήνυμα ΔΕΝ είναι δικό μας, σ΄εμένα πήγε απευθείας στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία. 5 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts